PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ez nem a "vas" hibája, hanem a fejlesztőké. Miért akarnak olyan látványt ráerőszakolni arra a szerencsétlen konzolra, ha nem bírja? Ha az első időkben ment az a kurva 30 fps, akkor most is menni kellene. A konzol nem változott. hanem az emberek, sajnos rossz irányba.
Moby
Én végig játszottam ps3-on, xboxon félig, ps4-en teljesen, meg pécén is, de nekem a legnagyobbat ps3-an ütött, elsőre. Nem hátráltatott ott engem a világon semmi a beleélésben sem, meg semmiben. Az ott egy csoda volt, ahogy az ment azon a szar ps3-on.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.27. 15:29:05

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Az oké, de aki akkor és ott tolta, azok közül sokan később azt mondták, hogy bár jobb verzát tolták volna és ne az elavultat a prevgenen. Nekem PC-n volt szerencsém letolni, ha jól rémlik egy 1070-es társaságában maxon és nem kicsit odacseszős élmény volt, mert nem csak a játékmenet ott a varázslat, hanem a környezet is és a beleélést nagyban segíti, ha nem rece, meg fice, meg nem fosfrém, meg nem lowres a textúra, meg ellátok Kenyáig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Holnap elvileg kapok hozzá egy nvidia kupont is. Már csak azt nem tudom mikor fogok vele játszani, mert őszintén szólva túlságosan nem is érdekel, viszont megy még bőven a remnant, ami meg nagyon is 😊

mucsácsó
várom a beszámolót! 😄
lehet berántom én is, eléggé jónak tűnik 😊
Moby
Ezt mondta az nmag is 😄

TDC Geronimo
Na lássuk ezt a controlt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
jó ez valós, vagy a Last of Us anno PS3-on.. 😄 de így kb. ennyi...
Ulthanito
Én még csak most győztem le az

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Octopust.

22 óránál tartok, egy hónapig most pihentettem
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.08.27. 07:39:38

PS5 II PSVR

Ulthanito
Igen, ilyen genvégi "szenvedés" volt a GTA V is. Annyira szenvedés volt, hogy generáció legszebb multiplatform játéka lett anno, egy 7 éves masinán...

PS5 II PSVR

Moby
Hát én azt nem tudhatom, de nem is igazán érdekel, mert nem veszem meg 😄 Konzolra biztos nem, pécére meg talán egyszer. Valami kicsi pénzért.

Kandurex
Tippre talán a force 1080p segíthetne. Valamiért genyóra nyomják a sok k-át, pedig lófasz különbség nincs.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bardocz
Nincs is benne semmi opció arra, hogy lebutítsa az ember kicsit, hogy stabil fps-sel fusson? PC-men valszeg még szarabbul futna..:S
mucsácsó
már legalább 1-2 éve kellett volna, nagyjából úgy kb a Spidermannel bezárólag 😞 😄

mostmár csak ilyen fosfrémes cuccok fognak jönni szerintem sajnos (kivéve 1st party címek) - pláne a base gépeken.. de ez várható volt, mi a francokat csináljanak már egy 6-7 éves vassal... :\ genvégi szenvedések.

de a leges legótvarabb minőség majd akkor lesz, amikor majd a crossgen címek jönnek (pláne a külsős fejlesztőknek lepattintottak), de az már nem fog érinteni 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.26. 16:49:40
TDC Geronimo
Én csak amiatt vagyok kiakadva, hogy egy ilyen képi világgal rendelkező játék nem támogatja a HDRt 2019ben. Bezzeg az RTXet igen, amit a játékosok 1%a ha fog használni, mert olyan tróger a performance alatta

TDC Geronimo
Szerintem ez CPU. Tök mindegy milyen a felbontás

Moby
“The only downside to all these moving parts is performance. Control’s frame rate on PS4 Pro isn’t always smooth, and the game seems to have a bit of trouble every time you unpause it. Occasionally, the map – which you 100% need to navigate this metroidvania space – doesn’t load in when you pull it up. ”
Egy újabb masterpiece 😊
Nyugdíjazni kéne már ezt a generációt nagyon.

Seth
Jujj 😄 Ilyenkor nem értem miért erőltetik a magasabb felbontást, miért nem lehet a 1080p ( vagy fene tudja mit használ alapgépen,lehet dinamikus)

PSN ID.: Beegabor

Moby
Ahogy olvasom prón még szarabb a frém.

Seth
Mert frankó cucc, tényleg. Viszont aki teheti , nincs Pro-ja, XBox X-e( bár még nem láttam ezeken hogyan operál, de napokon belül jön tutira egy DF videó ), inkább PC-re 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.08.26. 15:42:41

TDC Geronimo
Holnap neki is ugrok. Astral chain is nagyon jó pontokat kapott. A switch ex platinum játék. Kinek van ennyi ideje :S

n000rbi
Köszi srácok! <#worship><#pias>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
jaja, épp írni akartam 😄 elég faszákat kapott, jobbakat, mint amire számítottam 😊 átlag 8-9 simán.
akkor ezek szerint ez most nem lett új Quantum Break 😄
TDC Geronimo
8-9-10 pontokat kap control 😮

TDC Geronimo
BSZN norbi!

Moby
Boldog szülinapot Norbi!

TDC Geronimo
ne legyen igazad? 7-8 az jó. Annyi lesz kb, de én továbbra is teszek a pontokra. Amit láttam meg amiket olvasok az alapján jó lesz. Már le is töltöttem

mucsácsó
Isten éltessen! 😊

...

15:00-kor lejár a Control review embargó, kíváncsi leszek nagyon.. én egy ilyen 7-8 közöttieket jóslok max, de ne legyen igazam 😄
darkSectorxxx
Gratulálok, remélem lesz még + tartalom és még több része ennek a játéknak, legutóbb a dark souls-bb-nioh-sekiro tudott ennyire lekötni az uj generációban....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Ja nem az Exodus, félre olvastam

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Kezdd el “super strong” ellenfelekkel és majd megtapasztalod 😊 Az alap túl könnyűnek tűnt, de így a nehezítéssel később vérthugyozós lett. A legvégső bossnál visszavettem normálra, mert már be ajartam fejezni 😄

A Redux?
Seth
Ez a kép nem mond semmit 😄 , de gratula. Nekem is neki kellene állni végre

n000rbi
DQXI, true ending, 185 óra. Gecijó volt. (bocs a fos képért, belezoomoltam, lusta voltam felállni a babzsákfotelből 😄)

Jó lenne de egyszerűen kontrollerrel kínszenvedés, alapból is nehéz a játék, de egyáltalán nem lehet még célozni se időben. Ha más nem legalább fps-nél lenne támogatva az egér billentyűzet

Tatyla
Ja nekem az év legnagyobb csalódása

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kár volt megvenni ezt a metró reduxot ps-re.. Egyszerűen fos az irányítás lassú az egész karakter, nem lehet normálisan célozni se. 2-3 ember ellen kb esély nincs... A god of war-t a Horizon zero dawn-t hardon végig lehetett vinni de ez a metro egy fos. Ahelyett hogy élvezném csak felbassza az embert agyilag

Tatyla
Remnant final boss down...

Seth
Egyre jobb (technikai gondokat nem figyelembe véve), ahogy az épület egyre több szegletébe el lehet jutni. Olvasgatni, nézni, hallgatni való meg annyi van, hogy már sok is. Mellékküldik is vannak, meg random felbukkanó challengek, amikért jó kis loot jár . Olyan felénél járhatok a fősztorinak, beszippantott rendesen

Kandurex
Mi a helyzet control földön? Gondolom már haladtál sokat, elmúlt a 0 day varázsa is...még mindig fasza lenne?

davidka003
Emlékszik valaki, hogy Black Friday környékén mennyiért szoktak menni a PS plus kódok?

Most 13700 Ft az 1 éves UK

November elején jár le a plusom. Agyalok, hogy vegyek-e most ennyiért. Szokott 12-13k alatt lenni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TDC Geronimo
Én már várom nagyon. Jó lesz már tolni valami singleplayer mindfuck játékot.

n000rbi
A Resi Remake tükröződései is ilyenek voltak, legalábbis ps-en.

TDC Geronimo
Jó lesz ez nem kell megint ilyeneken fennakadni 😛

Eran már elég sokan tolják és azt mondja mindegyik, hogy nagyon jó

TDC Geronimo
lol

Seth
Sima PS4, írtam is. Alan Wake-re engem max a színész miatt emlékeztet ; )
Most volt egy jó gyűjthető kézirat amin jót nevettem.
A faszi fel van háborodva, hogy egy ilyen cégnél nem tud nyugalomban WC-re járni, mert a toalett éppen eltűnt a megszokott helyéről, de szóljanak neki merre jár ,ha valaki megtalálja 😄

Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.08.24. 16:00:52

TDC Geronimo
Ja ez ilyen volt QBbe is már. Engem annyira ez nem érdekel. SIma PS4 vagy pro?

Én jókat olvasok a játékról. Sokan mondják Alan Wakere is emlékezteti őket
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.24. 15:58:00

Moby
Hát ez meg mi? LOL

Seth
Még korai így 2 óra után 😊
De eddig tetszik, csak elszöszölök az olvasgatni és nézni valókkal, azok nagyot adnak a hangulatához 😊
Ha valaki képben van az SCP Foundation-nel, az képben van mik fognak történni , tuti a készítők is onnan loptak csomó dolgot 😊
Grafikával van kis gondom, egyrészt alap PS4-en mikor harc van,törmelék meg mifene száll össze vissza, akkor 15 fps körülire esik, remélem ezt optimalizálják még. Textúrákat is elég lustán váltja jó minőségűre
A másik, hogy van valami filter az egészen, vagy talán a tükröződésekhez kellett valami eljárás és az miatt van, de ocsmány. szöszös,aliasing-ol.
Csináltam egy videót róla(nem túl jó minőség,de talán a lényeg látszik):

Kandurex
Mesélj majd róla! <#eljen>