PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem akar müködni a Razer Kraken Tournament Edition? Észleli a gép alapból arra van állítva a kimenet de mégsincs hang, legalábbis USB-n, érdekes módon ha a kontrollerbe dugom jack-el úgy meg jó.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.29. 15:32:11
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy a PS2 változatban rendesen tartja, de gondolom az nem pálya :)
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
viszont teljesen értetlenül állok az ilyen felszopások előtt... :D jó-jó, de ennyire azért nem..
Nem az én játékom. Túl összetett, túl részletes, túl bonyolult, körökre osztott, és marha ronda. :-/
30 perc bohóckodás után töröltem.
PS5 II PSVR
Bár pont ez a játék, amit digitben vétek, ugyanis nem tudja senki, mi vár rá. Lemezesen 18-ért meg kell venni, utána habitustól függően eladni, 2-3 ezerből megvan az élmény.
PS5 II PSVR
...
Elvittem most a Gears 5-öt chapter 2ig, de megmondom őszintén annyira nem vett le a lábamról... Háttttizzzé...
Szépnek szép, az oké (bár így se azért a legszebb létező játék, dehát Unreal 4ből már többet nem lehet kipréselni) - de egyelőre olyan semmi extra az egész... Gunplay jó, bár szvsz az se egetrengető..
Be fog még ez indulni, vagy marad végig ez?
Adversus solem ne loquitor
- akkor ott vagy árban, mintha vettél volna egy rendes gépet, persze handheldre van egy kisebb könnyebb géped, de...
- viszont tévére soha nem fogod kötni, ergo marad a tabletop a külső joyconos játékoknak
- HDRumble sosem lesz handheldben
Szal ettől a lényeg még marad: elbaszott idióta prioritások mentén szülték meg ezt a liteot sajna.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.28. 22:34:12
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Super Mario Party
- 1-2-Switch
- Nintendo Labo/LaboVR
- Just Dance (egyik se)
- Fitness Boxing
- Ring Fit Adventure
- Surgeon Simulator CPR
Ezek meg nem egészen handheld only-ra vannak kitalálva:
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
- Super Mario Odyssey
- Pokémon: Let's Go, Pikachu and Pokémon: Let's Go, Eevee
- The World Ends with You: Final Remix
Ezek meg igényelnék a mozgásérzékelőt:
- ARMS
- DOOM
- Fe
- Fortnite
- Gal Metal
- Go Vacation
- Human Resource Machine
- Immortal Redneck
- LA Noire
- Leisure Suit Larry
- Little Inferno
- Mario Kart 8 Deluxe
- Mario Tennis Aces
- Neonwall
- Okami
- Rayman Legends Definitive Edition
- Resident Evil: Revelations 1 & Revelations 2
- Sausage Sports Club
- Senran Kagura Reflexions
- Super Bomberman R
- Splatoon 2
- Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Warframe
- Wolfenstein II: The New Colossus
- World of Goo
Tl,dr: Lite = epicfail.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de amúgy a játékok zöme az megy handheld módban, vagy..? persze így már egyértelmű, hogy nem vennék Lite-ot... :D
- csak azok a játékok mennek rajta, amik handheld módban is mennek a nagytesón,
- nincs dokkolás,
- nincs lecsatolható controller, ergo nincs mozgásérzékelős móka se,
- kisebb kijelző,
- kevesebb ideig használható akksi,
- alig 25.000 Ft különbséggel vehetsz rendes Switch-et
- nevetséges árazás (majdnem 80k)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
meg a képernyője is jobb elvileg (világosabb meg színhűbb minimálisan).
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én nem tudom elképzelni, hogy megvegyem anélkül a gépet. Azt sem értem mi a ráknak kellett pont azt kihagyni belőle. Gyak ez volt a vízválasztó, hogy nem vettem meg.
jha-jah, a rumble az mondjuk tényleg hiányzik. egyedül az tetszik a Lite-ben csak, hogy kompaktabb, dehát szarni bele :D
...mondjuk azt be kell látni, hogy a Switch dokkoló valami kriminálisan fos minőségű full egyszerű fröccsöntött cucc :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.28. 20:53:16
/egy rendes gépen a joyconok sosem esnek le. Az enyémet a gyerekek irtó keményen gyepálják, de sosem történt ilyen. Képtelenségenek is tűnik.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
...amúgy meg sejtettem, hogy tipiku ubifos cucc a Töréspont :D igazából engem a Division féle cuccok se kötnek le egy percig se, szal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.28. 20:46:19
Szerintem, ettől még lehetne optimalizált simára
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
mi a baj a Lite-tal amúgy? mondjuk én is szerintem kézben tolnám majd, de aztán kitudja.
amit próbáltam Switchet még MM-ben, azzal az volt a baj, hogy kb. folyton olyan érzésem van, hogy mindjárt lecsúszik a joycon róla.. bár lehet csak meg volt szadizva a kiállított modell, nemtom...
@dark:
ezért néz ki úgy a Last of Us 2, ahogy (mondjuk így se lehet rá panasz...) - de nyilván a base modellek visszafogják a fejlesztőket sajna... de nem baj, kövi genre legalább annyival nagyobb lesz az ugrás :P
úgyhogy várom, hogy én is végigtolhassam majd.
amúgy TV-n toljátok leginkább a Switchet, vagy handheld?
@gero: faszán néz ki? én kb semmi jót nem olvastam róla, azért is úgy voltam vele, hogy le se kapom, de lehet a graf miatt megnézem :D
Credits pörög.
Kifejezhetetlenül szórakoztató, csodálatos, ötletes, lebilincselő, fantasztikus játékot játszhattam végig. Nekem sajnos nem volt gameboyom, nem volt lehetőségem végigjátszani az eredetit, de így utólag is nagyon bánom, egyúttal nagyon boldog vagyok, hogy ezt most pótolhattam. Zseniális játék. Nagyfiammal kimaxoltuk fullra.
/szerk: vihető.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.28. 20:30:07
"The Last of Us 2 Is Targeting the Base PS4 Model, Not the Pro"
Mondjuk ez kb minden 1st partyra igaz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
I'm hearing The Last of Us Part II has broken all records for fastest pre-ordered Playstation 4 exclusive title. Physical and Digital