PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.27. 20:10:56
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kíváncsi vagyok.
PS5 II PSVR
Sony CES 2020 Press Conference Jan. 6th, 2020 at 17:00 PST
nem géming event, igaz, de hátha esik valami szó a PS5-ről, vagy legalább akkor esetleg a februári (?) event időpontját megszellőztethetnék 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.27. 11:04:55
PSN ID.: Beegabor
Teljesen egyetértek <#eljen>#eljen>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Lehet nemsokára demot kapunk
Nem volt rossz, de a jó nem ilyen, nekem az egészet Cavill vitte a hátán. A CGI...az a sárkány, kiégett a szemem 😞
Legyetek sokat a családdal, mert az fontos, de játszani se felejtsetek el 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Hát el-el...
de nembaj, jövő ilyenkor már javában a PS5-öt nyúzzuk ;P kemény évnek nézünk elébe, de még attól is durvább majd 2021/22 lesz nyilván 😄
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Megint eltelt egy év bameg!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.12.24. 09:19:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
38BE-G6N8-L93A
Ez meg US akinek az kell
BEFB-AMNR-R4F6
Jöhet a coop+multi!
The Touryst megy még, 3 accounton egyszerre 😄 Rendesen ellopta az évet az amúgy zseniális 2019-es nintendo felhozatal orra elől.
A sorozat hatására belekezdtem ismét a Witcher3-ba. Még mindig tökéletes az a játék. Abbahagyhatatlan sokadszorra is.
Illetve visszanyargaltam az AC Odyssey-re. Hagyom egyelőre a monstre AC maratont az elejétől. Túl sok a játék az ilyen hosszú újrajátszásokra. LM3 megy még, komplettírozás.
Meg megvettem még az Elite: Dangeroust X-re, elindítottam, órákon keresztül nem bírtam abbahagyni. Szerintem azt is nyomkodni fogom mostanában.
Outer Worlds, NMS VR-ban betárazva. Gravity Rush 1-2, Persona 5 várakozóban. Meg még egy kazal, felsorolni is hosszú.
Olyan passzban vagyok, hogy szinte mindent élvezek (még az RDR1 is lement volna, csak így szorosan a második rész után nagyon glitch és bénaságtenger).
persze BB/Sekiro szintű harcot itt se kell várni 😄D