PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az más kérdés, hogy valóban megér e a munkája havi majd 1milliárd forintot....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Úgy könnyebb értemszerűen, HA már megvannak a jó kövek
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 19:29:45
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/mondjuk eddig csak 1x öltek meg, szóval nekem nNEM őka probléma, hanem Descendant, de Gratula azért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 19:07:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.25. 17:43:15
level 42 körül összejön a 24000 krenya (12000 / kari)
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.02.25. 14:35:11
Szimplán csak ennyit mondtam, nem a tudásodra írtam, vagy hogy nem hiszek neked.
Csak ezt nem mondtad eddig, de akkor oké.
Ettől függetlenül majd privátban beszélek Darkyval.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 12:28:41
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De majd este megint legenerálom, és akkor látod a kóddal együtt.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 12:26:42
PS5 II PSVR
Jó lenne, mert csak az igényes, jó multik maradnának.
Jó lenne, mert több értelmes (értsd: single-történetközpontú) játék jelenne meg.
Ja, és ha azt hiszitek, hogy élből utálom a multit, nem igaz, mind a mai napig játszok (napi 1 óra, néha kevesebb, de mindig) kompetitív cuccot. Csak egyszerűen genyó unalmas már az összes n+1 multiszar.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.25. 10:53:01
Csak ez bosszantó, nem az amit te most írtál konkrétan.
mert nekem tudod jól nem gond, akkor mindent kibezsélünk a saját topikjába, de akkor valahol azt érzem ez fordítva is jogos elvárás lenne.
Én nem sértődök meg, csak mondom hogy ez eleve ps4-es téma, azt megértem hogy mást lehet nem izgat, d akkor megint oda jutunk, hogy akkor minden genváltáskor beszéljünk az új gépekről és akkor ennyi.
De méregetés nincs, én nem mondtam hogy méregetünk, nem az a kérdés, én csak felhívtam a figyelmét arra hogy amit mutat videót, hogy hogy egyszerá megölni ezeket, az egy könnyebb verzió.
És nekem most a tegnapiban ez nem segít. Ez nem azt jelenti hogy ki a jobb, ez annyit jelent, hogy nem egy pályát hasonlitottunk össze.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 10:41:38
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.02.25. 10:35:34
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha tv téma van vagy grafikáról vita vagy irányításról stb azt is célszerű lenne a játék saját topikjába persze, de mi már csak ilyenek vagyunk.
Csak zárásképpen:
+ Ulthanito:
ha kipucoltad mind a 3-at akkor tökéletes mert adok majd egy kodot, amivel eléred a 4.-et!
AMIT csak kóddla tudsz játszani nem lehet normál módon ott a listán előhozni. Ha érted mire mondom, ez a 3 kipucolása csak ahoz kell hogy a kódot tudd használni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 10:35:43
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
az új karakterek nem lesznek fizetősek (mármint passhoz kötöttek), az tuti.
ahogy gyanítom a fegyverek sem, mert az is rohadtul unfair lenne másokkal szemben adott esetben... 😄
de amúgy ha érdemes, akkor én is biztosan berántom, nem is kérdés, mert imádom 😄
ha gondolod valamikor nyomhatjuk! 😛 Rage47-el szoktuk néha innen nyomni, meg Tatylaval is, szóval esgé squad is lehet <#idiota>#idiota>
Mit nem akarsz megérteni?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 09:28:36
PS5 II PSVR
Allul azt a 3 alma alakú kelyhet szerezd meg először.
Aztán szólj. 😊
Időbe lehet többet játszani, csak ha nem mész nehezebb szinteken, akkor azokat nem tapasztalod meg milyen durva, nekem most a 3 shreck után beadta ugye Descendant-ot, és ez a legnehezebb változata, még könynű fokozaton se mindig merek kiálni ellene, mert nagyon buzi.
Nem a Chalice-ok skálázódnak, hanem a Kelyhekben vannak nagyon erősek, a Depht-től és a kategóriától függúen.
És amit én koddal kaptam egy titkos rész, ahol ezek mellett még mérgeznek is az ellenfelek. 😄
Én elhiszem hogy erős a sebzésed meg sokat nyomtad, de hidd el ha odaadom a kódot és nem itt mész, leszopod magad, kapásból fele anyni életed van, az sem mindegy. Akkor nem ugrálnál így eléjük hidd el. 😄
Szólj ha kell adom a kódot, csak előtte szerezd meg a 3 alma alakú kelyhet, mert csak ott nyithatod meg!
Ez ahol mentél valszeg a Pthumerian kategória egyik Root változata.
Ez is szép teljesítmény, de ne vonj párhuzamot egy Cursed ISZ Depht 5-ös változattal, mert nem egy szint a 2 dolog. 😊
Ha nagyot sebződsz, akkor szar a Phys Def-ed. Mivel a csaliszok nem skálázódnak NG-ben, ha nagyobbat sebződsz azt jelenti, szarabb a karaktered statja.
Sőt, az utóbbi időben szinte csak FRC csaliszokban barangoltam...
Meló után 5-ös szintű FRC csaliszban megcsinálom ugyanezt, még gyorsabban is, mint a feltett videómon.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 08:57:09
PS5 II PSVR
Mert egy boss nem csak 1x van a Chalice-okban ám. 😄
Megadom azt a Chalice-t, ahol ma én jártam, ott nyugodtan megmutathatod hogy kell. 😊
Kb legalább 5-6 helyen vagy többszōr van a 3 shrek...
Most ahol vagyos az egyik legnehezebb Chalice-ban a 3 shrek után bedobta Descendant-ot.
INSTANT QUIT volt a vége...
PS5 II PSVR
Hat ez van, kifujt a jatek.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.24. 19:49:44
Watch dogs 3 meg idén jön, Helyszín London
PSN ID.: Beegabor