PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS5 II PSVR
40 perc!
WUT?
Mifaszom tart a másolásban ennyi ideig?
Ha a PS5 ilyen lesz, kibaszom a gecibe.
Amúgy meg egy lemezről milyen add-on-t másol fel egy játék? A játékot kéne telepítenie, nem add-ont másolni (CoD MW).
Ha ezek után még majd a Day 1 patchet is az arcomba tolja vagy 30 giga méretben, isten bizony miszlikbe töröm a lemezt!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.05. 16:43:57
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.05. 16:13:49
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én is furcsának találom.
Nem a garázsbolt volt amúgy, hanem a Konzolvilág.
PS5 II PSVR
Valami félreértés lesz ez nem ?
PSN ID.: Beegabor
Ez tuti bullshit
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jókat olvastam róla, itt is dicsérte néhány egyed, és most se X-en, se PS-en nincs olyan játék, ami lekötne. BFV multiba beletoltam vagy 50 órát, ennek érdekel a sztorija is, és mivel lemezes, eladom, ha már nem gyere be.
Viszont az komoly, hogy PS Plus-elfőfizetés nélkül a sztoriját se lehet tolni!!
PS5 II PSVR
Én az igényeidet értem meg, nem hiszem, hogy nekem kellene példákkal alátámasztanom. Mindazonáltal vannak lootoldák más nézetben, kidolgozatlanabb közelharccal (Borderlands 1, 2, PQ - a 3 eddig kimaradt) és kidolgozottabbal (Dying Light) is. Nyilván a nézet miatt IS mások, ez elkerülhetetlen.
Nekem ez volt a szubjektív véleménem. Ami olyan jellegű hatással volt rám, hogy példának tudom felhozni.
Monndjuk egy GTA sorozattól hogy kapsz sikoltást azt nem értem, de izlések és.......
A többi rész már konzolosabb gyökerű volt, de a második rész demója annyira visszataszító volt, hogy messzire menekültem a szériától. És valahogy te is ott tartasz, hogy sokkal jobb játék kéne tőle.
A WoW harcrendszerét inkább nem minősítem.
Értelek én, de olyan példákat írtál, hogy sikítok tőlük.
Vannak példàk ahol jót tett a vérfrissítés..GoW pl. Nem vitatom, hogy fel lehet dobni egy jàtékot teljesen màs tàlalàssal. Resi 7 is itt van példànak.
De mindent azért nem kell újítani. Egy Diablónak pont ez az eszenciàja, hogy felülről nézzük. (Legalâbb is véleményem szerint)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.05. 13:06:30
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
szerintem nem vált be nekik. az 5-el is a konyhapénzt keresték csak meg, mert nem tetszett az embereknek..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.11.05. 13:00:38
De ha màr mindent vàltoztatni akarunk...akkor a Dead Strandingot miért nem fogadjuk el? Az szembe megy sok dologgal ami megszokott. Az se jó sok embernek...
Sok a hiszti azt veszem észre a jàtékosoknàl. Még megsem jàtékokat húznak le egy trailer alapjàn..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 12:41:01
amikor kijött a game, akkor is pontosan ezt gondolta sok ember.. hogy idejétmúlt erre jön a 4... ujabb fényekkel!! Csodálatos!!!
ugyanaz a kaptafa.. képtelenek elszakadni..
Nekem annó a WOW egyik varázsa az volt, hogy ott voltam kvázi benne a TPS től, előtte meg csak mgasan az egységek fölött..
Én adnám ha lenne egy Diablo, tps nézetben, ,mint a Dragon age.. (csak egy sokkal jobb játékként)
A D2-t meg annak idején több helyen újrarivjúzták, mert a félkész 1.0-t lehúzták. És a kiegészítőig (2001) 640x480 volt a plafon, utána kapta meg a 800x600-at. Csak lestem annak idején, hogy ezt mégis hogy képzelték.
meg a fények/árnyékok full dinamikusak, ergo már full más 😄 meg nulláról írt új engine.
mondjuk én is úgy voltam vele mint a kolllégák lejjebb, hogy vgig toltam coop ban illendőségből, de hogy még1x elinditsam, sohatöbbet...
baromi unalmas votl nekem.. nem az én stíluom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.05. 11:08:27
Adversus solem ne loquitor
sztem ettől hivatalosabbat az egész interneten nem találsz 😄
csak hát jah, ~2021-ig még bőven lesz ideje szerencsétlennek porosodni 😞 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.05. 11:00:03
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Will be coming to PC PlayStation 5 and Project Scarlett."
namost:
- tudjuk biztosan hogy ps4re is jon? ha igen, kerek forrast
- mi a banat az a project scarlett?
De jah, köszönőviszonyban sincs mondjuk egy D4-el. PS4-en meg pláne hulladék sztem 😊
A Path of Exile viszont iszonyat csalódás volt. Gyűrtem 1 hétig, de nem bírtam elviselni, iszonyat unalmas volt. Soha többé látni se akarom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és eddig egész ügyes benne. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.05. 09:43:46
nekem Diablo mindig szent volt 😊 én ebben tényleg vállalom, hogy betegesen és/vagy elfogultan rajongok érte 😄
még egy BB2-ért lennék szerintem ennyire betegesen oda, meg hát Psychonauts 2 is nagyon-nagyon-nagyon jöhetne már 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.05. 09:25:58
Astorias....
Ő télleg nehéz, mert nem a hátad mögül támad mind egy buzi meg nem bugos szar, hanem télleg face to face harcolni kell ellene, mert rohadt jó ellenfél.
Igaz ez is 1-2 óra alatt megtanultam, és valszeg visszamegyek hozzá még no hit party-ra de ő egy nagyon jó ellenfél, kár hogy a többi nem. Szerintem.
Ha valamiért megérte játszani az első résszel nekem, az ez a csávó:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.05. 08:51:10
Kipróbáltam az ingyenes Path of Exile-t, de az is ugyanaz az unalmas felszerelés gyűjtés, mint a Dio. Séta.