PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
A Sekiro -nak is voltak ilyen csoda részei. <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
<#nevetes1>
Ekkora szar játékot tejóég. Ezektől se veszek többet semmit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.14. 17:58:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
SEMMI köze ennek a PC-hez, ez ott sem lesz szebb, 4k-ban ugyanez a foshalmaz lezs csak 4k-ban, ettől még nem lesz szebb a játék, sem az enimációk. Ugy fut a karakter mintha nyomorék lenne. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ezen akadtam ki én is. Oké hogy balfék fejlesztők, de könyörgöm egy 8-10 órás SCRIPTELT single-player!!!!

Tinman
Pontosan. Meg kell ezt majd nézni PC-n, 4k-ban ;-)

Viszont a frém az PS4-en is jó... nekem ez fix 60-nak tűnik, de cáfoljatok meg. Csérbe randa... csak a szokásos. A Nioh 2-öt is bírtam kb. 20 percet PS4-en.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mucsácsó
PC-n biztos nem futhatott, mert ott még el se lehet indítani megjelenés előtt 😄 úgyhogy konzol - meg PS4 gombok vannak (bár ez még maga nem zárná ki a PC-t), de most igen 😊
Gondolom mivel egy nappal hamarabb kaptam meg, így az árnyék majd csak holnap jár hozzá 😄

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

mucsácsó
miafasz ez a növényzet a terep2-ből?!
base PS4, vagy hogyvanez? 😄
Az első küldetéssel nekem sem volt bajom 😊 Majd figyeld utána 😄

Seth
Eközben, egy messzi-messzi galaxisban 😄

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Most az egyszer túl visszafogottan ítéled meg.
A torkukat kellene átvâgni egy rozsdás életlen késsel.

darkSectorxxx
Na erről beszélek ezen egy rekesz se segít....

Ekkora tetveket, de komolyan...

Már megvan a válasz miért nem engedték előbb játszani a teszteken...
Mert lehúzták volna a faszra azt senki nem rendeli elő.

Moby
LOL
hát ez geciranda 😄

Adversus solem ne loquitor

Azt hiszem legjobb lesz ha bontok még egyet a Stormtrooper sörből. Hátha kicsit szebbnek látom...

Moby
Látom 😊

darkSectorxxx
Magammal szoktam. 😊

Moby
Ilyenkor kivel beszélgetsz? <#zavart2>

darkSectorxxx
+ a karakteranimáció.... tejóég.
<#idiota>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.14. 17:09:55

Tinman
+1 engem is érdekel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ki mondta hogy ps4-en láttam a gameplay-t?
Amúgy PC-n futott.

Moby
Vedd meg boxra is. Meg pécére!

darkSectorxxx
Star Wars gameplay

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Mondjátok hogy álmodom és ez a kibaszott játék nem is ilyen kibazsott csúnya valójába és csak pc-n low grafon tólják, vagy ez valami áprilisi tréfa?

Mondom pár percet belenézek mielőtt éjfél után elkezdem.

Ugye nem így néz ki ez a fos.... meg ugy a pályák, mert elhányom magam, KÖZE SINCS ENNEK ahoz amiket mutogattak a neten.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.14. 16:56:24

Moby
<#eljen>
Szerintem nekem még holnap sem jön meg.

TDC Geronimo
pron tolod? Nézd már meg hogy fut res modeban. Mert ha nem locked 30 jó framepacingel, akkor marad a performance mode

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Stormtrooper pale ale-k behűtve, játék indítva 😊

+1 Tűkön ülve várom.
TDC Geronimo
másfél napja nem tudtam tolni DSt, de csak arra gondolok 😞

Ulthanito
@Darky. szinte már közfelkiáltással követeli a nép a választ, így ne kímélj minket. 😊

PS5 II PSVR

Ha van még hely, én is jelentkeznék.
Kandurex
Feliratkozok én is a témára.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Én őszintén szólva leszarom. Egyáltalán nem zavar. Írhattak volna az italra bármi mást is

mucsácsó
én sem emlékszem dark 😄 dióhéjban összefoglalnád nekünk?
Ulthanito
Most nem fogom előkeresni a pár ezer hozzászólás között. 😊

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Hát ezt leírtam párszor már. 😊

Ulthanito
De most komolyan. Nekem is van két konzolom, mégsem veszem meg ugyanazt két platformra is. MI értelme van annak? Ráadásul úgy, hogy azért ha jól tudom, nem vet fel a pénz annyira, hogy mindegy legyen, hogy 15 ezret vagy 30-at dobsz ki egy játékra. <#nemtudom>

PS5 II PSVR

Tatyla
Mikrotranzakciós dolog már majdnem minden játékban van, na itt nincs ezzel kompenzálnak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
"mondjuk én az gondolkoztam, hogy valszeg gyárak sincsenek, de mégis ennyi Monster be van tárazva az asztalokra és a kulacsba?! "

Minek a gyár? A folyókba és minden állóvízbe monster energiaital van 😊

Moby
Absz nem zavar. Nem lopja az időmet, nem takar ki semmit, nem bántó sem semmi egyéb. Tele van a játék amúgy reklámmal, nem csak a monster. Ez is csak azért tűnik fel, mert ismeri mindenki. De ugyanígy gyak reklám
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Conan O'Brien
szerepeltetése, stb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.14. 10:15:27

AntiHero
Engem nem zavar. Ha ebből nekik pénz jön be és ezért lett ilyen jó a jàték, akkor felőlem lehet benne.

Emberek ök is. Valamiért dolgozni kell.

Ennyi reklàm meg simàn belefér. Nem szakítja meg a jàtékmenetet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
szerintem se olyan para, főleg hogy az egyetlen egy energiaital, ami ér valamit és fogyasztható 😄 (annak ellenére hogy évente max 1-2x max ha iszom energiaitalt..)

gáznak gáz, hogy ide fajult a gaming, de valszeg a mikrotranzakciók helyett erre futotta... meg biztos Monster-buzi is Kojima 😄

mondjuk én az gondolkoztam, hogy valszeg gyárak sincsenek, de mégis ennyi Monster be van tárazva az asztalokra és a kulacsba?! <#idiota>
Rage47
Nem igazán érdekel
n000rbi
Engem legfeljebb akkor zavarna, ha a játékmenetet megszakítaná egy-egy Monster-reklám. Mindemellett nem tartom követendő példának.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Nem is érdekelhetne kevésbé. Meg az AMC reklám sem , amikor a budin ülök 😊

Ulthanito
Kinek mi a véleménye a DS-ben a Monster-reklámról?

Én azt gondolom, hogy 60 dolláros játékban nincs ilyennek helye, vagy akkor legyen free-to-play, és akkor felőlem még mekis sajtburgert is zabáltathatnak velem a játékban.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
<#ravasz1>

darkSectorxxx
<#ravasz1>

darkSectorxxx
😛

Moby
Mert ha ostboid csapkoldává lehet silányítani, akkor mindenhova meg kell venni. Biztos, ami biztos. Mondjuk én ilyen alapon mindenből kettőt vennék, és megvenném digitben és lemezen is (kétszer-kétszer), hátha valami eltérés van köztük.
A zember sose tudhassa!
<#vigyor3>

Ulthanito
Várj, ezt nem értem. Azt mondtad, holnaptól tolod. Akkor min tolod? PS4-en? De ha ott játszol vele, és elkap, akkor miért nem folytatod ott? Ugye nem veszed meg utána X-re csak azért, mert ott egy hangyafasszal szebb lesz? <#nemtudom>

Két platformra miért veszed meg ugyanazt?<#nemtudom>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Neked lehet, hogy egy hét elég, nálam egy 60-80 órás játék az alsó hangon 4-5 hét, de lehet, hogy több.

PS5 II PSVR