PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nvidia körbehugyozza.
Én egyelőre örülnék coopnak, de majd meglátjuk.
Mondjuk amikben pc-n játszottam mostanság hébehoba nem tűnt fel sok scalás.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez lesz az első dolog, amit hülyére fognak csítelni 😄 Hogy a pécés cucc is konzolnak látszódjon a szerver felé. Ettől nagyobb balfaszságot nem csinálhatott volna a sony. Minek? Nincs elég nagy saját userbase-e?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.02. 21:51:03
De inkább legyen csiter itt-ott, mintsem azért vegyek mondjuk ps4 pro-ra egy játékot és fizesske a multiért mert ott vannak ismerőseim...xbox-ról nekem sokszor okozott coppban gondot, oda venném, de ps4-pc ismerőseim vannak....
Miért jó nekik? Az akciók miért jók? 😊
Beetetés?
Már bármely fejlesztő engedélyezheti, hogy játékát a különböző platformok játékosai együtt játsszák.
A Sony sokáig tartotta magát ahhoz, hogy hallani sem akar a közösködésről a többi platformtulajdonossal, azonban a felhasználók és a konkurensek nyomására végül felolvadt a jég, és a PS4-tulajok is csatlakozhattak először a Fortnite, majd a Rocket League kollektív közösségéhez is.
A sort hamarosan újabb játékok folytathatják majd, ugyanis ahogyan a Wired egyik cikkéből kiderült (furcsa módon nem a Sony jelentette be külön, hivatalosan), a cross-play kilépett a bétateszt fázisából és már elérhető a fejlesztők számára, hogy szabadon beépíthessék a projektjeikbe. Az első cím, amely ezt használni fogja, az az október 25-én PC-re, PlaysStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő Call of Duty: Modern Warfare lesz. "
Jól mondják nekem, hogy ezek, a GOW, Uncharted, Infamous, CSAK 3 hónapig lesznek elérhetők és utána törlik őket?
Ez ha igaz miért jó nekik?<#ijedt>#ijedt>
bár megfogadtam, hogy soha többet nem nyúlok Destinyhez, de....ajhhh 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

én is most leszedném újra PC-re (korábban PS4-en toltam még a S1 idején, meg előtte) - mert tényleg nagyon hangulatosnak tűnik így videók alapján az új map, csak nem tudom, hogy kezdjek-e el megint játszani vele.... tényleg brutál sok játék van és lesz is bőven szarásig a következő 2 hónapban.. 😄
Battlefield 5-ben is csütörtökön jön asszem a metrós map, az is brutál jónak tűnik...
viszont október 25-től meg COD MW, addig már annyira nem akarok beszopódni más multiba... :\
But she’s not alone. Every character in The Last of Us Part 2 is driven by the same tech, including human enemies and, yes, even the infected.
“It’s been incredible because I found myself able to play cat and mouse with Clickers better than ever before because I can kind of understand them by the noises that they’re making,” said Newman. “And the humans will do the same thing with breathing and sprinting and stuff.”
ND...
Már aktív!!!!!!
Az szerintem 2019 oktober 2 akart lenni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
bár ahogy eddig olvastam, ez eléggé globális "probléma" 😄
legjobb (lila) cuccom is vending machineból van :'D
de amúgy nálam se volt lokál update, vagy legalábbis nem tűnt fel.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.02. 14:58:24
God of War, a Grand Theft Auto V, az InFamous: Second Son és az Uncharted 4: A Thief's End
Holy shit!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Meg az audio is megvan halva, most meg rá sincs kötve a füles mégis arra állítja be magát.Holott be van pipálva hogy automatikusan váltson át. Néha a soundbarral tolom (LG sj4), este vagy kora, reggel meg füles hogy mást ne zavarjon.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Dad: You won't be getting this game.
Me: You can't stop this."
<#banplz>#banplz>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
TLDW: 1440p felbontás, 30 FPS, ami eddig látottak alapján stabilan tart mindenhol. Szép természetes fények, szép mesterséges fények, szép textúra kidolgozottság, részletes fizikai szimuláció (kitér rá, h a videó elején a folyó szélén levő jég darabokra törik, amikor Dina lova átszáguld rajta). Szal mondanám, h a szokásos Naughty Dog minőség, de asszem mind emlékszünk rá (és a videóban is kitér rá), h az első rész a PS3-on sokszor a 20 FPS-t súrolta. Remélhetőleg, h itt megkapjuk a stabil 30-at. Habár, ha a két jelenlegi generációs Unchartednél nem volt gond, akkor itt se kéne.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.10.01. 19:55:46
Jó mert nem tudsz csalni elvielg (vagyis más mentését használni) .... sima mentés buhera az viszont van.
Másrészt rossz ha valakinek akarsz segíteni akkor a mentésébe akkor tudsz segíteni ha megadja a profilt is hozzá.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.01. 18:47:27
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.01. 14:12:46
Régiózár akkor gond ha nem itteni régis lemezzel akarsz pl folytatni egy játékot, mert éppen egy más régiós lemez van bent pl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.01. 13:44:00