PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Tudom.

PSN ID.: Beegabor

Moby
Nem, ez nem így van. SDR-re az RGB jobb, hiszen nem tömörített meta, szemben a yuv420-al. HDR-re is jobb lenne, de ahhoz a HDMI2.0 sávszélességet nem elegendő 4K-ban, ezért csak yuv420-ban oldható meg. Ez egy technikai limitáció. Természetesen RGB-ben is átvihető 10 bit, meg bármennyi, legyen hozzá elég sávszélesség (a minősége mindig jobb lesz, mint a yuv420-nak azonos feltételek mellett). Ettől mélyebben nem mennék bele: RGB-ben egy pixel, és a szomszédos pixelei bármilyen egymástól eltérő szín és fényesség értéket felvehetnek, yuv420-ban nem. Ha auto-n hagyod mindaddig RGB-ben tartja a rendszer, amíg bírja sávszéllel, és amikor belöki a játék a 4K@HDR-t, lekapcsol yuv420-ra.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Engem egy ilyen egy percig nem kötne le. 😞

PS5 II PSVR

Remélem utánanéztél és nem ilyen 100.000-es 4k-t vettél hdr-el. Nagyon nem mindegy pl a hdr miatt se

Kandurex
Az RGB 8bites a másik 10, értelemszerűen a 420 jobb, csak tudja valóban a TV-d.

(amúgy tedd auto-ra és ne foglalkozz vele)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.07. 06:18:45

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Udv Urak, egy amator kerdes😊 most vettem egy 4k tvt,viszont a ps en mire allitsam? rgb vagy yuv 420?koszonom
TDC Geronimo
Ez nem igazán olyan looter shooter mint a destiny pl. Nem tudom korábbi részekkel játszottál-e.

Ha végigtolod el lehet kezdeni nehezebb true vault hunter modeba a játékot. Felvinni karaktert 50es szintre. Maradni alap végigjátszásban és aktiválni mayhem módot amiből 3 nehézség van és farmolni a bossokat lootért. Ott a circle of slaughter meg a proving ground is. Meg ugye a guardian rankok

Novemberben elvileg jön egy új map új bossal majd
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.06. 22:56:31

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
az, ilyen 4v1 asszimetrikus PvP, üvöltvehányás...
az a baj, hogy ehhez még a SONY is kevés (és nem is értem, hogy miért adja ilyen köpedékhez a nevét), hogy ezt eladja.. 😞
mucsácsó
szerintem meg egy hét se, mert olyan picsarossz review-kat kap majd 😄 borzadály... előbb el fog halni, mint az Evolve vagy Battleborn :'D

én is pörgettem ma (is) a Borderlands 3-at, szerintem brutál jó tényleg 😊 nagyon elkapott, és valamiért nem ereszt...
mondjuk ennek ellenére nem igazán tudom elképzelni, hogy én ezt még1x végigjátszam, az fix - de gondolom van/lesz majd valami endgame valami dungeon-ökkel vagy valami hasonló, nem? totál semmit nem tudok róla, nem is néztem utána 😊

tök jó lenne, ha lennének "strike"-ok vagy raidek, vagy valami hasonló dolgok, mint a Destinyben... vagy ne is álmodozzak ilyesmikről?

A vault boss fight
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rampager

nagyon nagyon durva volt, szerintem abból a hosszú fightból 1-2 percnyit fogalmam se volt, hogy mit lövök, annyi effekt volt a képen megállás nélkül...odabaszós! 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.06. 22:15:53
Kandurex
Egy multiszar? <#szomoru2><#ijedt>

Seth
Atyaúristen ez egy annyira generic semminek tűnik. Szerintem 1 hónap se kell majd neki és elhal

TBTPumpa
2020-ban érkezik egy ilyen is:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ma én is a végére értem

Tatyla
Videó lett volna csak a valamiért nem akarta megjeleníteni igy töröltem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
Tatyla mi volt ez a Borderlands 3 Graveward Mayhem 3? 😄(#97478)
valami videó, vagy..? fura, egyik böngésző mutatta a hsz-t, másik meg nem 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.06. 10:01:44
mucsácsó
wow, szép 😊 elég jó platformernek tűnik amúgy, ahogy így utánanéztem...

én most a Celeste-be kezdtem bele, de "sajnos" kurvajó az is 😄 nem igazán hagyott szabadulni, mégha néha agyfasz közeli állapotot is idézett elő 😄
Seth
Megjött! 😄

Moby
A Csokiban én is sűrűn előfordultam a másolgatós korszakban (nyolcvanas évek második fele).

mucsácsó
szerintem ez a "CD" szó ez már manapság csak ilyen (rosszul használt) gyűjtőszó a lemezekre, ez olyan kb, minthogy minden mogyorókrémet (még ami max kamionról látott mogyorót, azt is) Nutellának hívnak, pedig semmi köze nincs az eredeti Nutellához... 😄

amúgy lemezes dolgokat én is sokkal jobban preferálom, de ahogy néztem, manapság PC-re már ki se adnak kvázi semmit "lemezen", mert sztem egyrészt a többségnek nincs is optikai meghajtó a gépben/géphez - vagy ha meg kódos verza, akkor meg egy papírfecnit a nem érdemes egy műanyag dobozba beledobni, amit még szállítatni is kell/rohanálni érte a boltba, ha instant meg tudod kapni otthon, neten keresztüli fizetéssel..

gondolom a PS5 lesz az uccsó, amiben lesz optikai meghajtó, utána kuka az egész - már ha egyáltalán lesz PS6, de végülis mitől ne lenne... már PS4-re is mondogatták, hogy uccsó gen lesz, aztán nagyonnem.. 😄
Igazad van, de én már ilyen maradi fasz vagyok, gyerekkoromba még eredeti játékokat sem lehetett itthon kapni vagy pénzen nem volt rá, csak a Csokonay-ba másoltunk, akkor arról álmondtam, hogy majd egyszer lesznek szép dobozos játékaim....azóta is így vagyok vele, "jó érzés", hogy ott a polcon a sok doboz így a AAA címeket mindig dobozban veszem meg😊
Köszönöm szépen a válaszokat!!! 😊
Ezért vettem Ps-t pár hete na jó meg DS-ért de na,bakker😄D
Kandurex
Szóval a PC se marad ki a szemétből.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.04. 17:50:43

mucsácsó
RED DEAD REDEMPTION 2 COMING TO PC NOVEMBER 5TH

csak funfact, hátha valakit érdekel... bár lehet megnézem majd, hogy mit ad 😊
darkSectorxxx
The Last of Us Remastered-nek, EU (Magyar, Német, Angol, stb) pl: CUSA00556
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.04. 07:56:17

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
3 fajta sorozatszám van a játékoknál vagy ID.
Japán, US és EU, ezekből amelyik területről veszel lemezen, vagy digitálisan az kezeli egymás mentéseit.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Szia. CD konzolban max zenehallgatásra.

darkSectorxxx
+1

Ulthanito
A "két" játékban kompatibilis lesz egymással a mentési fájlod, amennyiben egy régióból származnak. Azaz, vedd ki a lemezt nyugodtan, és told a játékot.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
CD?

simán letörlöd a mostanit és leszeded a digitálisat. Mentés megmarad gépen, de PS+ miatt felhőben is.

Sziasztok!
Megvan a Last of Us Remasterd "CD"-n és fel van telepítve. Most ingyenes a digitális változat. Ha tudom azt is rakni, hogy ne kelljen a "CD"-t berakosgatni, ha játszani akarok és úgy hogy a CD-s változat mentése ne vesszen el?

Nagyon köszi!

M
TBTPumpa
Végre valami, ami nem egyértelmű! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tikal
kicsit olyan mint egy johan johansson soundtrack

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Hallgatok régebbi DS számokat. Egyre jobban várom. Ha más nem is, de hangulatban nagyon ott lesz.

TDC Geronimo
Az a zene...

TDC Geronimo
Apex új szezont nagyon élvezem megint. Jó a ranked grind meg az új map.

darkSectorxxx
Ja még annyit, hogy PS4-en a PS4 játékok játszhatóak local-ból.... vagyis csak pc-n kell megküzdeni a streaming minőséggel. 😄

darkSectorxxx
Nézd meg a tesztcsarnokban a játékot pl, mikor nagy a mozgás...kifolyik a szemed a látványtól.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.03. 16:16:06

darkSectorxxx
Jah nem, Dehogyis.
Azok máig brutálisan néznek ki, vedd elő a pro-t, ne a NOW-on szedd le a Killzone, vagy Infamous-t és a füled kettéáll.

720p-s felvétel bameg, mutass manapsáág ehhez hasonlót, kb 3-4 nagy cím lenne amit ismételgetni lehetne.

És akkor nem beszélve a leszállópályáról....
(sajnos nincs már meg a leszállópályás videóm.)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.03. 16:12:14

mucsácsó
hát sajna ez ilyen...eljár az idő a játékok felett gyorsan, nem sok olyan cím van, ami tényleg évek távlatában is kifejezetten jól néz ki...
nekem hosszú idők után először a Control volt most olyan (jöhetnek a kövek), ahol aszontam, hogy na ez igen, ez már így tényleg kacsintgatás a next-gen felé - pláne a fizikát tekintve.. 😊

Gears 5 meg szép-szép, fasza, jó, de szvsz csont ultrán se annyira egetrengető látvány... valahogy kurvasteril nekem akkor is, de sztem ez az UE4 "hibája" - előző genvégére is már hányinger kerülgetett az UE3-as cuccoktól.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.03. 13:39:15
Ulthanito
Nem Darky. Nem azt mondom, Azt mondom, hogy kurva szarul nézett ki az egykor egekig magasztalt játék.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Haverom nem néz filemt már Redux alatt, én meg simán megnézem 360p-ben a Rambo V-öt mert lekakilom hogy nem hd. 😊

darkSectorxxx
Mármint azt mondod, hoyg a psnow laapján mérted fel a Killzone tech részét? Ez komoly? 😊

De nem azt mondtuk hogy ez azt váltja ki amikor 4k HDR tv-vel meg PS4 pro-val rendelkezik valaki, hanem PC-n sok meber csücsül a fél millás vasán, és várja hogy egy 50-60k-s gépet ne kelljen megvenni és ugyanannyiért eladni, inkább jöjjön ingyen vagy emulátorral baszakodni.

Na azoknake egy alternatíva, hogy nem teljes pompájában de végigmenhetnek, emrt amugy sohaabüdöséletbe nem játszanának ezzel. 😊

Ulthanito
Nem tudom konkrétan mi, csak utána úgy éreztem, most mennem kell kicsit. 😊

Nézd, embere válogatja, de tegnap kíváncsiságból kipróbáltam pár PS Now-címet. Kezdtem a Resistence-szel, nekem anno ez totál kimaradt. Húúú, amit ott láttam, sokkolt. Aztán jöttek a kurrensebb játékok, KZ: Shadow Fall, emlékszem anno még moby mondta, hogy ez az non plus ultra techno PS4-en, és mennyire mindent maga mögé utasít. Csak azóta eltelt 6 év. 5 perc után kiléptem.

A vége az lett, hogy akkor megnézem az UC4-et, erőltetnem kellett, hogy már a hajós üldözésnél ne lépjek ki az elején, de 10 perc múlva mégis megtettem. És nem tetszett, amit láttam, nagyon nem.

Szóval, lehet, hogy nem csak 4k és HDR a géming, viszont ami alatta van, az nálam már nehezen csúszik le, nagyon kevés kivétellel.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Jah akkor egy egész topik érthette félre mert ezt bizonygatták nekem páran OFF topikban évekkel ezelőtt.

Hogy volt az a Dead Trigger, és az szebb mint bármelyik X360-as játék, pl. pffff

Akkor feleslegesen vitáztunk, gut.

Moby
Szerintem nincs olyan kutyaegyszerű téma, szöveg, szó, vagy szótöredék, amit ne lennél képes(szándékosan) félreérteni.
Szal maradjunk annyiban, hogy amiről akkor cikkeztek, az valósággá vált. Ezzel szemben létezik a Dark alternatív valósága, amiben soha semmi nem az ami, ellenben minden olyan és az, ahogy Dark kívánja. E két valóság szembeállítását én nem tudom feloldani.

darkSectorxxx
Akkor miben nyomta le? az amit én néztem, abban a látványról beszéltek, tech téren....
Az nem volt félreértehő, mert amúgyis ez ment topikban hogy a grafika, meg mondtak játékokat amik szerinteük szebbek voltak, hogyne, papirtexturák.

Semmi köze nem volt annak semmihez, technika volt:

A tehcnika gyors fejlődése, aminiatürizáltság, ezt eredményezi majd, mondták ezt, mert azt állították, a telok számitási kapacitás simán túlllépi majd a konzolokét, akkor volt vége kb az X360 érának asszem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.03. 11:39:53

j0nNyKa
epp 1 honapja jelent meg errol cikk

lenyeg ez a kep:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.10.03. 10:59:43

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Le is nyomta már rég, csak te ebből már akkor is azt vizionáltad (tévesen), hogy a ez a hagyományos géming végét is jelenti. Pedig ilyenről szó sem volt. Ezzel együtt a mobiljátékok sokszorosan több pénzt hoznak. Mára a klasszikus nagygépes játékok legnagyobb befektetője az a tencent, aki mobiljátékokon lett a világ egyik meghatározó konglomerátuma.

darkSectorxxx
Na mi fárasztott le ennyire? 😊

Nehéz azt elképzelni hogy valaki ne csak 4k hrd-el élvezzen egy játékot? vagy arra gondolsz hogy szerintem mi lesz? ez egy szerintem vélemény.

Mások meg okos emberek azt jósolták hogy a mobiltelefonok a játékok terén lenyomják az X360-at 2 éven bellül, monták ezt kb 8 éve.
Benne vana pakliban hogy mint nem szakember tévedek, ezért van hogy én így tippelem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.03. 10:49:08