PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi szép idők...<#rinya>#rinya> Hát igen, idejekorán kis puhapötsként kezdtem a géminget, még a csajkákra rá se pillantottam <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.10.23. 17:19:21
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Magyar, nem promós, a tiéd, csak tolja a zsét uram 😊
Vagy ha látni akarod pofám akkor mehet személyesen is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
/írtam jatekaimon is
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.10.23. 07:27:30
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem mondom, ebbe belerakták a szívüket a fejlesztők,....
....de, sajnos a kiherélt fejlődés (kb. 10. szint után minden felesleges) és az értelmetlen perkek, cuccok miatt nem lett platina. Pedig lehet ez megérdemelte volna.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de mostantól SEMMIT nem akarok látni/olvasni már a játékról, mostmár bírjuk má hát ki 😞
...ráadásul hosszú is lesz még ez a hét nagyon... 😞
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Dollar trilogy, Once Upon a Time in the West, Unforgiven? 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ebben is lesz mikrotranzakció, de ha eleget játszol nem kell igazi pénzért megvenni a multis DLC-ket(remélem ezen nem változtatnak).
...és végre a RDR2 is kap hosszú távon támogatott multit!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt leszámíítva, hogy írték pl 200 féle állatfaj lesz a játékban!!!!!!!!!!!!!
LOL.
Meg el lehetne gondolkodni azon is, vagy beszélgetni, hogy miért 2.5x nagyobb a játék mint a GTA 5? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Arra leszek majd NAGYON kíváncsi, hogy majd GTA6-nál mi lesz tényleg, egy 3-4 év múlva... 😄 ott fixen felrobban majd az internet :'D
Ezért nem vettem meg az ACO-t sem, mert annyival jobban várom a RDR2 nyitott világát, sokkal izgalmasabb lesz, mint egy AC-ban.... és nem a western téma miatt.
Hozzateszem en nem igazan hasznaltam mas kosztumoket,mint az alapot, lehet ott is van ami segit ezen
PSN ID.: Beegabor
Mert azt érzem, hogy hiába vagyok már 15. szintű fő pók, mindenkibe mindig ugyanannyi ütés kell, ugyanannyitól halok. Oké, hogy vannak új tulajdonságok, meg eszközök, de alapjába véve nem látok változást.
Csak nem ebbe is az mocsok anti-játék skálázás van? Még a legaljabb elme is tisztában van vele, hogy ez kinyírja a fejlődés örömét 😞
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.21. 09:18:42
Értem én hogy LÁNDZSAHELY az kemáény mert isteni ereklye, de basszameg miez? 😄 johogynem egy katicabogárra. 😄
Hibátlan! Azt hittem a GOW lesz az idei év császára, de minőségében ez is oda ülhet a közelébe.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.20. 19:07:54
hát azok után, amiket kiszedtek, éb butult a játék, nem biztos hogy búvítésnek mondanám, de ja szubjektív, mert a negatívokról nem esik sokszor szó a játékkal kapcsolatban. 😊