121249

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    graint levettem, ezeken a képeken már nincs
  • n000rbi
    Azt ugye tudtad, hogy a photo modeban le lehet venni a film graint és a vignette effekteket és úgy is maradnak a játékban? (akár a color gradinget is, de ahhoz nincs értelme nyúlni)
  • darkSectorxxx #101885
    Szupi játék volt régen....
  • TDC Geronimo
    majdnem mozijegy ár. Bőven :)
  • n000rbi
    Meghoztad a kedvem, hogy megint végiglőjem. A mostani árát (2790) bőven megéri.
  • TDC Geronimo
    Na lement order második végigjátszás. Hát ez még talán jobb volt, mint elsőre. Grafika, karakterek, világ, voice acting, zene, gunplay. Iszonyat jó. A végén meg az a tease... :(

• TDC Geronimo
    egyik AC leakben volt szó erről, hogy olyan anim lesz, ahol a karakter reagál a környezetre. Lehet akkor az igaz volt és ez lesz az az anim rendszer.
  • mucsácsó
    redditen friss thread, pedig novemberi cikk - de eddig még nem láttam sehol, vagy csak lemaradtam:

DReCon - Ubisoft's next generation animation system | Its combines motion capture data with physics in just 0.34ms

kuuurvajó! hasonlít az Rockstar enginebe integrált Euphoriára, de nemtom hogy ugyanilyen deeplearning elven műxik-e az is...
    viszont ez mindenféleképpen jó, ha VÉGRE lesz normális ragdoll illetve animáció mondjuk egy AC-ben :)

számomra ez azért már nagy előrelépés a fizika/animáció téren a kövi genre, ez rengeteget dob majd szvsz egy játékon! :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 22:48:23
  • mucsácsó
    szerintem senki se szúrta ki valszeg, pedig van :D
    hangosítsd fel, ott van 0:05-nél, mielőtt pittyenne a gép :) mintha az indítaná el a videót, vagy nemtom.. :D
  • Moby
    Még ez a legjobban megcsinált, mert itt van működőnek tűnő gép meg ilyenek :)

/az egérkattiást nem értem, nincs a videón egérkattinás
  • mucsácsó
    biztos hogy az :D
    de annyira gagyi fake, hogy inkább be se linkeltem.. :D

jópofa, de szvsz túl gagyi kezdőképernyő, meg egérkattintásra indul az egész..? nemár :D

sokkal validabb lett volna, amit lentebb linkeltem :)

+az elején valami QEMU indul el a logban, ami szintén értelmetlen... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 17:57:52
  • TDC Geronimo
    Iszonyat milyen mennyiségű a fake info most nextgenről. Sony meg csak röhög -.-
  • Moby
    Annyi fake szivárgás van, hogy nemigaz :) Valszeg ez is az, de tök aranyosan megcsinálták. Van világító ledcsík, meg minden :)
  • TDC Geronimo
    Most tolom ordert újra ezen a TVn. Hát ez még mindig durva főleg OLEDen
  • darkSectorxxx #101873
    Na ezzel egyetértek. Le a kalappal, biztos nagy fanok vannak a Des mögött, de felújítani nem pocsékolnám rá az energiát.

Hacsak nem a 2020 évtől a játékok remake jegyben születnének újjá, a Resident Evil 2 iskolapéldája alapján.

Rengeteg bajom van a Resi 2-vel ami nem tetszett benne, de ha egy régi játékból felújítást akar valaki, ettől szebb példát nem tudnék mondani!
  • Akra
    Miért ne lehetne "48-as méretben kapni? Pont az a céljuk,hogy gamerek vigyék,mert 2020-as LG OLED TV-kben megtalálható a HDR Gaming Interest Group HGiG Mode képmódja. "A játék és display iparágak cégeiből álló HGiG egy testület, szabványokat dolgoz ki a fogyasztói HDR játékélmény javítása érdekében”- áll az LG közleményében. Az 2020-as LG TV-kben tehát már megtalálható HGiG Mode, melyet más cégek mellett, a Sony PlayStation és a Microsoft Xbox részvételével a fent említett testület fejlesztett ki. Az üzemmódot azután javasolták, hogy a konzoljáték-fejlesztők nem tudtak közös nevezőre jutni a játékok HDR megvalósításában. Ilyenformán ez a HDR játék egyfajta szabványának tekinthető. 48" CX a legkisebb HGiG támogatású direkt gamereknek készült tv.
    Utoljára szerkesztette: Akra, 2020.01.25. 15:44:46
  • j0nNyKa
    "concept"
  • Ulthanito
    Ez fake vagy official?
  • Ulthanito
    Shadow Legend VR

Most jelent meg, ha érdekel valakit.
  • mucsácsó

ezt tökre el tudnám így képzelni :D
  • Tinman #101867
    A Sotc is remake volt és a küllemen kívül említésre se méltó az a plusz tartalom ami belekerült. De ne legyen igazam, legyen az egy tök más, jobb játék.
  • mucsácsó
    én a SONY helyében egy pillanatra nem gondolkoznék ezen, kitömném pénzzel Fromékat, hogy igenis valahogy próbáljanak meg egy BB2-t összekalapálni ütős grafikával, biztos, hogy menne :D szerintem is durva system seller lenne, dehát nem mi vagyunk ott fent :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 14:12:55
  • Seth
    Szerintem ha ez tényleg remake lesz, akkor nem fogsz ráismerni :)
  • Tinman #101864
    Ha ahhoz hozzányúlnak, akkor a mobokhoz és a bossokhoz is hozzá kell nyúlniuk, mert ha a kari DaS 3 szintre gyorsul, akkor bedarál ott mindenkit LVL1-en fakarddal.
  • Tinman #101863
    BB2 kéne ide sys sellernek, nem ez a PS3 szökevény.
  • TDC Geronimo
    Szerintem hozzányúlnak a gameplayhez is ott nem csak grafikához
  • mucsácsó
    pontosan - meg az a baj, hogy hiába profik a Bleupointnál, szvsz soulslike-hoz a FROM-on kívül senki nem tudott még érdemben hozzányúlni a mai nappal bezárólag, mindig csak futottak még (vagy rosszabb) kategóriás cucc született belőle..

és ha marad a lomha DeS harc, az elavultnak fog tűnni - viszont ha meg pörgőssé teszik, akkor meg arra a régi DeS fanok húzzák a szájukat majd..

egyébként adom, jöhet felőlem is, de valszeg nálam azért nem lenne system-seller cím - egy BB2-vel vagy Sekiro 2-vel ellentétben
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 13:31:26
  • Tinman #101860
    A nagyobbik gond, hogy a DeS játékmechanikája a soulsbornesekirok után durván elavultnak fog tűnni. Kiplatináztam, de erősen kétlem, hogy a From nagy nevei után ez milliókat fog lázba hozni. (És most lényegtelen, hogy én mennyire szerettem...)
  • Kandurex
    Egyébként mire ez a titkolózás? Ezt csináljuk, ez van, kész.

Vagy inkább totál érdektelen cuccot tolnak és jól jön nekik a misztikum és hype. Nem lesz itt semmi érdekes.
  • TDC Geronimo
    souls játékok azóta nagyon populárisak lettek, főleg BB után. Én nagyon remélem DeS remake lesz
  • mucsácsó
    szerintem borítékolható egy PS5 launch cím tőlük - csak kérdés, hogy mi :D

amúgy sokan mondják a DeS-t és logikus is lenne, de még mindig túlzottan "rétegjátéknak" érzem azt továbbra is, mert az aztán tényleg olyan kurvanehéz souls volt még, amivel énse nagyon bírtam el :D de biztos lenne azért ráröppenének sokan egy remakere..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.25. 12:30:49
  • TDC Geronimo
    Bluepoint Games' website sees huge revamp in preparation for the upcoming year. The team is now over 90 people.https://www.bluepointgames.com/

"Our latest project is the largest in our history, and aims to define the visual benchmark for the next generation of gaming hardware".
  • Moby
    Ezt a keveset már kivárom. Ha nem hozzák a 48-at, és kénytelen leszek 55-öt venni, azt is inkább már CX-ből.
  • TDC Geronimo
    húzd be C9et azt üljél hátrébb :D
  • Moby
    Megvárom, hogy kiderüljön: érdemes-e várnom. Sajnos úgy fest, hogy nem minden régió kapja meg, és rohadtul nem világos, hogy hozzánk jön-e. Lesz szerintem március, mire kiderül.
  • TDC Geronimo
    Te megvárod a 48as CXet?
  • TDC Geronimo
    Az fasza. Vicc, ahhoz képest amennyibe kerültek ezek.
  • Moby
    Nem írta le. B9-et cserélte C9-re. Nem igazán világos mit várt a cserétől.

Gero: BF óta ekörül mozog az ára. Alzán adtak hozzá egy hetven rugós boomboxot is(tele is volt vele a hwapro). Most ott épp nincs vagy nem akciós.
  • TDC Geronimo
    Lakás része :D

Ennyiért ez a TV vicc. Nagyon jó áron van most.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.24. 19:45:30
  • mucsácsó
    lehet valami rosszul van beállítva rajta, vagy csak selejtes :D

pont az MM-ben is 399k, ha jól láttam, ha esetleg valaki személyesen akarná - én lehet meglesem holnap, bár most lakásvásárlás küszöbén asszem pont kurvára nem férne be egy 400k-s tv éppenséggel:DDD