121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#100490 új pletykák szerint az új boxba 3.5+ghzes lesz a 8 magos CPU és 12TFes GPU. Szóval a PS is valószínű ilyen lesz -
#100489 -
Várom már, 2 hét és itt a sorozat -
Evoluti0N #100487 Sajnálatos, h a Bayonetta 2 Nintendo exkluzív lett. Tudom, h nélkülük el se készült volna a folytatás, de kijött az első rész PC-re pár éve, most pedig remaster verzió érkezik PS4-re, miközben mindkét platform meg lett fosztva a minden nemben jobb második résztől.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.09. 18:55:33 -
#100486 Ja, állítólag már 2+ éve csinálják és már 2 studió is dolgozott rajta. Szóval sok jóra nem számítok -
#100485 Bayonetta elég volt egyszer is. Középszerű számomra.
Vanquish-t kétszer vittem végig. Hardon is egyszer.
Jó jó de új játékok mellett nincs időm régiekre. -
#100484 Hülyére játszottam mindkét játékot annak idején, nem hinném, hogy a 4k 60 fps miatt újra elővenném őket. Talán, ha nyomott áron jön -
#100483 -
#100482 New BioShock Announced, Being Developed by New Developer Cloud Chamber -
#100481 Dehogy feledjük :D -
#100480 gigas digi birja, nem erzekelek semmifele problemat -
#100479 Ez igaz Uk profillal lehet jobb. -
#100478 Igen akinek tegyükfel nincs a közelben konzol 10 dolcsiért korrekt móka, nvidia now igaz nem tartalmaz ps játékokat, de nagyon állat minőségre meg késést illetően. -
Droughert #100477 Az hozzátartozik a sztorihoz, hogy a 10 dolcsis feltöltővel, USA PSNow hozzáférésed lesz, aminél azért lényegesen magasabb lesz a latency, mintha UK feltöltővel, az UK PS Now-ra fizetnél elő. -
#100476 hmm, ez eddig este 10-11 körül volt, nem?:D
adom :) kíváncsi leszek, bár nem kell szerintem nagy durra számítani.. :\ max egy kics Csucsima szellőztetés.. -
#100475 Ne feledjétek, holnap 15:00-tól State of Play -
#100474 thx ra is neztem, az a konkluziom hogy "annyit boven meger" -
#100473 Mondom: ilyet nem szabad elhozni, ha nem bontanád fel. Nem azért, mert nem te fingasz bele először, hanem azért, mert csak bontatlan csomagolású szoftvert kötelező visszavennie a boltoknak ha visszavinnéd, ami nyilván nem lehetséges, ha eleve bontott. -
#100472 Nem, annyi kár ért, hogy egy használt terméket adtak el új áron, kibontva. Annak minden vélt vagy valós sérelmével együtt.
Az sem szerepelt az eredeti sztoriban, hogy lebaszott elém egy új SW játékot, hogy tessék, fóliázd be nyugodtan, és utána szedd le a fóliát, ha ezt hiányolod.
Azért hoztam el, mert máshol nem volt készleten, nem akartam rohangálni egyébként sem, ott volt dolgom, és siettem, illetve tegnap fel akartam rakni és leszedni hozzá minden DLC-t és modot (mobilneten ez nem megy azért olyan gyorsan), ergo el akartam vinni a játékot. Game Pass-ban beletoltam 8 órát az alapba, nem akartam úgy továbbtolni, még X órát, hogy utána úgyis újrakezdem.
Mondom, ez inkább elvi kérdés, mert a kód jó volt hozzá, és a lemez sem volt sérült. Egy szál gond nem lett volna, ha azt mondja, hogy figyi, már csak így tudom adni, de mivel ez ki lett bontva, adok 1500 forint kedvezményt rá, jó lesz-e így. Igent mondtam volna.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.09. 10:00:00 -
#100471 Ez az eredeti sztoriban eddig nem szerepelt, de ha meg így volt, akkor miért hoztad el? -
#100470 Igen, meg, mert megnéztem, és szmötyis volt, én szóltam neki. -
#100469 Megtörölte a lemezed rongyyal? Most velem folytatod ugyanaz a hisztit, csak jelzem :)
Én azt látom, hogy az egyetlen kár ami ebben az üzletben téged ért, az az idő+energia, amit ebbe a dologba te magad raktál bele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.09. 09:52:55 -
#100468 Oké, akkor megkapod a dobozt, ami üres a polcról, majd bemegy a raktárba, és hoz egy tévét, beteszi a dobozba (előtte megtörölgeti a kijelzőt egy ronggyal, mert volt rajta kis szmötyi), és azt mondja, hogy parancsolj.
Ez így kóser?
Szerintem nem. Jól is néznénk ki, ha az lenne, átértelmezné az új termék fogalmát.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.09. 09:48:54 -
#100467 Neked a tévé doboza volt kirakva, ne keverd. A tévéd egyetlen percre sem volt bekapcsolva, se kirakva. -
#100466 Ez tök egyszerű.
Most akarsz tévét venni. Elmész a MM-ba mondjuk, elmondod, hogy egy C9-et kérsz, majd a faszi odamegy, leveszi a polcról a kiállított darabot, előtted beteszi a dobozba, és mehetsz fizetni a kasszához.
Azt mondod erre, hogy ez így oké? -
#100465 Ez pontosan így van. Én is így gondolom. Azért kérdeztem meg a levelemben a KV-t, hogy szerintük ez így rendben van-e, és ha úgy érzik, hogy nem, akkor várom javaslatukat arra, hogyan tudnánk ezt rendbe tenni.
Gondolom jó esetben az lesz a válasz, hogy jóváírnak 2 ezer forintot a törzsvásárlói kártyámon, vagy adnak 10% kedvezményt a következő új játék vásárlására.
Rossz esetben meg bele se gondolok. :) -
#100464 De most mit veszítettél ezzel igazából? Ez nekem ilyen hiszti+túlzott önérzetesség+félreértelmezett vevői tudatosság. Ha ajándékba megy, megértem, de akkor nem hozod el így. Nyilván azért azért hoztad el, mert saját használatra kell. Amit az üzletből kilépve felbontottál volna. Így meg nekem hiszti :)
/gondolom egyetlen darab volt. A srác gyökér volt, de a játékot végeredményben megkaptad, és fogsz vele játszani. Miért gyártasz magadnak problémát mellé?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.09. 09:44:45 -
#100463 szerintem ez ortó nagy kamu volt, csak valamit összeimprózott a srác.. :D
valszeg tényleg ki vannak rakva dobozok és az ahhoz tartozó lemezek lehet, hogy tényleg így vannak tárolva fiókban, hogy ne lehessen azt ellopni - de gyakorlatilag te akkor megkaptad a kiállítási példányt - használtnak nem használt, az igaz - de mégse új... :D -
#100462 szerintem sem oké,szerencsére nem tapasztaltam még ilyet! nekem már az is felháborító hogy a helyi konzolvilágban 2x próbáltam előrendelni valamit amiért mentem megjelenés napján és fogalmuk nem volt hogy mikor érkezik meg a játék és lesz e egyáltalán a csomagban amit kapnak!hagy ne mondjam átmentem máshova ahol amúgyis szoktam játékokat vásárolni gond nélkül ott volt nyitásra a játék minden alkalommal azóta is, így bekaphatják a konzolvilágosok.meg azt ne is mondjam informálódtam 1-2 ritkább játékról mint a kingdom hearts pl nem is ismerik...vicc xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2019.12.09. 08:55:31 -
#100461 Hétvégén behúztam a KV-nál egy Fallout 4 GOTY-ot, újat rendeltem belőle. Bementem az üzletbe, a fickó nézi a fiókba, keresi, semmi. Átmegy egy másik fiókhoz, abból kivesz egy papír CD-tokot, benne a játék lemeze. A papírtokra kézzel ráírva a játék neve. Ezután odamegy a polcokhoz, amin a dobozok vannak kitéve, leveszi a játék dobozát, odajön, beleteszi a papírtokból a korongot, és leteszi elém.
Mondom neki, hogy én újat rendeltem belőle, azt mondja, hogy ez új, csak a lemezt nem teszik ki a polcra a dobozzal együtt, hanem csak üresen. Mondom, hogy oklé, de most így megfosztottál a fólia feltépés örömétől, utalva arra, hogy ez a játék így bizony már használt. Azt mondja, hogy befóliázom neked szívesen fél perc alatt, szeretnéd? Mondom, hogy bizony már az új szag sincs meg így benne, mire mondja, hogy hát igen, sajnos ilyenkor az már nincs meg.
Kérdezem, hogy a DLC kód ugye nincs felhasználva? Azt mondja, hogy ha fel lenne, azt jelentené, hogy tőlük ezt valaki kilopta, de erre még soha nem volt példa. Kifizettem, és mivel sietnem kellett, el is mentem.
A kocsiban kezdtem gondolkodni, hogy ez így szerintem nagyon nem oké. Most kvázi egy használt játékot adott el nekem, új áron. Akárhogy is nézzük, ha egy játékon felszakítják a seal-t, és leveszik róla a fóliát, az akkor is használt, ha azt még soha senki nem tette be konzolba.
Nem a 2 ezer forintnyi árkülönbség, nekem az igazságérzetemet sérti ez. Ha én bevinném ugyanazt a játékot, csak használtként venné meg, az se érdekelné, hogy csak a polcon állt az üres doboza.
Úgyhogy hazamentem, és sebtiben írtam is egy panaszlevelet nekik. Kíváncsi leszek, mit válaszolnak.
Vélemény? -
TomStorm #100460 Ismét pár percet bírtam:D
Na ok,ennyi -
TomStorm #100459 Ja van Division 2-m el is felejtettem!:D
Csap pár percre néztem eddig bele.Mehet.. -
TomStorm #100458 Meg bizony!Kár lett volna kihagynom:)
Jó ez a W3 így GoW után.Mást nem igazán tudok elindítani jelenleg.Kicsit nyomot hagyott bennem ez a GoW:DD
Nézegettem Store-t hátha valamit találok de nem igazán.Lehet tényleg most jött el nálam W3 végigjátszása.. -
#100457 na meglested? :D
W3 nekem se fullos, de nem tudom, hogy valaha lesz-e egyáltalán... annyi minden van terítéken folyton :D -
TomStorm #100456 Úgyhogy megyek is,megnézem:)
Witchert én még nem játszottam ki(lehet neki is állok egy full végigjátszásra,úgysincs semmi új)! -
TomStorm #100455 De jó hogy szóltál!Kerestem egy Auto mentést és reload!Így tudom most folytatni.
Nem tudom miért NG+ nyomtam ott.. -
#100454 Sokáig használtam, több játékkal.
Régen csunyácska minőség volt, iszonyat laggos.
Most legutóbb már egészen más lett, 1080p kép, pixel hiba szinte nagyon nincs is, a lag változó, vannak játékok, amikben szinte fel sem tűnik, míg pl egy Ninja Gaiden 3-nál sajnos, ami engem érdekelt volna egy kicsit soknak érzem.
Nem egy Nvidia GeForce Now.
Előfizuzni Amazon 10 dolcsissal szoktam mert nincs magyarban még Now.
Egészen korrekt ennyiért akinek nincs konzol, most van 3-4 nagy Exclusive benne. -
TomStorm #100453 New Game+ nyomtam:O
Baj volt?Lehetett volna folytatni még?? -
#100452 köszi a válaszokat -
Evoluti0N #100451 Oké. Nem olyan, mint direkt PS4-en játszani ofc. UK accounttal, UK országban elég szépen elment, de azért előfordul inputlag, ahogy képminőség romlás is. Olyan, mint az összes többi streamed gaming, az összes többi streamed gaming hibáival.