121476
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
durva hogy 4k, de homályos a kép mikor nézem. :) -
Aki lemaradt a The Last of Us 2 extra gameplay-ről, és nem aggasztja hogy spoileres jeleneteket lát:
Mielőtt lenyitod, szólok, hogy spoileres!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.26. 17:16:03 -
wow, ez nekem is teljesen új infó volt :D bár eddig nem is gondolkoztam rajta, hogy milyen engine lehetett az anno...
elvileg ezek alatt van (via wiki):
Killzone Shadow Fall
Until Dawn
Until Dawn: Rush of Blood
RIGS: Mechanized Combat League
Horizon Zero Dawn
Death Stranding
-
-
Kár ezzel szerintem foglalkozni, én megértem a pc-s ismerősöket, télleg, ott van a RDR 1-2 meg sokminden, de folyamat ezt hallgatni, hogy azrét patkány valaki mert exclusive-ot csinál vagy hagyja, hogy csináltassanak vele a biztos megélhetésért, az no comment....
Szerintem nem egy 50-60k-s konzol használtan lezs kifogás arra hogy valaki sírjon, és a legtöbb aki peticiókat irkál alá 200+k-s gamer pc mögül beszél, ahol elvileg öröm és bodottág van, de 1 cím miatt cirkusz megy mindig..... nem is szoktma ilyenekkel foglalkozni. -
Until Dawn is Decimás ? Nem is tudtam. -
Ez már megy régóta ez az agyalás. Én nem tudom mi lehet ennek az alapja, de igazából szerintem mindegy Kojima mit mondott ezzel kapcsolatban, a decima a sony tulajdonában van. Esze ágába nem lesz azt lelicenszelni PC-re, még akkor sem, a hollandoknak esetleg lenne is belőle. A supermassive-nak is át kellett vinnie a cuccát UE-re most, hogy már multiplatformolják a fogszimulátorukat. -
és nincs Only on PS4 rajtuk, már megy a kuncsorgás PC fórumokon :D -
Emmi? A első N darabot aláfirkantotta a MESTER? :) -
Nemtudom gameplayt tudnak-e belepatchelni, de azzal kéne kezdeni. Ha az megvan, jöhet a 60fps! -
szebag79 #97168 TLOU 2 új gameplay hamarosan, remélem semmi spoileres nem lesz benne...azért csak óvatosan
-
én is vártam, mert az első PS1-es játékok között volt, amivel játszottam (és amúgy el is akadtunk mindig egy résznél, ahol sosem tudtunk továbbjutni, de addig rengetegszer letoltuk :D
-
Ez nekem most csak azért fáj, mert anno az 1. részt csak picit toltam. Aztán nem olyan rég feltoltam SNES Mini-re, emuval szebb látványt realizálva, mint anno PS1-en ahogy kinézett. Viszont nagyjából ekkor jött a hír a fülembe, hogy jön PS4-re is. Ergo hagytam a PS1-es upgradelt verzát ismét. Erre most jön ez az nfo... remélem javítják -.- -
Pfúj Sztrending. :D -
+Kandurex, én tegnap óta nem néztem SG-t, vagyis ~180 nem olvasott üzenet, hogy nálatok mennyi volt azt nem tudom. :)
-
és most még azt se lehet mondani, hogy egy szutyok 3rd party multi címről lenne szó... :D
bár nyilván nem is túl tapasztalt ez a szegény Other Ocean banda.. :D -
Hát de miért még nincs genváltás. :D -
Holy moly:
-
MediEvil - "Framerates Between 20-60FPS"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A murofegse.
-
potato potato, 14 felkerekitve az pont 180 -
14 db üzenet...14... -
jah most picit belendült a topic, de nem baj, volt hogy napokig semmi hsz nem volt :D
btw, jártatok már úgy, hogy nem töltött a controlleretek? nincs lemerülve, de ha rádugom USB-vel PC-re, akkor semmi reakció - PS4-re dugva meg csak felvillan 1x a narancssárga fény, és utána semmi... :D
már reseteltem meg minden sziriszart próbáltam, de off... szerintem megadta az akksija magát (5 év szolgálat után:D)
úgyhogy kicseréltem egy másik controller akksijával, utána egyből működött USB-ről.. úgyhogy valami szabályzás biztos van rajta :D -
Jah bocs ~180 üzenetet nem olvastam most vissza, sorry akkor, inkább 2x mint 1x se. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.26. 14:34:27 -
grat a felfedezéshez már írták páran !
-
Ki hitte volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg a Tsushima is azzal fog ;)
"The Last of Us 2 Part II - magyar felirattal érkezik"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.26. 14:13:53 -
Ez sosem volt kérdés:én. De te ezt pontosan tudod, hisz te én vagy(ok) :) -
Na de akkor melyikünk a fake account?
-
LOL -
A helyzet az, hogy akkor sem venném, ha beton60 lenne. -
Sajnos a stabil 60 se segítene rajta. -
ezt mondtam.... :( egész jól tippeltem akkor, csak én inkább sub-10nek éreztem :D
mikor beleállsz abba az élettöltő zöld kör alakú sugárba, akkor kb. diavetítés base PS4-en... :D -
VGTech: Medievil Demo Framerate Test - Both Base & Pro Native 1080p - Framerates Between 20-60FPS
-
Elképesztő, ennyi Kojimát is rég láttam egy fotón egyszerre!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
fasza :)
hát de ezaz, ha Medievilre rákerül a hunsub, akkor nehogy már egy AAA+ címre ne kerüljön :D -
[pezsgő]
PUKK! -
szebag79 #97140 Várható volt:) Köszönjük
-
DEATH STRANDING is complete and has gone gold!! Hideo Kojima, the Kojima Productions team, everyone at Sony and Guerrilla, cast members; all put their heart and soul into it. Thanks for your support, we can’t wait to bring you a new “A HIDEO KOJIMA GAME”. Play it on Nov 8th!!
Na ez már nem csúszik az biztos