121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #97178
    durva hogy 4k, de homályos a kép mikor nézem. :)
  • darkSectorxxx #97177
    Aki lemaradt a The Last of Us 2 extra gameplay-ről, és nem aggasztja hogy spoileres jeleneteket lát:

Mielőtt lenyitod, szólok, hogy spoileres!!!!!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.26. 17:16:03
  • mucsácsó
    wow, ez nekem is teljesen új infó volt :D bár eddig nem is gondolkoztam rajta, hogy milyen engine lehetett az anno...

elvileg ezek alatt van (via wiki):

Killzone Shadow Fall
    Until Dawn
    Until Dawn: Rush of Blood
    RIGS: Mechanized Combat League
    Horizon Zero Dawn
    Death Stranding
  • n000rbi
  • darkSectorxxx #97174
    Kár ezzel szerintem foglalkozni, én megértem a pc-s ismerősöket, télleg, ott van a RDR 1-2 meg sokminden, de folyamat ezt hallgatni, hogy azrét patkány valaki mert exclusive-ot csinál vagy hagyja, hogy csináltassanak vele a biztos megélhetésért, az no comment....

Szerintem nem egy 50-60k-s konzol használtan lezs kifogás arra hogy valaki sírjon, és a legtöbb aki peticiókat irkál alá 200+k-s gamer pc mögül beszél, ahol elvileg öröm és bodottág van, de 1 cím miatt cirkusz megy mindig..... nem is szoktma ilyenekkel foglalkozni.
  • Seth
    Until Dawn is Decimás ? Nem is tudtam.
  • Moby
    Ez már megy régóta ez az agyalás. Én nem tudom mi lehet ennek az alapja, de igazából szerintem mindegy Kojima mit mondott ezzel kapcsolatban, a decima a sony tulajdonában van. Esze ágába nem lesz azt lelicenszelni PC-re, még akkor sem, a hollandoknak esetleg lenne is belőle. A supermassive-nak is át kellett vinnie a cuccát UE-re most, hogy már multiplatformolják a fogszimulátorukat.
  • Seth
    és nincs Only on PS4 rajtuk, már megy a kuncsorgás PC fórumokon :D
  • Moby
    Emmi? A első N darabot aláfirkantotta a MESTER? :)
  • Moby
    Nemtudom gameplayt tudnak-e belepatchelni, de azzal kéne kezdeni. Ha az megvan, jöhet a 60fps!
  • szebag79
    TLOU 2 új gameplay hamarosan, remélem semmi spoileres nem lesz benne...azért csak óvatosan
  • mucsácsó
    én is vártam, mert az első PS1-es játékok között volt, amivel játszottam (és amúgy el is akadtunk mindig egy résznél, ahol sosem tudtunk továbbjutni, de addig rengetegszer letoltuk :D

• Tinman #97166
    Ez nekem most csak azért fáj, mert anno az 1. részt csak picit toltam. Aztán nem olyan rég feltoltam SNES Mini-re, emuval szebb látványt realizálva, mint anno PS1-en ahogy kinézett. Viszont nagyjából ekkor jött a hír a fülembe, hogy jön PS4-re is. Ergo hagytam a PS1-es upgradelt verzát ismét. Erre most jön ez az nfo... remélem javítják -.-
  • darkSectorxxx #97165
    Pfúj Sztrending. :D
  • darkSectorxxx #97164
    +Kandurex, én tegnap óta nem néztem SG-t, vagyis ~180 nem olvasott üzenet, hogy nálatok mennyi volt azt nem tudom. :)
  • mucsácsó
    és most még azt se lehet mondani, hogy egy szutyok 3rd party multi címről lenne szó... :D

bár nyilván nem is túl tapasztalt ez a szegény Other Ocean banda.. :D
  • darkSectorxxx #97162
    Hát de miért még nincs genváltás. :D
  • TBTPumpa
    Holy moly:
  • Tinman #97160
    MediEvil - "Framerates Between 20-60FPS"

• Ulthanito
    A murofegse.
  • j0nNyKa
    potato potato, 14 felkerekitve az pont 180
  • Kandurex
    14 db üzenet...14...
  • mucsácsó
    jah most picit belendült a topic, de nem baj, volt hogy napokig semmi hsz nem volt :D

btw, jártatok már úgy, hogy nem töltött a controlleretek? nincs lemerülve, de ha rádugom USB-vel PC-re, akkor semmi reakció - PS4-re dugva meg csak felvillan 1x a narancssárga fény, és utána semmi... :D
    már reseteltem meg minden sziriszart próbáltam, de off... szerintem megadta az akksija magát (5 év szolgálat után:D)

úgyhogy kicseréltem egy másik controller akksijával, utána egyből működött USB-ről.. úgyhogy valami szabályzás biztos van rajta :D
  • darkSectorxxx #97155
    Jah bocs ~180 üzenetet nem olvastam most vissza, sorry akkor, inkább 2x mint 1x se. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.26. 14:34:27
  • Myselor
    grat a felfedezéshez már írták páran !
  • darkSectorxxx #97153
    Ki hitte volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meg a Tsushima is azzal fog ;)

"The Last of Us 2 Part II - magyar felirattal érkezik"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.26. 14:13:53
  • Moby
    Ez sosem volt kérdés:én. De te ezt pontosan tudod, hisz te én vagy(ok) :)
  • n000rbi
    Na de akkor melyikünk a fake account?
  • Moby
    LOL
  • Moby
    A helyzet az, hogy akkor sem venném, ha beton60 lenne.
  • n000rbi
    Sajnos a stabil 60 se segítene rajta.
  • mucsácsó
    ezt mondtam.... :( egész jól tippeltem akkor, csak én inkább sub-10nek éreztem :D

mikor beleállsz abba az élettöltő zöld kör alakú sugárba, akkor kb. diavetítés base PS4-en... :D
  • TDC Geronimo
    VGTech: Medievil Demo Framerate Test - Both Base & Pro Native 1080p - Framerates Between 20-60FPS

• Ulthanito
    Elképesztő, ennyi Kojimát is rég láttam egy fotón egyszerre!
  • n000rbi
  • mucsácsó
  • mucsácsó
    fasza :)
    hát de ezaz, ha Medievilre rákerül a hunsub, akkor nehogy már egy AAA+ címre ne kerüljön :D
  • Kandurex
    [pezsgő]

PUKK!
  • szebag79
    Várható volt:) Köszönjük
  • TDC Geronimo
    DEATH STRANDING is complete and has gone gold!! Hideo Kojima, the Kojima Productions team, everyone at Sony and Guerrilla, cast members; all put their heart and soul into it. Thanks for your support, we can’t wait to bring you a new “A HIDEO KOJIMA GAME”. Play it on Nov 8th!!

Na ez már nem csúszik az biztos