PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehetne jobb egy alma a körtétől? ha a körte nincs ?
Végülis mivel nem történik már meg soha bármit állíthatott volna, azt is akár hogy a SH-ben csillám lámák lettek volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.06. 20:22:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Talán a sony kötelêkben születhet valami hasonló, de az nem SH lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.06. 20:14:59
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És ha a Konami újrakezdte volna ez a Kojima nélkül.
Alternatív jövőbe nem látnk bele, csak FELTÉTELEZTE... itt meg, tényként hivatkozik rá. a paraszt.
Konami meg a világ balfasza, még Resi7-től is nagyobbat durranhatott volna akár az egész, ha hagyják őket nyugodtan dolgozni... bőven volt benne potenciál, dehát rip... 😞
Nyilvánvalóan gecire nem. Ehhez se Norman Reedusnak, se lángésznek nem kell lenni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.06. 19:15:12
Nekem akkor is inkáb odaszúrás szaga van ennek, erre miért lenen szükség? más okot nem látok ebben a megnyilvánulásban, minthogy a Konami-nak egy ilyen fricska, mint annó a Sony a Micro-nak a használt lemezzel, vagy harcolnak a EA vs Activision.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.06. 18:47:39
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.06. 17:33:14
Ez a gyökér tag, mi faxságokat beszél nyilvánosan? Mennyit fizethettek ezért neki?
Máár lassan ott vagyok hogy még ha a gameplay érdekelne akkor se érdekelne a játék, mert annyi faxságot tólnak a marketingekben.
Mifax köze van egy DS-nek akármilyen szempontból egy Silent Hill-hez, ami el sem készült?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.06. 15:41:17
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.06. 14:10:20
Nekem már a CoD 4 se jött be igazán, sőt a CoD 2-ből is vegyes érzésekkel szálltam ki pár pályával a vége előtt (a multi azért ment), BF-ből meg a Bad Company 1(-2) volt a csúcs, de a többi közül egyik sem lett volna alkalmas, hogy megszerettesse velem az FPS-kampányokat.
Szóval engem már sikerült lebeszélni az új CoD-ról 😊
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.11.06. 11:33:24
Ebben a sztoriban a ******-i pályán az autók olyanok, mint a műanyag matchboxok, ahogy mozognak is, nekem a pályák is sok helyen mintha műanyagból lennének kiöntve, Mindent ilyen fényes csillogással vonnak be, az egész plasztik hatású.
A multiban meg nem értem, miért kell olyan hangot adni, amikor megölnek, mintha egy üstdob szólalna meg, vagy robbanás lenne. Egy idő után baromi idegesítő.
Sose álltam egyik oldalon sem, sőt, az FPS műfaj messze nem a kedvencem, a BF5 multiba unokaöcsémmel beletettünk kb. 50 órát, azt élveztem, de egyáltalán nem vagyok egy multigyurka. Szóval ez nem a kötelező másik oldal fikázása, de nekem a két játék között komoly kvalitásbeli különbség van a BF5 javára.
PS5 II PSVR
A multit a BF5 minden tekintetben felülmúlja az eddigi 3 meccsem alapján. Hangulat, látvány, zene, fegyverek, elvezet stb.
Ettől én sokkal többet vártam, plane a felszopás alapján. Remelem változni fog a véleményem.
Belenéztem a kampányba is, egyes pályák nagyon szépek, mások meg messze nem. Nem ájultam el attól se eddig.
Szóval eddig mehhh.
PS5 II PSVR
Blizzard considered a free third-person camera for Diablo 4, but isometric just felt right
de amúgy jah, okádék ez az copying dolog, én már ezért nem is updateltem csomó játékot se, ami csak úgy vinyón volt, vagy inkább töröltem a picsába... gusztustalan, és az UI is olyan laggos hányadék lesz azon időre, hogy vmi veszedelem...
1. lusta vagyok használni
2. mindig menet közbe az van bennem, hogy tuti nem lesz belőle sok, valszeg elpazarlom majd később jó lesz, ez a skótság
azt kiderül a játék végére hogy addig-addig spóroltam míg nem is kellettek.
Kb igen. 😊
Ilyen téren, Amon-t, Bandi-t nagy szemekkel csodálom mikor ügyesen kihasználnak minden kis aproságot a játékban, ami nekem , nem menne mikor magamnak játszok, de nézni szeretem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.05. 17:48:17
PSN ID.: Beegabor
Nekem kedv szerint megy a játék.
Itemekhez nem kell akkora angol, eddig is tudtam volna mi mire jó, el tudom én olvasni.
A probléma mélyebben gyökeredzik4
Konkrétan ott indul a probléma, hogy nem is érdekel, és nem is vagyok kíváncsi rá hogy mi mire jó az itemekből, mert nem érdekel.
Ez a legnagyobb hibám, hogy egy fikarcnyit se köt le bogarászni az itemlistát, full érdektelen vagyok irántuk.
Sőtt nekem konkrétan ismerősök szájbarágósan elmagyarázták, nem is kellene elolvasni, mi mire jó.
Csak szimplán nem mutatok érdeklődést ezek iránt.
Ne kérdezd miért, lehet kiégtem és vén farok vagyok már. 😊
A NioH egyeltalán nemm is izgatott, a demo free volt ezért néztem bele, eszem ágába nem lett volna pénzért, sőtt a megjelenést se figyeltem meg a trailerekből is 1 darabot néztem csak végig.
PS5 II PSVR
Most írta ki, hogy An update is needed to complete the installation. 57,223 Gb (!). Azok után, hogy 35-öt felmásolt a lemezről.
Ezzel sem játszom ma, mire nekem ez levánszorog, az legalább 3 óra, de így este inkább 4.
És még a tetves sztorit sem engedi elindítani! Legalább azt baszatták volna a lemezre, idióták.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.05. 16:56:41
De ezt mindig is mondtam, hogy én semilyen játékba nem szerettem ezt az item menedzseléseket én szinte minden játékot alap felszerelésekkel játszok....
Ha nem lehet, vagy nem tudom, akkor skip. De nem is hiányzik a NioH, hogy őszinte legyek.
A látványvilága meg a pályák nekem annyira nem vonzanak mint egy BB-DAS vagy Sekiro.
Sekiro is japán, szamurájos, mégis letisztultabb a látványa...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.05. 16:48:37
Ilyen sajnos ez. PS5 SSDnél azért más lesz a helyzet
Mert alap mechanikákkal szinte esélytelenek a harcok, abban a NioH-ban ha valaki könynen tud haladni, azok mint build-ekkel mennek, a sok item, meg szir-szart ismerni és használni kell benne.
Nekem ez már az első részben sok volt, de a táncolós stílusommal legalább egyszer végig értem a játékon.
Itt a legelső boss-t nem tudom megölni, mert gyenge a karakter.
Nem beszélve hogy BRUTÁLIS 1-2 mob a pályán, amihez hasonlót még souls játékban nem láttam.
Köszönöm nekem is elég volt egy életre, már az első részt befejezve tudtam hogy nekem többet nem kell a NioH, de a demo ingyen volt, kipróbáltam, rá is erősített erre. 😊