PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy nekem fél év után úgy nézett ki a ventilátor, mint másnál szerintem 10 év után. (Túlzok persze, de tényleg piszkos volt nagyon.) Az alábbi videó alapján szoktam szétszedni és portalanítani a gépet.
Szerintetek mennyi időnként érdemes portalanítani a PS5 konzolt, és hogyan? Szétszeditek, leveszitek a borítását? Alacsony fokozatra állított porszívóra, morzsaporszívóra vagy sűrített levegős palackra esküsztök?
11:29-nél.... <#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.09.29. 01:43:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Angol verzióban is van magyar felirat (vagyis minden EU-s változatban van magyar).
Annyi hogy a PS5 menüben , fejből nem tudom hol, át kell állítanod hogy magyar feliratot (ha a játékon bellül nem engedné) részesíted előnyben és akkor azon fog elindulni a játék... vagyis nem a játékban kell kiválasztani a feliratot (legalábbis sokszor nekem régen így volt)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.09.23. 08:47:43
Szerintem mind a ketfele "verzioban" benne lesz a magyar nyelv, viszont alapbol angolul fog nalad betolteni, a fiokod nyelve miatt, de hogy hogyan tudod majd atallitani, azt megjeleneskor tudom csak pontosan megmondani (:
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 II PSVR
Mondjuk ezek valószínűleg inkább a Tokyo Game Shown lesznek
PSN ID.: Beegabor
😊
Az én tippem: egyik sem.
2. -dik rész! Na az lenne az igazi!
Nyilván én vagyok a kisebbség.
Nem is kell egy AC 120 órás legyen. Legyen 30, de jó sztorival.
PS5 II PSVR
Viszont a Mirage mellett csinálják tovább az új-AC franchise-nak megfelelő open world játékokat, mint a Valhalla meg az Odyssey volt. A japános pl. tuti ilyen lesz, tele MTX-szel meg a szokásos izével, mint a Valhalla.
Így az MTX bevétel is adott, de a sajtótól meg a rajongóktól is kapnak buksisimit, mert ott a totál SP, grind-mentes, nem live service Mirage. Kb mint az EA csinálta a SW Jedi Fallen Orderrel. PR-értéke felbecsülhetetlen, a lé meg jön be a mobil és egy mtx-heavy játékon.
Aztán simán lehet, hogy nem így lesz a végén.
Joggal gondolják, ha rossz lenne, amit csinálnak, akkor pont az ellenkező trendet látnánk. Nagyon úgy néz ki, hogy a PoP "senkit" sem érdekel valójában, ugyanis ha elég pénzt látnának abban, akkor megcsinálnák.
Azzal azért érdemes tisztában lenni, hogy ekkora cég már nagyon komoly pszichológus- és marketing gárdát tart fent, rengeteg kutatást finanszíroz, amikből gyakorlatilag valós adatokat kapnak az üzleti döntéseik támogatásához. Így bármilyen furcsa, nem csak azt mérik, mekkora igény van egy adott játékra, de gyakorlatilag azt is, hogy a mikrotranzakciók milyen színnel, tartalommal, szaggal, árral hol és mikor jelenjenek meg egy játékban, hogy ló vagy inkább kecske kapjon páncélt..
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.09.12. 12:02:38
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Meglátjuk. Az biztos, hogy engem az originnél elveszítettek. Amikor kijöttem az első városba és megláttam, hogy lényegében egy looter shooter izét kaptam (shooting nélkül nyilván) a pénzemért, ahol szó szerint kellett grindolnom, hogy a sztoriban következő részekhez elég erős legyek, akkor elment a kedvem az egésztől. Én az AC játékokat a sztoriért játszottam. Sőt, még Desmond története is érdekelt az 1-2-ben, sajnáltam, hogy az újakban ez a vonal elsikkadt.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Nekem ez sokkal jobban bejön, mint az a katyvasz, ami pl a Valhalla lett.
A Project Red-et várom inkább, végre elmennek japcsi földre és nindzsáskodhatunk 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2022.09.11. 11:00:42
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A molotov is olyan mint a kettőben, nem pedig win gomb, mint a régi egyben volt. A fertőzöttek AI-je is változott, főleg a bloatereké. Nehezebb lett tőle kicsit a játék, de csak kicsit.
Összegezve: aki szuperfan, az vegye meg. Aki nem, az várjon leértékelésre vagy ps plusra vagy akármire.