PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
The Witcher on Netflix prompts hundreds of thousands of fans to return to The Witcher 3: Wild Hunt (48k concurrent today on Steam)

Bevallom tegnap psre felraktam én is újból, de én már letoltam régen meg a 2 DLCt is. Pro upgradevel meg HDRel most láttam először. Graf durva, de frém iszonyat fos
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.23. 12:19:59

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Controltól elején nem voltam annyira oda, de most hogy nincs játék előszedtem megint miután már végigvittem és 2 trófeára vagyok már csak platinától, úgyhogy azt ma megcsinálom. Aztán majd márciusban DLC
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.23. 11:54:40

Seth
Outer Worlds már lepergett éppen tegnap. Még mindig jobb játéknak tartom a Fallout 4-et. OW is remek volt, csak nem nagyon van felfedezni való, amit a F4-ben imádtam. Sztori meg mindegyikben gyenge, azon nem fogunk összeveszni 😄

Jelenleg Judgement. Jó ez is, végre nem Kazumával kell menni, de sajna még mindig Kamurucho-ban vagyunk, ami már a könyökömön jön ki 😊

Még egy Dragon Quest 11 van a tarsolyban, de az már csak vmikor januárban kerül sorra

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
Control <33333333
Mindenféleképpen!!44!!!négy!
AntiHero
Csak nintendózok mióta megvettem. 😄 Zelda + új Pokémon.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Death Stranding megy majd tovább, meg van még egy Monster Boy ill. Forgotton Anne betárazva, ha olyan kedvem támad.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
The Surge 2 jelenleg de lehet még a Controlt is be húzzuk, Fallen Order lófasz akciót kapott az várat magára

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
Nálam Hades (early access) pörög (PC), nem tudok leállni vele egyszerűen😄
Nem vagyok oda a roguelike stílóért, de eddig ez meg a Dead Cells, ami rohadtul berántott 😊 ha kijön a full (talán 2020), biztosan felmossa a padlót a műfajon/indien belül abban az évben, meg majd röpködnek a GOTY címek, én már most szóltam 😄
nagyon egyben van a cucc, és a folyamatosan jön a content hozzá havonta

Plague Tale-t befejeztem, nagyon adta az is, bár végére elfáradt picit azért..

Gears 5 kap mégegy esélyt, meg Fallen Ordert is be kéne fejezni, de rohadtul nem visz rá a lélek valahogy... 😄
Ulthanito
Ki mivel csapatja az év végi pihenőben?

A Game Pass-t úgy érzem, kivégeztem, letoltam a LiS2-t, viszont a Remnant nem nagyon akar lecsúszni, másodjára próbálkozom vele, szerintem kimarad.

Fallout 4 GOTY kicsit megfáradt 18 óra után, majd még visszatérek. Tegnap viszont elkezdtem ismét az Odyssey-t, anno félbehagytam, annyira bosszantott benne a mercenary-rendszer, de most nagyon tetszik az egész játék, szerintem most jobban be fog húzni.

Lehet kap esélyt még a Metro: Exodus megint X1X-en, még ha halványat is.

Em áj sepsisej? Nagyon birizgálja a Persona 5 megint az agyam, újra kéne kezdeni az egészet, de mindig, amikor odajutok, nem visz rá a lélek.

Catherine: Fully Body-t tolja valaki?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Adtam neki tegnap még egy esélyt, és folytattam az 50. perctől. Utána behúztam a második részt is.

Az első rész végére "felpörgött" a dolog, a második részt elvitte a Yennefer-vonal (hogy lesz belőle bomba nő?), így a végére emészthető maradt.

Könyveket nem olvastam.

Nézem tovább, most egy kicsit javult az összkép nálam.

PS5 II PSVR

mucsácsó
nem tudtam ezt, de valahogy sejtettem, hogy itthon lett forgatva és ez a fő oka 😄 de ez tökjó 😄
AntiHero
Igen, jól soroltad fel az idősíkokat.

TDC Geronimo
Itt forgatták talán azért 😄

Seth
Hungary’s capital has been used for much of the filming, it was revealed earlier this year.

The announcement was received warmly by fans as it suggests that the show will retain the heavy Easter European influence it was originally created with.

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
Én full nem vágom a könyveket, de nekem iszonyatosan tetszik 😊 igaz én még csak a 4. résznél vagyok perpill - de a 3. az kurvajó volt! nagyon el volt találva a monszta 😄

elvileg 3 idősík van (egyelőre); Yennefer a legrégebbi, Geralt a "középső", és Ciri a "jelen" - de javítsatok ki, ha nem jól tudom 😄

ettől jobban nem tudom hogy lehetett volna megfilmesíteni, brutál jók a zenék is benne!
Geralt nagyon adja, nekem eddig nagyon hozta a W3 feelinget, sokkal rosszabbra számítottam 😄

jah és amúgy nézzétek végig egy rész creditsét: szerintem alsóhangon több mint a fele stáb magyar, WTF?! 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.22. 22:11:22
Mephike
Itthon én is az asszonnyal nézem és magyarázom neki a dolgokat, ahol kell.

Kandurex
Az asszony pergeti tovább, én is követgetem. Csak végig nézzük.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Az elejét sajnos így kellett megoldani. Hogy a szàlak a végére összefonódjanak.

bardocz
Ugrál az időben, és nem nagyon magyaráz mellé, az első két könyv ismerete nélkül biztos nehezen követhető.
Kandurex
Nekem a 3. után kaszának tűnik. Nem túl követhető.

AntiHero
Én meg most fejeztem be az első évadot.

Baromi jó volt.
Mondjuk az utolsó 2 rész annyira màr nem tetszett mint előző részek. Ott kicsit megfàradt a sorozatot meg elmaradt az epikus lezàràs. De még így is azt mondom az összkép az jó volt.

Jöhet a màsodik évad!(hol van az még 😞 )

Kandurex
Első rész lepergett. Teljesen rendben van.

Ulthanito
Ízléseken nincs mit vitatkozni, az meg kifejezetten balgaság azon Pfffff-jolni, ha valakinek valami nem jön be.

PS5 II PSVR

Moby
Ráadásul elég fincsi kis háttérsztorit rittyentettek Yennefer mögé.

szerk: most látom, Anti is írta már.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.22. 13:24:18

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
én eddig csak az első részt láttam, de szerintem üvölt belőle a Witcher (3) hangulat 😊
Geralt hangja kurvajó lett - ezen én is agyaltam közben, hogy vajon utólag lett rászinkronizálva a játékbéli hang, vagy tényleg ennyire ügyesen utánozza a főszereplő csávókám 😄

zene is nagyon el lett találva, és a rész legelején a mocsár is totál átadta a W3 feelinget nekem 😄 nekem is megjött a kedvem hozzá, de elölről nem kezdem, nincs fölös 150 órám :'D

nem egy AAA+ sorit kell várni az egésztől, és akkor úgy még tetszhet is jobban😊
AntiHero
Mivel egy viszonylag lassú folyàsú sorozat ezért sokan nem szeretik.
Gyors, felgyorsúlt vilàgban nem szeret sok ember elmerülni a dolgokban. Mindenre vàlaszt vàrnak, nem nagyon szeretnék gondolkozni dolgokon. Pedig ha àtvennék a sorozat hangulàt (ami nagyon rendben van) akkor jobban értékelnék.

Sajnàlom amúgy, hogy egyben került ki a sorozat (netflix àra).
Jobban àllt volna ennek a sorozatnak is a hetente egy rész fellàlàs.

Én most fejeztem be a 6. Részt. Amit külön sokan lehúztak..pedig ez is egy jó történet volt.

Kedvet kaptam a Witcher 3-hoz ismét. 😄

Kandurex
Én kb. 1 óra és kezdem, csak a kislányom beült csinglinget nézni és egyelőre kirobbanthatatlan.

TDC Geronimo
Unalmas... pff. Emberek nagyon türelmetlenek manapság. 5 részt néztem szerintem nagyon jó lett. Ahhoz képest, hogy nincs hatalmas budgeje szerintem a CGI se olyan rossz.

yesname
Nekem is nagyon tetszik. Megvan a hangulata, ami megragadott és tetszik a több szálon és időben futó sztori. Egyébként nem értem Trónok harca miért és hogy jut eszébe róla bárkinek is...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

AntiHero
Pedig baromi jó lett szerintem. Bàr kinek mi.

Annyi igaz, hogy aki nem ismeri a vilàgot meg a karaktereket annak nem fog tetszeni.

Meg sokakat megzavar az időben ugràlàs. Mert amit ugye làtunk itt nem egy időben történik.

Màs részről Yennefer karaktere, kapott egy olyan hàttér sztorit amit még a könyvekben sem írtak le.

Gerald meg azért ilyen mert a színész a Witcher 3 alapjàn utànozza direkt.

Én 4 részt làttam eddig. Nekem nagyon bejön.

Tikal
Nekem eszembe nem jutott ról a Trónok harca, már csak azért se mert itt minden epizód végére megoldódik valami ügy 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ulthanito
Most őszintén, ki gondolta azt, hogy majd 120 ezer forint alatt lesz?

Szó se volt arról, hogy 120 ezer alatt lesz a konzol, már a PS4 se annyi volt. Teljesen egyértelmű, hogy itt a léc jóval magasabban lesz.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Fúúú, tegnap nekiláttunk. Az egy dolog, hogy mindketten belealudtunk, a másik, hogy nekem itt kb. vége is. Elképesztően unalmas, semmitmondó lett szerintem, nem tudtam eldönteni, hogy Trónok harcát nézek, vagy valami mást.

Egyedül Geralt hangja lett jó (nem tudom, hogy ez valami utómunka-e, vagy ez a színész hangja), de az összes többiben sem, semmibensem Witcher ez a sorozat számomra.

Ízlések és pofonok, nekünk nagyon nem jött be, skip.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én is 😊

Kár ezért a játékért, kurvára fosos lett volna.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.22. 06:45:27

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Kojima köv játéka állítólag horror lesz. Gondolom sok ötletet áthoz innen, sőt azon se lepődnék meg, ha norman reedus is maradna főszereplőnek
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.22. 00:14:48

mucsácsó
franc, most akartam pont linkelni, előbb néztem végig 😄
beszarás... esküszöm még így is rohadtul hangulatos, pedig nyilván nem sok időt fordítottak rá, de mégis...
brutál játék lett volna ez, ha egyszer elkészül, az fix.. 😞(
AntiHero

davidka003
Jó volt, kicsit elvont az eleje de nagyon jól bemutatja, hogy miért is lett olyan amilyen. 9,5/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én 4-ig jutottam el az éjjel/hajnalba😊 de alig várom hazaérjek és folytassam!!
Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
Joker tényleg gecijó, nekem is mozis volt, imádtam.. pedig nem vagyok oda semelyik képregénycuccért (kb. Deadpool vagy a Logan az egyetlen, ami a szememben ér valamit 😄), de ez tényleg el lett találva 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.21. 10:14:05
Moby
+1
Nagyon bejön.

n000rbi
Moziban néztem kb. 2 hónapja, egyetértek, nagyon jó film.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
kis off film témában még. Jokert nézze meg, aki nem látta. Rég láttam ennyire jó filmet

TDC Geronimo
2 részt néztem eddig. Nagyon fasza lett 😊

Nagyon komoly!😊
j0nNyKa
igen először én is csak pislogtam

amiatt érdemes megváltoztatni, mert minden egyes alkalommal baszogatni fog, amikor ellopott jelszavas oldalt nyitsz meg, és marha idegesítő

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Vágom. Elég félreérthetően fogalmaz(vagy én olvastam felületesen), mert nem azt vettem le, hogy az a baja, hogy a páros került ki, hanem az, hogy innen került ki.

szerk: megnéztem a részleteket, ott már egyértelműen fogalmaz, hogy harmadik félnél volt az incidens.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.20. 18:55:34

j0nNyKa
közünk nincs, a chrome-ba beépítették pár napja ezt a haveibeenpwnd dolgot, én pl ncore-on észleltem, itt nem
én nagyjából beleszarok, de érdemes lehet legalább a high threat-eket megnézni, biztos ami biztos
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.12.20. 18:44:00

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Ráadásul a félgeneráció miatt ma nem lesz olyan mértékű az előrelépés, mint akorábbi generációkon. Pont most fejeztem be az RDR2-t, és már belekezdtem az első részébe (ami ugye 360-ps3 cím vol). X-en nyomom, 4K-ra van pimpelve, a texturák is fel vannak javítva, mégis akkora a grafikai ugrás, hogy az szédítő. Most ilyen nem lesz. Nem lehet. A félgenerációról nem lehet ekkorát ugrani.