PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tipikus olyan cím, ami.... gameplay videók alapján belehetett határolni hogy miket kell majd csinálni, de azokból ítéletet nem lehet alkotni, amíg az ember nem próbálja ki. Mint a szexnél, nézni egy dolog, de csinálni a legjobb 😊
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem nagyon bejön, de ezt már írtam
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.09. 13:25:18
Beszarok komolyan 😄
Mondjuk Hardon kezdtem így tuti lassabban haladok.Így csak egyelőre hidat építettem,őrtornyokat és kisebb postákat.
Ja és persze PV mentes kristálymezőket keresek és gyűjtögetek.
Utolsó küldetésem 8km-esre sikeredett pl.110kiló súllyal lol
Szegény Sam teljesen kivolt már😄
Amúgy 21 óra utàn azt mondom eddig év jâtéka nekem. (még ha nagy szó is ez.)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Valszeg kiégés oka, mert kurvasok film meg játék unalmas nekem. Hellblade-re sem mozdultam meg, hiába audioviz orgia mások szerint.
Már túl sokat fogyasztottam ezekből a tartalmakból kiégtem, a horrro pl már nem is érdekel egy ideje, pláne amik ma vannak.
Filmekről ne is beszéljünk inkáb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.09. 10:44:07
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak ez nekik nem a konzolgyártásból van. Persze ez a user szempontjából irreleváns.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Montam', hogy vállalhatatlan. Nem számít mibe kerül (olcsó) az SSD. Kell bele. Mer' life is short. Ezekben a műveletekben is az SSD gyorsabb, még akkor is, ha gagyi Sony-s megoldással SATA-USB átfordítás zajlik. Korábban már írtam, hogy gyak. 50%-os sebességnövekedést jelent a cucc benne, amit minden alatt érzek.
Azt is kiszámoltam, hogy a BB esetében stock HDD-ről a !töltőképernyő bámulása! egy platina alatt egészen pontosan 3.5 óra, ergo SSD-vel "csak" ennek a fele!
Tipikusan az az eset, amikor a munkavállaló megmagyarázza, hogy neki jó a WinXP + IDE HDD combo, mert ráér várni, az a pár perc nem számít. Neki... pontosabban a főnökének is számolgattam, hogy napi nettó 30 percet "vár" az alkalmazott, az évi cirka 111 óra, vagyis majdnem egy teljes hét tétlenség a semmibe.
Első körben 1TB-os SSD-t rendeltem bele, de aztán módosítottam 512-re, mert ráébredtem, hogy 2-3 címnél több soha nincs a gépen, meg úgyis fixen csak eggyel tolom, akkor meg minek. (Költséghatékony megoldás.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.09. 09:41:48
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A PS4 patchelési eljárása jelentősen megváltozott a generáció során. Korábban a végtelennek tűnő másolgatás nem volt. Azért nem volt, mert ha egy 20 gigás file-ban kellett patchelni, akkor a rendszer letöltötte a 20 gigás file-t. Ami ha lejött hibátlanul, akkor egyszerűen bemozgatásra került a helyére (ami egy logikai művelet, tényleges lemezművelettel nem jár), így a letöltés jóval hosszabb ideig eltarthatott, viszont ha lejött, onnan egy pillanat volt az egész. Ez persze a sonynak kellemetlen volt, mert egy népszerű játék (nagyméretű)patchulláma iszonyú terheltséget okozott a psn rendszeren. Szóval áttértek inkább a bytepatchelésre. Ami annyiban különbözik, hogy ha mondjuk az előbb elképzelt 20 gigás fileban kell 5MB-ot megváltoztatni, akkor csak az 5MB-ot fogja letölteni. Viszont azt már valós lemezművelettel ki kell cserélni az eredeti file-ban, majd vissza kell ellenőrizni a teljes file-t, hogy az jó lett-e. Azaz ugyanezen példánál maradva, nem 5MB-al kell lemezműveletet végezni, hanem adott esetben 20GB-al. Ez persze nem túl jó a usernek, annál jobb a sonynak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.09. 09:12:50
FPS, Fallout szerű gameplay? A legmesszebb tőlem áll ez a játék. 😊
The Outer Worlds, legnehezebb fokozaton, a teljes játék úgy, hogy senkit nem ölsz meg.
Adod?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.09. 06:56:43
PS5 II PSVR
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyébként nagyon teljesen más az élmény, mint amire számítottam. A kojimaságát sokkal-sokkal jobban viselem mint gondoltam, a nyomasztó és melankólikus hangvételét pedig sokkal "nehezebben" mint eddig bármiét. Bitang kemény érzelmi húrokat penget meg a mester.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gondoltam, hogy mielőtt holnap elviszik a CoD-ot, gyorsan befejezem a kampányt. Indítom a konzolt, a játék csempéjén látom, mintha a lemezről akarna valamit másolni. Csodálkoztam, mi a szar, már 102 giga fent van a HDD-n, de az egész megfagyott. Konzol újraindít, nagy nehezen észhez tér, majd kiírja, hogy elérhető az 1,07-es patch, 61,06 Gb!!!! <#guluszem1>#guluszem1>
Mivan? WUT? 102 giga már a lemezen, mi az apja faszát akar frissíteni, egy teljes AAA-kategóriás játék méretében? Gondoltam magamban, na a kurva anyád, akkor itt ért véget a rövid ideig tartó frigyünk, és abban a pillanatban töröltem le az egész kócerájt.
Ne szórakozzanak már, de tényleg. Ez a játék közel nem néz olyan jól ki, hogy 102 giga után még 60+ gigát kelljen letölteni hozzá úgy, hogy előtte már lemezről 40 gigát feldobott!! Aztán meg még várja meg az ember utána, amíg még egy órát telepíti a szar konzol.
Anyátok. No, thank you.
Utána szép kényelmesen hátradőlve rányomta egy újabb havi EA Access-előfizura, és szépen indítottam a Battlefield 5-öt.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.08. 18:21:22
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
jók is ezek, melóban nem tudnék már nélküle létezni, meg kondiba is folyton hurcibálom magammal, így legalább mindig szem előtt van, hogy inni kell 😛
nyugi Seth, én még hétfőn se fogom tudni tolni :'D