PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom ki ő. Szeme elàrulta. Most csinàlom pont a küldit.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.11. 15:55:13
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: sgfool, 2019.11.11. 14:48:17
chapter 3ba szerintem el leszek egy darabig...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.11. 13:50:52
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Bnőm az összes Souls játékot végigjátszotta már, a fene se tudja követni, hogy hányadik nehézségi szinten. Szinte csak ezekkel a játékokkal játszik, és lassan azon agyalok, hogy a TV-t is kikapcsolom neki, hogy legyen kihívás számára.
Akkor marad a digitális formában való ajándékozás, szerintem így is meg fog felelni neki 😊
Szerintem ez csak Digital..
A saját oldalán sem hirdetik.
sorry
PS5 II PSVR
Megnéztem pár magyarországi boltot, de nem találtam. Biztos én vagyok béna, de ha van ilyen link betenné ide valaki? Köszönöm!
A DS-t is így vettem volna meg, csak a home-os barátommal akartam jó fej lenni, hogy ő is játszhasson most vele. 17-ért meg tudtam volna venni, 13-ért egy hónap múlva is garantáltan eladható lesz.
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
..de amúgy ezen én is agyaltam játék közben, hogy most oké, hogy valaki lerak valamit, de kitudja, hogy az mennyi ideig van ott - meg ha én építek egy postot valahova, akkor azt mindenki fogja látni, vagy vannak valami szerverek/instance-ok, amibe 1-1 adott játékoscsoport x fővel kerül?
mert azt kötve hiszem, hogy mindenki egy helyre kerülne, akkor szét lenne építve minden pár hónapon belül...
meg ugye vannak a nagy hidak, ott se látni szerintem mindenkiét, aki építette..
@Kandurex: #99242 - nem hoztam meg a kedved? 😄D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.11. 11:24:13
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
hát én már RDR2-ben is ellovagoltam 200 órát, szóval egy kis sétától nem hátrálok meg 😄
Chapter 3 játékmechanika
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.11.11. 10:29:57
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az már más kérdés, hogy a játék önmagában walking sim-szerűen rossz :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De lehet, hogy adok még neki egy esélyt.
Erről jut eszembe. Tegnap a csajom leült és elkezdett játszani az Astrobottal. Úgy, hogy soha életében nem játszott, nem is érdekelték a játékok, még mobiljáték szinten sem. De megtetszettek neki ezek a kis robotocskák.
Gyerekek, öröm volt nézni, ahogy játszott, két órát egyfolytában a fején volt, közben kacarászott, mosolygott, lóbált nagyokat a karjával, forgatta a fejét, ámult és bámult, Mint egy gyerek, olyan volt. <3 Azt már csak láthatatlan tintával írom le, hogy ügyesebben nyomta, mint én.
Na, a VR pont erre való, és ezt jelenleg semmi más nem tudja.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.11. 08:23:57
PS5 II PSVR
Adtam én volna neked, ha látom. Itt van: jatekaim.hu
Ott keresd Logant. Ez az elérhetőség.
PS5 II PSVR
Unalmas kicsit.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igen én ezt úgy vettem, hogy inkáb nem akarsz venni felesbe, akkor lehet én értettelek félre, de ugyanugy működik amúgy, mint ps4-en.
De baszki, az előbb mondtad hogy én nem értelek téged.
Most te se figyelsz.
2x leírtam, hogy nekem megvan.
Nem mondtam hogy szar a játék, azt mondtam, hogy nem az én stílusom, ennyi.
De nem útálom a játékot.
És valakinek a születésnapjára gondoltam megvenni, nem az miatt hogy velem megossza, nekem nem kell.
Ajándékba gondoltam. (kapna mást, ha ez nem lenne, csak lehet ez jobb lenne, vagyis lehet ezt adnák)
De miért kell magyarázkodni, hogy miért kérek egy elérhetőséget?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#bdead>#bdead>
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Egy szimpla kérdés volt.
Gondolatolvasó nem vagyok.
Nem is érdekel az amiről most szó van, max titeket.
Köbö onnan vettem, hogy volt egy alkalom vagy 2 mikor mondtam hogy vegyünk Xbox-ra felesben, és azt mondtad, te inkáb nem mert jobban szerted ha neked megvan a játék a saját profilodon egyedül.
Ezért csodálkoztam, már nem tudom melyik játék kapcsán volt.
Na látod ezaz, honnan lehet szerezni kulcsot eleve fél áron.
Ezekszerint nincs hozzá link. Ok
Majd leírom, hogy milyen a sétaszimulátor.
PS5 II PSVR
Amúgy a klasszik címeket meg egy barátommal szoktam felezni, immáron csupán vagy 6 éve. 😊
Amúgy most már leírom a megfejtést, bár mások ezt egyből vágták. Logan 11k-ért árulja a kódot a jatekaim.hu-n. Tőle vettem, a barátommal meg felezem az árát, így jön ki 5500-ra a DS.
Az, hogy honnan van a kód, nem tudom, és azt sem, hogy hogy tudja fele áron árulni, mint a lemezes játékot. Gondolom ugyanúgy, mint annak idején Iceakos.
PS5 II PSVR