PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
499 volt az X

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Ja, láttam, 2017-es árakkal számoltak és 680 dolcsira jött ki,...ha jól emlékszem 600 volt a konzol akkor? Belinkelem neked.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Nekem főpaltform soha nem lesz egy streamelt szar, még ha 0 késés is lesz, mert netfüggő.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
" Most még gyerekcipőben jár a dolog, mert PC only ficsőr, de amint támogatják a konzolok is, sokkal opzimalizáltabb és elterjedtebb dolog lesz"

Pontosan!

PS VR????

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
400-tól egyértelműen drágább lesz, hiszen nyilatkozta a Sony, hogy sorry de most a mi érdekünkben egy picit drágább lesz a konzol mert egy premium konzolt szeretnének kiadni, ne legyen az mint a ps4 esetében, Xbox X ára minimum lesz 165k

darkSectorxxx
Pedig az Xbox X-et is lemérték, és ~1000 dolláros PC-nek felelt meg a teljesítménye, huh.

TDC Geronimo
Hagyjuk már ezt a TF témát. Mondom ez sokkal többről szól. Eleve az hogy custom SSD lesz benne már megnyit egy csomó mindent játékfejlesztés szempontjából, mert a devek fejleszthetnek úgy ficsőröket, hogy tudják minden gépben már SSD lesz. A spidermanes videó jó példa volt erre. Ott lesz a HW raytracing is. Most még gyerekcipőben jár a dolog, mert PC only ficsőr, de amint támogatják a konzolok is, sokkal opzimalizáltabb és elterjedtebb dolog lesz. Mindig a konzolok diktálták a játékfejlesztést.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.10. 22:03:29

Seth
Nem kell ide PS5, a Stadia mindent lever, mert az input lagja már mínuszba megy , olyan szoftvert rittyentettek alá, ami időutazásra is képes :D

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
És amiket írtok, nem lesz itt nagy ugrás...nincs rá igény.

Én 800/14 -et szeretnék.

A rideg valóság 9/550 körül lehet lesz.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.10. 21:59:28

TDC Geronimo
Hát tudom sokkal többet ér, de sony nem hiszem, hogy meignt megkockáztatna egy 600 dolláros árat. Mondjuk vicces amikor a fórumokon hallom a sírást már most, hogy "jajj csak ne legyen drága" meg 400 dollár lesz szerinte hát LOL

Aztán lefogadom évente veszi az 1000 dolláros telefonokat... Ne vicceljünk már, hogy azok alapján amiket tudunk, bárki is elvárna egy 400 dolláros árat, amikor olyan világban élünk, ahol egy telefon már a duplája.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.10. 21:58:15

Kandurex
Nem divat már bukni, bár abba is kételkedem, h valaha buktak.

Egyszerűen összehasonlítok. És amivel tudok azaz aktuális hw árak, amik alapján egy 14tf gép és +a nyalánkságok alulról nyalnák a 300-et...

Kongy
Eleinte nekem is Origins reskinnek tűnt az Odyssey, és valóban nem áll annyira messze tőle, viszont ami tetszett az az, hogy sokkal jobban elmentek RPG-irányba, skillfa és gear-managelés terén. Szóval sikerült beletenni egy fasza inventory rendszert. Mindemellé a világa is fantasztikus azoknak, akik odavannak az ókorért. A rengeteg bejárható sziget, monumentális építmények, szobrok gyönyörűen kidolgozva mind mind remek. Egyedüli problémám az volt a játékkal, hogy nagyon érződik rajta, hogy a szintezés direkt el van nyújtva mesterségesen, hogy timesavert vásárolj valós pénzért. Ez az Origins-ben más volt picit, gyorsabban lehetett fejlődni valamivel. De ezzel együtt is fasza játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Konzol nem listaáron veszed soha.... így nem kalkulálhatsz, 180-ért a gép felét kapnád kb reálisan.

darkSectorxxx
Áh 9-10-el nem mernének kiállni a mai világban, az kurva kevés, a Xbox X most 6tf.

Kandurex
Lesz benne sok giga csillió ddr6 ram meg zupá ssd, meg olyan kontroller meg bluray...vicces elvárni 500 dolcsiért bármit is
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.10. 21:49:54

Tinman
Amióta csak lehetséges X360 controllert használok PC-hez. Sose volt semmi kínom, imádom, kiváló experience.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
179.000 Ft

Flagged.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Ez meg 8-at ér.

Kandurex
TF csk egy elérhető max szám, de lehet vele kalkulálni. Amúgy 180-ért kb. 10 kapsz, vagy 9-et.

darkSectorxxx
Igen pontosan, amúgy 3 -3.5x lesz erősebb kb a Pro-tol, vagyis 12-14TF

TDC Geronimo
500 euro körül lesz TFről fogalmam sincs, de konzol jóval többről szól, mint TF

darkSectorxxx
Ez így hülyén hangzik a kérdés, bocs.

Én mire számítok? #ps5ár
180k / 14 teraflops

de nem egységáron mérve...

Kandurex
Csak úgy kíváncsiságból. Ki milyen árat gondol a PS5-re és ehhez milyen teljesítményt vár el? (dolcsi/teraflop)

mucsácsó
egyetértek természetesen, ezt lehagytam a mondanivalómból, mert csak a sav jött :D

AC Origins tényleg böcsületes és szép munka lett, én is nagyon élveztem - bár azért ahogy végére értem, instant vettem ki a lemezt és delete :D de igen, AC2-t imádtam, és sokáig azt szajkóztam, hogy az az etalon AC - de mostmár én is az Originset mondanám simán :)

Odyssey-el nem volt dolgom viszont, mert eléggé durván Origins reskin szagú volt, és halogattam csak emiatt - de valszeg az ki is marad, mert hát MIKOR... :D

Syndicate-tel ha max fél-1 órát, ha bírtam...
darkSectorxxx
3x végigvittem a játékot, ebből 2x 100%-ig a DLC-vel együtt kipucoltam, + Az összes arany fegyvert kinyitottam Heka Chest-ben kivéve asszem 2 darabot (mentésvisszatöltéssel!), ha a hekachest-hez nem használok mentést akkor 6000 óra lenne

Rage47
mit tudtál abban 600 órát csinálni? :D
darkSectorxxx
Origins nekem a legjobb, Még a kedvencem az AC2 után is, ~600 órám van benne.

Kongy
Assassin's Creed esetében amúgy tanultak valamennyire a hibákból, mert a csúfos Unity és a dögunalmas és fárasztő Syndicate után (kajak el kellett gondolkoznom rajta, hogy mi a címe XD) az Origins és az Odyssey abszolút korrekt játékok lettek. Origins szvsz büszkén odatehető az AC2 mellé minőségben.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.10.10. 15:00:56

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Nem lesz abból semmi.

mucsácsó
pfff én is hasonlókat remélek tiszta szívből, nagyon rájuk férne már egy észheztérítő pofon...Ubisoft már elég régóta csak max önmaga árnyéka sajnos :( hol vannak már a Prince of Persiák... :(

eljutottunk már bőven oda manapság, hogy egy F2P játék 1000x igényesebb rommá mikrotranzakciózva, mint egy ilyen "AAA"-nak hazudott szarrakás (ami szintén tele mikro trx-el, mert hát mitől ne lenne egy ubi játékban :)))

tegnap linkeltem a vidit: #97546

nyilván ez csak töredéke a sok szarnak, de még csak viccből se szabadna ilyen technikai szemétdombnak lennie egy játéknak 2019 végén...
ettől függetlenül sugárzik róla már a kezdektől fogva, hogy egy ötlettelen szar, de valamire rá kellett nyomni a Ghost Recon plecsnit...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.10. 14:44:37
Ulthanito
Remélem, hogy emiatt az Ubisoft oltári nagyot fog bukni, és hatalmas cirkusz lesz belőle. Rosszabb, mint a Battlefronton vagy a Unityn anno. 
Szarszemét banda. Meg is érdemli a 2.8-as user score-t az, aki egy ilyen grindelős, free-to-play játékot 60 dollárért veszteget. 
VG247 kettő (2). azaz kettő pontot adott neki a 10-ből a review-ban. AAA-játékkal ilyen talán még sosem fordult elő. 

PS5 II PSVR

Meg ha már merült állásában, akkor az is gond. Mostanában, de ritkán beesik egy játékosnap, erre korábban is alkalmatlan volt, manapság nem használom. Korábban PS3-hoz és PC-hez használtam, de zavaró volt a gyors lemerülése, pedig volt másik kontroller (DS3*).

Megoldható probléma, nem érint mindenki ugyanúgy, de nálam is hangsúlyos helyet foglal el azon a listán, mely azt taglalja, miért inferior a DS4 az Xbox-One-kontrollerhez képest, melyet immár PC-n használok helyette. A jobb akksi mindenképp üdvözlendő lenne részemről.

*Mondjuk olyan DS3-am is van (hivatalos Sony-termék), mely 2-3 óránál többet teljesen feltöltve sem bírt egy hónap után, az egyik analóg is addig bírta, ahhoz képest jó. (Más hozta el, a számlát elkavarta, így garanciával sem tudtam próbálkozni, de az akksija és az egész színvonala annak a revíziónak gyárilag olyan az internet szerint.)
darkSectorxxx
Mostanság ez van a Sony szeret hirtelen előrukkolni mindennel. :D
Tuti még za első félévben jönni fog és csudijó lesz. :) És magyar

mucsácsó
Nem is erről van szó, csak fura, hogy semmi hír nem volt róla nagyon az utóbbi időkben :D bár DS meg TLOUP2 hírek is kvázi hirtelen jöttek... szóval simán lehet bármi itt :)
darkSectorxxx
Már csak azért sem mert el lett mondva a régi E3-on, hogy minden bemutatott játék erre a generációra tuti ki fog jönni, miért hazudtak volna? Mikor a többiben meg tartották a szavukat? :)

Tinman
Egy szuszra én sem... közben kaja, wc, telefonálás, zuhany, etc. Ez nem Apple termék amit minden nap tölteni kéne, ez nem normális. Nekem kb. mindenem (az okosórám is... izé sportórám), olyan amivel 5-6 napot kényelmesen elvagyok töltés nélkül. Teljesen röhejes, ha valamit minden nap tölteni kell.

A DS4-nél tipikus tapasztalatom: Feltöltve leülök egy új cím elé szombat reggel 8:00-kor. 13:00-kor ebédelek, ekkor már bőven töltőre kéne tenni, de nem teszem, mert 10 perc és folytatni akarom a gaminget. 15:00-ra szinte biztos, hogy így már lemerül, dughatom konnektorba és tolhatom wired módban és nem 1 óra alatt tölti fel, rohadt kényelmetlen még toldva is.

Tinman
Nekem a dim light totál a minimumon van kezdetek óta és mégis egy szombati tisztességes gaming etapot nem hidal át, ráadásul a gyári kábele vállalhatatlanul rövid, de legalább k. sokáig tölt mire feltölti teljesen.

Nem tudom, h a Nintendonál milyen varázslatot használnak, de a Switch Pro kontrollerem kibír valami 40 órát. A PS4 kontroller jó ha 7-8-at. Megtaníthatnák ezt a varázslatot a Sonynak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.10.09. 23:49:45
Kandurex
Jól jönne már valami infó a csucsiról...

mucsácsó
While there’s much more to share about PlayStation 5 in the year ahead, we have plenty of blockbuster experiences coming your way on PS4, including Death Stranding, The Last of Us Part II, and Ghost of Tsushima.

szal biztos nem PS5 (only) cím lesz a csucsima :)
mucsácsó
köszi! ráérsz vele még 2020 ~nov. végéig :'D

@seth: szerintem csak ilyen poén szinten max néha lehet, de úgymond "hivatalosan" nem hinném :D
j0nNyKa
holnap átcsinálom arra :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Seth
Play5tation. Vajon meglépik? :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.10.09. 16:24:14

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Death Stranding embargo november elsején jár le. 1 Héttel megjelenés előtt

mucsácsó

inkább így :P :D
mucsácsó
bakker, akkor nekem mákom volt a controllerem akksijával, vagy én nemtom....nekem egy 8 órát alsóhangon kibírt...
amikor jelzett, hogy merülőben, és villogott már az ikonja, akkor is onnan még 1 órát simán bírt általában...
"dim"-re van állítva az a szaros led rajta amúgy? mert az gyilkolja eléggé az akksit :(

persze nem egyszer és nem is kétszer volt olyan, hogy a lehető legrosszabb időpontban merült le és állítottam majdnem emiatt a TV-be - de ahogy írták is, 2 controllerrel már lehet ezt kiköszübölni, vagy cigánymódszer, de esetleg powerbank... :D ...vaaagy esetleg nagyobb utángyárott akksi ebayről/aliról + opcionálisan a ledkábelt lehúzni a controllerben, ha nem VR-ozol.

btw, fasza a topic cím váltás!!! :) (bár ez az "5"-ösről nekem inkább egy "S" ugrik be, dehát fődet rá! :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.09. 13:59:37
darkSectorxxx
maximum 5PS-t :)

AntiHero
2 kontroller alap szerintem is.

Mindig cserélgetem. Amíg az egyikel jàtszom addig a màsik töltődik.

Engem egyedül a Sony vezetéknélküli fülesem akaszt ki...na az tényleg nem bír ki sokat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

j0nNyKa
kettőt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szintén. Ha 3 órát játszok egy huzamban az már nagy szó. Általában 1 maximum 2 órát töltök a PS4 előtt. Ha meg már nagyon alacsony, akkor kikapcsolás helyett pihenő üzemmódban állítom le és bedugom tölteni.