PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy esetben tudom elfogadni, ha valaki Kamcsatka szigetén egy borzasztó rossz lefedettséggel próbálja online tartani a konzolját, de mindhiába, és mérges, mert anélkül nem tud játszani.
Egyébként meg ez a hiszti a Rosemary & Thyme-ba való a sok kurva mellé.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.14. 13:33:34
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
Butaság lenne emiatt nem megvenni, hisz a megoldás a kezedben van.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.14. 13:13:13
PS5 II PSVR
Gran Turismo Sport hogy all jelenleg? latom, hogy van mar benne annyi offline tartalom, hogy megvegyem, de meg mindig online kapcsolat kell a single mod mentesekhez is? (ez elvi kerdes, idiotizmust nem tamogatom)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Before the Storm valóban remek volt, de nekem a bónuszepizód nagy csalódás, be sem fejeztem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.14. 12:03:49
PS5 II PSVR
Nekem a Borderlands volt a meglepő: remek humor, emlékezetes karakterek, jópofa sztori. Pedig az alap Borderlands-től picit feljön az ebéd.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Michonne és Frontier még nem pörgött nálad? Előbbi kellemes volt, főleg a zenéje büntetett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nálam (ezeket játszottam csak):
Wolf Among us > Walking Dead S1 > Borderlands > Batman S1 > Walking Dead S2 >>> GOT
Life is Strange megmutatta hogy kellezt, most kezdtük a Before the Storm-ot, nagyon-nagyon adja.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PS5 II PSVR
Nekem pont jól jött, hogy free lett, néha-néha hiányzott :D Nomeg a zombi mód is egész fasza tud lenni haverokkal :)
COD2 óta ez az első, aminek megfogott a multija :P
Ha már From fluffering: Ninja Blade remélem lepergett már rég mindenkinél ugye? :-D
Akkor csak jóóóóóóó mélyen leárazva nézem majd meg.
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak kiadom magamból ami belémszorult, hátha így lesz esélyem játszani is valamivel a közeljövpben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.13. 22:40:10
Adversus solem ne loquitor
Kb a feléig vittem el, vagy kicsit tovább, de már rettenetesen untam. Ma eladtam.
Ami jó benne: ezt leírtam. Ami nem jó benne:
- rettenetesen repetitív a játékrésze. Borzasztóan. Van egy kicsi térkép, azon centire ugyanott járőröző mobok, akiken unos-untalan át kell jutni. Ha kicsit messzebbről látod meg őket, akkor ott lebegnek megfeszített jézuspózban, arra várva, hogy a trigger belökje a szkirptet
- a sztori jó lenne, de olyan mennyiségben vannak karakterek, hogy a kikicsoda, és az egymáshoz fűződő viszonyuk egyszerűen követhetetlenné vált, emiatt szilánkokra hullt a sztori, és az iránta tanúsított érdeklődésem is.
- ezt talán elkerülhető lett volna, ha a főszálon haladok, de ennek az egzakt módjára nem jöttem rá, merthogy totál random beletaláltam csomó olyan küldibe is, amit fel sem vettem, csak belecsöppentem. Túlságosan cseppfolyós a történetvezetése.
Jó a világa, jó az atmoszféra, artban is van benne kraft rendesen, de nagyon, ordítóan B kat a legtöbb gameplay aspektusában.
Hát én sok szart láttam már. Tényleg. Több mint 30 éve nyomom. De ez a trashjátékok olyan mélysége, amire elakad a lélegzetem nekem is :D
Egy ponton úgy éreztem következő pillanatban csereszenyevirágot fúj az arcomba a szél, és az ablakon ninják ereszkednek majd le kötélen, de ezt inkább már nem vártam meg, kiléptem, és letöröltem. Az ingyen nem az az ár, amiért én ennek részese akarnék lenni bármikor is.
Brrrr....durva dolgok vannak a világban. Nagyon kell vigyázni!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.13. 22:05:24
Most a hasamra csapok és azt mondom tolták volna bele az egészet valami Lómai' gladiátolos' érába, de 2 perc agyerőltetéssel okosabbat kiötlök, mint a NioH után elsütött japó közeget. Gladiátor témában a Ryse próbálkozott valamivel, de egy From ezt nyilván jobban tudná.
Közben levertem
Na de nem ez a lényeg, hanem ami UTÁNA történt!
Akkora God of War KETTŐ spoiler lesz mint az állat:
https://m.twitch.tv/CapcomUSA
semmi gond nincs ezzek a tps nezettel, nezhetsz amerre akarsz, marpedig EN nezelödni is akarok.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.13. 19:22:58
A többit már a saját topikjukba intézem. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: lwb, 2018.06.13. 18:28:12
Legalább nem fps.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nanekúrjatokfel :D há mostmá követelek egy betülfíld szamurájt :DD
Mikor tetőzik ez az agyéc? Mennyi időm van még új hobbit találni?:)