PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az első tetszett, mert ott legalább volt járműhasználat is, és így jóval változatosabb volt az akció.
mucsácsó
Nekem a 2. része tetszett legjobban, pedig én eléggé későn pótoltam mind3 részt..
Mint ahogy az Uncharted trilógiából is 😄

Az első rész tényleg max csak hangulatra volt jó, tényleg sivár és nagyon egyszínű volt 😄
De emlékszem launch cím volt, és akkoriban a még kurvára ütősnek számított 😄
De amúgy én is adnék egy folytatást/rebootot belőle 😊
Ulthanito
Igen, 2020-tól majd te eldöntöd helyettem, hogy nekem mi a ronda és mi nem.

X1X-en toltam, olyan idejétmúlt karakteranimációk vannak a legelején, és olyan cheap feelingje van az egésznek, hogy töröltem nagyjából fél óra után.

PS5 II PSVR

Moby
Day1 vettem. A másodikat is. A Burning Sky-t is.
Én szerettem nagyon. Kivétel az 1-et. Az szerintem szar volt. Illetve jó volt a hangulata, meg a gunplay jó volt abban is, csak kurva sivár meg ronda és egyszínű volt az egész.

Illetve a Burning Sky-al volt olyan bajom, hogy kibaszottul sötét volt sok helyen. És a geci vitában olyan, hogy brightness nincs. És nekem csak OLED-es vitáim voltak. Éjszaka lehetett vele normálisan játszani. Nappal esélytelen volt 1-2 rész benne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.01.06. 07:27:29

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Én is lehet megveszem majd a kieget ha még olcsóbb lesz anno alap játékot sokat toltam, talán túl sokat is mert megcsömörlöttem tőle rendesen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
30k nézettség egy 8 éves videón a hivatalos insomniac csatornán. Le merném fogadni, ha most jönne egy új rész milliós nézettséget napok alatt elérné 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Én is csak a 3at toltam, de az nagyon tetszett

n000rbi
Nekem az kompletten kimaradt ps3-on, pedig talán 3 része is volt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nem tudom ki hogy van vele, de én sajnálom, hogy meghalt a resistance sorozat. Nextgenre megnéznék belőle egy részt insomniactól

TDC Geronimo
Hát figy azért az a melák nem egy kis monster 😄

Iszonyat addiktív tud lenni a játék amúgy. Brutális mennyiségű content van benne és azt hallottam a kiegben még több content van ,mint az alap játékban <#wilting>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.05. 21:15:33

mucsácsó
a súlytalan alatt azt értettem, hogy beleütsz egy melákba, és kb. meg se rezzen, csak megy valamit le az életpontja😄
de lehet tényleg nem kapott elég időt, vagy én voltam a balfasz..
TDC Geronimo
súlytalan az ütés? 😄 Hát az minden csak nem az. Főleg egy hammerral.

A harc sebessége meg marhára függ a fegyvertől. Valamelyikkel lassabb, de van amelyik pont az ellenkezője. Szerintem egyáltalán nincs agyonbonyolítva, sőt még ez a legmainstreamebb rész eddig.

mucsácsó
én is ugyanezt totál éreztem, pedig 2x (vagy lehet 3x?! a bétával együtt) is nekiálltam, hogy kapjon esélyt a dolog, ha már ennyien tolják, de nekem nagyonnem...
kriminálisan fos az irányítás, 100 HUD elem a képen, szarrábonyolított az egész, és súlytalan ütések és lomha harc 😞
pedig elhiszem, hogy jó, de képtelen voltam szeretni (a lá DS)

...de lehet kap PC-n is majd egy esélyt valamikor, bár sztem felesleges.. :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.05. 19:59:30
Myselor
engem inkább az zavar hogy félóráig kb kalapálod mint a szar és néha felborul amúgy annyira semmilyen érzést ad a harc...aztán menekül és megint kalapálod 10percig és ugyanez újra és újra.😄 az irányítás és a harc meg nehézkes érzésű.mintha hatszáz kiló lenne a fegyvered alig bír ütni vele persze találd el lock nélkül a szörnyet ő meg fénysebességgel ugrál igen amit alig tudsz követni 😄 élvezhetetlen
Szebben én sem tudtam volna kifejeznem magam. Még hogy ronda! Az igazi gond, ami kurvára zavaró és gagyi, az a kamera. Ez valószinűleg japán védjegy, mert a From-tól, a Square-ig mindegyik kinlódik vele, ahol benga ellenfelek vannak.
A MH-ben, ahol szinte csak ház nagyságú szörnyek vannak, szinte már kinszenvedés a harc. Ott van az erdőben az a Devijo, vagy mi a görcs a neve, trantaszaurusz, ami a legutolsó fázisában elvonul agonizálni, egy kb. 5X5-ös lombszobába, és ott fénysebességgel kezd elugrálni-támadni, plusz néha leugrik egy szinttel lejebb, meg vissza. Aki a Capcom-nál erre rábólintott, hogy ez igy fasza, na azt zárnám össze a lénnyel.
yesname
Sajnos csak próbálták. Még azzal sem az igazi.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
HDRt már javították. Szerintem kieg patchel.

yesname
A HDR elég rossz benne, de eltekintve tőle azt mondani, hogy ronda elég érdekes nézőpont. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
<#wilting>

Ulthanito
Én elkezdtem pár hónapja GP-ban, de szerintem fél óra után abbahagytam, olyan szinten ratyadék ronda volt az egész.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Ha kieget meg akarod venni azokat hagyjad szerintem, mert minden cucc egyből cserélődik le ott úgyis. Azt mondják a kieg még tartalmasabb, mint az alap játék <#zavart2>

Megveszem majd én is, de a játék befejezése után most megnyilt egy csomó minden, úgyhogy elvagyok még vele egy ideig.
TDC Geronimo
Nekem is, én abbahagytam anno valamiért. Most mentem vissza. Végig akarom vinni aztán kieg.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.04. 21:50:49

Igen, de csak az alapverzió van még meg. HR 25.
Moby
>de sztem fölös effort volt ezzel ennyit szenvedniük.. 😄

Fogalmam sincs hogyan lehetne fölös effort bármi, ami a játékosok érdekeit szolgálja. Nem ez az elsődleges fícsör, de bármi nincs(ps4-en, vagy bárhol másutt), az minden azért nincs, mert a gyártó úgy gondolja, hogy fölös effort. Pedig ilyen NINCS. A legrosszabb, ami ilyen esetben történik, az, hogy nem használod. De ezt a döntést a te kezedbe adta a gyártó. Ráadásul fogalmunk sincs ténylegesen mennyi effort ez. Csinálják csak. Így tovább! <#eljen>

Kongy
Én konkrétan azért szereztem újra PS3-at, mert a God of War 2-t akartam újrajátszani, a 2007-es PS2 játék PS3 remaster változatát. És meglepve tapasztaltam, hogy korrektül öregedett. Persze, ha ma adnák ki azért nem ütne akkorát, de majd' 13 éve azért nagy durranás volt. És ez csak egy a klasszikusok közül, amiket pl PS4-en nem tudsz tolni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.01.04. 20:21:11

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Valaki tolja itt a monster huntert?

mucsácsó
de amúgy ezekért a hisztit én eskü sose értettem, ki a franc játszik már ezekkel... 😄

még PS4 visszafele kompatibilitás csakcsak érthető valahol, nade ki akarna manapság már PS3-as vagy alatta levő címeket tolni ennyi játék mellett, én fel nem tudom fogni egyszerűen 😄 pláne hogy ami olyan cím volt, abból már úgyis jött remaszti/remake, lehet nem is egy..

és értem én, hogy ez is gyakorlatilag egy szegényember automatikus remastere lesz, nade akkoris.. 😄

persze jó, legyen ilyen fícsör, meg ezzel is el lehet adni plusz további embereknek, de sztem fölös effort volt ezzel ennyit szenvedniük.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.04. 17:55:32
Tikal
Alig várom hogy 4K-ban toljam az első Gran Turismo-t <#whatever>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Hmm, a ps3-ra azért kíváncsi vagyok.

darkSectorxxx
Ezaz! megvesszük a 2 nextgent és minden más szart el lehet adni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mephike
Neked is a képválasztás miatt 😉

Seth
Ne nekem ! 😄

PSN ID.: Beegabor

Mephike
Gratulálok! 😊

Voltan
Innen is gratula és minden csodásat! A Bori jó név, jó lesz ez 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
Gratulálok én is, és sok boldogságot és egészséget néktek! 😊

...csak annyira ne rázzad majd szegényt, mint ahogy Sam tudta szerencsétlen BB-t rázni "megnyugtatásképp" :'D
n000rbi
Köszi Moby és Ulti 😊

Moby
<#taps><#eljen>
Gratulálok!

Ulthanito
Ulthanito
Gratulálok, szép, egészséges életet kíván neki Ultipapa, a szülőknek meg sok örömöt hozzá!

PS5 II PSVR

n000rbi
Köszi srácok! <#worship>

Hatalmas gratula!
Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
grat! 😊

Seth
Gratulálok!! 😄

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
OFF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mostantól még lassabban fogok a DS-sel haladni, mert ma délelőtt 9:18-kor világra jött a kis BB-nk, Bori 😊)))

TDC Geronimo
Lekaptam újra monster huntert. Jól meghízott. 20gb körül volt launchkor, ha jól emlékszem, most meg már 50+

HDRt javították vagy a TV miatt nem tudom, de rohadt jól néz ki. Lehet kieget megveszem. Nagyon úgyse lesz semmi márciusig

Tikal
szerencsére nekem elég ritkán kell beírnom a snes jelszavam, és ha be is kell egy évben kétszer akkor kibírom(5-6 szavas jelszot még könnyű is begépelni). Én magamra nem merem bizni a jelszavaimat 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Kösz, megnézem