PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Letöltöttem a borderlands 2-höz az ultra HD packot, a store azt írja telepítve van, a játékba a menübe meg azt írja nincs letöltve..
Letöltöttem, elvileg telepítve van, az értesítések menübe ki is írta csak játékon belül nem látja
Detroit megvolt már igen. Nagyon tetszett
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Detroit lepörgött már?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Death Stranding-re felkészülve😊
kíméletlen köröket ver a Walking Dead és társai szintű mainstream tucathányadékokra 😄
szóval Netflixen bőven van jó tartalom (persze sok szarság felkerül, főleg a Netflixes filmek mennek általában mellé), de szerintem több fent a jó dolog így is még, mint a fos 😊 és jönnek egyre több cucchoz a magyar subok, ez még csábíthat új előfizetőket itthon esetleg 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.07.19. 14:13:59
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
héjj, adom a kis csillagokat meg a koronákat :'D megszűnt a prémium és free lett ez a fícsör, vagy mi történt? 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.19. 10:13:13
bár nekem sem asztalom a körökre osztott harc, az egyedül a Heroes-okban volt fasza szerintem 😛
1. Nem tudom, hogy adott ellenfélnek mennyi a HP-je.
2. Nem tudom, hogy milyen sorrendben fognak támadni, és miért pont úgy.
3. Nem tudom, hogy milyen sorrendben támadunk, és miért pont úgy (bizonyos esetekben).
4. Nem tudom, hogy kit fognak támadni a csapatból, kit kell tutira tápolni
(meg eleve faszság ez a körökre osztott marhaság).
PS5 II PSVR
A japános stílussal egyébként nincs bajom, pl a Gravity Rush 2 nagyon tetszett.
(Hadd ne kelljen 900 GB-nyi adatot ennek a nyomorék gépnek az USB portján keresztül lebackupolnom, majd vissza.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Beszarás jól néz ki, olyan hangulatos helyszínek vannak benne, hogy csak tátom a számat.
PS5 II PSVR
Most már teljesen emészthető, továbbra is 1-esen hagytam, így picit hallom, de tényleg jobb lett benne a zenei téma, mint az elején.
Ha az első pár órát túléled. utána már nem lesz gond vele.
A játék viszont fantasztikusan jó szerintem. Rég volt ilyen, de tátott szájjal játszom.
PS5 II PSVR