PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit más téma
Miért nem akar müködni a Razer Kraken Tournament Edition? Észleli a gép alapból arra van állítva a kimenet de mégsincs hang, legalábbis USB-n, érdekes módon ha a kontrollerbe dugom jack-el úgy meg jó.

Igen kifejezetten hosszú. De mondták is hogy a Borderlands 2-nél hosszabb. Pedig az se volt rövid, és ugye lesznek dlc-k pluszba. Én a megjelenés óta tolom, és kb a galaxis 55%-a kész. Úgy hogy szinte minden mellékküldetés kész a többi bolygón.

TDC Geronimo
Hát ebbe a BL3ba aztán van content. Ma is leültem toltam 3 órát de 1 főstory missiont se csináltam :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
De nekem messzi - messzi galaxisból való Jedi kell, nem egy feka májer a Brooklyn-i gettóból, akit az első másodpercben orrba vernek egy partfissal, ha a háta mögött dugdossa a baseball ütőt...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.29. 15:32:11

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Úgy gizda a jedi :)
Amúgy a PS2 változatban rendesen tartja, de gondolom az nem pálya :)

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Force Unleashed c. játékba meglehet valahogy változtatni ezt a nyomorék műmájeres harci állást? Melyik idióta rakja a háta mögé azt a hüle fénykardot? Rendesen kibassza az SW élményt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
fasza-fasza, akkor legalább ezzel se kell játszani :'D
viszont teljesen értetlenül állok az ilyen felszopások előtt... :D jó-jó, de ennyire azért nem..
Moby
Nem, viszont szarabb lesz később :D

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Na, leszámoltam a Divinity: Original Sins 2-vel..

Nem az én játékom. Túl összetett, túl részletes, túl bonyolult, körökre osztott, és marha ronda. :-/

30 perc bohóckodás után töröltem.

PS5 II PSVR

mucsácsó
gondolom a "szokásos" ~10k :)
Ulthanito
És mennyit kérnek majd érte?

Bár pont ez a játék, amit digitben vétek, ugyanis nem tudja senki, mi vár rá. Lemezesen 18-ért meg kell venni, utána habitustól függően eladni, 2-3 ezerből megvan az élmény.

PS5 II PSVR

mucsácsó
RAGE2 pipa, sztem faszavót. De elég is volt :D
...
Elvittem most a Gears 5-öt chapter 2ig, de megmondom őszintén annyira nem vett le a lábamról... Háttttizzzé...
Szépnek szép, az oké (bár így se azért a legszebb létező játék, dehát Unreal 4ből már többet nem lehet kipréselni) - de egyelőre olyan semmi extra az egész... Gunplay jó, bár szvsz az se egetrengető..
Be fog még ez indulni, vagy marad végig ez?
n000rbi
Köszi, elaludtam, gondolom Kongy vitte.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Igen, 50K-ért másodgépnek jó lenne. Ennyiért nem. Első vagy kizárólagos gépnek meg semennyiért.

Moby
repü :)

Moby
Namost ez azért úgy van, hogy vehetel hozzá egy pár rendes joycont, és akkor ezek is menni fognak, de

- akkor ott vagy árban, mintha vettél volna egy rendes gépet, persze handheldre van egy kisebb könnyebb géped, de...
- viszont tévére soha nem fogod kötni, ergo marad a tabletop a külső joyconos játékoknak
- HDRumble sosem lesz handheldben

Szal ettől a lényeg még marad: elbaszott idióta prioritások mentén szülték meg ezt a liteot sajna.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.28. 22:34:12

Kongy
ment pü :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
Ezek nem mennek handheld módban:
- Super Mario Party
- 1-2-Switch
- Nintendo Labo/LaboVR
- Just Dance (egyik se)
- Fitness Boxing
- Ring Fit Adventure
- Surgeon Simulator CPR

Ezek meg nem egészen handheld only-ra vannak kitalálva:

- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
- Super Mario Odyssey
- Pokémon: Let's Go, Pikachu and Pokémon: Let's Go, Eevee
- The World Ends with You: Final Remix

Ezek meg igényelnék a mozgásérzékelőt:

- ARMS
- DOOM
- Fe
- Fortnite
- Gal Metal
- Go Vacation
- Human Resource Machine
- Immortal Redneck
- LA Noire
- Leisure Suit Larry
- Little Inferno
- Mario Kart 8 Deluxe
- Mario Tennis Aces
- Neonwall
- Okami
- Rayman Legends Definitive Edition
- Resident Evil: Revelations 1 & Revelations 2
- Sausage Sports Club
- Senran Kagura Reflexions
- Super Bomberman R
- Splatoon 2
- Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Warframe
- Wolfenstein II: The New Colossus
- World of Goo

Tl,dr: Lite = epicfail.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mucsácsó
az ár amúgy tényleg vicc, ezért kb 50k lenne a reális - 199 USD még odakint oké is lenne ezért nagyjából

de amúgy a játékok zöme az megy handheld módban, vagy..? persze így már egyértelmű, hogy nem vennék Lite-ot... :D
Tinman
Mi a baj a Lite-al? Csak annyi, hogy vállalhatatlan hulladék.

- csak azok a játékok mennek rajta, amik handheld módban is mennek a nagytesón,
- nincs dokkolás,
- nincs lecsatolható controller, ergo nincs mozgásérzékelős móka se,
- kisebb kijelző,
- kevesebb ideig használható akksi,
- alig 25.000 Ft különbséggel vehetsz rendes Switch-et
- nevetséges árazás (majdnem 80k)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Neked? Zelda esetleg? :)

mucsácsó
jaja vágesz, az a V2, alap :) még a Lite-tól is faszább az akksija.
meg a képernyője is jobb elvileg (világosabb meg színhűbb minimálisan).
Moby
Jaja. Meg jó a régiben is az lcd képe, jók a színei meg minden, de az újban azért mégiscsak Sharp IGZO panel van.

n000rbi
Abból is az újabb modellt vedd szvsz (teljesen piros a doboza), jóval többet bír handheld módban.

mucsácsó
legalább meggyőztetek, hogy a sima verza legyen :D (mondjuk afele is húzott a szívem.)
Moby
Amikor felteszed meg leveszed van egy olyan érzés, mintha csak a szentlélek tartaná, pedig ott van az rajta keményen.

Moby
Az az egyik legfájóbb rész. Itt a Zelda LA-ben is egy idő után irtó fontossá válik a HDrumble
Ha megvan a rejtett seashelleket jelző hangvilla, én10 esetből kétszer figyeltem fel a hangjára, minden esetben a rumble miatt tudtam, hogy ottvan
Én nem tudom elképzelni, hogy megvegyem anélkül a gépet. Azt sem értem mi a ráknak kellett pont azt kihagyni belőle. Gyak ez volt a vízválasztó, hogy nem vettem meg.

mucsácsó
akkor ott azon valami nagyon el volt toszva az MM-ben, vagy nemtom... ahogy így megfogtam, tényleg érződött nagyon, hogy nem túl stabil rajta valahogy a cucc, de lehet megfeszegette pár balfasz kölök az idők során.. kicsit amolyan bazárifos érzetem volt tőle ezáltal, de sejtettem, hogy ez nem a valós képe :D

jha-jah, a rumble az mondjuk tényleg hiányzik. egyedül az tetszik a Lite-ben csak, hogy kompaktabb, dehát szarni bele :D

...mondjuk azt be kell látni, hogy a Switch dokkoló valami kriminálisan fos minőségű full egyszerű fröccsöntött cucc :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.28. 20:53:16
TDC Geronimo
Ja igen HD rumble sincs pl a lite verzióba. Szerintem jobb a sima

Moby
Az ára sem jó figyelembe véve az erősen csökkentett képességeket, másrészt meg meg túlságosan ki lett herélve, a joyconok meg nem lettek javítva. Se innen - se onnan nem jó.

/egy rendes gépen a joyconok sosem esnek le. Az enyémet a gyerekek irtó keményen gyepálják, de sosem történt ilyen. Képtelenségenek is tűnik.

darkSectorxxx
Jah csak ez olyan érzés hogy ps4 opti aztán resolution+fps plusz pro-ra azt ennyi

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
jaja vágom, bár nem tudom mennyire érezném a hiányát, ha nem tudnám TV-n tolni :) sima Switch az valahogy kurva nagy volt első próbára, de aztán biztos megszokja ember.. Lite-hoz még nem volt szerencsém előben

...amúgy meg sejtettem, hogy tipiku ubifos cucc a Töréspont :D igazából engem a Division féle cuccok se kötnek le egy percig se, szal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.28. 20:46:19
darkSectorxxx
Oké, de kihasználhatnák már kicsit jobban a pro-t ne azt hogy ps4+ 3k meg 40+ fps
Szerintem, ettől még lehetne optimalizált simára

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Én simát vennék. Azért jó rányomni TVre a gépet és ott tolni a cuccokat. Litet meg nem lehet

mucsácsó
hmm... én nagyon agyalok továbbra is, hogy Switch V2 vagy Lite..

mi a baj a Lite-tal amúgy? mondjuk én is szerintem kézben tolnám majd, de aztán kitudja.

amit próbáltam Switchet még MM-ben, azzal az volt a baj, hogy kb. folyton olyan érzésem van, hogy mindjárt lecsúszik a joycon róla.. bár lehet csak meg volt szadizva a kiállított modell, nemtom...

@dark:
ezért néz ki úgy a Last of Us 2, ahogy (mondjuk így se lehet rá panasz...) - de nyilván a base modellek visszafogják a fejlesztőket sajna... de nem baj, kövi genre legalább annyival nagyobb lesz az ugrás :P
Moby
Jóval több base gép van, nem lehet őket szemen köpni. Rendben van ez így. A pro verza ettől meg nem lesz szar. Meg azt enélkül is tudtuk, hogy lesz belőrel ps5 remaszter :)

TDC Geronimo
Brutálisan néz ki, de a játék halál unalmas generic fos. Rakat buggal meg glitchel. Ennek kéne még 6 hónap legalább.

TDC Geronimo
miért? minden 1st party targetje a base PS4. Azért is futnak jól azon is. Attól még lesz pro support is.

Moby
Én főleg handheld tolom, a fiaim ígyis-úgyis. Gyerek kezébe a normál switch nagy és nehéz. Ezért is akartam nekik lite-ot, de többféle bajom is van vele.

darkSectorxxx
Ez azért gáz egy kicsit nem?

mucsácsó
nekem se volt gameboyom, pedig mindig is akartam kiskoromban, dehát drágavót... :( (helyette maradtak a piacos "tetrisek" <#idiota>)
úgyhogy várom, hogy én is végigtolhassam majd.
amúgy TV-n toljátok leginkább a Switchet, vagy handheld?

@gero: faszán néz ki? én kb semmi jót nem olvastam róla, azért is úgy voltam vele, hogy le se kapom, de lehet a graf miatt megnézem :D
Moby
The Legend of Zelda: Link's Awakening.
Credits pörög.
Kifejezhetetlenül szórakoztató, csodálatos, ötletes, lebilincselő, fantasztikus játékot játszhattam végig. Nekem sajnos nem volt gameboyom, nem volt lehetőségem végigjátszani az eredetit, de így utólag is nagyon bánom, egyúttal nagyon boldog vagyok, hogy ezt most pótolhattam. Zseniális játék. Nagyfiammal kimaxoltuk fullra.

/szerk: vihető.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.28. 20:30:07

TDC Geronimo
Amúgy

"The Last of Us 2 Is Targeting the Base PS4 Model, Not the Pro"

Mondjuk ez kb minden 1st partyra igaz.

TDC Geronimo
Megnéztem ghost recon betat psen meg PCn. Hát PCn beraktam ultimate grafot, leesett az állam. Marhára itt az ideje az új gennek :S

n000rbi
Jöhet nekem is a tipp, akár privátban, köszi!

Moby
Kinél?

Tatyla
Csak jelzem hogy lesz Death Stranding kód a játékaim.hun

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
végre új map...bár nem hiszem, hogy visszatérek így se... :( :D ez is eléggé időrabló... :D
AntiHero
//www.youtube.com/embed/C3q_SibAOc4

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
I cant go into details on this, so believe me if you trust me

I'm hearing The Last of Us Part II has broken all records for fastest pre-ordered Playstation 4 exclusive title. Physical and Digital