PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Híííjj 😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ulthanito
Összességében tényleg nem gáz, és sok embernek - sajnos - ez segítség, de nagyon béna félrefordítások vannak például a Detroitban is.

"Nincs gyufa" - a no match-re, ha emlékszünk rá, ugye!?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az Uncharted 4 is igényesebben mókeppelt, mint ez. Vagy akár az L.A. Noire, pedig az minden volt, csak nem interaktív film. Ráadásul vagy 7 éves játék.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Most amiket írsz az gáz kurvára ugye tudod....

Vágod hogy miért néz ki úgy a Detroit mint ahogy? vagy neked tökmindegy hogy interaktív film vagy egy open-world játék? lOL. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Mondjuk ez nem mond semmit. Azt is leírták, hogy digitbe vettek sokkal többet. Lehet biggest UK launch 1000 darabbal, meg 1 millióval is, akkor is lehet "biggest".

PS5 II PSVR

Ulthanito
A fejedben biztos. Igen, az, mert az nem játékidő kérdése, hogy valami normálisan van mókeppelve, vagy szarul.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
UK Charts: Days Gone defeats Mortal Kombat 11 to claim No.1(update: Eurogamer: biggest UK physical launch so far in 2019)

Ennyit számít az, hogy rá van írva sony ex.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Voltan
Ó, kúúúúl!

n000rbi
Bizony! <#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Ja értem a Detroit a standard, aza interaktív 6 órás film. 😄

Ajjaj nagy itt a baj! ☺️

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Milyen hangulatos zene volt akkor mikor ide értünk. 😊

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.04.29. 11:23:26

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
GoW-ban is volt néhány elbaszott (tükör/google)fordítás, ahogy Pókiban is 😄 biztos már fogyott náluk az erő/idő... 😄 pl ami megmaradt, hogy a 'worth a shotot' nemtom hogy fordíthatták "megér egy lövést"-nek.. 😄

de egyébként egészen fasza minőségűek szerintem a fordítások, jó dolog azért, hogy ezt így meglépte az exekkel a sony😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.29. 10:56:05
Ulthanito
Azért azt nem mondanám. Az arcmimika rém gyenge, sehol nincs egy Detroithoz képest.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Kurva jól néz ki a játék, meg a mcapture a játékban durva...

Ulthanito
Igen, nekem is a hangulat az, ami ebben a játékban megfogott az első három órában. Az nagyon tetszik benne.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Szerintem szar a fordítás, direkt belenéztem. Hangosan felröhögtem, amikor a menükezelésnél azt, hogy swipe a touchpaden, úgy fordítja, hogy "söpörj felfelé". :-D

PS5 II PSVR

n000rbi
Igen, pláne most, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Lost Lake régióba eljutottam... hát az valami csodásan fest
Most már nálam is körvonalazódni látszik, hogy ez egy újabb modern open-world játék lesz (a Zelda után), amivel soktíz órát eltöltök. (tekintve, hogy a zsáner nem a kedvencem, ez mindenképpen dícséret a készítőknek 😊)

Moby
Én semmi változást nem látok a patchektől 😄 (vagy csak mázlim volt, hogy nem futottam bele bugba)
10 óra felett járok, de őszintén én ezt jobban élvezem, mint a pókot anno 😊 Olyan hangulata van a világának, hogy magamalá pössentek minden nap, amikor beindítom.
Meghát ez sem egy igénytelen fos...

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.29. 07:46:18

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
A patch-csel egész jó lett a játék, haladtam sokat és már Deacon se akkora gyökér. Jellemfejlődés van itt, mint a GoW-ban 😄

Tikal
God of War-t próbáltam magyarul, de emlékszem valami felbaszott aztán visszakapcsoltam 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
Pókica meg God of War elég jó volt

PSN ID.: Beegabor

Tikal
Gondolom senki nem használja, mert miért is? tudjuk hogy ezek mindig szarok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Én menüt sose szoktam magyarra állítani, mert csak bezavar. A másik fordítás meg...ja. Fosfölde és társai 😄D

Raktam vissza angolra

Seth
A magyar feliratról nem írt senki. Elég borzalmas tud lenni pár skill leírásánál(át kellett váltanom angolra, hogy megértsem,annyira meg volt csavarva magyarban), párbeszédnél, érződik, hogy nem volt meg a fordítóknak, hogy milyen kontextusban hangzanak el a mondatok, csak kapták ömlesztve.

Ulthanito
Nos én is belekezdtem, két óra játék után a véleményem.

Nedves nem lett a bugyim, ami leginkább tetszik, az a játék hangulata. Már látom, hogy amikor csak lehet, kerülni fogom a harcot a freakerekkel. A látvány összhatásban oké, sok helyen azonban csak középszerű. A tutorial tempója szeirntem rendben van.

Ami nagyon béna, hogy nincs rendes gravitáció a játékban. Legurom egy épület tetejéről, és fele olyan lassan esek le, mint ahogy kéne.

Egyelőre még leköt, de nem tudom, mennyire lesz ez elég 20 óra játék környékén...

PS5 II PSVR

AnuluWork
Days Gonenál install közben error üzenetet ír ki (jó hosszú install, több, mint egy óra), egy ilyet: CE-32930-7

Na már most ez elvileg corrupt file a HDDn, de a megoldásként jelzett delete után újbóli installt követően is 3x kiírta. Most tisztítottam a lemezt, próbálom újra rakni. Ha ismét kiírná, mi lehet még a megoldás?

Még nem futottam eddig bele ebbe a hibába. 😞
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.28. 17:39:30

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

n000rbi
Szokásos manapság, de eddig sony exeknél nem volt jellemző.

Sippie
tesztelés nélkül adták ki a játékot?
n000rbi
Days Gone update 1.05 Changelog

Added fixes for crashing issues with Days Gone version 1.05.
Added stuttering and lag fixes.
Days Gone 1.05 fixed framerate drop issues.
Various performance and stability improvements.
Added fixes for glitches with Days Gone 1.05.
Added minor bug fixes and changes.

Kíváncsi vagyok...

n000rbi
Ma belement vagy 6 óra, de valahogy nem áll össze. Rögtön az elején belefutottam pár bugba (pl. baseballütő láthatatlan volt, emiatt a levegővel csépeltem, meg is haltam) A főhős reakciói nem túl szimpatikusak, eddig a sztori se nagy szám. Az első néhány órában nekem se volt fps gondom, de minél tovább játszok, annál szarabb. Ezek a sniper ambushok meg nevetségesek, főleg mikor közben még pár freaker is rámrohan. Szépnek szép, ez tény. Pihentetem most, patcheljenek még, majd meglátom mi lesz a sorsa.

TDC Geronimo
Na látom megvetted te is 😊

TDC Geronimo
Állítólag gyorsabb lett töltés átvezetőknél is.

TDC Geronimo
lol jött még egy patch most 1.05

TDC Geronimo
Amúgy nem tudom mennyit javíthattak a teljesítményen meg stabilitáson a 2 patchel, ami előző héten jött, de 10 óra alatt talán 2* volt fps droppom, amikor motoroztam és az se tartott pár secnél tovább. Persze később ez változhat, ha fullra lesz a motor upgradelve.

n000rbi
Fawlty Towers, örök kedvenc😊)))

Anno a Knack 1-2 se kapott jobb pontszámokat, pedig jól el lehett velük szórakozni. Manapság ami 9 pont alatt kap, már fosnak titulálja mindenki...

Voltan
Nos, olvasgatva a kritikákat, itt is, más helyeken is, és a széles neten, megvettem a Days Gone-t, mert meggyőztek arról, hogy ez egy jó játék. Kb. 5 órát beleraktam, és azt kell mondanom, hogy tényleg az. Nem tudom, hogy ez a negatív hiszti honnan jött, és miért, de nem is érdekel.

A lényeg, hogy a játék élvezetes, nagyon is. Nem mutat sok újat, nem talál fel semmit, de nem is állított ilyet magáról. Össze van rakva, mégpedig jól. 5 óra után azt tudom mondani, hogy a sztori még csak most kezd kibontakozni, és valóban nem sok olyat látunk benne, ami eddig még nem lett volna prezentálva valahol, de remekül kombinálták össze a dolgot. A közelharc rendszer tetszik, lőni nagyon szarul lövök benne, de szokás kérdése.

Ha a pontozást vesszük, akkor annál maradok, ami divatos a játékoknál, szóval az egyetemi zéhá pontozás szintje, 60-65% alatt egyes, megbuktál. Ez a játék simán egy 8-as eddig. Megértem, ha valaki 6-7 környékére értékeli, ha mondjuk nincs semmi kötődése a műfajhoz.

A negatív kritikacunamira pedig csak ezt lehet mondani:
Ez itt Torquay, hölgyem.

TDC Geronimo

Ulthanito
Tegnap delutan ota itt van a gepemen, meg el se inditottam. Meg teendom van Sekiroban. 😊 Holnap delutan belekezdek.

En nem varom, hogy kivalo legyen, szorakoztasson es kesz. Hisz erre valo egy jatek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.27. 20:47:47

PS5 II PSVR

Jó jó persze ezt már többször is kihangsúlyozták hogy EZEK NEM ZOMBIK! de ettől még kinézettük és viselkedésük alapján még azok is lehetnének. Kb 100%-ban hozzák a tipikus zombi paneleket. Attól még hogy átnevezték őket egy átlagember számára azok. 😊

Tudom, hogy amit írtál az irónia volt, de Sony látszólag teljesen komolyan gondolta, amikor ezt promózta.
AntiHero
Naiv emberként ezt olvasva kihagynàm a jàtékot.

De szerencsére csak jàtszok és élvezem. Kezd kedvenc "zombis" jàtékom lenni. Annak ellenére, hogy tényleg semmi megvàltàs nincs benne. Csak jól van összerakva.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Seth
De ezek nem zombik, nem halottak, hanem freaker-ek, tök más a viselkedésük is XD

Moby
TLoU? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.27. 12:05:59

Adversus solem ne loquitor

Bevallom a zombikat már eléggé unom és pl a Zero Dawn is posztapok volt mégis sikerült nagyon érdekes ellenfeleket kitalálni hozzá.

Egy Sony kaliberű cégtől a zombikat kicsit elcsépeltnek érzem.
Ulthanito
Gyenge, wide color gamut nélküli hdr vagy jó sdr? Azon gondolkodom, érdemes-e visszakapcsolni a hdr-t a budget tévén, vagy felesleges, mert az sdr ott jobb.
Tinman
Nem.

Már írtam sokszor, hogy játszani akarok vele, meg is próbáltam, de a CA annyira iszonyatosan zavarta a szemem, hogy a 1.5 óra alatt szétdörzsöltem. Minden ember kicsit egyedi, engem a 60-ról 58-ra beeső frém is zavar és azonnal észreveszem, a CA, meg a motion blur meg mintha az idegrendszerem dugná.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem engedtem még el a dolgot, de keresnem kell egy flexet, amivel lecsiszolom a szemgolyóm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ulthanito
Mondjuk én azt tényleg nem értem, hogy azért nem játszani egy játékkal, mert CA van benne, és eldönteni elvből, hogy azért is megmutatom, hogy nem játszom vele emiatt, bár maga a hatás nem zavaró, meg senkit nem érdekel, azért az megmosolyogtató. Csak ezért lemondani az egyik legjobb játékélményről...LOL

Őszintén? Tízből kilenc embert megkérdezel, nem fogja tudni, hogy CA van a játékban. A tizedik meg csak azért tudja, mert olvasta valahol.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Jaha rohadt kemény.

TDC Geronimo
Szerintem csak az marad ott amit megveszel. Legalábbis nekem csak az.