121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #102075
    Én abba reménykedek, hogy nem csaka abban az 1-2 stílusban, hanem rpg-kben és nyitottabb játékokban is. :)
  • darkSectorxxx #102074
    Azért ingame nem full ilyenek az arcok tudtommal. :)
  • mucsácsó
    Nóti az mindig egy gennel előrébb jár :'D
    persze az már más kérdés, hogy ezt miért csak szinte nekik egyedül sikerül így... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.07. 22:14:24
  • TBTPumpa

• CptFlint
    Jogos :) Mondjuk így talán kapunk emberszerű arcokat több fejlesztőcsapattól is úgy általánosabban és nem csak attól az 1-2 igen tehetséges csapattól, akik eddig is megoldották ezt a feladatot.
  • Moby
    Végre! Egy új korszak! Kapunk emberszerű arcokat, ami eddig nem volt lehetséges!
  • TDC Geronimo
    Sony amúgy teljesen egyértelmű, hogy MSre vár. 100% hogy hamarabb fogunk kapni megjelenési dátumot és árat a boxnál, mint PSnél
  • mucsácsó
    A végén még basszus tényleg beigazolódik, amit csak poénból írtam be egyik nap ide, hogy átcsúszik az egész nextgen téma 2021-re :'D

viszont akkor rohadtul nagy köpködés lesz fixen mindkét cég felé, mert már tényleg nagyon időszerű lenne az új gen :(
  • TDC Geronimo
    Itt a DF videó a témában

• Rage47
    Késik a PS5 a vírus miatt?
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Control season pass 40% off most. Első DLC március. Mondjuk addig nem akarom megvenni, amig nem látom tartalmat. Remélem nem ilyen másfél órás móka lesz csak
  • Voltan
    Ja, igaz. Én azért elsősorban PC-n ügyködöm, PS4-en csak az exkluk mennek.
  • TDC Geronimo
  • mucsácsó
    hát szerintem is időszerű lenne parkolópályára küldeni ezeket a sorozatokat - főleg FC-t - vagy pedig teljesen rebootolni az egészet, és valami más formulát kitalálni rá - pl. kukázni ezt az open-world vergődést és a tollgyűjtögetés szintű feladatokat... ma már tudom necces a szokványos "csőFPS" formulát bevállalni, de szvsz. vállalható lenne, max egy olyan Crysis-szinten nyitott világgal, de FC1 játékmenettel :)

sokkal jobb lenne egy fasza PoP, egy olyan, mint a trilógia volt anno :')
  • n000rbi
    Ori nem jön ps4-re, sajnos :(
  • Voltan
    Azért Doom, Ori, meg RE3 jön még Q1-ben, ezek elég nagy halak, és valszeg odavernek. Sajna még ezek is odébb vannak.
  • Myselor
    nyomorékok :D nincs mit mondani rájuk.ezt a 2 címet nyomják meg a fos shooterjeiket amik sorra buknak.idióták!
  • TDC Geronimo
    FCt nem tudom miért nem küldik kispályára már. Az 5 is halál unalom volt. Amúgy meg marhára ideje lenne visszahozni splinter cellt
  • Kongy
    Erős, de semmi meglepővel nem készülnek. Új PoP meg Splinter Cell helyett jön a Far Cry meg az AC... Jó, mondjuk ezek közül az AC-t én is várom btw.
  • TDC Geronimo
    Ubisoft to release 5 AAA titles between October 2020 and March 2021, more information on the titles and launch timing in May

Ez azért erős. Nem tudom miért sűrítik ennyire össze.
  • TDC Geronimo
    Ez a sok halasztás után meg kell mondjam ennyire gyenge Q1 rég volt. Pedig tavaly elég brutálisnak nézett ki, amíg el nem toltak vagy 5 játékot innen :D
  • n000rbi
    Én igen, a HDR-t jóságát nem vitatom ;)
  • TDC Geronimo
    Nem a warmról beszélek most :)
  • n000rbi
    Mindig is warm2-t használtam, szóval nem hinném, hogy zavarna.
  • TDC Geronimo
    Majd ha lesz LG OLEDed meglátod :)
  • n000rbi
    Hiába, a warm2 = pissfilteres kommented óta nem veszlek komolyan HDR témában
  • TDC Geronimo
    Jól implementált HDRnél nincs jobb egy jó TVn. Controlból nagyon hiányolom. Ott pedig kifejezetten jól mutatna
  • Ulthanito
    Tényleg szokás kérdése amúgy. Tegnap beállítgattam mindent, és elkezdtem az Odysseyt. Az első negyedórában nagyon fura volt, de kb. egy óra játék után azt kezdtem észrevenni, hogy HDR-rel jobb a képminőség, mint nélküle. Valahogy élesebbnek tűnnek a textúrák. És ahogy a szemem kezdett a tompább színekhez hozzászokni, idővel nagyon szép, természetesnek hatottak a színek, két óra játék után meg már ott csodálkoztam, hogy basszus mennyire szép ez a játék!

• Moby
    Ha már benne van a gamepassban, kipróbáltam. IRL nem is olyan csúnya, viszont kegyetlen szórakoztató coopban (meg amúgy is). :)
  • partizan182
    Ja, D65 standard fehérpont sokaknak túl sárga, émmá' úgy beleszoktam, hogy a legnagyobb bajom, hogy az új telefononomon hiába rakom full melegre a színhőt, az is túl kék :)

Warm 1 jó kompromisszum (még akkor is, ha technikailag túl kék a mastering monitorhoz képest).
  • Kandurex
    Lehet 9 -en olyan, de itt 8-on rendben van.
  • TDC Geronimo
    Na az nálam már nagyon a vizelet kategória színekben, főleg a fehér

A PS3as "pissfilter" időszakra emlékeztet :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.06. 14:10:13
  • Kandurex
    Nálam a warm2 megy, azt hiszem YT -hez van nálam 1.
  • TDC Geronimo
    Régen én is normal színhőmérsékletet használtam, de rászoktattam magam a warm1-re. Először amikor átrakod nagyon fura, de megszokja az ember.

Amúgy ezek a "profi" beállítások szerintem mind szarok. Legalább is amiket néha ajánlanak az tényleg fosul néz ki. Én C9en hasonlókat használok, de magam állítottam be minden forrást és tweakelgettem saját ízlésem szerint.
  • Ulthanito
    Uccsó gondolatként a témához, én azért gondolom, hogy mégsem arról van tuti szó, hogy mihez vagyok szokva, mert termék hivatalos honlapján is ugyanilyen problémáról van szó.

Pont ugyanazt írja le, amit én is tapasztalok.

• Ulthanito
    Tegnap kicsit tornázgattam a beállításokat. A tévéhez ajánlott beállításokkal konfiguráltam a Movie módot, jesszusom, nézhetetlen volt (az asszony szerint is). Sötét, teljesen fakó, arra rátéve a HDR-t szó szerint éjszaka lett a pályán. Off.

Game módban a backlightom 20 (max), végül a Normál módot állítottam be, 5-ös backlighttal SDR tartalomra. Warm 1 színtónussal. Így néztünk este Netflixen HDR filmet, szép éles képpel, vállalható színekkel. Most ehhez próbálom magam szoktatni pár napig.

Még játszogatok majd vele, de nem vagyok elégedett, az elmúlt években sokszor inkább HDR nélkül játszottam, pont ezért. A God of War-nál nem zavart, végig ment HDR-rel, és azt nem láttam fakónak.

• partizan182
    Amihez a HDR-t kell nézni az az SDR movie mód 4-re csökkentett backlight-al, ez kb az industry standard. Ehhez képest a HDRnek hasonló átlagos fénye van, de a specular (csillanások, napsütés, ilyesmi) elmegy egész 1000 nit-ig. Ja, annyi, hogy HDRben a backlight-ot mindig maxold ki, anélkül tényleg halál sötét.

Ha ennél magasabb backlight-al használod SDRben akkor a HDR kép átlagos fényereje alacsonyabb lesz. Amit tehetsz, ha kell az extra dinamizmus: elkezded rápakolni a "képjavítókat": dinamikus kontraszt, dinamikus szín, színhő hidegre hogy visszakapd a kék árnyékokat, meg vagy +10-15 a szaturáción.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2020.02.06. 06:51:58
  • TomStorm
    Hideg beállítás meg a másik.Kék fény biztos nem kell,szedné is szét a szemem:)
    LG meg Samukon is legjobb a "meleg" színbeállítás ahogy mozihoz is..
  • mucsácsó
    nekem Hyper Light Drifter ugrott be, de az oda-vissza megeszi reggelire dizájnban, az hétszentség :D