PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amiatt érdemes megváltoztatni, mert minden egyes alkalommal baszogatni fog, amikor ellopott jelszavas oldalt nyitsz meg, és marha idegesítő
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
szerk: megnéztem a részleteket, ott már egyértelműen fogalmaz, hogy harmadik félnél volt az incidens.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.20. 18:55:34
Adversus solem ne loquitor
én nagyjából beleszarok, de érdemes lehet legalább a high threat-eket megnézni, biztos ami biztos
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.12.20. 18:44:00
Egészen más a helyzet ma, mint akkoriban volt. Ma az van, hogy gyak a következő generáció végéig is piacon tarthatja a jelen generációt a sony (és az ms is), ha azt akarja, hogy minden ársáv átfedéssel le legyen takarva. Nincsenek órási technológiai váltások, nincsenek új API-k, nincs új DirectX, sem új archtiektúra (sem ISA-ban, sem semmiben). Az egyetlen új hw related fícsör a RTRT lesz, de az szinte biztosan opcionálisan marad a köv genben is.
Bármennyiért adhatja. És olcsó gépe is lehet a piacon. Meg mégolcsóbb. Stb.
Anno olyan paradigmaváltás volt a ps3, hogy kínszarás volt a BC is. Az első generációs PS3 tartalmazta az alaplapján a komplett PS2-t, majd később szoftveresen ültették át a játékokat (mint manapság az xboxon), de az teljesen elképzelhetetlen volt, hogy ps3 játék komoly erőfeszítés nélkül menjen ps2-n.
PSN ID.: Beegabor
de alapból a PS4 Pro is 120k még most is csomó helyen, szal.. :\
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gondolom egy fícsör hogy 4 játékkal tudsz egyszerre játszani egyidőben a gépen. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de javarészt teljesen használható a dolog, szóval azért mégis le a kalappal 😊
Én használhatatlannak nem nevezném, mert nálam több százból annyi játékot érint, amit felsoroltam, mind EA, MS, Sony, plusz az AC2 a régi elcseszettül szinkronizáló UPlay miatt. Ez egy-két százalék. Nálad persze nyilván több lehetne. Szóval ja, nem tud tökéletes lenni, eleve nincs benne a C64-es, NES-es, Mega Drive-os, DOS-os, Win 95-ös, N64-es, PS3-as játékidőm sem, de az a lényeg, hogy a digitális könyvtár már erősen alakul, és innentől egyre jobban összehangolható. Jobb minden másnál, nekem librarynek is jobban bejön a többi kliensnél, mert áttekinthetőbb. Pláne ha achievementekkel meg social témával is összehozható. Na meg install, uninstall, play. Ebből nem mindenre jó az Excel, de nem töröltem azt se. Mindenesetre év végi listában tud segíteni. Hogy neked így jó-e valamire, azt persze neked kell tudnod. Nekem más a helyzetem, eleve van majd' 700 játékuk direktben náluk.
Az AC2-es anomáliád amúgy abból fakad, hogy más platformok nem adnak azért social hülyeséget, hogy X órát elértél benne, a Galaxy a sajátoknál adott eddig is. Vagyis nem rosszul olvassa ki az adatokat, hanem az első szinkronizálásnál tudja kitenni mindhez, hiszen dátumot csak maga tud neki adni. A játékok beszerzési idejénél dettó, hiszen azokat számon tartják a kliensek, de nem kinyerhetők biztonsági okokból. (Mert ugye különböző bontásokban lehet nézni a hozzáadott játékokat, az achievementeket és játékidőt is, az eddigieknek megfelelő torzításoknál sajnos.)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.12.19. 18:29:33
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nyilván PS5-re is viszik tovább az egész fordítósdit, sőt.. 😊
amúgy ezt tényleg nem értem, hogy miért lenne olyan kurvanehéz implementálniuk akár egy egységes játékidő mérőt, ami tényleg reálisan műxik 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.19. 10:57:52
Értem, hogy az adatforrások bugzanak, de ez így semmire sem jó. Maradok az excelnél.
PS5 II PSVR
Én csak azt tudom, hogy az Origin hajlamos rosszul mérni. Szerinte például 1 óra alatt játszottam végig a Bad Company 2-t. A Galaxy alapján 1h 58m, vagyis az Origin csak egésznél ugrik. Persze ettől még az is kevés. Az A Way Outban a játékostársamnak nem mérte rendesen az Origin az idejét, mert az ugye kizárt dolog, hogy mindig egyszerre indítva és játszva ő harmada idő alatt végzett volna.
A többi nem stimmelősnél is a GfWL (Batman: AA) vagy a UPlay (AC2) miatt mért félre sok éve a Steam, és a Galaxy kénytelen abból dolgozni, de azt pontosan hozza át.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN ID.: Beegabor
Igazat megvallva nem is tudom mit vennék meg. Szinte mindent toltam, amit akartam. Talán ha lesz outer world leárazva azt behúzom
Alig használom ki, és erre a havi kettő ezer valamennyi Ft sok. A Detroit: Become Human-t majd még játszani szeretném, de egyelőre más van terítéken, szóval gondoltam, lemondanám addig az előfizetést. Szóval később is játszhatóak lesznek ezek aktív előfizetéssel?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"