PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Engem amúgy a 3D audio is nagyon érdekel és az új haptic feedbackes meg adaptive triggeres controller. Jó kis cucc lesz az, ha megfelelően lesz használva

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ja np. 😊

Hát remélem mind2 cucc jó lesz mert szeretném megvenni őket. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.07. 21:59:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Én basztam el: a kép és az adatok fordítva vannak egymáshoz képest. Sry.

Szal a lényeg: ez legalább kétszer annyi tranyót jelent, jóval hatékonyabb architekten. A szart fogja kipaszírozni a mostani generációból 😊

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Sorry elnéztem azt hittem elsőre a jobb oldali a Series-é 😄
Nehezen olvashatóak a gravirozások a képen, vagy legalábbis a gagyi monitoromon. 😄

Akkor mégis csak a méret a lényeg. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.07. 21:52:58

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
nem 😄

darkSectorxxx
Itt akkor a minnél kisebb a jobb? 😛

darkSectorxxx
Én is így vagyok ezzel.

Moby
Mondtam már: kvázi monitorként használom. Így mégkevésbé kell hátrébbköltöznöm. Ha lenne negyvenes, azt venném.

Moby
Diesize komperzsön. Scorpio engine: 16nm@360mm^2. Scarlett engine: 7nm@407mm^2.
Lesz kakaó. 😊

TDC Geronimo
túl nagy az 55ös vagy mi?

Moby
TV: a héten akartam megvenni a C9-et. Erre az lg tegnap bejelenti a 48CX-et.
Soseleszújtévém 😄

Moby
Nekem pl. legalább annyira érdekes az új box, mint a ps5. Vagyis mint hardver, inkább az érdekes. Szinte biztos, hogy a jobb(erősebb+jobban összerakott) hardvert megint ők hozzák. A sonytól a játékok érdekelnek, meg majd az új psvr.

mucsácsó
nagyon-nagyon várom már, elhiszem hogy rohadtul durva - de megvárom vele a PS5-öt mostmár szerintem, hacsak nem lesz valami bestbuy akció az év folyamán 😊 már csak azért is, mert perpill a mostani lakásban tényleg nem tudnék tenni egy 42"-nál nagyobb tévét szó szerint sehova 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.07. 20:02:27
mucsácsó
én szerintem nem fogják, nem kell aggódni 😊
szvsz SONY nem tud már ebből a brandből szarul kijönni, amíg ekkora studiók vannak náluk - és kitudja, még kik kerülnek be, mivelhogy ugye ők is rajtavannak még pár banda bekebelezésén 😊 mondjuk egy FROM all-time exkluzivitás ütne 😄

hiába van ott a Ninja Theory MS-nél, ha SONY-nál még mindig a Nóti/Santa Monica/Guerilla/Insomniac, stb...
TDC Geronimo
A TV már eleve annyit fog rajta dobni, hogy besírsz. Én minden nap leteszem a hajam még mindig 😄

TDC Geronimo
Mondjuk azért durva, hogy social mediaban egy nyavalyás logo fél nap alatt több érdeklődést generált, mint 1 hónap alatt az xbox reveal.

PS brand iszonyat erős most és a gaming is sokkal népszerűbb, mint a PS4 előtt. Ezt csak a Sony cseszheti el olyan banális dologgal, amint az Xbox művelt gen elején. Durva lesz a hype

mucsácsó
hát persze, főleg ray tracing mellett nem kell majd csodákat várni, hiába az állítólagos 12Tflops, ha azért egy erősebb RTX 2080Ti + i9 9900K is megfekszik 4K ultrán maxra húzott RT-vel 😄 (legyen az Control, BF5, Metro Exodus, stb..)
(diszklémer: a megfekvés alatt a stabil 60FPS hozását értem, hogy az is necces, nemhogy afölé menni..)

és igen, nyilván _SOKKAL_ jobban lehet majd optimalizálni egy dedikált fix rendszerre, mint egy random konfigra, de azért annyira nagy csodát szerintem nem szabad várni tényleg, ahogy erről itt már pár nappal korábban is szó esett 😊

szépnek szép lesz és jó lesz, egészen biztos - de azért jelentős a marketing bullshitelés is itt sztem 😄 meg arra az "egyedi", piacon nem kapható SSD-re is kíváncsi leszek... 😄

persze egy base PS4 után baszó lesz a látvány, főleg új - remélhetőleg OLED - tévével 😊

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.07. 19:54:07
Kongy
4k is döcögős még mindig 😄 Megint jönnek a nagy szavak, aztán oltári bukta lesz ez az Xbox is... Aminek már a neve is egy marketing csőd.... XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
8K jah...akkora upscale lesz mint a picsa 😄

meg a 4K@120FPS ray tracinggel :'DDD majd 2 gen múlva esetleg 😄
Moby
56Ká!

darkSectorxxx
Ez igaz is, csak azt nem vésték rá, hogy hány fps-el. <#pias>

TDC Geronimo
8k 😄

Kandurex
“Phil Spencer megmutatta, mit véstek az Xbox Series X processzorára”

Spoiler veszély:

8K

Oké, ha a saját seggére véste volna, több értelme lenne. Szerintem. <#help>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.01.07. 18:10:27

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Ez aztán nagy felfedezés. Ez a special quest kint van több, mint 1 éve kb. Azóta volt még pár ilyen crossover miniquest.

Tinman
De szerintem ez tök jó, hogy nekünk majd ennek a felfedezésnek már nem kell örülni, hiszen te megtetted helyettünk <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
Letoltam MHWt. Előjöttek speciális küldetések köztük egy witcheres. Geraltal lehet tolni, rendes quest van, beszélgetés, harc meg az eredeti szinkron. Beszarás 😄

TBTPumpa
Such innovation, so kawaii:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
A majdnem 40 millió PS+ sub a durva. Nem kevés pénzt hoz az évente sonynap

Mephike
Amikor megláttam az "új" PS5 logót, az első gondolatom az volt, hogy sok munka nem lesz az SG-n a logó átdizájnozásával.

j0nNyKa
ha jol latom kb el is talaltuk itt a topicban a logot, tul sok effortot nem tettek bele a sracok hogy megujitsak 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Közeleg a PS5 megjelenési hónapja is, kb nesze semmi fogd meg jól. 😄

mucsácsó
Na, volt szó a PS5-ről, bemutatták a logoját <#idiota><#idiota><#idiota>
Meg mindent, amit már eddig is tudtunk róla egy ábrán...("ultra speed" SDD, haptic feedback, hw based ray tracing...)
További infók a közelgő hónapokban, ennyit mondtak még😊))))

Viszont a 106 milliomodik PS4 elkelt 😊
mucsácsó
Jajaja, azért is írtam, hogy sztem 3-4 kilot legalább elkérnek majd érte..
Akkor meg már inkább Switch, főleg ha igaz a "Switch Pro" az év második felében 😄
TDC Geronimo
ezek az alianware, razor stb cuccok... mind túlárazott vackok

mucsácsó
Alienware Concept UFO

Höhhh, mekkora Switch copy 😄 de jó az elképzelés, csak gondolom lesz egy 300-400k alsó hangon, ha egyszer piacra kerül.. 😄
TDC Geronimo
Ha esetleg MHWba visszamenne valaki jó kis videó, ha már elfelejtettél jó pár dolgot, ahogy én is 😄

TDC Geronimo
LG bejelentette idei TV felhozatalt. Ami érdekes lehet pár embernek, hogy lesz 48as OLED a CX szériában. Sok eltérés nem lesz C9hez képest, úgyhogy nyugodtan lehet azt venni idén, aki 55öst akar jobb áron

Hát igen, a Terminator 2 már nem rúg labdába a Dark Fate mellett, ahogy a Die Hardból is az 5 az igazi <#banplz>

Persze, megértelek, nyilván nem mindent érdemes elővenni, és egyébként is változó, ki mihez érne még hozzá. De ugye a nosztalgiázók mellett sok az új belépő is, akit érdekelhetnek. Én meg előveszek akár 30 éves játékokat is, de PS Classic kínálata láttán még én is arcomat kapartam 😊

Csak azért gyűjtöttem a listát, hogy látszódjon: nagyon sok mindenből nincs PS4-re port, remaster vagy remake, játéktörténelmi darabokat is ideértve.
mucsácsó
Ez mind igaz, és teljesen jogos a lista és a remasztik hiába az említett címeknél - nade én akkor se venném elő/venném meg újra a címeket, mert annnnnyi minden van ígyis vakulásig, hogy nem lehet haladni 😄

de mondom, ez csak az én véleményem. nekem jobb, ha megmaradnak szép emlékként ezek, semmit nem szeretek újrázni általában, filmeket sem.
darkSectorxxx
Ezaz, akkor nézzük. 😛

mucsácsó
jaja, ma éjjel 2:00-kor indul a CES-es SONY stream:

https://www.sony.co.uk/electronics/ces

..bár nem tudom, hogy PS5-ről esik-e szó vajh itt 😄 de picit szkeptikus vagyok... de talán 1-2 morzsa jön róla 😊

de nemtom, ez a CES ez azért a non-Playstation termékekről szólt mindig is, szal nem annyira hiszem, hogy ez most változna, viszont eléggé random lett tavalyi évben is a SONY-féle kommunikáció (State of Playek a semmiből kvázi..), úgyhogy van rá 1-2% esély 😄

viszont ami bíztató jel lehet, hogy ott lesz Cory Barlog is a CES-en (állítólag életében először), szal lehet valami PS-related cucc akkor lesz...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.06. 15:47:33
darkSectorxxx
Ma lesz valami?

Úgy emlékszem hajnai 2-kor lesz a kezdés
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.06. 15:37:33

mucsácsó
pláne hogy ami olyan cím volt, abból már úgyis jött remaszti/remake, lehet nem is egy..

MGS1-4, MG: Revengeance, Castlevaniák egy része? Klasszikus Silent Hillek? A Konami nem erőltette meg magát ezekkel currentgenre.

De ez igaz a Sonyra is: Ratchetek, Sly Cooperek, Ape Escape-ek, inFamousok, KZ1-3, Resistance 1-3. A Demon's Soulsból legalább jó eséllyel jön remaster. Talán egyszer az ICO-ból is fog. De jelenleg ezek sem elérhetők currentgenen.

És az is biztos, hogy nem érdekelt volna a Red Dead Redemption senkit, amikor jött a currentgen második rész? Xbox One X-re is minek van? (A Revolvert inkább nem mondom.) Esetleg ne lehetne eladni egy GTA IV-et?

Mass Effect 1-3? Ninja Gaiden Sigma 1-2? Maximo 1-2? Egy-két autós darab, ha már újakból és jókból kétséges a merítés. (Pl. az NFS: HP, egy-két FlatOut és Burnout vagy akár MotorStorm is színesítené a kínálatot, és ezek bár régiek, de nem csúnyák vagy csúnyán elavult irányításúak.)

Lenne még egy csomó, a legtöbb felsoroltnál ódonabb, de érdekes retró is: Klonoa, Pandemonium, Parasite Eve, Chrono Trigger, Suikoden stb.

A Crash és a Spyro nem véletlenül kapott remake-et: az előbbi folyamatosan tarolt PSN-en, és az utóbbi is jól szerepelt.

Nálam mindig is Achilles-sarka volt a konzoloknak a kétséges vagy semmilyen BC, a PS3 is csak a remasterek és az emulált PS1-es játékok miatt jöhetett szóba. PS5-nél is szempont, de mivel PC és PS3 van, nyilván a PS4-5 lefedése már elég lehet. Azért jó lenne annál több.
Ulthanito
Egyrészt te kérdőjelezted meg, hogy én milyennek látom. Másrészt én meg nem akarlak meggyőzni arról, hogy te milyennek lásd, távol álljon tőlem. Neked jó, nekem gagyi, ennyi.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Láttál belőle 20 percet meg 2 videót. Te meg engem nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről, mert én beletoltam 40+ órát már

A játék jól néz ki, nagyon jó animációkkal, főleg a szörnyek vannak iszonyat jól leanimálva. Nagyon polisholt és nagyon addiktív
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.06. 12:50:48

Ulthanito
Mondom, te is győzködhetsz most, hogy nekem melyik játék szép vagy ronda, de a MWH nálam messze az utóbbiba tartozik. Olyan, mintha 6-7 évvel ezelőtti cím lenne.
Ez minden, csak nem szép grafika.

A játékot nem tudom, hogy milyen, mert nem volt érkezésem rá az intro után, ahogy megérkeztem a központi hubba, vagy város, vagy mi az az elején, megláttam az ottani karaktereket, meg az egészet, és mehhhh, töröltem le.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.06. 12:49:20

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
dragons dogmaba is marha jó animok voltak, ahogy MHWbe is. Low budget? Eh hát szerintem még mindig nem ugyanarról a játékról beszélünk
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.06. 12:46:11

Ulthanito
Nézz bele, 23:30-nál találomra néztem meg, úgy néz ki konkrétan, mint a Dragon's Dogma. Nekem ez nagyon low budgetnak tűnt.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
idejétmúlt karakteranimációk? Biztos egy játékról beszélünk?