121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Assassinok hiszen egyfolytában le vannak árazva. Most is Origins, Odyssey benne van a Christmas sale-ben
  • ppista
    Ez már nekem is feltünt. Ritkán szokott belecsöppenni az állandóak közé valami jó ajánlat, ami nem volt már legalább harmincszor leéértékelve. "Alig várok" valami jó kis Assassin akciót, hiszen az sosem szerepel.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Gondolom 90%ban megint ugyanazok lesznek leárazva, amik mindig le vannak

Igazat megvallva nem is tudom mit vennék meg. Szinte mindent toltam, amit akartam. Talán ha lesz outer world leárazva azt behúzom
  • Voltan
    Tx!
  • mucsácsó
    Persze, mindent "visszakapsz" :) nem buksz semmit, ami a librarydban van, az a tiéd "örökre" - merugye úgymond "bérled" csak a PS Plusos játékokat az előfizud alatt - ha ebből nincs éppen élő, akkor rájuk kerül egy lakat :D
  • Voltan
    Ha szüneteltetem a PS előfizetésemet, akkor nem tudok játszani az "ingyenes" játékokkal, ez tiszta sor. De ha később esetleg megint előfizetnék, akkor az eddigi játékok játszhatóak maradnak majd, vagy ezeket buktam?

Alig használom ki, és erre a havi kettő ezer valamennyi Ft sok. A Detroit: Become Human-t majd még játszani szeretném, de egyelőre más van terítéken, szóval gondoltam, lemondanám addig az előfizetést. Szóval később is játszhatóak lesznek ezek aktív előfizetéssel?
  • Ulthanito
    2 nap múlva indul a January sale.
  • Ulthanito
    Pontosan annyinak. :) Természetesen nem tartok igényt rá. Szomorú, hogy náluk ez a helyes eljárás a játékokkal.
  • n000rbi
  • Moby
    De az tényleg száni, hogy a nintendo, aki korábban élen járt ezekbe a statokban, mára a listáról is leteleportálta magát. Se trofik, se statok. Kurvagáz.
    Ezzel együtt ezt a The Tourystot ma megvettem. Éppen ezer más játszanivalóm is van, de az ilyen minőséget muszáj támogatni. Meg rohadtul érdekel, és valaminek a kárára előre fogom venni.
  • Moby
    Köszi a tippet. Megnéztem. Listakészítésre jó lesz, de totális fasságokat ír statban. Olyanokat, hogy én 700 órát játszottam BF1-el, meg ilyen képtelenségeket. Nem tudom honnan szedi az adatokat, de nagyrészt vagy hülyeségeket ír, vagy semmit.
  • Droughert
    Mondjuk annyi előnye lehet, hogy ezt használva, nem pusztul meg az L3/R3 a kontrolleren. Ha másért nem, ezért megérheti a vételt.
  • Zóanagyvarázsló
    A Switchen nem segít, de a legtöbb PC-s kliens mellé (a Battle.netet nem tudja) a PS4-es játékokat is hozza a GOG Galaxy 2.0 egy helyen, az Xbox meg már PC. Mivel a Hotline Miami crossbuyos, abból konkrétan a PS3-as trófeáim dátumát is látom benne. Játékidőt nyilván onnan vesz, ahonnan tud. A legtöbb boxos játéknál van, de a GeoW 5-nél már nem méri, nintendósodik az MS.
  • Kandurex
    Blöe
  • Seth
    Szerintem ennek semmi köze keresletfelmérésnek. Akkor bebuknának,mert ezt baromi kevesen fogják megvenni. Ahogy a reklámban is mondják, a multis,kompetitív arcoknak ajánlják, akik viszont ,ha komolyan gondolják, már rég beszerezték valamelyik 3rd party irányítót e célnak
  • Sippie
    és mivan, ha most felmérik a keresletet rá, aztán az alapján mókolják meg a DS5-öt? Vagy az már szerintetek végleges lehet?
  • TDC Geronimo
    Van storeba egy ingyenes sekiro theme. Nem is olyan rossz
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.17. 20:20:55
  • TDC Geronimo
    Szerintem 100% kompatibilis lesz DS5el. Az a kontroller kb ugyanígy fog kinézni csak a rezgés/trigger lesz más
  • Seth
    De miért csak most? Mindjárt itt a vége a DS4-nek, most jut eszükbe ilyen ötlet? Mondjuk gazdaságosabb,mint mondjuk egy Sony pro kontroller ,amiért nem szégyellnének elkérni 200 dolcsit
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.12.17. 20:15:22
  • TDC Geronimo
    Szerintem alapvetően nem olyan rossz cucc, de kissé drága és a kijelző nem kéne rá. Nem rossz dolog ám az a 2 hátsó plusz gomb, főleg FPSeknél
  • Moby
    Furcsa kínlódásba kezdett a sony :/ remélem a ps5-el ilyen gyagyaságok nem jönnek be.
  • TDC Geronimo
    Ja totál érthetetlen :D
  • n000rbi
    Ezt épp most néztem, de nem is tudom mire vélni. Annak a kontrollernek pont egy kis oled kijelzős kiegészítőre van szüksége, úgyis olyan bika az akksija :D
  • AntiHero
  • Kongy
    Milyen nagylelkűek azzal az 500 ponttal, ami gondolom 500ftnak felel meg :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.12.17. 15:47:03
  • Ulthanito
    Megjött a Konzolvilág válasza:

A megrendelt játékból utolsó példányunk maradt, mely üzletünkben a falon volt kiállítva a vásárlók tájékoztatása végett. Ezen termékeink bontottak, és a lopás elkerülése végett a lemezt egy külön széfben tartjuk. A játék teljesen új, nem használt, ilyenkor a boltos kollégák felajánlják az újra csomagolást. Ezt a metódust több mint 10 éve csináljuk. De a kellemetlenségért, amennyiben elfogadja, szeretnénk felajánlani 500 pontot a törzsvásárlói profiljára, amit bármire letud nálunk vásárolni.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.17. 13:15:00
  • Ulthanito
    Nyilván nem.

De nincs hír.
  • Ulthanito
    Fura az ízlésem, mert három játék, amit te vársz, engem teljesen hidegen hagy.

Ja, értem!
  • Myselor
    én se ugrok midenre .ff7 remake-en kívül kb semmi nem érdekel jövőre ha csak nem jön valami új meglepetés cím.
  • TDC Geronimo
    fura egy ízlésed van
  • Mephike
    Arról van infó már, hogy a PS5 elfogadja-e a P4 kontrollerét?
  • mucsácsó
    ebben igazad van :D akkor lesz majd legjobban érezhető az előrelépés a lastgenhez képest, amikor nem lesznek már rákényszerítve a párhuzamos PS4 fejlesztésre a studiók (még akkor is, ha azokat tök más banda is csinálja) - nyilván kell azért majd 1-2 év launch után, hogy egyáltalán elkezdjenek jobban szállingózni rá a címek, ha a PS4-et vesszük alapul... meg hát nyilván a fejlesztőknek is ki kell azért tapasztalniuk a dolgokat, ki kell ennek az egésznek forrnia magát..

addig meg csak jönnek a direkt lebutított AC/NFS-szintű multicímek..

igazából attól függ, hogy milyen launch címek lesznek (bár szerintem max 1-2 ex lesz, ami tényleg érdekes lehet..) --- na de ismerem magamat és én nem szeretek semmiről lemaradni/kimaradni, szóval szinte fix, hogy day1 veszem.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.17. 11:38:49
  • Myselor
    emlékszem mikor kijött a ps4 és xbone akkor is ez ment ugyanaz a game kijött az előző genre és az újra is csak picit szebb meg ilyenek.aztán kezdték elhagyni a prevgent vagy ha kijött kibaszott buta votl hozzá képest a game majd megszűnt a támogatás.viszont nekem kellett jó pár év mire azt mondtam na most igen veszek ps4-et mert már vannak olyan gamek rá.bár az egyik ami miatt vettem az a bloodborne god of war stb ex címek, de azért letoltam mást is ami a pc-men már nem fut vagy nem úgy ahogy szeretném.viszont attól tartok hogy megint ez lesz jó ideig nem lesz ps5 cím amit ne tudnék tolni pc-n illetve érdemes lenne venni miatta az új konzolt.sorra jönnek ugyanazok majd csak picit szebbek lesznek remasterek fasz tudja mik.sőt jelenleg semmi játékot nem mutattak még sőt maga a konzolt se :D szerintem én sem sietek a vásárlással!
  • mucsácsó
    Én is így vagyok vele, ami volt, az elmúlt :D lezártnak tekintem (majd) én is teljesen a PS4-érát. én utána már PS4-et látni se akarok, nekem untig elég volt 5+ év belőle :'D

nem akarok lastgen cuccokat tolni újgépen, ez tényleg akkor jön csak jól, ha neadjisten valamelyik cím kimarad PS4-en - de olyan meg ugye nem lehet
  • Mephike
    Igazad van, a mindenki szó helyett nekem kellett volna.
  • Ulthanito
    Én csak magamról beszéltem, nem mindenkiről. A mindenki majd leírja, neki mi a fontos.
  • Mephike
    Mindenkinek más a prioritás, persze az SSD gondolatától sem vagyok rosszul :)
  • Ulthanito
    Engem pont nem érdekel a visszafele kompatibilitás. Nem veszek azért 600 eurós konzolt, hogy előző generációs, már régen végigjátszott és elfelejtett vagy maradandóbb címekkel játsszak rajta.

Ezt a gent szó szerint magam mögött hagyom. Mindennel játszottam, amivel akartam, amivel meg nem, pláne nem PS5-ön fogok.

Lasszó ás cusima maradt még, aztán viszonthall.

• TBTPumpa
    Jön itt minden is:
    3/3: FF7 Remake
    3/11: Ori & the Will of the Wisps
    3/13: Nioh 2
    3/20: DOOM Eternal
    3/20: Animal Crossing
    3/31: Half-Life Alyx
    4/3: Resident Evil 3 Remake
    4/16: Cyberpunk 2077
    4/28: Gears Tactics
    5/15: Marvel's Avengers
    5/29: The Last of Us: Part II

Final Fantasy 7 Remake részemről bármikor jöhet!
    Mondhatni, az általam legjobban várt játék jövőre az Ori mellett. Kár, hogy a PC-s verzió 2021-ben jöhet legkorábban.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.17. 09:55:11