PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Jó majd ha láttál minden helyszínt meg vistat, akkor visszatérünk erre

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egyedül használom úgyhogy az nem gond, válaszidő meg...annyira nem laggolhat, legalábbis remélem.De a pc-n is inkább a stabil 30-40 fps van nálam , nincs 60 nagyon.

darkSectorxxx
Hát szerintem nem is kiemelkedő.
Bloodborne is szebb volt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nem gagyi a látvány nem tudom miről beszélsz...

darkSectorxxx
1080p-ben fusson is 60fps-t....ilyen gagyi látványnal.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Hi folks ! Recently From Software did a special event on London. Some streamers, youtubers and media could test the final version of the game. Spanish media Vandal confirmed that Sekiro runs 1080p 60fps on PS4 Pro.

Igen, +filmeknél ricegés (de ha monitoron toltad biztos megszoktad már). Nem rossz gép a Q6, két igazán nagy baja van, de azt máshol sem úszod meg (VA LCD sajátja): szuper szűk betekintési szög (max 2 fős, egy harmadik már sokkal kifakultabb képet kell nézzen) és a válaszidő (papíron rendben van, gyakorlatvan olyan, mintha minden egy finom digitális takonyban úszna).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tinman
Majd azért részletes beszámolót írj róla...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jelenleg monitorral tolom a ps4 pro-t abba sincs freesync és nem mondanám hogy zavar.Egyedül talán a metro alatt látni vmit.De eddig nem vettem észre hogy szétesne a kép.Mondjuk pc-n is megszoktam hogy inkább a 30 fps mint a 60 mert nem mindig bírja a vas.Ha csak a freesync amivel kevesebbet tud akkor nekem jó a qu49q6fn is :) árban azért barátibb.A méret meg nekem mindegy.

mucsácsó
Előrendelve + szabi kivéve ;P
Kandurex
Egyelőre csak megerősítve van a preorder :) mondjuk a videókba nem merek belenézni...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
"Kojima confirms Death Stranding is slightly behind schedule"

Na ez is majd 2020 vége PS5el

TDC Geronimo
Na mit találtál? :)

Seth
Jöhet, csak Kamurocho-t hagynák már hátra. Minden Yakuza ott játszódik, elég uncsi már.

PSN ID.: Beegabor

Days Gone privjúk alapján azt hozza, amit a trailerek alapján is leszűrtem belőle. Egy jól összerakott játék, ami semmi eget rengető vagy világmegújító és nem is kerül fel minden idők legjobb PS exkluzívai közé valószínűleg. Azonban már csak a téma, meg az open world miatt rá fogok kukkantani. Max nem megjelenéskor, hanem féláron a jövőben.
TDC Geronimo
én belekattintottam és lescrolloztam hogy csak a videó alját lássam :DD

Néztem fél percet és ~60 frémnek tűnt

Moby
Akkó ez most pöcö lesz valszeg. Erre azért még biztos infó kell. Videóba csak ezért már biztosan nem kattintok bele.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Amúgy úgy néz ki unlocked frame van pron. Gondolom 50 körül fog menni átlaggal, mint a DS3. framepacinges 30nál jobb, én próbáltam DSt upgrade után és jobb volt sokkal

Kandurex
Köszi.

TDC Geronimo
"Brad from EZA said it looked like DS1 style map design"

uhh <3

Ja és mozog az NPCk szája. From nextgen <#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.06. 19:43:39

TDC Geronimo
Itt a topikja

Kandurex
Érdekes, seggiro preview -t hol láttál?

TDC Geronimo
DMC

PS4 Pro: 1800p

Pro has higher average frame rate in both game play and cut-scenes between Pro and X.

Gameplay alatt lockolt 60. RE engine <3

TDC Geronimo
Fasza pénteken toljuk.

Jöttek days gone previewk meg sekiro previewk. Nem linkelem én se nézem meg sekiro previewkat, de amiket olvasok fórumon az alapján ez is egy gyöngyszem lesz

darkSectorxxx
Kb elég sokszor írva lett hogy pont ez a baj, hogy most a From nem Souls játékot csinált hanem egy "DMC"-t.... de vakok közt a félszemá a király, mivel nem jön jobb egyelőre, ezért. :)

+ Tikal
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.06. 18:58:06

Seth
Van skill fa, meg upgrade-elhető a kezed, többféle gadget , szóval azért nem az van, hogy ugyanaz a karaktered képessége,felszerelése a végéig

Tikal
What?? Én nem vagyok rajongó, de ez most fejvakarás, ezt úgy kb elvártam volna egy ilyen játéktól.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
DMC V kapja az áldást

Destructoid- 10
Easy Allies: 9
IGN- 9.5
Gamereactor- 9
GameSpot- 9
GameWatcher- 8.5
GearNuke- 9
PCWorld- 9
PowerUp- 9.6
Push Square- 9
ReadersGambit- 9
TechRadar- 9
TrueAchievements: 4.5/5
TwistedVoxel- 9
We Got This Covered- 9
Windows Central- 9
WorthPlaying- 9

Kandurex
<#eljen>

Köszi!
n000rbi
Igen, az már az új.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

CUH-7216B az újabb Pro?Mert elhúztam egyet venni és ez volt(nem bundle)
Ulthanito
De legalább kikapcsolható lesz benne a chromatic aberration.

PS5 II PSVR

Ulthanito
A világ változik, most ez is változik. Ha annyira nem tetszik, ne vedd meg. Nem lehet mindig mindenkor ugyanaz a recept, ugyanaz a rókabőr. Én szándékosan nem néztem semmit eddig belőle, majd megjelenéskor megveszem, de csak lemezesen.

Fenntartásaim vannak, és biztos nem is lesz egy BB-minőség.

Abból kéne már egy második rész.

PS5 II PSVR

mucsácsó
jó lesz az, nem kell szerintem fosni... :)
könnyű meg úgyse lesz, relax :P nyilván butítva van, de gyanítom így is lesz benne sok érdekesség és újdonság azért...
meg hát nyilván nem puffogtattak el mindent, alig mutattak valamit (hálaégnek) a játékból :P
Moby
Nem. Ha autóversenyes játékot csináltak volna, abban sem zavarna ha nincs benne chargen. A from eddig action rpg játékokat csinált, ez meg egy másik zsáner.
Azon lehet lamentálni, hogy miért nem ugyanabban a zsánerben indul a from, de már a BB is inkább lógott át az action adventure-be. RPG elem kevés volt már benne. Én spec nem bánom Nagyon kéne már a ninja gaidennek egy szellemi örökös. A sekiro lehet akár az (és ha nem, még akkor is lehet jó).

Myselor
csak ne ebbe a butulás irányábaxd
Myselor
nekem konkrétan még a harc sem tetszik.rá vagy eröltetve erre a kard csattogtatásra mert amúgy sok ellenfelet sebezni sem bírsz simán csak valami beszúrással.nekem ez sem jön be a story érdekel ennyi eddig.
Voltan
Valahol érthető, hogy 5 soulsborne játék után már azért váltani akartak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Egy kutya közönséges street fighter játék lesz, vagy hívhatjuk mortal kombat -nak is.

Mondjuk én már kisírtam magam hónapokkal ezelőtt, hogy a from eddigi legegyszerűbb, legbutább játékának néz ki, de ez sok mindenen nem változtat.

Meglátjuk, hogy el tudja e adni a harc és a cselekmény.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.06. 14:15:29

n000rbi
Nem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Myselor
srácok csak engem zavar amúgy hogy a sekiroban se karakter generálás se armorok se más fegyverek se rendes leveling system nem lesz mint az eddigi soulsborne játékokban?kb megyek végig a pályán ninjázok megölöm a bossokat és ennyi lesz?elég fura ez nekem és nagyon nem tetszik.titeket nem zavar akik rajongtok még rajtam kívül a from játékokért?
TDC Geronimo
3 nap

//www.youtube.com/embed/kBbb-XXRIwM

bardocz
Köszi, akkor már csak egy jó deal-t kell találnom. Valószínű használt gép lesz.
lwb
Mondjuk így már világos, hogy Mike Ybarra (Xbox VP) miért védte annyira az Anthemet twitteren ... <#hehe>

TDC Geronimo
1060as nem olyan jó 1080 felett.

Moby
Kösd ki a tévére, hdr-t a pc is tud. Szarfrém+tearing+texturestreaming bajok csőstől, kontra kisebb felbontás(bár nemtudom milyen pécéd van).

Kandurex
Nyem! <#vigyor5>

TDC Geronimo
2 héttel megjelenés előtt? Biztos, hogy nem, ezek previewk nem reviewk, de minek neked pont. From/10 Ennyi nem elég? :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.05. 15:57:33