PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem is tudtam a létezéséről, nem néztem videókat, review-kat, csak úgy játszom és élvezem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

n000rbi
Hmm, pedig nagyon gyengének tűnt az eddigi gameplay videók alapján. Egyedül az adott okot a bizakodásra, hogy a hivatalos T1-2 licensz alatt fut. Majd egyszer olcsón biztos beszerzem.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.17. 10:38:35

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

j0nNyKa
nem irónia, én nagyon nagyon élvezem, igazi szolid lövölde ami nem akar több lenni annál
- normális grafika, jól fut
- klisés sztori meg karakterek (ahogy kell 😄), de a szerethető módon, mindig elmosolyodok amikor jön egy következő iszonyatosan-tipikus-npc
- frankó irányítás, nincs túlbonyolítva
- terminátor-feeling, sokféle robot
- fully voiced (a főkarakter is)
- kicsit (néhol nagyon) darkos hangulat
- fejlődési rendszer 3 skillfával
- átgondolt crafting
- skyrimes lockpick rendszer

nekem bejött <#eljen>
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.17. 10:36:27

mucsácsó
Ez komoly, vagy irónia?😄DD
Steamen meglepően jó a user score (9/10?!), viszont IGN 3/10 <#idiota>
Jah, és köszönjük a szerk. gombot 😛
mucsácsó
Hmm, mondjuk ez megnyugtató 😄
Lehet majd kap még egy uccsó esélyt, csak tegnap iszonyat felcseszett az egész..
Már csak azért is, mert első cikk amit megláttam ma, hogy milyen jó a Ch4 😄
j0nNyKa
btw ha lecsengett a DS fanboy-időszak, két napja megjelent az euban a Terminator Resistance, és igenjó féle lövölde, ajánlom <#eljen>

j0nNyKa
főleg a csávó a végén kurvanagy <#idiota> aszongya eltértetek a témától 😄😄 hónap hsze

Tinman
A topik utolsó pár hsz-ét olvassátok... hihetetlenül zseniális! Ha akarnék se tudnék ilyeneket és így írni, ez már művészet<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Amúgy én megértem, absz chapter3 volt a mélypont a játékban. Cikkek és guiedok foglalkoznak a hogyanéljüktúlachapter3at témával. Az itt sokat emlegetett chapter6 sem hosszú, sem nehéz nem volt, ráadásul addigra a játékosnak kb mindene is van. Nálam is határértékes volt chapter3, de nem adtam fel, viszont ez aligha a játék érdeme.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.17. 08:32:15

Adversus solem ne loquitor

j0nNyKa
elég lesz belőled, ne szítsad a semmit megint, olvasgassál

Ulthanito
Meglepve láttam én is, mondjuk nem értem, miért kaptad. Ezé? #99644

PS5 II PSVR

Ulthanito
És akkor most rákomposztálod az accountodra? 😊

Szerintem meglehetősen egyszerű kikerülni őket. Semmi mást nem kell csinálnod, mint a szádat befogva szép csendben kilopakodni a fertőzött területről.

Persze én elfogadom, ha unalmas, akkor nincs mit tenni vele. 😊

PS5 II PSVR

Most látom kaptam figyelem felhívó jeleket!Vigyázzatok veszélyes vagyok lol😄DD
Ne sajnáld!Nem lehet ez mindenki játéka,olyan nincs!
Sok pénzedbe nem került,sztorit azért nyomd végig szerintem.
Vagy pihentesd és néha ránézel sztorira.

Én még mindig nem várom,hogy vége legyen,imádom az egészet,elfogultság van innentől véleményem nem számít😄
Tikal
hm, kb szándékosan futok a kezükbe, hogy legyen boss fight, nem tudom mi olyan nehéz a bujkálásban, van egy radarod, nem? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
Valszeg egyedül vagyok, de én asszem elvéreztem a DS-sel...
Chapter 3ig bírtam, nekem valahogy egyszerűen mocskos unalmas és érdektelen, pedig Isten lássa lelkem, próbáltam szeretni...
Frusztráló ez az állandó ide-oda és BT-k elől bújdosás, amik szinte mindig el is kapnak, mert balfasz vagyok 😄 Szóval jah, asszem ez nem az én játékom, nem ér ez ennyi időt 😞
Next please!
Kandurex
Passz. Ez a divat. Souls like? Nekem bejön, jól lehet vele fejlődni.

A másik,...eddig, én, nem vettem észre ilyen melléd ütök és eltalál...ellentétbe a DaS játékokkal, ahol szó - szerint visszarántott a játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Viszont a harc..sokszor úgyis sebeznek, hogy nem is oda ütnek ahol vagyok.

Még ez a respawn rendszer. Értem én, hogy újra születnek az ellenfelek...de ez Star wars ellenes. Mivel magyaràzzàk?
Az, hogy ez jàték mechanikai elem az nem indok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Pont, hogy a mappok az egyik legnagyobb erőssége a játéknak, de ha ‘cső’ az igény, akkor megértem. Amúgy lesz az állejtősen szép is, nem is kevés helyen.

Ulthanito
Én nem vagyok egy SW fan egyáltalán. A látványvilág elmegy (X1X), a széptol messze van.

Aki azt a térképet kitalálta, örökre el kene tiltani a videojáték fejlesztéstől. A karakter mozgása elég béna, mintha egy hordón ülne, úgy fut.

Sztoriról eddig nem nagyon tudok nyilatkozni. Holnap folytatom, de nekem nem jön be ez a “nyílt világ” koncepció.

Lenne inkább egy feszes tempójú csőjatek.

PS5 II PSVR

Kandurex
Pont most akartam írni, hogy nálam bekerült a top3-ba idén. Szerintem állat az SW. Beletoltam csekély 3 órát a 3. map-ba, de még mindig vannak helyek amiket nem láttam <#eljen>...és megyek vissza a 2.-ra ..megnyíltak lehetőségek 😊
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.16. 20:56:25

Ulthanito
Hu bakker, ez a Star Wars tuti GOTY. Ja, nem.

Hat ez eros kozepes eddig minden tekintetben. Vagyis inkabb kozepes kozepes...

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
ja 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jan-Bart van Beek is benne van a Guerrilából (a hegymászó), most találkoztam vele az előbb 😊

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.16. 20:04:57

Folytattam és huuuuu..... 😊
Az utolsó fejezetben vagyok, most kiléptem, majd csak késő este fogom folytatni, ezzel akarom zárni a mai napomat 😊
Moby
Dejó, hogy most kezd meghonosodni a hagyomány, amit vagy 10 éve kezdtem, és épp egy olyan játék kapcsán, amivel pont beszoptam 😄

Ulthanito
Tikal
😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
Ja tényleg. Elnézést 😄

Ulthanito
Csak a rend kedvéért, mert másodjára írod le rosszul: Death Stranding a jatek címe.

Én meg csak chapter 3, de imádom meg mindig.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Én írtam, hogy én élvezem ezt a részt is, számomra semmi szenvedés nincs.

AntiHero
6nàl én is azt akartam. A helyszín miatt, meg a szenvedés miatt ami ott ment. Ez a jàték egyetlen mélypontja szerintem.

AntiHero
Ott màr ne lépj ki. 😄 utànna szakítja le csak az arcod igazàn a story.

TDC Geronimo
Én még 6ba vagyok de akarom is hogy vége legyen a story miatt meg nem is 😄

Gratula, úgy voltam hogy kisebb adagokban viszem előre a sztori, de most a 9 fejezet úgy berántott, hogy a 11.nél léptem ki 😊
darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Hadd kússzon, engem szórakoztat,....bár tény, hogy az arca alapján nem a legfényesebb csillag a galaxisban.

Nem 10/10; Végre vállalható SW.

AntiHero
Köszi. 😄

Rég talàlkoztam ilyen mély storyval/vilàggal/karakterekkel az tuti.

Jöhet az SW. 😄

darkSectorxxx
Gratula.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero

Ebben a percbe fejeztem be a Dead Strandinget. <#worship>

Mit rakott le nekünk Kojima ezzel játékkal azt nem tudom. De, hogy a PS4 éra legjobb storyját az tuti.

Ha az utolsó chaperben, de főleg a lezárásban nem rázott ki 3x a hideg akkor egyszer sem!

Nem pontozom ezt a játékot. Ezt nem lehet. Ezt át kell élni!

Tökéletes mestermű a story. Köszi Kojima ezt az élményt. <#worship>

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.16. 07:57:54

darkSectorxxx
Látod a Star Wars alapon közel 20 óra, nem 7-8... 😊

darkSectorxxx
Kb 30%

Nincsenek chapter-ek a Star Wars-ban.

Bolygókból 2 van meg a 6 ból.

De mivel sok képesség hiányzik sok rejtett fal nem van meg.
De azok gyűjthető lootok.

Hapoy Hob meg már "no death run" -t megy, amiben a fele után járt 45 perc alatt a story módnak....

Ulthanito

PS5 II PSVR

Ulthanito
Jövő héten Shenmue III.

Valaki?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Köszi! A mandzsetta az a cufflink akar lenni?<#alien>

PS5 II PSVR

AntiHero
Hányadik chapter?

darkSectorxxx
Leírtam egy bővebb véleményt az eddigiek alapján, ahogy szemügyre vettem a játékot, vagy tesztelgettem
Akit érdekel részletesebben, hogy milyen a játék...:

Én nekikezdtem GRAND MASTER szinten a játéknak, most vagyok a 4 területen!

Iszonyat nehéz játék lett. Hogy miért?
Látszólag ez nem tűnik többnek, mint egy Uncharted vagy Tomb Raider klón.
De itt többről van szó.

A pályákon a mozgás a köteleken csúszás, az hogy vannak kisebb rejvények, Tomb Raider-es, ahogy az is hogy sok filmszerű átvezető van, Uncharted vonatos jelenete is megihlette valszeg a fejlesztőket.

De!

A csavar itt vana dologban, ez egy vérbeli SOULS játék is egyben!
Story fokozaton még elmegy a nehézség.
Talán Jedi Knight-on még kisebb megpróbáltatásokkal.

DE Jedi Master és Grand Master az egészen más tészta.
Grand Master-en 2 ütésből szinte mindig megölnek a kis nyamvadt állatokat kivéve....

Én 5 Souls játékkal játszottam, bő 2000+ órát, végigjátszottam ezeket mindenféle módon.
De a Grand Master még így is megizzaszt.
A játék nehézsége 3 változóból áll:

- Parry ideje: (minnél kisebb a csuszka, annál kevesebb az idő amig ráérsz háritani a block-al a támadást, ez Grand Master-en kb 5-10% a 100-ból)
- Ellenfelek sebzése: Itt egyértelműen nagyot sebeznek.
Viszonyításképpen míg Jedi Master-nél a játék elején 6-7 ütést is néha kibir a karakter, a Grand Master-en maximum 2-őt, mert a 3. tuti halál.
- Ellenfelek agresszivitása: itt van amikor amolyan piros erősebb támadást csinálnak, illetve gyakrabban támadnak.

Na most a harcrendszerről röviden:
Dark Souls + Sekiro ötvözete!

- mentési pontok vannak a pályán, aahol tudsz megpihenni, ilyenkor visszaáll mindened, de felélednek az ellenfelek a pályán, és a kis élettöltő kapszulák feltöltödnek, ezek itt az estusok, vagy kulacsok
- mentési pontnál , vagy ahoz közel vannak a pályán shortcut-ok is....
- gyűjhestz skill pontokat a játékban a soul-ok helyett.
- a kis ötvözet a 2 souls játéknak itt jön ugyanis, amikor te meghalsz egy ellenfélnél ugyanúgy nála ragadnak a soul-ok mint a Sekiro-ban.... És ugyanúgy egy csik ha megtellik, kapsz egy skill pontot, amit UGYANCSAK már nem veszithetsz el, mint a Sekiro-ban....
Viszont, itt a nagyobb ellenfeleknél nem kell megölni őket, pl elég később egy energialökést rájuk küldeni és azonnal megkapod az xp-ket

A játékban van ugrás meg dodge, de nem sokat ér.
Ugyyanugy mint a Sekiro-ban ösztönöz a játék a keményebb fokozatokon hogy igenis használd a parry-t.

Viszont egy hibát elkövettek ami miatt iszonyatosan nehézzé válik a játék, ha időbe parry-zel és ki akarod végezni az ellenfelet. a kivégzés animációja ALATT IS sebezhetnek!

Ez egy vérbeli nehéz, kemény Souls játék.

Ami más itt, az az hogy van 4 nehézségi fokozat, ami miatt egyben az alkalmi játékosoknak is engedi hogy végigjátszák....

szerintem:
Story: Azoknak kell akik nem akarnak nagyon harcolni
Jedi Knight: Ez érzésem alapján a rendes játékok hard fokozata
Jedi Master: Ez csakis souls játékosoknak ajánlom elkezdeni
Grand Master: csakis azoknak, akik már legalább 1x végi szenvedték bármelyik souls játékban a NG7+ szintet, de még akkor is csak azoknak akik még akarnak szenvedni.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.16. 04:42:05

darkSectorxxx
Pontosítok a legfontosabbat hagytad ki a SEKIRO-t.... legtöbbet onnan vettek át!

vagyis: Sekiro+TR+Uncharted

Uncharted: Vonatos jelenet kb
Tomb Raider: Pálya, a kötelek amiken közlekedsz... a mellékes dolgok.... konktétan a TR Tomb-jaihoz hasonló rejtvények vannak és loot-ok.
Sekiro: Minden, az hogy elvezsted a soul-okat, ott marad az utolsó ellenfélnél. A skill rendszer, ahogy a pontjaid egy idő után a csik által skill pontokra váltodnak át amiket már nem veszíthetsz el...
A Mentési pont egy Idol lényegében, ha SIMÁN leülsz akkor MÉG NEM SZÜLETNEK újjá
CSAK ha REST-et nyomsz...
Darks Souls-okban NEM ülhetsz le fejleszteni úgy mint Sekiro-nál....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.16. 04:31:54

AntiHero
Hehe. 😄 Pedig jó cucc az sw is.

Btw. DS chapter 12be tartok.

Jesszus mik voltak itt 9.chap. óta :o Végén van azért pörgés.

Sw elcsàbított tegnap. Nehéz is volt ràvennem magam a DS lassú jàtékànak folytàsàra előtte.
De 1 óra múlva meg azt mondogattam magamba...ne legyen vége, soha, még adjatok storyt. 😄

Idén eldőlt DS de jövőre CP2077 és TLOU2 versenyezni fog keményen!Na ott majd lehet szórni 9/10 10/10-et de erre a Star Warsra hagyjuk már😄D