PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs gyufa" - a no match-re, ha emlékszünk rá, ugye!?
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Vágod hogy miért néz ki úgy a Detroit mint ahogy? vagy neked tökmindegy hogy interaktív film vagy egy open-world játék? lOL. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ennyit számít az, hogy rá van írva sony ex.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ajjaj nagy itt a baj! ☺️
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.04.29. 11:23:26
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
de egyébként egészen fasza minőségűek szerintem a fordítások, jó dolog azért, hogy ezt így meglépte az exekkel a sony😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.29. 10:56:05
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
10 óra felett járok, de őszintén én ezt jobban élvezem, mint a pókot anno 😊 Olyan hangulata van a világának, hogy magamalá pössentek minden nap, amikor beindítom.
Meghát ez sem egy igénytelen fos...

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.29. 07:46:18
Adversus solem ne loquitor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Raktam vissza angolra
PSN ID.: Beegabor
Nedves nem lett a bugyim, ami leginkább tetszik, az a játék hangulata. Már látom, hogy amikor csak lehet, kerülni fogom a harcot a freakerekkel. A látvány összhatásban oké, sok helyen azonban csak középszerű. A tutorial tempója szeirntem rendben van.
Ami nagyon béna, hogy nincs rendes gravitáció a játékban. Legurom egy épület tetejéről, és fele olyan lassan esek le, mint ahogy kéne.
Egyelőre még leköt, de nem tudom, mennyire lesz ez elég 20 óra játék környékén...
PS5 II PSVR
Na már most ez elvileg corrupt file a HDDn, de a megoldásként jelzett delete után újbóli installt követően is 3x kiírta. Most tisztítottam a lemezt, próbálom újra rakni. Ha ismét kiírná, mi lehet még a megoldás?
Még nem futottam eddig bele ebbe a hibába. 😞
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.28. 17:39:30
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Added fixes for crashing issues with Days Gone version 1.05.
Added stuttering and lag fixes.
Days Gone 1.05 fixed framerate drop issues.
Various performance and stability improvements.
Added fixes for glitches with Days Gone 1.05.
Added minor bug fixes and changes.
Kíváncsi vagyok...
Anno a Knack 1-2 se kapott jobb pontszámokat, pedig jól el lehett velük szórakozni. Manapság ami 9 pont alatt kap, már fosnak titulálja mindenki...
A lényeg, hogy a játék élvezetes, nagyon is. Nem mutat sok újat, nem talál fel semmit, de nem is állított ilyet magáról. Össze van rakva, mégpedig jól. 5 óra után azt tudom mondani, hogy a sztori még csak most kezd kibontakozni, és valóban nem sok olyat látunk benne, ami eddig még nem lett volna prezentálva valahol, de remekül kombinálták össze a dolgot. A közelharc rendszer tetszik, lőni nagyon szarul lövök benne, de szokás kérdése.
Ha a pontozást vesszük, akkor annál maradok, ami divatos a játékoknál, szóval az egyetemi zéhá pontozás szintje, 60-65% alatt egyes, megbuktál. Ez a játék simán egy 8-as eddig. Megértem, ha valaki 6-7 környékére értékeli, ha mondjuk nincs semmi kötődése a műfajhoz.
A negatív kritikacunamira pedig csak ezt lehet mondani:
Ez itt Torquay, hölgyem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
En nem varom, hogy kivalo legyen, szorakoztasson es kesz. Hisz erre valo egy jatek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.27. 20:47:47
PS5 II PSVR
Tudom, hogy amit írtál az irónia volt, de Sony látszólag teljesen komolyan gondolta, amikor ezt promózta.
De szerencsére csak jàtszok és élvezem. Kezd kedvenc "zombis" jàtékom lenni. Annak ellenére, hogy tényleg semmi megvàltàs nincs benne. Csak jól van összerakva.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN ID.: Beegabor
Egy Sony kaliberű cégtől a zombikat kicsit elcsépeltnek érzem.
PS5 II PSVR
Már írtam sokszor, hogy játszani akarok vele, meg is próbáltam, de a CA annyira iszonyatosan zavarta a szemem, hogy a 1.5 óra alatt szétdörzsöltem. Minden ember kicsit egyedi, engem a 60-ról 58-ra beeső frém is zavar és azonnal észreveszem, a CA, meg a motion blur meg mintha az idegrendszerem dugná.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Őszintén? Tízből kilenc embert megkérdezel, nem fogja tudni, hogy CA van a játékban. A tizedik meg csak azért tudja, mert olvasta valahol.
PS5 II PSVR