PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam. CTR jobban néz ki, abban a játékban 0 HDR beállítási lehetőség van. Ez jó kis ficsőr, mert elég sok játékban vagy nincs vagy elég gyenge a HDR beállítási lehetőség
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Doom biztos jó lesz, a platforming és a kevésbé arénás jelleg tipikusan olyan plusz, ami a félbemaradt előző után jól jön nekem.
A Borderlands 3 kooperatívra idővel jó lesz (az előző alá a játékospartneremnek nincs most hardvere, illetve az időegyeztetés sem könnyíti meg a helyzetet), de az összes BL totálisan élvezhetetlen számomra egyedül a játékmenet és a nem minden ízében nekem való humor miatt.
A Controlról sajnos az jut eszembe, hogy a Quantum Break életem legrosszabb játékélménye, áldás, hogy nincs PS4-re.
Ami idén igazán érdekel még, az a Phoenix Point, de az ebben a topikban OFF. A Cyberpunk 2077, a Dying Light 2 és a Psychonauts 2 már 2020.
Dying Light 2 meg sajna átcsúszott 2020-ra, de az nekem is day1 lesz😊
jah, és Psychonauts 2 is --- de csak majd jövőre 😞(((
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.25. 18:55:04
Talán csak a DS. Bár eddig egyetlen játékát sem játszottam végig Kojimának*. A látottak alapján csodálkoznék, ha épp ez ütné át a falat 😊
*Egyet leszámítva, amihez meg alig volt köze: kastélyvánia LoS
Adversus solem ne loquitor
Wolfenstein: Youngblood - holnap jön
Remnant: From the Ashes - ez érdekelne, ha nem randomgenerált pályák lennének, meglátjuk
Control - Day 1
Borderlands 3 - Day 1 -mindegyik rész végig lett tolva, nem hiszem, hogy nagyon csalódnék
The Surge 2 - ezt még nem tudom, lehet inkább Code Vein, majd leárazva ez is biztosan
Code Vein - ezt még nem tudom, lehet inkább The Surge 2, majd leárazva ez is biztosan 😊
MediEvil - soha nem játszottam az eredeti teljes játékkal, csak a demójával, akkor nem fogott meg. Valószínű akciósan megnézem
Death Stranding - Day -10
Star Wars - Jedi: Fallen Order - Day 1
Shenmue III - soha nem játszottam az előző részekkel, de tudom miről szól, sokat láttam, olvastam belőle. 1-2 Remaster után, leárazva
DOOM Eternal - Day 1
Dying Light 2 - ez lehet idén még nem jön, de az első ész remek móka volt, Day 1
Final Fantasy 8 remaster - day 1
PSN ID.: Beegabor
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
úgyhogy azzal várok, de kb. olyan érzésem van hogy ez is egy DLC lett volna eredetileg, csak kinőtte magát - bár ugye ez az árán is látszik...
Control meg faszának tűnik, de nem mernék day1 beugrani.. :S
Remnantról meg most hallok először :'D
Epizódikus vicsorgás lvl80.
Úgy néz ki ez skip :/
holnap Wolf Youngblood, ha valakit érdekel - engem mondjuk annyira nem mozgat meg, de lehet az is jó kis lövölde lesz az ínységes időkre.. 😄
Meg folytatom az AC😮dy-t ha hazaértem a nyaralásból. Pécén.
Rengeteg címen van főleg pécén, ami még hátravan.
PS5 II PSVR
Nyilván mindig jobb, ezért reméljük, hogy a PS5 időszak majd ettől is jobb lesz! 😉
Az a töménytelen mennyiségű ócska szar, amivel tele a store, az felháborító. Most komolyan, ki a faszom az, aki ilyesmivel játszik 2019-ben, de tényleg?!!! Legyen harmad ennyi játék, de az mind igényes legyen, valós tartalommal, küllemmel.
Nálam ami még jöhet az a Death Stranding, TLOU2, Tsusima, talán megnézem még a BF5-öt, ha megy lejjebb az ára, esetleg Kingdom Hearts 3, ha a Dragon Quest XI-et végigtolom. Talán majd a Code Vein nagyon akciósan, meg hátha maradt még a gen végéig egy vagy két még nem ellőtt petárda!
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerintem is lófasz ez az akció (mint amúgy általában szokott lenni), persze aki nem játszott sok játékkal / most száll be, annak lehet jó deal 7-8k-ért a God of War vagy Póki (mondjuk használtan dobozosan lehet még kevesebbért is lehet lőni) 😊
500 játék? no offense, de pont ezért gusztustalan ez a sok indie noname szar illetve remaszti remasztija a storeban, mert ezeket is bevonják a megagigahiper """akcióba""" (neadjisten Plusba...), aztán lehet őket kerülgetni... 😄
ez kb olyan feeling nagyjából, mint régen a kínaipiacos "Nintendo" a 9999999 játékkal, ami amúgy maximum 8-10 féle volt, csak mindegyikben volt valami kis random változtatás 😄DDD
remélem a PS5-érában lesz valami komolyabb quality check a Store-ra vonatkozóan azért...
(jah és ha már itt tartunk, akkor legyen egy _FLUID_ normális store, amiről normál sebességgel jön a cucc :'D)
mostmá csak Death Stranding (fenntartásokkal), Last of Us 2, CP2077 és Doom Eternal - esetleg Borderlands 3, és kb ennyi ami érdekes számomra hirtelen 😞 meg majd egyszer a Ghosts of csucsima, ha PS4 lesz az még egyáltalán..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.25. 09:49:47
Engem nem érdekelnek az akciók. Mindennel játszottam, amivel akartam. Semmit nem veszek meg csak azért mert olcsó, de nem kell.
Nekem ez a generáció véget ért. Már csak a ps5.
Van vagy 500 játék megint akciózva. Ráadásul egy csomó aaa játék is, amik közül jó pár még fél éves sincs és tök jó 40% körüliek a leárazások. Ha simán megveszitek, ami érdekel mindig megjelenéskor, akkor nagy valószínűséggel nem fogtok találni semmi érdekeset magatoknak semmilyen leárazáskor. Ilyen még meg nem jelent játékokat kellene akciózniuk már előre, akkor talán elégedettek lennének az emberek 😊 Bár, akkor sem hiszem...
A folyamatos akciózások miatt szerintem kezdenek ezek a promóciók ellaposodni, nincsenek benne már akkora leárazások, mint pár éve.
PS5 II PSVR
10 giga kb. 3 perc, LAN-on nem Wifi.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.07.25. 07:23:41
PS5 II PSVR
Nem rossz ár de még annyi játék van előttem, hogy 1 éven belül úgyse játszanék vele. Így kihagyom most.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintem ez a summer sale a másik 3 sale egybeömlesztve 😊
PSN ID.: Beegabor
Erre kíváncsi leszek
Meg a ps5 mellett is lesz kábél, szal...
Vagy szimplán hülyeség de megvan azt kész😄