PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokáig vártam hogy a Gravity Rush 2 is biztos PS Plus játék lesz, de aztán meguntam a várakozást és megvettem.
Van még pár cím amit szeretnék kipróbálni a PS5ig mert kimaradtak:
The Last Guardian
Spyro
Shadow of Colossus
Persona 5
Monster Hunter World
Kingdom Hearts 3
.. csak ezek közül egyik sem érdekel annyira nagyon hogy megvegyem. :'D
Nemlehetletenni😊
Néztem Control előzetest jöhet DS mellé idén!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak megemlítettem, hogy az is egy kalap szar😄
jobban mondva kábelen NÉHA egész jól tud jönni, de akkor is csak egy bizonyos ideig, és utána belassul... és nem, nem a netemmel van a gáz, de ezeket a köröket szerintem már mindenki megjárta 😄
viszont tudok olyanról, aki simán szed róla 20-30 MByte/s-el, mégha scifinek is hangzik.. 😄
Ugye emlékszünk még a komplett napot igénybe vevő gran turismo telepítésre?
Ha most is egy hasonló léptéket ugranak, az már bőven jó lehet.
Mondjuk engem itt a végén ezen sem bántott már. Elintéztettem vele mindent standbyban. A gyorsabb letöltés mindenestre kéne.
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Igen, biztosan tanulnak majd belőle, így sokadikra <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
persze attól még gáz, ahogy az is hogy ótvar a Wi-Fi hálókártya bennük, és a siralmas PSN sebesség se éppen segít a dolgon... 😄
de majd talán a PS5-re tanulnak ezekből a hibáikból, kizártnak tartom, hogy ezek a hülyeségek ott is jelen legyenek majd.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.31. 09:34:40
Bár azt még mindig nem értem, hogy egy rojtos 550 megabájtos játék frissítést miért kell 25 percig telepítenie egy PlayStation Pro-nak?!!!
PS5 II PSVR
én sem nézek több videót
PSN ID.: Beegabor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Remélem nem folytatják ezt.
Nem is nézek innentől semmit róla!
Tegnap kóstoltam bele először a játékba de teljesen rabja lettem😊
PSN ID.: Beegabor
Beteg lesz ez
Bohóckodtam persze eredetibb formátumban is, de inferior már nagyon, autentikus pedig így már úgysem lesz. Persze egyéni preferenciák ezt felülírhatják, de érdemes mérlegelni, hogy mivel szeretne valójában játszani az ember.
Itt a link, amit eltüntetett az SG a szerkesztésnél, és nem engedi visszatenni: www.rewired.hu/content/nap-amikor-bethesda-elrontotta-doomot
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.07.27. 10:40:47
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Edit: Megvan, instant buy az 1-2
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2019.07.26. 22:32:39
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyelőre a februári pletyka tűnik a legvalószínűbbnek

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS5 II PSVR