121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez szánalom, de komolyan. -
2 gigás updateket is 30 percen át másolja :D
Ilyen sajnos ez. PS5 SSDnél azért más lesz a helyzet -
NioH rettenetesen buides játék, ott nem elég csak ügyesen kitérni meg ilyenek, mert szerintem a legnehezebb Souls játék, oda nem mindegy milyen fegyverrel mész, hogy válogatod össze a spec képességeket stb.
Mert alap mechanikákkal szinte esélytelenek a harcok, abban a NioH-ban ha valaki könynen tud haladni, azok mint build-ekkel mennek, a sok item, meg szir-szart ismerni és használni kell benne.
Nekem ez már az első részben sok volt, de a táncolós stílusommal legalább egyszer végig értem a játékon.
Itt a legelső boss-t nem tudom megölni, mert gyenge a karakter.
Nem beszélve hogy BRUTÁLIS 1-2 mob a pályán, amihez hasonlót még souls játékban nem láttam.
Köszönöm nekem is elég volt egy életre, már az első részt befejezve tudtam hogy nekem többet nem kell a NioH, de a demo ingyen volt, kipróbáltam, rá is erősített erre. :) -
Igen, az nem neked való. A DaS-on is itemek meg anélkül mentél végig, hogy bármit értettél volna belőle. :-D -
Copying add-on...34,015 GB
40 perc!
WUT?
Mifaszom tart a másolásban ennyi ideig?
Ha a PS5 ilyen lesz, kibaszom a gecibe.
Amúgy meg egy lemezről milyen add-on-t másol fel egy játék? A játékot kéne telepítenie, nem add-ont másolni (CoD MW).
Ha ezek után még majd a Day 1 patchet is az arcomba tolja vagy 30 giga méretben, isten bizony miszlikbe töröm a lemezt!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.05. 16:43:57 -
Bocs Bandi de sohatöbbet, a NioH nem az én világom, oda buildezni kell, az meg más mint amiket én csinálok. -
Elkezdtem a demót, 10 perc után abbahagytam. Nekem nagyon nem gyere be az egész. -
LBandi77 #98895 Toljad a nioh 2,ha kihívás kell,engem a kígyó taknyosra szopat és az oda vezető út is kurva nehéz volt. -
:D -
Termékkapcsolás. El kell adnia azt is, főleg a Black Friday/Advent/Karácsony szezonban, különben nem lesz bónusz/prémium az év végén.
-
Amúgy a multi jelenleg ilyen :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.05. 16:13:49 -
Ki kell rúgni az ilyet a boltokból. -
lol baromság -
Nem, az üzletben mondta a srác, hogy a sztori mellé is kell előfizetés, mert "a szerveren generálja le a sztori pályákat". És anélkül nem megy. Vissza is kérdeztem tőle, hogy ez biztos, mert ilyet még nem hallottam, és azt mondta, hogy kell hozzá.
Én is furcsának találom.
Nem a garázsbolt volt amúgy, hanem a Konzolvilág. -
"Viszont az komoly, hogy PS Plus-elfőfizetés nélkül a sztoriját se lehet tolni!!"
Valami félreértés lesz ez nem ? -
"Viszont az komoly, hogy PS Plus-elfőfizetés nélkül a sztoriját se lehet tolni!!"
Ez tuti bullshit -
Csatoljátok fel, de megvettem az új CoD-ot. 
Jókat olvastam róla, itt is dicsérte néhány egyed, és most se X-en, se PS-en nincs olyan játék, ami lekötne. BFV multiba beletoltam vagy 50 órát, ennek érdekel a sztorija is, és mivel lemezes, eladom, ha már nem gyere be.
Viszont az komoly, hogy PS Plus-elfőfizetés nélkül a sztoriját se lehet tolni!! -
TomStorm #98885 Jedi is már csak 10nap:O -
Voltak benne elb@szások, de a waifu csajszi Leah-Diablo azóta is nagy kedvencem. -
Zóanagyvarázsló #98883 A DA-ra és a WoW-ra értettem a sikoltást, hiszen azokról írtam. A GTA egy másik komment volt, de annyira nem venném egy kalap alá a Diablóval, hogy lenne okom miatta sikoltani, bár a váltás ott valóban sikeres volt, és jó játékot eredményezett. De akkor már találóbb lenne a Zelda is. Melyből a nép máig el van a különböző számú D-sekkel.
Én az igényeidet értem meg, nem hiszem, hogy nekem kellene példákkal alátámasztanom. Mindazonáltal vannak lootoldák más nézetben, kidolgozatlanabb közelharccal (Borderlands 1, 2, PQ - a 3 eddig kimaradt) és kidolgozottabbal (Dying Light) is. Nyilván a nézet miatt IS mások, ez elkerülhetetlen. -
tudom, ott voltam az imádók között :))) bár ott volt ilyen hiszti, hogy "nem elég dárkos" - és végtére tényleg nem lett az, de mégis fasza játék lett, és belecsúszott néhányszáz óra :D -
Tőlem írhatsz jobb példákat, ha alátámasztják, amit azt mondod értesz..
Nekem ez volt a szubjektív véleménem. Ami olyan jellegű hatással volt rám, hogy példának tudom felhozni.
Monndjuk egy GTA sorozattól hogy kapsz sikoltást azt nem értem, de izlések és....... -
Zóanagyvarázsló #98880 Én az első Dragon Age-t játszottam végig, de PC-n. Na most az egész látvány jobban működött felülről (de az tök jó volt, hogy be lehetett zoomolni, és úgy IS irányítani), a harcrendszer is (ott ugye party is van), sőt egy puzzle is azt igényelte. Ezt a puzzle-t a konzolos verziókból kivágták, és az AI-t is lebutították a nézet hátrányai miatt.
A többi rész már konzolosabb gyökerű volt, de a második rész demója annyira visszataszító volt, hogy messzire menekültem a szériától. És valahogy te is ott tartasz, hogy sokkal jobb játék kéne tőle.
A WoW harcrendszerét inkább nem minősítem.
Értelek én, de olyan példákat írtál, hogy sikítok tőlük. -
De a grafikai vàltozàs teljesen màs mint egy kamera(nézet) vàltàs.
Vannak példàk ahol jót tett a vérfrissítés..GoW pl. Nem vitatom, hogy fel lehet dobni egy jàtékot teljesen màs tàlalàssal. Resi 7 is itt van példànak.
De mindent azért nem kell újítani. Egy Diablónak pont ez az eszenciàja, hogy felülről nézzük. (Legalâbb is véleményem szerint)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.05. 13:06:30 -
végülis... a Wolfenstein 3d meg a doom 1 is kinézett valahogy.. pixel grafikával.. az ethernal is remélem olyannal jön ki, mert újítani felesleges.. vagy a GTA 1-2 és a 3 ami óriási váltás volt..
szerintem nem vált be nekik. az 5-el is a konyhapénzt keresték csak meg, mert nem tetszett az embereknek..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.11.05. 13:00:38 -
Miért kell mindent újítani? Ez ilyen új generàciós berögződés, hogy a jól bevàlt alapokat el kell dobni? A diabló így jó ahogy van. Nem kell ezt vàltoztatni. Max több tartalom kell bele.
De ha màr mindent vàltoztatni akarunk...akkor a Dead Strandingot miért nem fogadjuk el? Az szembe megy sok dologgal ami megszokott. Az se jó sok embernek...
Sok a hiszti azt veszem észre a jàtékosoknàl. Még megsem jàtékokat húznak le egy trailer alapjàn.. -
aztán mi lett a vége....... -
Igen, a Diablo 3 egy 2012-es játék. 2008-ban jelentették be, hasonló imádattal és érdeklődéssel a játékosok részéről.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 12:41:01 -
Deeee.. ezek a kritikák nem 2019 ben születtek, mármint a vélemények..
amikor kijött a game, akkor is pontosan ezt gondolta sok ember.. hogy idejétmúlt erre jön a 4... ujabb fényekkel!! Csodálatos!!!
ugyanaz a kaptafa.. képtelenek elszakadni..
Nekem annó a WOW egyik varázsa az volt, hogy ott voltam kvázi benne a TPS től, előtte meg csak mgasan az egységek fölött..
Én adnám ha lenne egy Diablo, tps nézetben, ,mint a Dragon age.. (csak egy sokkal jobb játékként) -
Zóanagyvarázsló #98873 Meg hát évek múlva jelenik meg a játék, és - nem a grafikára gondolva - a D3 még launch után is sokat változott (PC-n látványosabban, mert oda előbb jött az alfa).
A D2-t meg annak idején több helyen újrarivjúzták, mert a félkész 1.0-t lehúzták. És a kiegészítőig (2001) 640x480 volt a plafon, utána kapta meg a 800x600-at. Csak lestem annak idején, hogy ezt mégis hogy képzelték. -
pedig ég és föld... megnézel egy D3-as modellt, azokat baltával faragták, full lowpoly az egész, itt azért már lényegesen jobb a helyzet.
meg a fények/árnyékok full dinamikusak, ergo már full más :D meg nulláról írt új engine. -
gameplay alapján, nekem kb Diablo 3.1 nek tűnik.. semmivel sem szebb.. legalábbisha mégis valamivel az elhanyagolható..
mondjuk én is úgy voltam vele mint a kolllégák lejjebb, hogy vgig toltam coop ban illendőségből, de hogy még1x elinditsam, sohatöbbet...
baromi unalmas votl nekem.. nem az én stíluom. -
Zóanagyvarázsló #98870 De nem biztos, hogy ezúttal is lesz offline mód konzolokon. Ami baj, mert nálam PC-n simán tud lag lenni, akármennyire is 60 az fps. Remélem, nem cseszik el (megint). -
igazából ha nem egy kókány szar az engine, akkor futnia kell jól :) márpedig biztos nem lesz gané, meg hát nagyon semmi se indokolja ezt a látványvilágot, hogy ne fusson jól PS4-en - persze ettől még kurvajól néz ki :P -
Szerintem mintavételnek tökéletes az is, hogy switchen is úgy néz ki, és úgy fut a dio3, hogy a pofám leszakad. Nem tudom elképzelni, hogy egy currgen nagykonzolon ne legyen majd az élmény tökéletes.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.05. 11:08:27 -
isometric action-RPG developed for PC, Playstation 4 and Xbox One
sztem ettől hivatalosabbat az egész interneten nem találsz :D
csak hát jah, ~2021-ig még bőven lesz ideje szerencsétlennek porosodni :( :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.05. 11:00:03 -
thx - merhogy emiatt siman leporolom a ps4et es raprobalok hogy milyen lesz -
tudjuk, hogy jön, 110% - bejelentéskor a csávó konkrétan mondta, hogy PC, PS4 and Xbox One - majd mindjárt keresem :D -
valaki mas esetleg? barki mas? -
1. Forrás
2. Project Scarlett