PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.06.19. 13:10:58
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De mondom, legyen akkor benne hitler jugend is! Ők is harcoltak. A cél csoport úgy is az a korosztály.
És de, azok az automaták is kiverték sokaknál a biztosítékot, nálam mondjuk pont nem 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.06.19. 13:08:11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kojiro ergo sum.
ummmm, mmkay.... <#whatever>#whatever>
mosogatni amugy, vagy mire gondolsz? mert a ferfiak jobban föznek, ez csak siman fact
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.19. 12:09:39
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mindegyiknek megvan a maga felhasználói bázisa.
Annyira kurvára nem volt időm se kedvem ma semmihez, ez meg itt volt kéznél, két perc alatt kihullott egy szar belőle. Mindegy, ez van, Tettünk bele platinát is, nem is akármilyen rarityvel, ki van egyensúlyozva.
Gondolom mi vagyunk egy a húszezerből.
Adversus solem ne loquitor
Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.
Lehetne ez sokkal szebb is. A textúrák, a modellek a ps1 időket idézi, mégis-mégis az egész VR-ben...én ettől közelebb nem fogok jutni a holdraszálláshoz, és ez is sokkal több, mint amit valaha reméltem. 1800Ft-ért meg pláne 😄
Jó dolog ez a VR, kár, hogy ennyire parlagon hever. De ez az 1-1 alkalom, mégha 1-2 órácska is, mindig helyet bérel neki további tárolásra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 22:27:30
Más: vicc hogy vége a days of playnek, rögtön fasza akciók vannak újra psn-n. Be is húztam a tömbradírt meg a locoroco 2-t a srácoknak.
Én bírom a reális és irreális játékokat is, de ha az ember valóban háborúsabb hangulatra vágyik, ha nem is tökéletes realitásra, illúziórombolónak hat, amit eddig a BF5-ből mutogattak. Nyilván ez már szubjektív is.
Szerintem az E3-as tréler egyszerűen bazárira sikerült. A játéknak meg ettől függetlenül sem én vagyok a célközönsége.
DarSectortól pedig elnézést kérek a spoilerért.
Meg vannak akik egyébként is női karaktert indítanak, mindenhol ahol tehetik - nekik is kedveznek!
És a lényeg, hogy a nőkre is meg lehet venni minden sz*r kinézetizét, ami a dlcbevételeket és a lootboxbevételeket pótolja.
Kusztomizálj a végtelenségig, t'od, ha láttad a trendet.....
Vajon a bf1942/bf2 érában miért voltak mindenféle realism modok? Akkoriban még nem volt nő sem ... akko' minek?
A "félórán át lőhető" zeppelin mennyir volt realizm? Az sose zavart?
ésatöbbi
hagyjukmá
Engem manapság leginkább a mindenhova pécéséget látás zavar, egyébként. Pláne, hogy ha valami nem pécé, akkor az a pécéséget utálókat védi. Tehát pécé <#mf2>#mf2>
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elnézést is kértem abban az egy esetben mikor az AC-ről vázlatosan leírtam milyen jellegű küldike érdemes számítani, azt oké, aláírtam, elnézést is kértem.
A többi sima infó volt a játékról, meg videók.
És még a spoiler tag-ot sem használhatták a tagok,a mi aztán végképp nem érthető, hiszen erre találták ki.
De én partner voltam, nem szóltam semmit. Most sincs baj, csak megjegyeztem, hogy ez mennyire egyszerű elfelejteni. Amit megbeszéltünk, vagy megbeszéltek valakik.
Szóval semmi problem, de azt ne mondjuk, hogy a GOW topik létrehozása az a story meg belsős spoilerek miatt volt, mert azzal kezdődött az egész, hogy lehet-e benne pl ugrani majd meg ilyenek, ez is mechanika, hogy milyen stílusú lesz a játék.
Erre moondtam akkoriban, hogy mindenkinek szubjektív ez a spoileres téma, most te mondod hogy csak hivatalos, meg Moby hogy az E3? És másnak meg lehet nem ennyire egyértelmű, mi honnan származik, meg miért előnyösebb egy hivatalos nem tudok ugrani ey játékban, mint egy hírportálról származó infó?
Én legalábbis nem láttam itt story és más akár főellenségek vagy bármi leleplezős kommentet vagy videót, mindazok mellett, hogy hangsúlyozom a spoiler tag-ot a sg felhasználó annak a tudatába nyitja meg hogy spoilert nyit meg, szóval na. Spoiler tag az ÍDIREKT erre találták ki, egy védelem, hogy a sg user ELDÖNTHESSE, ezt figyelmen kívül hagytuk, azok kedvéért, akiket még ez is zavart. Szóval nem leetne panasz. 😊
Ezt csak azért írom, mert nekem fikarcnyit se jelent a dolog, nem azért mert én haragszom, vagy bárki ellen vagyok, hanem mert ezt mondtam régen, hogy képtelenség objektíven meghatározni, ha meg megszabjuk, akkor meg nehéz lesz betartani, ez történt, vagyis nem történt most.
Sőtt elnézést kértem, hogy az E3-as videókat betettem spoiler nélkül, jóindulatból.
Mert igaz hogy a user a videóra nem köteles rányomni, de tekintettel lettem azokra, akiknek azt hittem ez a megállapodás alapján gond lehet, de láttam, hogy az csak a gow volt, és a mult. Vagy ha megegyezik a társaság, akkor még nem késő, én csináltam RE2 topikot. 😊
Amúgy direkt ezért akartam az összes számomra kedves játéknak topikot, de napi 1-et lehetett nyitni, a legkedvesebbel kezdtem.
És ez nem makacsság meg sértődöttség, csak én télleg komolyan vetetm, a társaság kedvéért, még ha akkor nem is értettem egyet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.18. 19:10:41
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.06.18. 18:47:46
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
My only point is: aki gondolkodni meg nagyokat érezni szeretne a konrtoller mögül annak van választék bőven. És igen, a BF5 másról szól.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.18. 16:43:07
Én sem veszem meg, de nem a nő miatt, hanem mert nem igazán érdekelnek a multis cuccok.
PS5 II PSVR
Az is lehet hogy felnőttünk, család/gyerekek/munka bőőőven leszívja a rendelkezésre álló agyi kapacitásokat, ha már gaming-re tudok időt szakítani akkor az kapcsoljon ki. Minden ismerősöben aki "komoly" cuccokkal tolja/tolta (mittomén ultradurva 4X cuccok, magas szintű mobák, szimek) közös hogy szart se csinált mellette, ha volt is munkája oda csak unatkozni járt be.
Ja, hamár érzés: gondolom mindenkinek meg volt az Edit finch azóta. Senkinek? Csak nekem? Pedig az adja a feelzet kurvára. Meg gondolkodtató is.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.18. 15:35:32
Pszichikai erőforrások hanyatlása ---> Ignorancia ---> Dekadencia
Kojiro ergo sum.
Aztán kijött az ARMA meg az iRacing meg minden, az a 0,01% aki tényleg a kompromisszummentes realitást akarta megkapta, mindenki más meg belátta hogy szórakozni szórakoztatóbb.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.18. 15:03:53
A társasjátékok ugyanilyenek. Mekkorát menne egy olyan, hogy írd le bármelyik heted, és atársad kitalálja, hogy melyik volt ez az idén? Naugye...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 15:04:27
egyebkent ez mikor/miert valtozott? mert regen eltem-haltam a realitasert jatekokban, gondolom ti is
volt is divat ezzel hype-olni a jatekokat sokaig, hogy mekkora mertekben "realis"
aztan... aztan jott a palacsintasuto - de miert?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
/elképesztően szórakoztató. Indokolhatatlan és megmagyarázhatatlan módon, de tényszerűen az. Nyilván ezért is veretik csilliárdan, és ha lenne ps4, nyomnám ezen is. Naná <#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:59:04
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
(mivel ez itt a ps4 topik, itt nevén kell neveznek az ördögöt: ez a PUBG 😄 )
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:51:51
A másik meg, hogy "autentikus" 2.vh-s stuff annyi jött játékbankönyvbenfilmen, hogy fogalmam sincs a borzalmak milyen aspektusa nem lett még kellően bemutatva, körbejárva, stb. Mit tudna ehhez még egy bf hozzátenni?
Mármint "autentikusban" persze. Oké, lehet, hogy a sáros vér-lé ilyen csini lensflare effektel még sosevót, de na. Amúgy ha ilyen eléggé realisztikus izé kell, ott az Escape from Tarkov. Nem először ajánlgatom. A végbeleteket fogjátok a szőnyegen húzni tőle.
/* oké, pécé kell hozzá, ez igaz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:47:52
Kojiro ergo sum.
Szerencsére egyikünknek sincs ennyi, igy nem gáz, hogy nem vesszük észre a nyilvánvalót.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 14:31:30
Kojiro ergo sum.