PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint ahogy az Uncharted trilógiából is 😄
Az első rész tényleg max csak hangulatra volt jó, tényleg sivár és nagyon egyszínű volt 😄
De emlékszem launch cím volt, és akkoriban a még kurvára ütősnek számított 😄
De amúgy én is adnék egy folytatást/rebootot belőle 😊
X1X-en toltam, olyan idejétmúlt karakteranimációk vannak a legelején, és olyan cheap feelingje van az egésznek, hogy töröltem nagyjából fél óra után.
PS5 II PSVR
Én szerettem nagyon. Kivétel az 1-et. Az szerintem szar volt. Illetve jó volt a hangulata, meg a gunplay jó volt abban is, csak kurva sivár meg ronda és egyszínű volt az egész.
Illetve a Burning Sky-al volt olyan bajom, hogy kibaszottul sötét volt sok helyen. És a geci vitában olyan, hogy brightness nincs. És nekem csak OLED-es vitáim voltak. Éjszaka lehetett vele normálisan játszani. Nappal esélytelen volt 1-2 rész benne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.01.06. 07:27:29
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Iszonyat addiktív tud lenni a játék amúgy. Brutális mennyiségű content van benne és azt hallottam a kiegben még több content van ,mint az alap játékban <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.05. 21:15:33
de lehet tényleg nem kapott elég időt, vagy én voltam a balfasz..
A harc sebessége meg marhára függ a fegyvertől. Valamelyikkel lassabb, de van amelyik pont az ellenkezője. Szerintem egyáltalán nincs agyonbonyolítva, sőt még ez a legmainstreamebb rész eddig.
kriminálisan fos az irányítás, 100 HUD elem a képen, szarrábonyolított az egész, és súlytalan ütések és lomha harc 😞
pedig elhiszem, hogy jó, de képtelen voltam szeretni (a lá DS)
...de lehet kap PC-n is majd egy esélyt valamikor, bár sztem felesleges.. :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.05. 19:59:30
A MH-ben, ahol szinte csak ház nagyságú szörnyek vannak, szinte már kinszenvedés a harc. Ott van az erdőben az a Devijo, vagy mi a görcs a neve, trantaszaurusz, ami a legutolsó fázisában elvonul agonizálni, egy kb. 5X5-ös lombszobába, és ott fénysebességgel kezd elugrálni-támadni, plusz néha leugrik egy szinttel lejebb, meg vissza. Aki a Capcom-nál erre rábólintott, hogy ez igy fasza, na azt zárnám össze a lénnyel.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.04. 21:50:49
Fogalmam sincs hogyan lehetne fölös effort bármi, ami a játékosok érdekeit szolgálja. Nem ez az elsődleges fícsör, de bármi nincs(ps4-en, vagy bárhol másutt), az minden azért nincs, mert a gyártó úgy gondolja, hogy fölös effort. Pedig ilyen NINCS. A legrosszabb, ami ilyen esetben történik, az, hogy nem használod. De ezt a döntést a te kezedbe adta a gyártó. Ráadásul fogalmunk sincs ténylegesen mennyi effort ez. Csinálják csak. Így tovább! <#eljen>#eljen>
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.01.04. 20:21:11
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
még PS4 visszafele kompatibilitás csakcsak érthető valahol, nade ki akarna manapság már PS3-as vagy alatta levő címeket tolni ennyi játék mellett, én fel nem tudom fogni egyszerűen 😄 pláne hogy ami olyan cím volt, abból már úgyis jött remaszti/remake, lehet nem is egy..
és értem én, hogy ez is gyakorlatilag egy szegényember automatikus remastere lesz, nade akkoris.. 😄
persze jó, legyen ilyen fícsör, meg ezzel is el lehet adni plusz további embereknek, de sztem fölös effort volt ezzel ennyit szenvedniük.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.04. 17:55:32
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
...csak annyira ne rázzad majd szegényt, mint ahogy Sam tudta szerencsétlen BB-t rázni "megnyugtatásképp" :'D
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
HDRt javították vagy a TV miatt nem tudom, de rohadt jól néz ki. Lehet kieget megveszem. Nagyon úgyse lesz semmi márciusig
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''