121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    A Sony úgy nyeri az E3-at, hogy ott sincs.

Majd jövőre bejelenthetik a Ghost of Tsushima érkezését meg az új Guerrilla játékot nyitócímnek PS5-re a Last of Us 2 mellé, hogy a Microsoft érezze a törődést.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.11. 12:09:32
  • TDC Geronimo
    Hát aki az E3 konfot nézi az nem a mobilos meg a just dance ugrálós elhiheted.
  • ppista
    Hát ez az. Eddig még egy mukkot sem mondtak ezekről, pedig nekem, és gondolom mindenki másnak is, ez elég fontos információ lenne.
  • Kandurex
    Attól is függ hány epizódra akarják, 2, 3, 4, 5?
  • ppista
    Szerintem esély sincs rá. Midgar, oszt puszi. Amit elvárnék, az egy ütemterv, a folytatást illetően. Félek, az utolsó fejezet, már PS6-ra lesz csak. Ne legyen igazam.
  • Seth
    A valaki halála nem az első 5 óra, bőven kint vagyunk már akkor a világtérkép ellenkező felén. Jó is lenne, ha addig elmennének
  • j0nNyKa
    igen ezek neked kinosak, es ha belegondolsz a celkozonsegbe? :) ugyehogy
  • n000rbi
    Bat-maaaan

• Moby
    NANANANA! :)
  • n000rbi
    Még nincs vége, este 6-tól Nintendo :) (tudom, itt rajtam kívül kb. senkit nem érdekel)
  • mucsácsó
    hát ez az E3 tényleg egy hígfos volt, ha meg se történt volna, az se tűnt volna fel senkinek - leszámítva a CP2077 és Doom Eternal rilíz date-et :D hiányzott a SONY, de ők is max annyit tudtak volna itt, hogy a State of Play-es vackokat puffogtatják el nagyjából...
    na de majd jövőre :P kövi E3 tuti, hogy iszonyat durva lesz, meg majd az azutáni is :D
  • n000rbi
    Pl. a Just Dance ugrabugrálás, a mobilszarok, az, ha esetleg valami érdekesnek tűnő dolgot mutattak, akkor arról kiderült, hogy vagy Ghost Recon, vagy Rainbow 6 kieg.
    A WD3 nem volt rossz, a koncepció jópofa, hogy "bárkit" irányíthatsz.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.06.11. 08:23:53
  • Kandurex
    Lement a Square Enix. Az egyetlen értelmezhető entitás az az FF VII Remake volt. (remasteres - multis baromságokat hagyjuk).

Kicsit csalódott vagyok, hogy csak Midgard -ot kapjuk, titokban tovább reménykedtem egy kicsit, ugye gyakorlatilag a teljes open world hiányozni fog, beleértve a GF! -ket is, egy gramm se lesz belőlük. Optimális esetben "tudjuk ki" halálával lesz vége, de ez megint olyasmit vet előre, hogy az kb. a rendes játékban olyan 5 óra játékmenet...szal, vagy megtömik genyó sok tartalommal, vagy bajban leszünk :( ja és teljes áron mérik a drágaszágot.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.11. 07:42:36
  • lwb
    Nem te vagy az egyetlen.
  • j0nNyKa
    pl?
  • Kongy
    jah, lényegében sci fi sci fi hátán.
  • TDC Geronimo
    Ubinak vannak nagyon jó játékai. Sőt talán nekik van a legváltozatosabb kínálatuk az AAA kiadók között

• Kongy
    Én vagyok az egyetlen akit egyáltalán nem izgat se a Rainbow 6, se a Ghost Recon? Édes istenem, mivé vált a ubisoft az utóbbi 10 évben... emlékszem én még annó, amikor egyszerre teaselték az AC-t meg a Prince of Persiát....

Ez a konf 1 óra az életemből amit SOHA nem kapok vissza...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.06.10. 23:39:32
  • TDC Geronimo
    WD3 jó volt, többi felesleges.
  • n000rbi
    Ez az ubi konf csak arra volt jó, hogy alapot szolgáltasson új mémekhez. Elképesztően kínos pillanatok váltották egymást.
  • TDC Geronimo
    Hát jason mondta hogy kb erre lehet számítani. Gen váltás előtti E3ak már csak ilyenek. Mindenki tartogat
  • Kandurex
    Legrosszabb E3 ever.
  • TDC Geronimo
    na WD3 nekem marhára tetszik. Sajna csak jövőre jön
  • Moby
    Jut is eszembe, volt szó az árról. A 72000 olcsó lesz, a game.co 250 fontért listázta. Kb kettő percig, aztán out of stock.
    Így viszont mostmár kvázi "hivatalos" a tartalom.
  • Moby
    Én nem tudom miről szól, de a cyberpunk2077-et mindenestere pécére rendeltem :D
  • Tinman #95062
    Valójában a PC gaming arról szól, hogy tengernyi AAA cuccokat tolsz fillérekért, emberhez méltó minőségben... nyilván hw terén nem fingé'.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.10. 21:22:43
  • Moby
    Na igen. Nem is nézek már mást :) Majd a kivonatokat.
  • lwb
    És az volt eddig a legjobb...
  • Moby
    Annyira szánalmas az egész e3, hogy az ms konf végignézését is megbántam :)
  • TDC Geronimo
    welcome to PC gaming. Tolhatod a 2 bites early access steam játékokat 240 fpsel :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.10. 20:35:08
  • Kandurex
    Na, megy a PC game show, vagy mi az istennyila...épp valami monitor reklám megy, hogy milyen sok herces és attól lesz a játék neked....jó

...hát....
  • lwb
    Ezeket konkrétan említettem is a hozzászólásomban. Egyik sem AAA rpg. Nagyon jó játékok, de attól még nem AAA játékok.
  • lwb
    Részben egyetértek. Annyi, hogy az Outer Worlds az nem AAA.
  • Kandurex
    Fake-hez elég kidolgozott volt, meg ki foglalkozna ilyen típusú hírveréssel amikor már rég vége a HP hype-nak?
  • Moby
    Kiderült arról egyáltalán, hogy valós?
  • Moby
    Bocs, valóban, keverem a címeiket, miközben pont ps4-re van meg nekem is :D
  • TDC Geronimo
    Jövőre. Jövőre jelentenek be mindent, ami nextgen. Ezért ilyen lóhugy az idei E3
  • Kandurex
    Tudjátok min gondolkodom? Hogy hol van a tavaly szivárgott Harry Potter játék? Vagy csak azért szivárgott mert kasza előtt állt és egy mentés akart lenni?
  • Zóanagyvarázsló
    A Torment: Tides of Numenera nem Planescape, hanem szellemi utód, és mint ilyen, nyilván nem minden régi rajongónak nyerte el tetszését. Bár tény, hogy jön idén a nagy előny portja is konzolokra.

A lényeg szerintem is az, hogy az AAA mögötti vonal azért sok minőségi és igényes darabot kiadott magából a különböző műfajokban. Nem kötelező szeretni őket, de hiba őket sokadlagos tényezőként kezelve lehúzni a felhozatalt.
  • Moby
    Az baj. Ebben a genben jött egy Planescape Torment, jött egy Pillars of Eternity, jött egy Elex, Jött egy Kingdom Come D., jött egy Divinity OS és 2, meg egy csomó, ami eszembe se jut hirtelen.