121502

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    És ez miért lenne bug? Mert neked nem tetszik a működése? :D
  • darkSectorxxx #98844
    Mármint az a kérdés milyen 1-2 emberről van szó. :)
  • darkSectorxxx #98843
    Pontosan ott is vannak biztos.
    De a Das 1-ben a kicsi ezer százalék hogy az.

Van pl az a becsúszása amikor előre tolja a dárdát és suhan feléd, akkor pl van hogy megpattan a oszlopok alapzatán meg nem tudom merre és irányt vált. Sőtt van olyan felvétel amikor előretolja a dárdát és nem suhan, MEGAKAD elrakja magamellé a dárdát és hirtelen elkezd suhanni, csak úgy, ilyen faszságok vannak benne, lehet nem figyeltél ezekre de vannak, van róla felvétel neten. Nem kitaláció. :)
  • Ulthanito
    Annyira bugos Stan és Pan, mint ahogy a Prince tesó teleportál, vagy Friede faterja a hugyos bilijét borítgatja...
  • Moby
    Sőt, szerintem ne is jelenjen meg már semmilyen más játék, se előtte, se utána.
    Kezditek kimaxolni az agyatlan fanboiságot.
  • Tatyla
    Sajnos szerinte is a Blizzardot jól ismerve :'(
  • TomStorm
    Dehogynem kell DS,megőrültél??:D

De igen,D4-el is mit tolnám te jó ég:(
    Barbár elsőre ofkorsz!!Aztán Druida majd Sorci meg meg áá kell:(
  • TDC Geronimo
    Új behind the scenes videóban elmondja kojima, hogy 7+ órányi átvezető van a játékban
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.04. 22:55:46
  • Tikal #98837
    "Nagyon sokan nem erre számítottak..."
  • TDC Geronimo
    2021 eleje leghamarabb
  • mucsácsó
    ámen!
    de szerintem egy 2021-ig várnunk kell...
    én 2021 tavaszt (május? mind D3 anno..) tippelnék, de ne legyen igazam!
  • j0nNyKa
    soon™
  • Tatyla
    Szerintem sokan így gondolják, remélem azért a Blizz nem fog túl sokat váratni minket
  • yesname #98832
    Rám is jöhet a kőzápor. :D
  • TBTPumpa
    13 perces (wtf) Final Fantasy VII Remake reklám Japánból:
  • mucsácsó
    úrissstennnnnnnn, jöhet a kőzápor, de én ezért akár sztem 3 új játék árát is kifizetném most instant, ha játszhatnék vele (a végleges verzával persze) :D

embertelen... és ahogy a tag is mondja, videókról lehet nem tűnik annyira funnak (pedig de), de játszva tuti sokkal-sokkal jobbat ad :)

egyetlen egy furcsaság van számomra, hogy a moboknál az életcsík + név nem a klasszikus felül a képernyő közepén van, hanem közvetlen a mob felett, és eléggé apró betűkkel - de nagyobbal meg valszeg már fos lenne, vagy nemtom... az eventes bossnál viszont a klasszik csík volt. bár ez még bőőőven változhat (szvsz fog is)

nem kell ide semmiféle DS, ide DIABLO 4 KELL! :D idevéle!

btw, sokat agyaltam, hogy melyik game grafikájára emlékeztet nagyon, és rájöttem: GOW3! :D de imádom :)
    asszem bajban leszek, hogy druidot vagy barbot kezdjek :) meg hát a másik 2 kaszt is érdekel, de tuti melee leszek... sztem lehet megjátszanak egy paladint vagy amazont, de DH se kizárt ...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.04. 21:02:50
  • j0nNyKa
    annyi ide vonatkozó infó van benne, hogy konzolon nem lesz billentyűzet/egér támogatás
    amúgy meg sima fanservice
  • darkSectorxxx #98828
    Nem tudom mire gondolsz most, mit ne vonjak le meg mire írtam hogy minden játékosnak sok?
  • Tikal #98827
    akkor meg a saját kis mikrokozmoszodból ne vonj le semmilyen következtetést...ami neked nagyon sok, az egy két ember valójában, maradjunk ennyiben :)
  • n000rbi
    Mindig bírtam ezeket a ps reklámokat:

• darkSectorxxx #98825
    Büdös faszt nem bugos, nem látad a stream-et majd kiszedem neked klippekre mik vannak abba a fight-ba, vagyis nálam mik voltak.

Ja és erre jött ré hogy nem láttam sokszor mindkettőt és hátbatámadnak mert nem mutatta a kamera, így könnyü nehezíteni egy fightot, ennyi erővel be is csukhatom a szememet harc közben. :)

Ja és átütnek minden, míg teneked meg minden faszba elakad aafegyvered, ez végülis egyfajta nehezítés.... csak én tartom csalásnak a gép részéről.
  • AntiHero
    Lehetne már Péntek. DS

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.04. 15:36:30
  • Ulthanito
    Az a boss nem bugos, Darky. Azért, mert neked nem tetszik, hogy nem látod mindig mind a kettőt, az nem bug. Direkt így lett megcsinálva, ettől nehéz a két csóka.
  • Ulthanito
    Maradjunk annyiban, hogy nekem nincsenek.
  • mucsácsó
    Én bele se mertem kezdeni a DS3 DLC-kbe, már a Nameless King-gel se bírtam el, inkább abbahagytam ott a picsába:D
  • darkSectorxxx #98820
    Hát izlés kérdése, nagyon szar pl a Ringed City-ben amikor a varázsló idézget ellenfelet, azt eskü egyszerűbb lelőni nyilpuskával.
    A másik 3 nagyon nagyon nehéz, de betanulhatóak.

2 Sárkány az elején talán a legidegesítőbb
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.04. 13:56:13
  • darkSectorxxx #98819
    Bugos fos boss és valóban ott kellett keresnek egy a stílusomnak megfelelő megoldást a kamera miatt, hogy lássam mindkettőt, amint lock nélkül próbáltam egyből megvolt a megoldás, utána cska azt kellett kitalálnom melyiket hozzam át a másik fázisba. Persze nem ismertem a taktikákat, volt 4-5 boss a 22-ből akik ráksztettek hogy tanuljak ki ellenük valamit. :) De ez még mindig easy-bb mint a 3. :)
  • Moby
    Egyszer mán végig kéne csapatnom azon a das3 dlc-n, csak nekem ez az egész das3 nemgyerebe. Oké friede meg a faterkája jóvót, de a többi nagyon meh.
  • Kandurex
    Alapvető fogalmi zavaraid vannak az objektív és szubjektív dolgokról. Tényleg nem szeretnék ezzel foglalkozni, szóval kérlek, haggyá' mán! :)
  • Ulthanito
    Az ígéret szép szó....

Lehet, hogy easy, bár amit Stan és Pan valamelyik este művelt veled, az minden volt, csak nem easy. :-D
  • gregoryan
    dehogynem...
  • Ulthanito
    Nem vágyom rá, hogy hájjal kenegessenek! :-D
  • Ulthanito
    Sajnos még ez sem igaz. Ha azt mondod, hogy a Föld a Nap körül kering, akkor az nem egy vélemény, hanem egy tény. Attól, hogy te mondod, még nem jelenti, hogy az a véleményed.

De egy hétköznapibb példa: Kolléganőd elmegy fodrászhoz, levágatja a haját. Nem mindegy, hogy azt mondod neki, hogy nem lett jó a hajad, vagy azt, hogy nekem a korábbi frizurád jobban tetszett.

De ne menjünk bele, alapfokú kommunikációs tréningek anyaga mindaz, amiről most beszélünk.
  • Kongy
    Úgy szeretem olvasgatni azt a mély filozofálgatást ami néha itt a topikban folyik. :D Ilyenkor ha otthon vagyok mindig hozok egy kis popcornt is az olvasgatáshoz.
  • Moby
    Én csak azt tudom mondani, hogy aki azt várja, hogy én minden posztomba beleírjam, hogy szerintem, az ott várjon türelemmel, ahol most van, majd érkezem! :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.04. 13:20:02
  • yesname #98810
    Nézzenek oda. Ulti olyant mondott rendesen meglepődtem. Kezdem becsülni és tisztelni. :)
  • j0nNyKa
    amúgy milyen az objektív vélemény? vagy inkább úgy kérdezem hogy milyen az objektív szubjektum?
  • Kandurex
    Nem és nem. A vélemény, ha magán, akkor szubjektív. Ha én azt mondom, hogy szar, az csak nekem szar. Az, hogy ki mennyire azonosul vele az más kérdés.
  • darkSectorxxx #98807
    Még 1x Gratulálok hogy Midir-t legyőzted. Kicsit késve de az ígéretemet betartottam!

Minden boss meghalt, mind2 befejezést meglestem.
    Igazából az volt amit mindig mondtam, easy játék a 3. részhez képest.
    Ruha nélkül 1 karddal, egy pajzsal, és 5-7 szituban elővéve a Havel armort, végigverheő minden.

A legtöbb bonfire-nél nem is kell 20 estus, iszonyat easy annyival.
    Inkább a DLC-hez fontosabb de csak ha siet valaki mint én.

Egy szóval most kiegyenlítettem a tartozásom. :)

• Ulthanito
    A tökfőzelékre azt mondani, hogy szar étel, az nem vélemény, hanem tény. Azt mondani, hogy neked nem ízlik, az vélemény, ami ugye nem jelenti azt, hogy a tökfőzelék szar. Vagy nem feltétlen az.