121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94915 Szóval egy játékszolgáltatás....nem annyira játékosoknak?
És az is meg van, hogy a beugró 40e pénz? -
#94914 Van pl egy vaskos casual réteg, akik nyáron szinte egyáltalán nem játszanak. Nyaralnak, túráznak, táboroznak, utaznak. -
#94913 Na nem is annak éri meg, aki aktívan, feszt játszik. Ott nem is érvényesül az elosztott-erőforrás elv, max abban az időszakban, amikor alszik, de azzal meg csak a világ másik felét lehetne kiszolgálni, ami meg hálózati szempontból nem fasza. Szal ez mindkét oldalon azokat tudja és akarja kiszolgálni, akik kocába nyomják. Hétenkétszer. Néha. Ilyenek. -
#94912 Én sem látom egyelőre, hogy kinek lesz ez jó pontosan. Esetleg akinek csak egy laptopja van és akar játszani normális játékokkal, nem csak mobilosokkal. -
#94911 Na gyün ez a Google stadia cucc, szivárognak a dolgok. De én egy pillanatra se értem az egész koncepciót.
Az vannik, hogy havonta kerül majd olyan 3000 jó orbán krajcárba, és ezért, majd játszhatsz régebbi kifutott szarokkal. Gondolom majd havonta bővül. Viszont az új címeket meg kell vásárolni, jó pénzér, közel teljes áron, majd ezekkel is játszhatsz....havi díjért...
Na most várjunk, ha van fele ennyi pénzér plus-om, ott is kapok játékokat, nem kell bérelnem (vagy boxon), az új játékokért sem kell fizetnem havonta, el is adhatom őket, ha nem tetszik. 4 év alatt meg bőven többe van a bérlés, mint várhatóan egy PS5.
Most mi a faszom lesz ez?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.06. 18:09:21 -
#94910 Eternális dúm:
-
Bejelentő videó is van már gameplay jelenetekkel - másabb lesz, mint az eddigiek:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.06. 15:37:52 -
#94908 DOOM Eternal release: Fall 2019
Tippre: szeptember 13-at mondanék (pénteki nap). A 2016-os rész is péntek 13-án jelent meg (május 13.) -
#94907 destiny 2 f2p lesz és jön steamre meg cross save minden platformon... kivéve PS.
Nagyon remélem MS odapirít most E3on, mert sony elég magas lovon ül már régóta. Rájuk férne már egy zakó -
#94906 Jó neked, nekem valahogy nagyon kikészítette a kis szervezetemet :D
Viszont Rush of Blood-ot simán tolom bármeddig - bár legelsőre attól is kicsit kavargott a gyomrom, de tényleg "tanulható" :) -
#94905 Mindenki máshogy reagál ezekre. Első alkalommal nekem is furcsa érzésem volt, de az igaz, hogy idővel hozzászokik az ember agya, csak trenírozni kell :) -
#94904 Érdekes, hogy én elég érzékeny vagyok a motion sicknessre, (ha nem én vezetem az autót, nem is szeretek mással utazni), de a Driveclub VR rám nem volt ilyen hatással. Volt persze bennem egy kis diszkomfort érzés, de nem kellett emiatt abbahagyni a játékot. -
#94903 Oh, akkor bocs, benéztem... -
#94902 vagy Beat Saber :) legeslegjobb VR cím, attól tuti nem leszel rosszul, mivel egy helyben állsz végig :)
ha hányni akarsz, akkor Driveclub VR, vagy The Persistence:))) én kb az első forduláskor majdnem beokádtam tőle :D -
#94901 ki kellett törölni notificationből és megoldódott, a másik probléma is -
#94900 6.70es jött ki pár napja. Ez mai
A másik meg leszedtem sonic maniat és ott van rajta egy ps+ jel lakattal és nem indul. Többi ps+ játékom megy
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.04. 15:06:27 -
#94899 Nekem még hétvégén felment gond nélkül.
Remélem nem visszahívásról van szó :D (eddig nem tapasztaltam semmi rendellenes működést) -
#94898 jött valami 6.71es firmware, de mikor elér végéig azt írja cannot download. Másnál nincs probléma? -
#94897 Köszi a tippet, rápróbálok. -
Evoluti0N #94896 Statik. Rohadt jóféle logikai VR játék. Tegnap elkezdtem és végigvittem néhány pályát. Változatosak a feladványok és nagyon érdekesek. Alaposan feltúrbózott The Room fíling, ha vki játszotta azt. Ennyit megér szerintem. Most le van árazva. -
#94895 Az fel sem merül benned, hogy próbáltam? :-D -
#94894 Mi a fene HTC Vive-od is van? :O -
#94893 Vive, OR-ben a magasabb felbontás, jobb frém, több AA és nálam JÓVAL később jelentkezik a probléma... már ha egyáltalán jelentkezik. PSVR? 15-20 percen belül, főleg az ilyen Skyrim, Inpatient-féle csoszogós címekben. -
Probatbicol #94892 "...mert ilyenkor a szervezet azt hiszi, hogy megmérgezték..."
Magyarul azt mondja: "na, ez már megint összeivott valamit, hányjunk!" -
#94891 Nem teljesen. A sicknesst a mozgó vizuális inger vs. tested egy helyben áll közötti ellentmondás okozza. A hányinger és hányás egyes elméletek szerint azért jön létre, mert ilyenkor a szervezet azt hiszi, hogy megmérgezték, innen eredhet az érzékelésbeli ellentmondás, és a hányással próbál szabadulni a "méregtől".
Nem attól leszel rosszul, mert alacsony a felbontás. Ha 4k 60 fps kép menne a szemed elé az Astrobotban, ugyanúgy létrejönne a motion sickness. -
#94890 Én meg már beküldtem a hozzászólást, aztán olvastam, hogy mi történt veled, és nem akartam rossz viccet űzni más kárára, így inkább töröltem.
Még a tiédre se.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.04. 09:34:06 -
#94889 -
#94888 Jaja, ezen felröhögtem én is reggel :D -
#94887 Nekem itt valami akkor is gyanús!
Moby akkorát égett, hogy inkább hosszú időre eltűnik -
#94886 A sicknesst pedig éppen azon dolgok összessége okozza, ami a szemed elé tárul. Nagyobb felbontás, nagyobb frém, drámaian jobb élsimítás és mindjárt később, vagy alig csap oda a rosszullét. IGEN, nyilván a fő ok, hogy nem mozdulsz IRL, miközben a szemed felől az agyad olyan ingert kap, de ez csak az érem egyik oldala.
Skyrim is tipikus példája azon PSVR játékoknak, melyekért kitüntetés jár, ha PSVR-ban végigtolod... ha sikerül mehetsz űrhajósnak. Rettenet. Ez az egész ezen a szinten tényleg csak arra jó, hogy elmókázol vele párszor. Az Astrobot egy remek cím, de azt is max 1 órát bírja az ember fején azzal a rettenettel. Ez persze nem az Astro hibája. -
#94885 Semmi közük egymáshoz. Darky jól van, beszéltem vele, egyszerűen csak nem akar már itt fórumozni, miután Janika kivágta egy hétre. Időnként benéz, olvas, privátokat küld, de azt mondja, nyugodtabb az élete az SG nélkül.
-
#94884 Akkor mielőbbi jobbulást kívánok! -
#94883 Na, ezt inkább kitöröltem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.04. 07:10:07 -
Probatbicol #94882 VR-om nekem is van pár hónapja, csak ezt a játékot nem merem megvenni. Egyébként engem nem zavar a kis felbontás, bőven kárpótol a VR élmény (már ha az nem a hányinger :) )
Konkrétan amikor az Astro Bot-ot először elindítottam és ott ültem a pályán, az olyan 'hűbazmeg' élmény volt kb. mint 93-ban amikor először elindítottam a Doomot.
Csak pl a Skyrimban ha nem teleportos mozgást állítok be, akkor nagyon rosszul leszek, de a legrosszabb hogy az émelygés megmarad órákon keresztül a játék után is. Így jártam.
Olyan játék kellene mint a London Heist, ott semmi problémám nem volt. Láttam hogy ebben vannak hasonló megoldások, de azt is hogy azért itt van mozgás is rendesen.Mindegy majd ha akciózzák akkor meglesem. -
Evoluti0N #94881 Mivel nincs teleport féle mozgás a játékban, hanem csak séta, vagyis hát sok helyen ilyen teleport szerű, de le van animálva a sétálás, így könnyen előfordulhat, h előjön. -
#94880 Hát kb. cirka 1.5 éve van PSVR-om és instant élményekre jó, de több órányi játékra? Alig várod, hogy levehesd a fejedről. Amikor leveszed megkönnyebbülsz és a kijelződ 1080p vagy 4k felbontása olyan szinten vág arcon, hogy besírsz a gyönyörtől. Szóval, ha a tv vásárlásod akarod bármikor igazolni, annak ez a legtökéletesebb módja.
Mondjuk annyira olcsó már a szett, hogy ilyen 20-30 perces élményekért is megéri megvenni, hogy aztán majd vastagon belepje a por. -
#94879 nagyon, viszont idővel tudja tanulni az agy, és akkor rendben leszel -
Probatbicol #94878 Szívesen kipróbálnám, csak félek a motion sicknesstől, mennyire lehet durva az arra érzékenynek szerinted? -
Evoluti0N #94877 Az imént játszottam végig a Blood & Truth-ot. Egy újabb PSVR exkluzív játék, amit minden PSVR tulajdonosnak kötelező., A játékhoz erősen ajánlottak a Move kontrollerek is. Sima kontrollerrel is játszható, de a Move által nyújtott irányítási lehetőségek adják meg a játék krémjét. -
#94876 Más.
Szerintetek lesz egy trolololo of play az E3 közepén a Sony-tól? Mondjuk pont az MS konf közepén? ;)