PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Ha eddig nem húzott be akkor talán már nem érdemes, bár szerintem Arthur eddig a legjobb karaktere a Rockstar-nak, és a története szintén. Az utolsó két chapter nagyon jó.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mit ért az alatt hogy frissítsem a merevlemezt?
If you have upgraded the Hard Disk Drive ("HDD") in your system, please re-install the original HDD.
Töröltem a játékot majd újraraktam.Leszedtem hozzá ugyanúgy a frissítést,visszamásoltam a mentést de ugyanúgy kidob..
Kezdhetem elölről a fejezetet de ez nem jàtékhiba úgy tudom.Rendszerszoftverből is a legfrissebb van fent.
Inicializáljam az egészet?Nyakra töröljek mindent hátha jobb lesz?

mucsácsó
úristen basszus, ez....zseniális! <3
attól asszem nem kell félni, hogy könnyű lesz... :DDD Samurai General szanaszét szopat már az elején... :D
mucsácsó
helyes!
nem fogod megbánni szerintem! :)

az Anthemtől nem lesz szarabb, ezt én garantálom neked! <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>
TDC Geronimo
From játékot nem bűn előrendelni :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Berángattok a bűnbe, pedig hát eldöntöttem, hogy először a véleményeket/kritikákat akarom látni....de....

"Megrendelését rögzítettük,
ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmát!!"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Én má' nem nézem meg, nem nézek meg belőle semmit. Mindent itt akarok már látni a sajátomon :)
Előrendelni ezzel együtt sem sikerült, fogalmam sincs, hogy mire veszem még.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Hát akinek bármiféle kétsége van játékkal kapcsolatban érdemes megnézni, amit linkeltem. Kár volt nekem is, mert most még nehezebb lesz ez a 3 hét :D

Moby

Meg is találtam, írtam róla ide.Szerintem a videó is benne volt a posztban, de már semmi nincs ott.

Moby
Játszotta már korábban Vaatividya is, én ott szerettem bele a játékba (ő nem annyira a játékban jó, de rettenetesen alapos).

Kandurex
Ok, csak gondoltam behúzom a nyári uborka szenzonba.

TDC Geronimo
ja oké nem tudtam <#idiota>

Már abból, ahogy tolta a végén leszűrtem, hogy nem nub :D

Moby
Tapasztalt??? :D
Elajjaz az egyik Soulsborne isten, sokszoros speedrun világcsúcstartó. Mondhatni tapasztalt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.02. 15:29:55

TDC Geronimo
Itt a VOD, ha valakit érdekel. Semmi spoiler, ugyanaz a helyszín, de ez az egyik legjobb prezentáció, mert a játékos tapasztalt.

TDC Geronimo
úristen najó. Mennyivel másabb, ha valaki tud is játszani :D

Brutális lesz, szabi már kivéve :D

TDC Geronimo
Csávó streameli sekiro demot

Ugyanaz a rész, amit már ezerszer láttunk, de ő legalább nagyon jól nyomja. A combat, animok... ahh isten lesz ez

mucsácsó
Tudom-tudom, menjünk az APEX topikba, de elvileg ő lesz az új legend:

Source claims Octane leak is legit, provides Battle Pass release date

TDC Geronimo
Ott az egyik legszebb. Dehogy kamu

Kandurex
A Horizon Zero Dawn-ba kamu a HDR?

darkSectorxxx
Uh az fasza....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Igen csak épp külföldön vagyok és nem hoztam pendrive-ot de mindegy.Törlőm a jàtékot meg visszatelepítem hátha..

darkSectorxxx
Ez miatt mentem el pendrive-ra, abban amúgyis jobban bízom, mint a szerverekben

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mindkettő a legfrissebb, a játèk meg a rendszerszoftver is.Jó hogy a mentéseket meg csak akkor lehet felhőbe menteni ha ps plus tag vagy.Gondoltam rá hogy törlök mindent , de akkor is.

darkSectorxxx

Más nem találkozott ezzel a hibakóddal hogy CE-34878-0 ? Mert bármit csinalok a játékkal kilép.Betöltés után fél perc se telik bele

Kicsit gáz azért hogy ps4-en is tele van buggal a metro is.Azt várná az ember hogy konzolra jobban meg van csinálva valami.Pc-n még érthető lenne a sok különböző hardver miatt, de itt..fogja magát aztán hibával leáll

darkSectorxxx
Ez elég gáz ja.

Moby
Egyszerűen nevetséges, sőt, komikus az egész. Én értem, hogy genvége van, meg mindent értek, de ez már megmegyarázhatatlanul gáz.

Pc
//www.youtube.com/embed/7auyKo3qsEw

Ps4
//www.youtube.com/embed/2GFurdclk30

mucsácsó
ennyi... :D örülök, hogy akkor nem csak én éreztem így... :D

mostmár marad az APEX a Sekiro-ig, meg RDR2-vel kéne valamit kezdjek mostmár, mert Chapter 4 közepén vagyok hónapok óta, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy folytassam... :D hülye kérdés lesz, de "érdemes"? :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.02. 09:04:10
darkSectorxxx
ígg

TDC Geronimo
Sajna PSen div 2 még mindig textúrabetöltés gondokkal küzd. Jobb, mint privát betaban volt, de még mindig fos. Kár érte, mert ha betölt mindent akkor brutálisan néz ki 4k HDR képernyőn.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.01. 21:49:13

Rage47
mintha én írtam volna :D
az előző DMC jobb volt és a 4. is szerintem

meg ez, hogy fél demon keresztül 1 kézzel rohangáltam, hát elég vicces volt :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.03.01. 21:44:05
Ulthanito
Üdvözöl a barátod.

https://www.youtube.com/watch?v=Kgvri5r8-2w

PS5 II PSVR

Nem tapasztaltatok olyat hogy nem müködik a lövésgomb a metro exodus-ban? Eddig jó volt most meg hiába van töltény egy fegyver se lő

darkSectorxxx
Ez így van sajnos.

Pont azért is vettem ps4-et mert a pc nem mindig bírja a max grafikát de még pro-n is beakad a játék néha.Meg elvileg minimális különbség kéne legyen.De a Metro-nál eléggé látszik hogy xbox-on meg pc-n egyszerűen szebb a játék, kontrasztosabb színesebb..stb

darkSectorxxx
Ez igaz.... de egyazon képernyőn nézve ugyanaz a 3 játék 3 platformon az nem hazudik. :)

Játékban beállított gamma + konzol standard outputja + tévé beállítása + környezeti fény = amit látsz. Ebbe még bekavar a tévéd típusa: IPS LCD-n pl mindig takonyszürke lesz a fekete bármit állítasz. A lényeg hogy lehet állítani mindenkinek ínyére/kedvére, ha be lenne betonozva az nagyobb gond lenne.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

HeadHunter86
Egy percnél már a trailert untam :D

ja megkérdi mikor először játszol.Defaulton hagytam de egyszerűen túl vilagos.Az éjszaka olyan mintha szürkület lenne max.Még a zseblámpának sincs kb értelme max épületekben

darkSectorxxx
Elhiszem, ugye ezt beszéltük az hogy nem találja el az izlésemet, vagy a másik kollegáét ez nem a játék hibája, nem rossz a játék, ne ugy vegyétek, csak nekem, vagy nekünk nem volt érdekes.

TDC Geronimo
Mindkettő kiváló game lesz :P

darkSectorxxx
+ Geronimo

Hát amiket írtam....

darkSectorxxx
nem tudom, hát lehet megjelenéskor de kétlem hogy rámegyek, valszeg csak elkezdem, mert Sekiro sem egy gyémánt de jobban érdekel. :)

TDC Geronimo
Azért tűnt combat lassúnak mert nubok vagyunk :D

Én néztem pár videót meg bekapcsoltam assist módot kíváncsiságból. Hát hólisit...

mucsácsó
nekem valahogy egyszerűen lassúnak hatott a harc (egy Nierhez képest főleg..), irányítás se volt valahogy az igazi, ráadásul meghaltam a bossnál (tudom, balfasz vagyok), és olyankor visszabasz a legelejére...namondom jóvan, akkor ottrohaggyonmeg :D az valahogy végképp elvitte a kedvemet....

majd talán olcsójé egyszer, de meh.. sajnálom, pedig vártam.
TDC Geronimo
Nem tudom mi nem tetszett nektek. Gameplayek alapján is jónak tűnik. Demo is rendben volt technóban is

Kandurex
Mi bajotok volt a demóval?

mucsácsó
nekem is hatalmas skip (hálaégnek), demót se bírtam kb végigjátszani, annyira off nálam... :D

naaa de majd a március 22! <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

holnaphoz már csak 3 hét <3
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.28. 21:08:11
Seth
blablabla,day1 streameled ? <#banplz>

PSN ID.: Beegabor