PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig ebből vana baj, mondok valamit és nem azt mondod vissza, mintha nálatok teljesen más lenen az amit leírok itt a gépemen.
Na segítek picit:
1. Kurvaszar az a bossfight. Bugos, kurvanehé. ezt írtam először.
2. Azt írtam második hsz-nál hogy MIUTÁN rájöttem hogy nem szabad lock-olni ennél a harcnál mert minden esetben hátrányba kerülsz, AKKOR már easy
Vagyis a 10 óra szarakodás az azért volt mert eleve nem jól próbálkoztam, nem pedig azért mert bármilyen kikerülhetetlen dolog lenne benne. Ja bocs amikor a semmiből hátba vágnak az kikerülhetetlen.
Szóval ha irritál legközelebb valami, olvass vissza. 😊
Magadnak megspórolsz irritációt, nekem meg azt hogy feleslegesen adsz a számba MINDEN EGYES téma kapcsán olyat amit nem is állítottam.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Annyira kibaszottul irritáló, ahogy ezt az egészet kommunikálod, hogy ideje lenne ignoráljalak.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.05. 08:35:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igazából nem gond, megoldom, csak hogy én azt mertem feltételezni, hogy egy mai játékban nevezett hiba régen is hibának számított, de akkor nagyot tévedetem, sorry. 😄
Viszont ha ez direkt ilyen akkor már inkább a VICCES jelzőt használnám erre a jelenségre. 😊
Csak kérdezem akkor miért van 2 féle animációja direkt? Van egy amikor nem áll vissza alap pózba és van amikor visszaáll?
Ez ilyen szuper extra fícsör? a Végső Bossfight-ra meg már nem maradt idő megoldani hogy küzdeni is kelljen ellene? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.05. 08:32:58
De a Das 1-ben a kicsi ezer százalék hogy az.
Van pl az a becsúszása amikor előre tolja a dárdát és suhan feléd, akkor pl van hogy megpattan a oszlopok alapzatán meg nem tudom merre és irányt vált. Sőtt van olyan felvétel amikor előretolja a dárdát és nem suhan, MEGAKAD elrakja magamellé a dárdát és hirtelen elkezd suhanni, csak úgy, ilyen faszságok vannak benne, lehet nem figyeltél ezekre de vannak, van róla felvétel neten. Nem kitaláció. 😊
PS5 II PSVR
Kezditek kimaxolni az agyatlan fanboiságot.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De igen,D4-el is mit tolnám te jó ég😞
Barbár elsőre ofkorsz!!Aztán Druida majd Sorci meg meg áá kell😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.04. 22:55:46
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de szerintem egy 2021-ig várnunk kell...
én 2021 tavaszt (május? mind D3 anno..) tippelnék, de ne legyen igazam!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
embertelen... és ahogy a tag is mondja, videókról lehet nem tűnik annyira funnak (pedig de), de játszva tuti sokkal-sokkal jobbat ad 😊
egyetlen egy furcsaság van számomra, hogy a moboknál az életcsík + név nem a klasszikus felül a képernyő közepén van, hanem közvetlen a mob felett, és eléggé apró betűkkel - de nagyobbal meg valszeg már fos lenne, vagy nemtom... az eventes bossnál viszont a klasszik csík volt. bár ez még bőőőven változhat (szvsz fog is)
nem kell ide semmiféle DS, ide DIABLO 4 KELL! 😄 idevéle!
btw, sokat agyaltam, hogy melyik game grafikájára emlékeztet nagyon, és rájöttem: GOW3! 😄 de imádom 😊
asszem bajban leszek, hogy druidot vagy barbot kezdjek 😊 meg hát a másik 2 kaszt is érdekel, de tuti melee leszek... sztem lehet megjátszanak egy paladint vagy amazont, de DH se kizárt ...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.04. 21:02:50
amúgy meg sima fanservice <#finom>#finom>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ja és erre jött ré hogy nem láttam sokszor mindkettőt és hátbatámadnak mert nem mutatta a kamera, így könnyü nehezíteni egy fightot, ennyi erővel be is csukhatom a szememet harc közben. 😊
Ja és átütnek minden, míg teneked meg minden faszba elakad aafegyvered, ez végülis egyfajta nehezítés.... csak én tartom csalásnak a gép részéről.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.04. 15:36:30
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS5 II PSVR
A másik 3 nagyon nagyon nehéz, de betanulhatóak.
2 Sárkány az elején talán a legidegesítőbb
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.04. 13:56:13
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lehet, hogy easy, bár amit Stan és Pan valamelyik este művelt veled, az minden volt, csak nem easy. :-D
PS5 II PSVR
De egy hétköznapibb példa: Kolléganőd elmegy fodrászhoz, levágatja a haját. Nem mindegy, hogy azt mondod neki, hogy nem lett jó a hajad, vagy azt, hogy nekem a korábbi frizurád jobban tetszett.
De ne menjünk bele, alapfokú kommunikációs tréningek anyaga mindaz, amiről most beszélünk.
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.04. 13:20:02
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Minden boss meghalt, mind2 befejezést meglestem.
Igazából az volt amit mindig mondtam, easy játék a 3. részhez képest.
Ruha nélkül 1 karddal, egy pajzsal, és 5-7 szituban elővéve a Havel armort, végigverheő minden.
A legtöbb bonfire-nél nem is kell 20 estus, iszonyat easy annyival.
Inkább a DLC-hez fontosabb de csak ha siet valaki mint én.
Egy szóval most kiegyenlítettem a tartozásom. 😊
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
csak nem tudom kivárni, mikor hagyod már abba....Ha ennyire keserű az élet, nem lehetne csendben elviselni?
Ja, hogy ez nem az a hely? Bocs :-D
Miután befejeztem az Outer Worlds-t szombaton, gondoltam jó, hogy még vasárnap lesz időm játszani. Csak épp nem volt semmi, amihez kedvem lett volna. Még a VR-t is előszedtem, Rush & Blood-on összefostam magam az egyik pályán, bekapcsoltam X1X-et, Game Pass kuka, semmisekell, majd ismét a PS4-et be, ott se kellett semmi.
Így hát egész délután olvastam. És ma is azt tenném, ha nem kéne itt ülnöm az irodában ebben a szotyadék időben.
PS5 II PSVR