121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Lehet jövőre? Állítólag együtt tolták a Seggíróval...
Elég komoly évnek néz ki 20 a megjelenések alapján
(és még gen váltás is)
-
Ja. Trailert már megnéztem vagy 10* :D
Remélem jövő év végén jön -
Nem baj, készüljön csak a ER gőzerővel. -
Ezért is pattintottam el...ezt a vasat nem ütik tovább :(
kár -
A hírek szerint senki se dolgozik sekiro DLCn jelenleg. From nagy része Elden Ringet csinálja úgyhogy lehet nem kapunk sekiro DLCt -
Giana final boss a patch előtt egy legenda... és én letoltam. Évekig a legritkább achim volt Steam-en.
Lost Vikings és persze a Blackthrone, meg elit szint. De sajna rég voltak, ilyen felsorolásokból már néha kimaradnak :-/ -
Jogos... meg a Max the Curse of Brotherhood, meg hát akkor már az Ori se. :-) -
Az utóbbi évek legjobbja... nemtom... kapott valahol 9/10 alatt? Ha igen, mit szívtak? :-D -
6600GT #95199 Sziasztok lenne egy kérdésem a days gone játékkal,manuális mentes működik?mert én mentettem az alagútban az elején de nem onnan töltötte be a következő alkalomkor...vagy H működik itt a mentés rendszer, köszönöm es szép napot kitartás ebbe a nagy melegben -
Zeldacska annyira jo volt, hogy kb. 3 mozzanatara emlekszem a jateknak. -
wow tuti vétel majd :D -
Szép meg hangulatos, de a Komoly Sámuel féle kalandok sokáig nem kötnek le. -
Jó lesz ez. -
Igen a régi HUD sokkal jobb volt. Ez az új elég béna -
jah-jhah, hát számomra se :D már bejelentés előtt triviális volt :D
zenére se lesz panasz asszem, brutál...
nekem egyes egyedül a HUD, ami picit fura valahogy (túl nagy?! vagy túlsok?! vagy nem is tudom..)... de persze annyi baj legyen, nyilván nem érdekel :D
ide véle, de ÜSTÖLLÉST! nekem legjobban várt cím CP2077 után... najó, meg Psychonauts 2 :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.13. 22:46:28 -
A tegnapelőtti téma margójára. -
Aztajóbüdösk....namégszép :) Mondjuk eddig sem volt kérdés :) -
kis recska estére...
nekem akkora day0 vétel, mint ide Makó :D -
TomStorm #95189 Output-nál all audio ha jól emlékszem arra tedd -
Azzal kiválóan lehűtöd a műanyag burkolatot. Nem tudom mi a cél vele, de hajrá :) -
sanya200 #95187 Teszek jégakkut a tetejére -
Semmilyen plusz hűtő nincs, ami működne. -
sanya200 #95185 Sziasztok
Használ valaki plusz hűtőt a ps4 pro hoz? Ilyenkor kegyetlen hangos, vmi jobbféle hűtővel javulhat a helyzet?
Meg valamiért nem akar működni a razer kraken tournament edition fülesem ps4-el. Hang és képernyőbeállításokat is néztem, meg audióeszközök. Ott ki is írja, kimenet és bemenet is a füles de mégsincs hang. Lehet köze az átalakítóhoz? Gyárilag jack dugós de van hozzá mellékelve usb átalakító is.
Amúgy nagyon várós ez a crash team racing, régen sokat toltam de még PC-re is megvan emulátorral -
:( Hülyék. -
Nem. 30 lesz mindenhol az régi hír -
Na várjál, mert random guglival sok helyen azt találtam, hogy a pron és one x-en 60 lesz. -
Mi? Akkor nekem is kimarad :D -
:O
Olvasom csak 30 fps :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.13. 19:45:30 -
Akkor Neked kimarad? #banplz :D -
Na ez fun lesz. Mario kart rajongóknak kötelező :)
-
Ha kell valakinek 3.8 FW kód szóljon. 16 fős partyk és jobb minőségű party chat. Aki online játszik és meg akarja nézni milyen minőségű az új party chat szóljon, mert a kód 20* felhasználható -
Megtaláltad a legszarabb minőségű capturet a játékból kb, amit streamről vettek fel
Nézd meg ezt. Egy "picivel" jobban néz ki
-
hogy néz már ki ez a játék komolyan... :D -
No meg a Castle of Illusion. Ne maradjon már ki :) -
Van köztünk olyan, aki nem az alap kontrollereket (Dualshock 4) használja a játék alatt? Ha mást használ, akkor mi a tapasztalata? Megéri egy komolyabb kontrollerbe befektetni? -
szebag79 #95172 Youtubon találtam egy hozzászólást Cyberpunk E3 demóval kapcsolatban, bemásolom remélem nem gond:
"Kis infó a Cyberpunk privát demóból, ha valakit érdekel: Teljes pacifista végigjátszás is opcionális (vagyis nem kell megölnöd egyáltalán senkit, megoldhatod másképpen is a dolgokat).
A kis vörös szál 2:17:11 -nél az ultravékony mono-philament wire, ami multifunkcionális. Ölni lehet vele (levágsz fejet, végtagokat, stb), lehet ostorként használni, de akár távolról hackelhetsz is vele (beledobod egy enemy neuro-slot-jába mint valami USB kábelt és voila, megvan a kapcsolat a hackeléshez).
Meghackelhetsz többféle berendezési elemet, például védelmi löveget ami szarrá lő mindenkit a közelben (ha rohadt nagy a strength stat-od odarohansz és kitépheted a helyéről és te lősz vele manuálisan). Sparring robotot, hogy átállítsd a nehézségi fokozatát, így a következő ütésével kiüti - akivel éppen bunyózik - mint a szart.
Ha éppen látsz valakit fekvőpadozni, meghackelheted a fekvőpadot (mert az is rá van kötve a Net-re) és megnöveled a rúdra nehezedő nyomást, ami miatt a csávó nem bírja majd el, és ráesik a nyakára, megöli.
Volt egy boss fight is ( 2:17:11 ), halálra szterkózott cyborg baszott nagy kalapáccsal, ha kitérsz a csapásai elől és szétlövöd/töröd a hátán a juice adagolót, nem tudja majd többször felemelni a kalapácsot, de akkor lehet, hogy neked ugrik és megfog, elkezd hack-elni. Meg kell ölnöd mielőtt a hack meter feltöltődik, különben "You Died".
Többféle képpen mehetsz át egy területen, 2 ajtóból egy netrunner csak egyet tud kinyitni hackeléssel, a másikat viszont nem tudja mert nincs terminál. Azt viszont, ha erősebb a karaktered, szétfeszítheted puszta kézzel.
Van szerteágazó perk rendszer, pisztolyok, gépkarabélyok, pengék, shotgun-ok, mesterlövész puskák, atlétika, pusztakezes képességek, hackelés, engineering, hideg vér (fasz tudja mit jelent) stb, stb."
Utoljára szerkesztette: szebag79, 2019.06.13. 07:57:02 -
Árpitallica #95171 Nem bírtam ki, ahogy írtad hogy milyen jó, beszereztem ezt a monstercat dlc pakkot is hozzá! :) Zenész létemre imádom, hogy van ilyen játék, mint ez! Hatalmas élmény fénykardokkal dobozokat mindenféle irányban ütemre vágni meg falak mellől elhajolni, guggolni! :) Kezdéskor véletlenül egyik suhintás alkalmával bevertem az egyik kezem a valóságban, tök vicces volt! :D -
Árpitallica #95170 Megvettem vr-hoz a fagyikat, majd ráraktam ps4re tölteni (kicsit körülményes volt mert sima ps4en csak két usb foglalat van, így tettem rá 4es elosztót) és a használati szerint amint teljesen feltöltődnek, akkor a piros jelzőfény ki fog kapcsolni, de ez nem történt meg, hanem folyamatosan azt mutatta hogy töltődik pedig jó 5-6 órát ment a töltés.. Viszont amikor kihúztam a töltés alól őket akkor ps gombot lenyomva teli akksit mutattak! Meg egyszerre a két fagyinak a töltöttségét nem tudom megnézni menüben, csak külön külön. Én csinálok valamit rosszul, vagy engedjem el mert ez egyszerűen csak ilyen? :D -
Zóanagyvarázsló #95169 A Giana Sisters nálam más szint, ha be is jött. Amiatt meg rossz élmény marad, hogy PS3-on az utolsó bosst másfél óra próbálkozás miatt feladtam, szaggatott is a rohadék, amellett, hogy szemét volt. Utána PC-n az egyik pálya bebugzott (feltöltve maradt vízzel, azaz instant death a pálya újrakezdése nélkül), és nem volt kedvem újra elindítani. De összességében a PS3-as Puppeteer is eleve tetszett legalább annyira, noha klasszikusnak nem mondanám. Az a PoP, a The Lost Vikings, az SMB (a Mario és a Meat is) vagy a kedvenced, a VVVVVV :)
Annak örülök, hogy PS4-en is elérhető a 3D-s kincsek közül Psychonauts, és lesz rá a 2 is, az MS-biznisz ellenére is. Jópofa az A Hat in Time is, érdemes neki esélyt adni. 3D-sek közül nálam eddig a Psychonauts, a Sands of Time és a Jak & Daxter vitt mindent. A Ratchet azért lövöldésebb, de nagy móka. Illetve a Spyro-remake-et is megnézném a helyedben, a PS1-es részek jófélék voltak.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.13. 01:19:01 -
Dunkey megint hozta a kötelezőt: