121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    "
    Azonnal meg is osztanánk veletek egy nagyon fontos információt a Cyberpunk 2077 kapcsán, mely ugyan már korábban is volt pletykálva, de hivatalosan akkor még nem lehetett róla nyilatkozni.

A Cyberpunk 2077 magyar felirattal fog megjelenni 2020.04.16-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt!"
  • Moby
    Szerintem az meg nem állja meg a helyét sem mennyiségben, sem minőségben. Ebben a genben nem voltak olyan alpha állapotú "nagycímek", mint ps3-nál, amik a számszerűséget ugyan növelték, de mást nem. Uncharted1, infamous1 pl jó nyitások voltak, de technóban gázak voltak. Amik ebben a genben jöttek új IP-k, azok minden szemponrtból kifopástalanok voltak. Igen, volt ami bukott, de ez a játékosokon múlott, nem a játékokon.
    Ráadásul a from pl. messze túlteljesít ebben a genben: kaptunk egy BB-t, egy DaS3-at, egy Sekirót, és talán még egy Elden Ringet is.
    Kaptunk egy olyan GoW-ot, ami nem csak rebútolta, de újradefiniálta az egész szériát, és magasabbra emelte, mint bármikor korábban. Én nagyon jó játékokkal játszottam ebben a generációban, semmi okom a panaszra. Ez a generáció engem elkényesztett a minőséggel, ami nem kis teljesítmény volt úgy, hogy fos hardvereken kellett kiszenvedni, és ennek a generációnak a hardver volt a legnagyobb baja.
  • n000rbi
    Jól hangzik, így már értem miért lett a Sekiro bizonyos szempontból gyengébb a megszokottnál. Remélem DaS2-BB effektus lesz itt is és oda fog baszni az Elden Ring, ahogy a BB tette.
  • lwb
    PS3-X360 generációhoz hasonlítom. Az előzőhöz. Ez már a mostanihoz hasonló sokszáz fős szuperprodukciók kora.
  • Moby
    Interjú Miyazakival. Csomó fontos kiderül belőle. Együtt fejlesztették a sekiróval. Sok RPG elem, több, mint eddig bármikor. Lesz karaktergenerálás, meg minden, ami szem szájnak, és Kandurexnek ingere.
    Jó lesz.
  • Moby
    Persze, nem azt mondom, mindig jöhetne több és jobb játék, de a ps1-2 időket kár emlegetni. Az AAA+ címeket 500+ ember készíti 4-6 éveken keresztül. Ez van. Ezzel arányosan nem biztos, hogy lett ennyivel több játékos is, az ipar nem tud eltartani végtelen stúdiót, és nincs is ennyi tehetség.
  • Moby
    Szerettem mindkettőt.
  • mucsácsó
    Nekem főleg a kimaradt Rocksteady cím fáj leginkább az egészből... Oké, Arkham Knight meg Batman VR, de egyik se volt akkora eresztés...
  • mucsácsó
    Szerintem sem volt gáz a generációval, azért elégge odabaszós címek voltak - persze leginkább Sony-címek:) de multiplatform címek között is volt pár gyöngyszem..

• Moby
    A bögrém nekem is megvan, de egy ötlettelen szar copycat volt. Én nem emlékszem több és jobb exkluzívra ps3-ról. Volt mindennek több része, de ezen kívül...a legjobb, legütősebb meg annyira a végén jött, hogy talán ki sem kellett volna már adni ps3-ra.
    Ráadásul (sajnos) még nagyon nem vagyunk a gen végén. Pedig hardver szemrpontból jó lenne, de nem. A tegnapi ms konf nekem azt súgja, hogy ps5 sem lesz 2020 karácsonya előtt.
  • lwb
    De mondhatnám a Rockstart is: ebben a genben csak 1 remaster GTA jött össze és a Red Dead 2 éppencsak, a gen végére. Előző genben 2 GTA (nem számítva a remastereket persze) és 1 Red Dead (kiegészítőket nem is említem, GTA 4-hez és RDR1-hez is kurva jó SP kiegészítők jöttek ki előző genben).
    Az egész generáció nekem kurva nagy csalódás volt. Nem baj, ha vége.
  • lwb
    Igen a remasterek, egyébként nekem bejött az ascension. Még az ajándék bögrém is megvan. :) A Spider Man nem új IP. Az Ordert én szerettem, de akkorát bukott, mint a fene és nem lesz folytatása (sajnos). Nem azt mondom, hogy nem voltak jó játékok, de jóval kevesebb játék volt, mint az előző genben és a nagy IP-k valahogy harmatosan teljesítettek. Egy gears, egy unci (másfél), 0 DA (egy crossgent leszámítva, akkor legyen fél), 0 TES, 1 ME (az is inkább ne jött volna) stb.
  • Tinman #94983
    +1

Ráadásul a Sony elhozta az occsó' VR-t mindenkinek. Olyan amilyen, de van, lehet hűházni is és tényleg olcsó. Le a kalappal ebben a genben IS előttük! No meg mennyi cím jött magyar felirattal is... csak lesek ^^
  • Moby
    Milyen rakás gow? A remaszterek?
    Volt egy kurvajó GoW3, meg egy kurvaszar ascension.
    Egy rakás új IP jött ebben a genben a sonynál. HZD, Ther Order 1886, Knackek, Until Dawn, Days Gone, The Last Guardian, Spider Man...
    Nem volt ezzel a generációval semmi baj játékok terén. Ez egy kurvajó generáció volt, amit remélem mégjobb követ.
  • lwb
    A Halo is next genre jön. Egyébként meg igen, nyilvánvaló, hogy a legtöbb játékot az új gen startjára tartogatják, ezért nem tartott a Sony sem idén konferenciát. Jövőre 1000%, hogy ők is ott lesznek majd LA-ben.

Azért a PC-s xbox game pass nem kis dolog. Akinek van otthon box meg pc is, annak az ultimate csomag xbox live gold-dal meg mindkét game pass-szal nagyon megéri potom 15 dollárért, amennyiért egy szaros kábeltévét nem kapsz manapság.
  • Ulthanito
    Mintha a Microsoft nem tudná még mindig, hogy merre az arra, vagy csak nagyon kivár valamiért. Nem tudom, de ez elég lapos E3 volt, érdemi, lényegi látnivalót szinte alig mutatott. A Flight Simulator volt számomra a legnagyobb meglepetés (váratlan), de gameplay videót azt mintha elfelejtették volna redmondban, úgy általában.

A 120 fps-es Scarlett az mehh, még a 60k sem megy a mai napig egyik oldalon sem rendesen, jól hangzik ez a 120, de aki komolyan gondolja, az csak mosolyog rajta.

Hol vannak tényleg a nagy exkluzívok? Mert oké, hogy Cyberpunk meg Elden Ring, de ezek multiplatformok, Gears és Halo jött menetrendszerűen, Forzát biztos az új gépre jelentenek majd be.

Még nem végeztem az anyagok feldolgozásával, de eddig nem remegett meg a térdem.

Három dolgot tudok elképzelni:

1. Ennyi van a tarsolyban.
    2. Félve kivárnak.
    3. Lázasan dolgoznak, de még nem értek oda.

Az első lenne a legszomorúbb, a második érthető lenne, a harmadikban meg valamiért látva a tegnap estét, nem hiszek.

Jövő ilyenkorra nagyon össze kell kapni magukat, mert a konzolok rajtja szempontjából a jövő évi expó kritikus lesz.
  • lwb
    Minőségben volt 1-2, ami a régi időket idézte. Mennyiségben pont az volt a baj, hogy csak 1-2 volt. Egy unci volt egy db dlc-vel az egész genben. Szemben a három uncharteddel az előző genben. GoW jó volt, de csak 1 db játék volt és bár tudom, hogy másfajta játékok voltak, de egy rakás GoW volt az előző generációban ezzel szemben. Boxon egy darab gears játék jött ki az előző gen 4 db játékával szemben és ez az egy is eléggé feledhető volt, pedig már launchkor bepromózták. Igazából mindenből jóval kevesebb készült és mindenki online multi game as a service-t akart magának csinálni, inkább arra fókuszált és nem a jó játékélményekre.

Ezért volt csalódás ez a gen és a következőtől sem várok sokat.
  • ppista
    Azért volt egy pár remek cucc, BB, Gow, Horizon, U4., Gravity 2., és még sorolhatnám, amik nagyszerű élményt adtak. A PS1-2. minőségi és mennyiségi szintjét nem éri el, de nincs szégyenkezni valója.
  • lwb
    Scarlett azért jön, amiért jön az új PS is jövő karácsonykor: ennyi volt ez a generáció. Kiábrándítóan szar generáció volt, az igaz, de akkor is ennyi volt.
    Miután tegnap/ma lófaszt se mutattak se a Bio, se a Bethesda új RPG-iről, ezért nyilván kijelenthető, hogy mind a DA4, mind a Starfield már csak next genen fognak megjelenni. Ez a generáció meg teljesen Elder Scrolls mainstream játék nélkül maradt. Ilyen nem volt lényegében amióta egyálalán van konzolon TES (Morrowind óta). De a Bionak is csak egy MEA-t sikerül kipottyantania az egész generáció alatt (DAI volt előző genen is). Kiábrándítóan szar egy ciklus volt, reméljük a következő jobb lesz.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.06.10. 05:19:25
  • mucsácsó
    Doom Eternal: november 22
  • mucsácsó
    Bebaszna nem jönne, crowdfundingos az egész, és már ott ígérve volt a kezdetektől fogva az összes platform :) meg asszem alapból Sony konfon volt a bejelentés anno, szal. :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.10. 01:25:42
  • n000rbi
    Azért a Fallen Order trailerből az AT-AT-megmászós/irányítós jelenet bizakodásra ad okot.
  • Zóanagyvarázsló
    A Double Fine YouTube-csatornája szerint jön PS4-re a Psychonauts 2.
  • TDC Geronimo
    Elden Ring art

• TDC Geronimo
    Andrew Reiner: "Rumors before the [MS E3] show say the PS5 is more powerful than Project Scarlett"
  • TDC Geronimo
  • Seth
    Hát ez ölég gyengus volt. Elden Ring-ről tudtunk, nincs gameplay, nincs miről nagyon beszélni.
    Psychonauts 2 remélem jön még PS4-re, azt játszanám.
    Tales of végre túllép a moe grafikán, faszán nézett ki, PSO2 meg MMO, az nem érdekel.
    Volt még valami érdekes ?
  • Kandurex
    A pihepuha nem hazudtolta meg önmagát. Ugyanaz a semmi, a büdös semmi.... Már azt hittem egy fasza új SW játék lesz, erre legó. Majdnem beszartam, hogy valami állat terminátor game jön és bazzeg skin...érted egy genyó skin a gears alá!

Scarlet. Jöjjön, oké, de minek?

(a nem exkluzív cuccok nem számítanak)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.09. 23:40:37
  • TDC Geronimo
    Na ezért nincs idén a sonynak showja. Mindenki jövőre tartogatja a megatonokat. Cyberpunk brutális lesz csak kár hogy nem év végén jön jövőre, mert így tolhatom pron :(
  • n000rbi
    *Keanu
  • n000rbi
    Baszki ez a Cyberpunk 2077, benne Jeanu Reeves-szel :D
    Ja és 2020.04.16-án jön.
  • AntiHero
    2020.04.16 Cyberpunk !! Yes!!
  • Evoluti0N
    Nekem az a része nem gond, h nem jön PS-re. Az a része jobban, h csak jövő februárban jön. Örökkévalóság óta készül már. :(
  • n000rbi
    Eddig az új Ori az, ami eléggé kéne és nem jön psre.
  • n000rbi
    Nabazzeg, azt hittem a Days Gone true endinget akkor látom majd, ha minden hordát kinyírok. Az összes fekszik, de még egy szaros trófeát se kaptam :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gyanús is volt a mutáns O’Brian-es cutscene, mert olyan “vége” érzésem volt:D
  • mucsácsó
    Nah szuper, valszeg én is jövök, legalábbis a Bethesdára - MS-re nem tudom, hogy hazaérek-e :(
  • Seth
    MS 22kor tutkó. Valszeg ébresztek 2:30-as Bethesda-ra és maradok egészen Devolver végéig (5?)
  • mucsácsó
    Mai E3-ra marad valaki éjjel? :D Bethesda konfra kíváncsi leszek, főleg Doom Eternal-ra :P
    ...meg picit MS konfra is, valszeg libbentenek valamit a kövi Xboxról :P
  • Moby
    Nagy rajongója vagyok Stig munkásságának, de hogy ebben mégis mi a rák tartott évekig, azt mondjuk nem nagyon értem.
    Accessben jó lesz ez, egyszer végigveretni.
  • TDC Geronimo
    Én nem vagyok oda swért, de a solo szerintem jobb volt, mint az utolsó 2 mainline film