PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem inkább csak az artdesign miatt, nem technóban. Sokkal komplexebb volt a város, több különleges látnivalóval
PSN ID.: Beegabor
Azt már kevésbé értem, hogy miről beszélnek, akik szerint a 7 évvel ezelőttitől szarabbul néz ki. Biztos el lehet kapni ilyen részt és kifotózni, de ez a játék alapvetően k.szép.
Adversus solem ne loquitor
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Az 100%, ha a sony kiad egy ps5 pro-t, akkor a Ms-nak is lépnie kell.
/ebben azthiszem nincs is, itt nyilván még ez sem használható, de konzolos szemmel ez amúgy sem érdekes.
Tényleg jó a videó, nem kapok jutalékot, de ha már ez a téma, akkor érdemes megnézni. Nyilván ki lehet hozni 100 fps-t is akár megfelelő vas és sok-sok kompromisszum mellett. A mostani helyzet az, hogy ebből így nem lesz konzol performance mód akkor sem, ha letekerhető lesz a felbontás 1440p-re és RT kikapcsolva. Mert azonos konfig mellett a pc sem tudja a 60-at úgy, még DLSS mellett sem, ami meg nem is pálya konzolon eleve.
Ez az RTX mentes RT felelsleges erőltetése ide vezet. Ugyanilyen a szopókember is, csak azt nem fakezűek csinálták mint ezt, de ott is jól látható, hogy a világ össze videokártyáját is bele lehet tömni, akkor is csak a felbontást lehet növelni RT mellett, mert ez az félig-szoftveres RT megöli a procikat.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.10.28. 12:51:16
Igen, egy i9 12900k-n, rtx 4090 gpu-val menni fog 60 fps felett, ha lekapcsolod a ray tracinget. Hurrá. Ebből hogyan lesz konzol performance mód, azt még nem tudom. A DF se, de te majd megmondod mindjárt.
Ez szuper. Tehát egy mondat elatt eljutottunk attól, hogy alapjaiban újra kellen írni-től egészen odáig, hogy egy kapcsolót kellene átállítani a konzolosba is. De lehet akár kettőt is! Yipijéj! 😊
sok hülye a DF-nél nem tud setup.ini-t szerkeszteni. írnod kéne nekik, hogy kell.
Ryzen 5 3600-on nézték, ami azért még ma is egy 60 ezres proci, kb az i5 9600 ellenpárja. Az azért nem szr. Nem csúcs, de nem is a hulladék kategória, az átlagpécében ez sincs. De i9 12900k-n sincs meg a fix 60 fps, ha bekapcsolod a ray tracinget, még dlss mellett sem. Ki lehet okoskodni, kompromisszumokkal, de aki vesz egy 270 000-es procit meg egy 1 milliós gpu-t, az nem biztos, hogy akar kompromisszumokat kötni.
*szerk: van olyan pc, amin tudja a 60-at. Mert egy r5 3600, rtx 2060 super 1440p-n, dlss balanced és RT off mellett 37 fps a motoron a városban ...
Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.10.28. 12:38:37
Megnézted a videot?
Core i9 12900K az normális proci? Csak mert motorozás közben befigyel 50 alá is frame rate. RT on (mint konzolon), 4K (mint konzolon) és high setting, dlss quality bekapcs. 100-at el se éri a legjobb procin és a most megvehető legerősebb videokártyán. Te mit néztél?
szerk: 16:02-nél a videon magad is láthatod. Mesés 50 fps egy 3 milliós gépen 😄
Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.10.28. 09:43:53
Ami természetesen nem igaz. Konzol ekviv procival valóban ennyi, normális procival meg 100-120.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Nioh 2 (PS5)
LEGO Harry Potter Collection (PS4/PS5)
Heavenly Bodies (PS4/PS5)
PSN ID.: Beegabor
A szokásos frost/bleed katana kombóval, kb egyszer ha eltalálta Malenia, amúgy tökéletesen játszott.
Mivel anno a PS4Prot is a GOW -al vettem így stílusos lesz a PS5 érát is GOW-al kezdeni. 😊
Úgy van rendelve, hogy a GOW november 9-i megjelenésével egyidőben legyen feladva az egész csomag. 😊
De tényleg DC rajongónak kell lenni hozzá😊
Nekem bejön.Ami kell,amit elvártam azt hozza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem ez alap, hogy erre már figyelni kellene a fejlesztő csaptoknak.
A Plague Tale 2 jó játék lett, főleg a történet és a látvány miatt. De az animációk minősége, illetve a nagyon kevés újítás nálam eléggé nagy fekete pont lett.
A Gotham Knights DC-s játék és én mindig is jobban szerettem a DC-t a Marvel világánál. De ezt a játékot, amikor először bemutatták, már akkor tudtam, hogy bottal sem fogom piszkálni...
Megrendeled,megkapod és játszod.
Én most vagyok a vége felé iszonyat lineáris és rövid(ismét).
Van pár állejtős gameplay rész benne azért.
Gunplay se rossz és az átvezetők nagyon igényesek!
Mondjuk én a SpecOps és a multi miatt vettem meg.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az Arkham Knight összhatását tekintve sokkal-sokkal kellemesebb, mint ez. A gépigény pedig megint más kérdés, mert ugye az AK nagyon csúnyán rajtolt, ha jól emlékszem, a korabeli csúcs GPU-kat is megfektette, de helyrerakták később, és az összkép nagyon-nagyon jó lett. Pár hónapja játszottam vele, és továbbra is több, mint vállalható a grafikája, a prezentáció pedig vitán felül állva hagyja ezt az új izét.
Lustaság? Leszaromság? Vagy csak már nincs értéke a kreativitásnak? Nem tudom, de ez nagyon gyász, és sajnos nem csak ezen a példán lehet megfigyelni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS5/XSX kikapcsolhatatlan RT reflections és eléggé fix 4K ... 30 fps-t nem tudja az open worldben tartani a játék, nem is meglepő. Teljesen érthetetlen, miért nem tettek bele egy RT off és 1440p módot 60 fps-sel a PS5-re, XSX-re ...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ahogy nézem pc-n is elég szar, 2080 ti 1440p, medium felbontás (!), dlss performance (!), RT off és nincs meg a 60 fps a városban, csak zárt területeken. Ami azért gáz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
GameSpot 4/10
IGN: 5/10
Várható volt. De azt azért nem gondoltam, hogy series x-en még a 30 fps-t se éri majd el itt-ott.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT