121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#99286 Kíváncsiságból néztem meg, már tölti épp a gépre 5500-ért. Több is veszett Mohácsnál. Például Darky. :) -
#99285 Kellett neked okoskodni a fullrapeccselt egyszerrel! Ahelyett, hogy vetted vóna :) -
#99284 Attól én is. Nem a nehézségétől, hanem mert rohadtul nem jött be. Nemrég letoltam mégegyszer, hátha majd a DLC-k átütik a falat, de nem. Nekem legrosszabb DaS marad örökre. -
#99283 en ugy csinalnam, hogy photoshopban keszitenek valami szuperfancy karacsonyi lapot, beleirnam a kodot, aztan kinyomtattatnam pl veluk, vagy barmelyik ilyen ceggel
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.11. 13:50:52 -
#99282 Az előrendelői ár alacsonyabb volt. Most 20 fölött van a játék. -
#99281 Valami NG pluszos dolgokról szokott beszélni nekem, illetve no hit runokkal fáraszt. Őszinte leszek én már a sima DS3 végigjátszás közben is több alkalommal agyvérzést kaptam. De mondom, ha ő konzol elé ül, akkor csak ez létezik számára. Ezért vettem neki külön PS3-at, mert az egyik ilyen játék csak oda jelent meg... -
#99280 Lehet. Én biztos nem. Mondjuk lassan azért elő kéne venni, már egy halom cucc jött hozzá, nekem már a Leto's Lab is kimaradt. Esély persze nem sok van rá, talán majd az unalmas januárban. -
#99279 Nekem ennyire jött ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#99278 Darky megcsinálja! -
#99277 Köszi, amúgy 16-ra jön ki, nem 15-re, 4 rugó a kedvezmény. -
#99276 Azokban nincs nehézségi szint (a hagyományos értelemben véve). Ebbe(RftA) most kerülnek ilyen agyfasz módok, hogy csináld végig halál nélkül meg ilyenek. Hát persze....nyátokat :D -
#99275 Ohhh, így már érthető, hogy miért nem találtam! Köszi.
Bnőm az összes Souls játékot végigjátszotta már, a fene se tudja követni, hogy hányadik nehézségi szinten. Szinte csak ezekkel a játékokkal játszik, és lassan azon agyalok, hogy a TV-t is kikapcsolom neki, hogy legyen kihívás számára.
Akkor marad a digitális formában való ajándékozás, szerintem így is meg fog felelni neki :) -
#99274 Nincs azzal baj, amúgy biztos nyomják csajok ezt is, csak első ránézésre talán nem tűnik fel, hogy ez biza kecie nehéz játék. Volt pár hörgésem nekem is benne. -
#99273 Ilyennel. -
#99272 Azt elfelejtette mondani, hogy a From software-nél van a barátnője főállásban!! :) -
#99271 Nem létezik lemezesen. Amúgy Bnő szokott ilyen soulsokkal-bloodborne-okkal játszani? Nem igazán casual nehézségű játék. -
#99270 Nem vagy béna, csak nem kellően tájékozott.
Csak digitálisan jelent meg. -
#99269 Próbáltam neked utánanézni, nem látoms sajnos sehol, hogy létezne physical copy.
Szerintem ez csak Digital..
A saját oldalán sem hirdetik.
sorry -
#99268 Milyen kuponkódot kell oda beírni? Van alzás kuponkód füzetem, de nem találtam meg benne a vonatkozó kategóriát. -
#99267 Bnőmnek szeretném karácsonyra megvenni a remnant from the ashes-t PS4-re lemezes formában.
Megnéztem pár magyarországi boltot, de nem találtam. Biztos én vagyok béna, de ha van ilyen link betenné ide valaki? Köszönöm! -
#99266 15-ért kuponnal alzától e percben is meg tudod venni lemezen. Ha minden nagyon szarul alakul, akkor buktál rajta kétezret, de lett egy DS-es kulacsot, tehát inkább semmit :) -
#99265 Jó az alapötlet. 1 év múlva, ha a ps5 elérhető közelségben lesz, csinálok egy hordárvidit, hátamrakötöm a pécét, kimegyek vele az erdőbe, és meghempergek vele a sárban :D -
#99264 Amúgy Mobynak igaza van ebben a lemezes dologban, ebben a pillanatban vették át tőlem a Diablo III-at, fóliásan vettem 5990-ért, most elvitték 4 ezerért. 2 ezerért játszottam vele 15 órát, és jól szórakoztam!
A DS-t is így vettem volna meg, csak a home-os barátommal akartam jó fej lenni, hogy ő is játszhasson most vele. 17-ért meg tudtam volna venni, 13-ért egy hónap múlva is garantáltan eladható lesz. -
-
#99262 Nem, mert a timefall lebontja az épületeket egy idő után -
#99261 valami offline mód van benne, mert ha rest mode-ba rakod a gépet játék közben, akkor utána nem tud (magától) reconnectelni, csak ha manuálisan logolsz be. bár ez nem tudom hogy műxik, lehet cache-eli a dolgokat, vagy én nemtom, de online nélkül totál szar lenne az egész :\
..de amúgy ezen én is agyaltam játék közben, hogy most oké, hogy valaki lerak valamit, de kitudja, hogy az mennyi ideig van ott - meg ha én építek egy postot valahova, akkor azt mindenki fogja látni, vagy vannak valami szerverek/instance-ok, amibe 1-1 adott játékoscsoport x fővel kerül?
mert azt kötve hiszem, hogy mindenki egy helyre kerülne, akkor szét lenne építve minden pár hónapon belül...
meg ugye vannak a nagy hidak, ott se látni szerintem mindenkiét, aki építette..
@Kandurex: #99242 - nem hoztam meg a kedved? :DD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.11. 11:24:13 -
#99260 Amúgy DS-ben ez az online rész kikapcsolható vagy van valami beállítás rá, hogy mennyi dolog jelenjen meg? Mert, ha valaki mondjuk egy év múlva kezd bele annak telel lesz hányva az egész map minennel? -
#99259 DS
hát én már RDR2-ben is ellovagoltam 200 órát, szóval egy kis sétától nem hátrálok meg :D
Chapter 3 játékmechanika
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a közösségi építés nekem nagyon bejön egyelőre, nem tudtam hogy ez ilyen lesz :) Bár néha agyfaszt kapok mikor totál ostoba helykre pakolnak építményeket, pl Postbox rögtön valami város mellé, vagy nem látja, hogy 50 méterre már valaki rakott egy Generator-t ...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.11.11. 10:29:57 -
#99258 Ezt megtudom érteni. Ez olyan akkor, mint nekem BÁRMELYIK Assassin's Creed. 1x hajlandó vagyok letolni, néha még egész jól szórakozom is, de kimaxolni, vagy újratolni? Kizárt. Egyedül anno az AC 2 Goty maxolásnak nem bírtam ellenállni, mert annyira jó lett az értékelhetetlen 1. részhez képest, hogy teljesen belelkesültem. -
#99257 Így van, csodás lett, a superior verza. Az, hogy pár AMD-snek, meg Win7-en próbálkozónak mi volt a kínja (amit amúgy napok alatt javítottak), annak semmi köze a port minőségéhez.
Az már más kérdés, hogy a játék önmagában walking sim-szerűen rossz :-D -
#99256 Így van. Azóta se toltam végig, mert akárhogy játszom vele, rám jön idővel a hányinger. :)
De lehet, hogy adok még neki egy esélyt.
Erről jut eszembe. Tegnap a csajom leült és elkezdett játszani az Astrobottal. Úgy, hogy soha életében nem játszott, nem is érdekelték a játékok, még mobiljáték szinten sem. De megtetszettek neki ezek a kis robotocskák.
Gyerekek, öröm volt nézni, ahogy játszott, két órát egyfolytában a fején volt, közben kacarászott, mosolygott, lóbált nagyokat a karjával, forgatta a fejét, ámult és bámult, Mint egy gyerek, olyan volt. <3 Azt már csak láthatatlan tintával írom le, hogy ügyesebben nyomta, mint én.
Na, a VR pont erre való, és ezt jelenleg semmi más nem tudja.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.11. 08:23:57 -
#99255 Figyi, én nem láttam, hogy elérhetőséget kértél, komolyan.
Adtam én volna neked, ha látom. Itt van: jatekaim.hu
Ott keresd Logant. Ez az elérhetőség. -
#99254 Na mindegy eleresztem a témát. Mindenről szó van, csak arról nem amit kérdeztem nem kell ilyenkor a sallang meg terelnetek a témát, mert rohadtul nem érdekel.
Unalmas kicsit. -
#99253 De ugyanúgy megy a Home-olás.
Igen én ezt úgy vettem, hogy inkáb nem akarsz venni felesbe, akkor lehet én értettelek félre, de ugyanugy működik amúgy, mint ps4-en.
De baszki, az előbb mondtad hogy én nem értelek téged.
Most te se figyelsz.
2x leírtam, hogy nekem megvan.
Nem mondtam hogy szar a játék, azt mondtam, hogy nem az én stílusom, ennyi.
De nem útálom a játékot.
És valakinek a születésnapjára gondoltam megvenni, nem az miatt hogy velem megossza, nekem nem kell.
Ajándékba gondoltam. (kapna mást, ha ez nem lenne, csak lehet ez jobb lenne, vagyis lehet ezt adnák)
De miért kell magyarázkodni, hogy miért kérek egy elérhetőséget? -
#99252 Fú tényleg. Doom VFR-t talán? -
#99251 >Ezekszerint nincs hozzá link. Ok
-
#99250 Megvan? Hogyhogy? De hát szar játék, azt mondtad, neked ez tuti nem fog kelleni. Akkor mégis megvetted? -
#99249 Vettünk is, a Quantum Breaket feleztem veled anno. Akkor azt mondtam, hogy mivel Xboxon nem úgy megy a homeolás, mint PS4-en, nem akarok azzal szarakodni, hogy mindig létrehozzak egy második fiókot, amin csak akkor tudok játszani a játékkal, ha épp a felezős társam nem játszik vele.
-
#99248 Nekem ne írd le milyen a sétaszimulátor. Nem érdekel, amúgy is megvan.
Egy szimpla kérdés volt.
Gondolatolvasó nem vagyok.
Nem is érdekel az amiről most szó van, max titeket. -
#99247 Na ezt mondom.
Köbö onnan vettem, hogy volt egy alkalom vagy 2 mikor mondtam hogy vegyünk Xbox-ra felesben, és azt mondtad, te inkáb nem mert jobban szerted ha neked megvan a játék a saját profilodon egyedül.
Ezért csodálkoztam, már nem tudom melyik játék kapcsán volt.
Na látod ezaz, honnan lehet szerezni kulcsot eleve fél áron.
Ezekszerint nincs hozzá link. Ok