PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezek még nálam nagyon messze állnak a polgárpukkasztástól, pláne azon értelemben, ahogy ezt a MGS-ek korábban tolták.
Adversus solem ne loquitor
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
/lassan megszületik bennem az a vicc, hogy alapvetően mindenki Darksectornak születik, csak van, aki továbbtanul...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 17:02:44
5500-é ki ad el neked DS-et? az vaami másodlagos account?
Linkeld már nekem ezt az eladót pl mert veszek akkor ajándékba ismrősnek születésnapra! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 16:49:46
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kojima-t mint embert nem bálványoztam soha, nem érdekel annyira, de a játék érdekelt, csak kifulladt sajna a sorozat.... legalábbis kifullasztották.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 15:13:03
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.10. 15:05:12
PS5 II PSVR
Van még más funkció is?
Mert amig néztem az is kb a chapter 2 végéig volt.... azt mondták a chapter 3 az majdnem olyan hosszú mint egy átlag másik játék story modja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 14:50:38
De volt olyan ( nem egyszer) ,hogy gondolkodtam miért nincs ez meg az a jàtékban..ha màr a jövőben vagyunk. Aztàn ràjöttem, hogy igenis amit hiànyoltam a jàtékbol (fejlesztések, eszközök, stb) benne van a jàtékban..gondolt Kojima is rà..csak mindent a maga idejében kapunk meg.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.10. 14:36:36
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
/ A Castlevania LotS-hoz kojimának sok köze nem volt. Kojimáék pár karakter átterveztek, de amúgy az egészet a spanyolok csinázták.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 14:22:25
A (Goichi) Suda-féle agyfasz az tudom mi, mert k. egyedi cuccok vannak mögötte, de a Kojima agyfaszt nem értem.
Ez a csávó n+∞ Metal Geart szült megfelé, örülünk neki, köszönjük. A Boktai sorozattal szerintem innen talán csak Seth játszhatott, de még vele kapcsolatban is kételyeim vannak. A Zone of Enders mély nyomott nem hagyott szerintem senkiben, olyan hú' de eredetinek se mondanám, elborult dolgok se rémlenek belőle. A Castlevania LotS nekem is nagyon tetszett, de semmi elborult dolog nem volt benne, csak egy k. jó csapkodós téma. A többi Sega Saturnos, meg NDS-es cuccait szerintem dettó nem ismeri innen senki, max névről.
Kérlek, világosítsatok fel. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.10. 14:10:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezért zseni ez az ember. Séta szimulátort úgy meg tudja csinálni hogy az ember teljesen racsavarodik. Az online meg mint mondtam már zseniális és ahogy hallottam chapter 2ben ahol vagyok még alig érhető el pár dolog. Egyre jobban nyílnak meg a cuccok, egyre több mindent lehet csinálni. Az atvezetok meg... Zseniális. Kojima zenei ízlése is rettentő jó és nagyon tudja mikor mit kell a játékos elé rakni. Én sose voltam kojima fan, nekem is mgsv volt az első, de aki tud az tud... Ezt el kell ismerni.
De a DS-el elérte, hogy rajongjak a Kojima dolgokért.
Nagyon fura, szerintem erre senki nem készült. Kojima teljes hatalmat és szabaddágot kapott, erre kojima...felnőtt? Nem beszél angolul jól kojima, de vannak olyanok mondatok, amiben tapinthatóan üzenettel ugyanannak a szónak több értelmét használja (bridge, beach, stb.), egészen elképesztő finomságok ezek egy videójátékban. Ezek a nagyon jó minőségű fordítás ellenére sem fognak átjönni a lokalizációban, ami amúgy hatalmas segítség az angolul értőknek is, a játék témája és a rengeteg kitalált kifejezés miatt (meg a nagy mennyiségű írott szöveg miatt). Egyébként ha a játékmenet nem is, a sztori és annak tálalása simán telibetalálná a legtöbb videojátékost.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 13:40:18
Kongy #99170
Ja és igen ez a single&multi ötvözete nekem is adja a DSben.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.10. 12:42:16
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De hogy DS mellett mennyi időm lesz rá na azt még nem tudom😊
Tegnap meghaltam, mert nem voltam elég türelmes... ami utána jött... tanultam belőle 😄
Csak azt a kibaszott járművezetést csinálták meg volna normálisan(több dolog is van benne ami nem tetszik, de talán ez zavar a legjobban), és akkor nem enném az ideget.
PS5 II PSVR
Weben mindig azt írja ki, hogy "Hiba történt a bejelentkezés közben, kérlek próbáld meg később".
PS5 II PSVR
A DS szerintem tipikusan ilyen vagy megfog, és kapsz tőle egy olyan játékélményt, hogy "arrókódulsz", vagy esetleg egy óra játék után üvöltve törlöd le, és teszed fel az apróra.
Ahhoz, hogy ez kiderüljön nálam melyik, nem marad más hátra nekem úgy néz ki, hogy ki kell próbálnom. Mert videókból és tesztekből ez nem derül ki milyen játék.
Olyan ez, mint a repülés. Aki nem ült repülőn, hiába néz meg landolós videókat cockpitből felvéve, vagy utasvideókat, gőze nincs arról, hogy az milyen ÉRZÉS.
PS5 II PSVR
Darky azt is nézi csak! <#banplz>#banplz>
PS5 II PSVR
RENGETEG tezstet néztem, videókban.
MINDENKI UGYANÍGY ÉLEKEDIK A JÁTÉKRÓL, és hellyelközzel ugyanilyen szallagcímeket adnak nekik, mert nehéz eldönteni a megosztottsága miatt. Vannak akik imádják, vannak akik nem utálják a másik oldalon, csak szimplán nekik ez sok. ÉS mindenki ugyanezeket mondja aiket néztem hogy csináltak a játékról vélemény videót. 😊
Durva hogy nyílik ki egyre jobban az online része. Marha jó dolgokat lehet csinálni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.09. 23:41:56
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.09. 19:42:42
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én értem mire gondolt a kollega, nyilván jobb átélni a dolgokat, mint csak kívülállóként szemlélni, még ha jól is néz ki😄