121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94875 -
#94874 hajrá bro -
#94873 Sziasztok!
Már jobban vagyok! Nem baleset, eü problémáim akadtak, ettől részletesebben nem fogok írni, de már épülök fel.
Köszi a jókívánságokat srácok! -
#94872 Sziasztok!
Már jobban vagyok! Nem baleset, eü problémáim akadtak, ettől részletesebben nem fogok írni, de már épülök fel.
Köszi a jókívánságokat srácok! -
#94871 Aztaqrva! Az kemény! Jobbulást neki és Darkynak is! -
#94870 ugh, remélem hamar felépül -
#94869 Moby valami balesetet* szenvedett. Egy darabig nem lesz. Darkot még előtte csapták ki.
*pár napig élet - halál között lebegett, de ne kérdezzétek, ennyit tudok -
#94868 Hmmmm....DarkSector alapvetően, Moby alregje? Vagy fordítva?
Csak azért kérdezem, mert kb. egyszerre tűntek el. Ez különösen annak fényében vicces lenne, hogy rendkívül vicces szájkaratékat szoktak rendre eltolni. -
#94867 -
#94866 Komolyan agyonütnék mindenkit aki ingame vásárol bármit is. Tönkretesztek mindent. Link. -
Zóanagyvarázsló #94865 De ha nem is nő mind, ez annak probléma, akinek több platformja van, és csak alkalmanként multizna. Nálam a PS3 mellett sokat nyomott a latban, hogy a PS Plus a hozzá adott játékok miatt, és az is, hogy nem kellett külön előfizetnek a multi kedvéért. A PS4-nél viszont nagy mínusz, hogy a plusos játékok elvétve hatottak (volna) meg, de havi egy este összejön multira, azért fizessek. Mert így azért drága a Plus, pláne ha az embernek van sok platformja, és mindenhová kellene előfizetni.
A Sonynak persze jó így, híznak ők nélkülem, a versenyt, amit nálam elvesztettek, megnyerték tízmillióknál.
Csak hogy legyen itt más vélemény is a játékos életét nem kizárólag PlayStationön élő, de a potenciális célközönséghez tartozó embertől. -
#94864 12 months - €59,99 (no change)
3 months - €24,99 (no change)
1 month - €8,99 (from €7,99)
1 éves meg fél éves nem változik úgyhogy ez sok embert nem fog érinteni szerintem
hmm mondjuk nézen van olyan ország, ahol mind a 3 ár növekszik. Meglátjuk nálunk mi lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.31. 17:27:33 -
#94863 Új FW óta nincs senkinek online játékokban problémája? Többször is kidobott már 2 játékból is meg elsőre fel se csatlakozott -
#94862 hát ez remek... júniusban jár le, de nem tudom, megéri-e, most így főleg. viszont ha akarnék később, akkor most kéne, mert később drágább lesz :S -
#94861 változik a PS Plus ára augusztus 1-től (gyanítom drágul...):
link
gondolom global a dolog.. -
#94860 Labirinth life trailer 1 (6. perctől van szó a ps4 verzióról)
https://www.youtube.com/watch?v=dfSj-ydAYeA
Csak semmi erotika, ez egy családbarát konzol ... hogy ez mekkora visszatrollkodás már -
TomStorm #94859 lol:D -
Prof William #94858 Eközben Kojimáéknál...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.05.31. 00:02:58 -
TomStorm #94857 De jó volt a DS trailer is!:D
Megrendelem még Ps pro-t(ps5 még úgyis sok idő nem várom ki pedig azt hittem ki tudom de not)
Ez a DG,RDR2,Spider meg GoW nagyon érdekel! -
TomStorm #94856 Azt a robbantó hétsze....
Ezt most akarom minél jobban!! -
#94855 Elég jól néz ki. -
Prof William #94854 Kár. Én valami Sony pókember szintű játékot vártam.
Azt reméltem már elmúltak azok az idők amikor a film után gyorsan kiadtak valami fos összehányt játékot, hogy még leakaszthassanak még pár zöldhasút... -
yay... :D állítólag új engine van alatta, amin 5 évet dolgoztak.. :) -
#94852 Zupá, jelentsen ez bármit is.
Más: az új bosszúállók játék várhatóan egy destiny vagy division like fos hulladék lesz. Jó hír! Geci nagy hiány van ilyen típusú játékokból. -
#94851 "Death Stranding Multiplayer to Offer “Asynchronous” Gameplay, No Player Will Ever Cross Paths" -
#94850 Attól félek csak, hogy olyan lesz az open world mint az mgs5-ben.
Ott is volt szép nagy vilàg, de nekem valahogy nem jött àt.
-
#94849 Abba a pillanatban záródik az amúgy is karcosan nyíló tárcám. -
#94848 Remaster? Lesz nagyobb felbontás? Csudi izgalmas ez.
Nem. -
Prof William #94847 Majd kiderül hogy valójában egy csapat alapú MMO lövölde lesz igazi pénzbe kerülő lootboxokkal. :) -
#94846 még mindig nem tudom elképzelni, hogy miről fog szólni ez az egész... :D
remélem nem ilyen No Man's Sky szerű open-world felsülés lesz belőle - bár erősen kétlem :D Kojima meg SONY azért elég nagy garancia arra, hogy ne egy trutyi legyen a produktum:) -
#94845 Ez volt a japán trailerben még plusz rész
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.30. 16:11:14 -
#94844 Ghószt básztörsz:
-
#94843 DS trailer még egy napja se jött ki, de már 4 millió nézettségnél tart -
Zóanagyvarázsló #94842 Nem nagyon olvasom őket, és amit igen, azok között volt, amit én is problémásnak találtam, de azért az oldal profiljától függ, hogy mi fér bele. Nem tudom megítélni így az oldalt, de látatlanban akkor sem tudok miattuk felháborodni, ha alapvetően a játékossajtóért ritkán rajongom.
Az amerikai IGN-nel többet találkoztam, azt különösen kevésre tartom, tehát egyenesen meglepett, hogy velük bezzegeltél. -
Zóanagyvarázsló #94841 Ráadásul be is linkelték a forrást, amit lefordítottak, illetve összefoglaltak. Ilyet simán csinál rendszeresen a média legprofibb része is. Kritizálni lehet őket, de erre kihegyezve inkább az illető ellenszenve jött át. -
szebag79 #94840 Japán trailer kicsit más DS -
#94839 Nem rossz tényleg, csak nekem a hírezési stílus nagyon amatőr hatást kelt...nem arról van szó, hogy szaksajtós kemény objektivitást várna el az ember, de ilyeneket ne írjon már bele a hírező egy _HÍRBE_, pláne ne E/1 személyben, hogy ő mit szeret meg mit nem szeret, meg általános iskolás nyáritábor élménybeszámoló jellegű sorok.. :D de amúgy nem rosszak - Gamestar és PCguru meg hasonlóakhoz képest még ez is bőven fasza.. :)
én is híreztem régen még GK-n, de tagadom az egészet.. :D
én nem nagyon tudok jó magyar oldalt, nagyrészük fél-1 napos csúszással rakja ki a híreket...
nekem a G365 a legszimpibb továbbra is, csak arra is már ráférne nagyon a kövi dizájn, amit vagy 5-6 éve ígérgetnek:D -
Rdinho10 #94838 Sziasztok, nektek is lassan masol a pro?pl frissitest gyorsan leszedi de lassan masolja fel. -
#94837 Asszonnyal megnéztük tegnap az előzetest, ha most a herémet karcolgatnák szikével, akkor sem tudnám megmondani, hogy mit láttam, és ez az egész miről szól. Az biztos, hogy nagyon beteg, és nagyon komoly frame dropok vannak benne. Az ingame gameplay részek mentek vagy 28 fps-sel. -
#94836 Még mindig a legigényesebb magyar gameroldal. Nem szoktam olvasni, csak ritkán, de sem a dizájnra, sem a tartalom mennyiségére és sokszínűségére nem lehet panasz.
Fordítanak? Miért, ki a faszom gondolta komolyan, hogy majd Kovács Pistikének Kojima külön információkat küld a szerkesztőségbe? Persze, hogy fordítanak, mint magyar gémer oldal fordít, mi mást tehetne?!