PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a 80 kamerás arc digitalizálás te jó ég
Conan,Hideo-nál😄D
Link
Nekem is!!
TDC Geronimo
Én nekem DS éjféli kezdés

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Ott hagytam abba a jàtékot. Azóta nem léptem be. Ne kérdezd miért. Nincs kedvem vele játszani, pedig amúgy addig tetszett.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Lesz autós kép is játékkal, minden ahogy kell 😄
(bár egy hónapja nem ültem benne, lehet be sem indul, bár a képhez nem is feltétlenül kell működjön 😄 )

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
>Sőt God of Warban se tudom mi van a jàték utolsó harmadàban.

Hű ez most ilyen awkward moment.
Osztmé? Vagy hogy?
Mé?😊

Moby
BÁRMI van, DS megjelenéskor otthon vagyok. Megígértem magamnak. Ha 1-2 napot is, de DS launch nélkülem márpedig nem lesz! 😄

AntiHero
Sima ügy. Filmeknél is eltudom kerülni a spoilereket. Végjàték, starwars mai napig nem tudom mi volt benne. Sorozatoknàl ugyan ez van. Sőt God of Warban se tudom mi van a jàték utolsó harmadàban.

n000rbi
A picsába, azt hittem "csak" a DS megjelenést fekszed végig. Kitartás, a játékok megvárnak.

Moby
No Man's Sky is tökre nyomnám már, de elbaszódott valami a motionsickness pajzsomban amióta ilyen nyavajákok kínoznak. Alig bírok pár percet, azt is vissza kell még növesztenem 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.24. 21:17:23

Moby
Töfi! Egyfolytában 😞 Az outer worlds is emiatt csúszik, pedig otthon integet már az ssd-n

n000rbi
Már megint bent? Jobbulást!<#pias>

TDC Geronimo
Jókat mondanak cod kampányról. Holnap este nekiesem

Moby
Hétvégén eskü megnézem (ha hazaeresztenek) 😄

Nem a parkolóban van az obi mellett, elvileg.
Moby
De az auchan gondolom. Más már nem igazán van a savoyában, ahol tévét árulnak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.24. 21:02:03

Az hagyján de a savoya újságban 2019 okt 15-21 között ott van ez a tv 550-ért.
Moby
Nyugi, ő sem fogja 😊

Moby
Az hagyján, de élek a gyanúperrel, hogy ebből a tévéből éppen nulla darabbal rendelkeznek bárhol is.

Akkor szar a honlapjuk.
Moby
A savoya parkban kb 1 éve nincs már euronics 😊

https://euronics.hu/termekek/lg-oled65b8pla-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-fekete-szurke-oled-tv/p/222446
Itt van jó áron, és elvileg a savoya parkban van nem kiállított darab.
TDC Geronimo
Nem lepődnék meg, ha cyberpunk is csúszna pár hónapot 😞

Kandurex
Kicsit sajnálom, h rosszul mérték fel...azért ez egy laza negyedév csússzantás 😞 tél helyett nyár :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
lol nincs az az isten hogy én megvárjam. Sok sikert a spoilerek kerülgetéséhez fél éven át 😄

AntiHero
Akkor nàlam ez màr ps5re lesz.

TDC Geronimo
Engem csak az zavar, hogy 1 hónapja 2 év hallgatás után benyögik a dátumot, erre most meg 3 hónap halasztás. Ha először mondják ezt nincs vele semmi bajom. Mondjuk dolgozzanak rajta ameddig akarnak, lesz elég játék. Csak legyen nóti minőség

n000rbi
Nem bánom, sőt örülök neki. Így lehet haladni szép nyugodt tempóban minden mással.

Egyébként ma láttam gameplayt a teljes Medievilből... lehet mégiscsak adok neki egy esélyt <#banplz>

TDC Geronimo
Május 29 az új dátum

Amikor bejelentették a dátumot a FF7. elé pár nappal, egyből tudtam, hogy ez nem valós. Plusz még a NiOh 2. is akkor lesz aktuális. Nyár lesz ebből. Engem nem zavar a csúszás, csak legyen olyan minőség mint a Gow.
Moby
Sőt mondok mégdurvábbat: addig fogják halasztgatni, amíg kész nem lesz 😊

TDC Geronimo
Úgy néz ki egészen júniusig halasztva...

Moby
Nem hivtalos, de mind tudjuk, hogy lesz halasztás. Dátum meg azért kellett, mert kell a népnek A DÁTUM, meg kurvára nincs mit bejelenteni, de erről már írtam, és nincs kedvem esszéket olvasgatni megint arról, hogy mennyire nincs ezzel baj 😊

TDC Geronimo
Mondtak*

TDC Geronimo
Na pff. Minek mondták dátumot ha 3 hétre rá halasszák? Na mindegy...

Jason Schreier/Kotaku: The Last of Us Part II Delayed to Spring

Moby
Áh. Ezek segghülyék a játékokhoz. Halvány elképzelésük sincs a játékosok valódi igényeikről. Egy túlhízott nyomorék szervezet, amiben az egyes csoportok a sáját sikerüket igyekeznek túlkommunikálni. A konfjaikat fizetett tapsolómajmokkal töltik meg, az egész egy ilyen végtelen pénzel gazdálkodó bolondokháza. Nem véletlenül nincsenek számok évek óta. Saját maguk előtt is hazudniuk kell belül, miközben senkinek nem tűnik fel, hogy lassan ingyen adják a játékokat. Döbbenet, ami ott folyik. Onnan játék ki nem fog jönni, mert nincsenek is ezzel foglalkozó emberek. Vagy ha igen, ők komédiát csinálnak az egészből/elkurvulnak stb.

mucsácsó
ezt nem vágtam, de akkor ebben mondjuk sikerült odatenniük magukat MS-éknek 😊
talán kövi genre sikerül is valami épkézláb exxel előállniuk, bár kétlem 😄D
darkSectorxxx
Mármint a kezem teszem a tetejére és alig érzem melegnek, pro hátulja meg majd elolvad nálam.
Régebben már írtam Horizon és Days Gone-nál hogy szerintem az én ps4-em kuva melegszik és ezért lehetsok grafikai hiba meg néha belassulsáok.

Xbox-ot igazából nem nagyon hallani mikor bekapcsolom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.24. 14:47:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
A onex kurvasok hőt ad le. Erősebb,mint a pro, hogy a bánatba ne adna le sok hőt?
A one x attól csendes, mert a hűtése minőségi alkatrészekből áll, de elsősorban és mindenekfelett azért, mert az összes, jelentős mennyiségű hőt disszipáló alkatrészt egyszerre hűti aktívan. Szemben a ps4-el.

darkSectorxxx
Negatív kópiák?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

gregoryan
egerek... befőtt.... kis vaj, amit lehet nyalogatni.. felakasztva szalonKA
mi más van egy " kamrában"

esetleg ha Chamber akkor lövedék lehet...
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.24. 14:04:24

darkSectorxxx
Hát ennyit hallottam, valami kamrás megoldás, hogy abba bent mi van azt nem néztem. 😊

gregoryan
ezek ok, csak a "leugatás" a kollága részéről volt figyelemreméltó 😊 de ez ki lett tárgyalva tegnap 😊)
Ne mondom, hogy beterveztem a következő 5 éves budget-embe az Xbox vásárlást, szóval annyira nem volt releváns 😊 de thx az infót..

darkSectorxxx
Áh Xbox X alig ad le hőt és szinte nem is hallom. Naon durva.

mucsácsó
csöndesnek csöndes, az biztos - legalábbis a sima XONE, de gondolom XONE X se üvölt bazárifos módra, mint amire némelyik PS4 (Pro) képes, pláne nyári időkben... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.24. 13:17:13
darkSectorxxx
Valamilyen hűttés van benne, hibrid, de hogy miből áll nem tudom.

mucsácsó
azt azért nemhiszem, legalábbis egy jó 5-10 évig még biztosan nem 😄

max kövi utáni genre baszhatna oda nekik, de ennek a streamelős gamingnek még nagyon el kell terjednie 😄 és amúgy minden áldott hírnél azt olvasom, hogy nagyon sokan nem értik az üzleti modellt, meg csak sírás-rívás megy, hogy ez így drága és semmivel se jobb, és hogy amúgyis csak bérled a játékot - és ugyan nem vagyok közgazdász meg semmi hasonló - de ezt sztem is momentán elég szarul kommunikálja a Google..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.24. 11:11:33
gregoryan
nem én leszek a Stadia népességduzzasztó az biztos...