PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.01.02. 09:46:05
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
STOCK HDD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 30 mp
- Old Yharman -> 30 mp
- Hunter's Dream -> 13 mp
- Central Yharman -> 31 mp
SSHD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 25 mp (5 mp javulás)
- Old Yharman -> 28 mp (2 mp javulás)
- Hunter's Dream -> 11 mp (2 mp javulás)
- Central Yharman -> 26 mp (5 mp javulás)
SSD saját mérés:
- Bloodborne offline főmenüig -> 22 mp (3 mp javulás az SSHD-hez képest és 8 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Old Yharman -> 16 mp (12 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Hunter's Dream -> 10 mp (1 mp javulás az SSHD-hez képest és 3 mp javulás a HDD-hez képest!)
- Central Yharman -> 17 mp (9 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. North Mako Reactor - Sector 5 Reactor - Don Corneo's Mansion - Sector 7 Slums - Shinra Headquarters - Escape From Midgar
2. Kalm - Mythril Mine - Junon Harbor - Shinra Cargo Ship - Mt. Corel - The Gold Saucer
3. Cosmo Canyon - Nibelheim - Rocket Town - The Keystone - Temple of the Ancients - City of the Ancients
4. North Past the Snow Fields - The Great Glacier - The Crater - Escape from Junon - Huge Materia - Underwater Reactor
5. Shinra No. 26 - Key of the Ancients - Return to Midgar - The Sister Ray - The Northern Cave - Inside the Planet
21.000 Ft / stáció. Az 5. stáció a jelenlegi ütemtervvel (bejelentés - tényleges megjelenés Ep 1) a legoptimistább becslésem szerint:
- Ep 1 - 2020 március 3.
- Ep 2 - 2024. Q4
- Ep 3 - 2027 Q2
- Ep 4 - 2030 Q4
- Ep 5 - 2033 Q1
Ergo ha csoda történik és 2030 lenne az Ep 5, akkor is 51 éves leszek mire befejeződik az a kaland, amit 97-ben képesek voltak egyben kiadni. Pathetic. As. Duck.
magyarítások meg üdvözlendőek, hogy vannak ill. lesznek is a jövőben, főleg hogy egész jó minőséget képviselnek (igen-igen, vannak kurvanagy bakik, de arányaiban véve szerintem emészhető) - és amúgy én is örültem nekik, főleg ahol sok a szöveg, pl. Detroit - annak ellenére, hogy tudok angolul, néha-néha felüdülés, ha nem idegennyelven kell nap végére is olvasni:D
Inkább ne válaszolj arra amiket írok, mert tőled egy ideje csak kötekedést hallom, ami nálad személyeskedés szokott lenni,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
első kettő az tényleg lófasz és kvázi alig-alig észrevehető a jelenléte - viszont szvsz Control az a játék, ahol a legdurvábban kijönnek a technó adottságai, és ott tényleg _ODABASZ_ az RTX :D nyilván nem nélkülözhetetlen, és nem gyengén megcsappan tőle a frém, de még gyerekcipőben jár az egész, legalábbis a mai hardware kevés hozzá fixen - és most nem 2080Ti-ról beszélek, bár szerintem 4K-ban az is megfekszik tőle :D
szóval én tisztában vagyok vele, hogy ~3,5 éves félgen váltás miatt pont nem kell annyira nagy immerziót várni - ezért is mondtam, hogy majd ha jönnek az újabb engine-ek, talán-talán akkor mégjobban érezhető lesz a grafikai upgrade - esetleg én arra számítok még tényleg, hogy fizika téren legyen egy érezhetőb előreugrás, azaz hogy legalább annyira szétbaszós fizika legyen már mindenütt, mint amit a Controlban vagy a lentebb linkent UE techdemoban láthattunk :)
de ilyen 4K-8K@60FPS-t ray tracinggel senki ne várjon.... :D
..vagy majd egyszer talán, de ha meg van PC-d (már ami játékra képes is), akkor tök fölös egy Xbox manapság már :D
Na, legalább megtudtam, hogy én egy ostoba játékos vagyok.
Nyilván nem vagyunk egyformák, de engem ezek egyáltalán nem érdekelnek, kb. olyan, mintha arról beszélgetnénk, hogy decemberben milyen lottószámokat húznak majd ki.
Bejelentik majd, és akkor lesznek tények Addig teljesen felesleges az áltudományos meg félművelt találgatás, ami mindenütt folyik.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
A magyarítás az értelmesebb gémernél nem szempont, a szarabb szolgáltatások és a gyengébb hardver pedig simán terelhet bárki az XSX felé. Én például a reveal alapján nagyon elgondolkodtam rajta, hogy biztos a PS5 kell-e nekem.
Persze várjuk meg a hivatalos infokat.
PS5 II PSVR
Egyrészt jelszó tárolásra is kiváló, másrészt pedig ha mondjuk ülök a ps előtt, és be kell jelentkeznem a SNES-fiókomba, akkor nem fogok a géphez odaülni, megnézni a jelszó kezelőben mi a jelszó, hanem fejből beírom a jelszavam. Nyilván az általa random generált jelszó erősebb, de pont ezt írtam, hogy valahogy "nem merem" rábízni magam teljesen, meg nem is lenne komfortos a fentebb említett okok miatt.
PS5 II PSVR
De akkor szerintem nagyon sok lehet benne az időhúzós dolog, esetleg sok átvezető....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.02. 00:01:03
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Megvenni tuti nem fogom, még akkor se ha lesz pack-ban, sem a harcrendszer sem tetszik, csak a demo-t probálnám ki mert free, de nem játszok ezzel mert a régi állapotában szeretnék emlékezni a játékra.
Szerintem a darabolsá nem biztos hogy engine téma, a FF15 engine-ét használja... Legalábbis úgy tudom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.01. 23:26:06
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De pénz beszél. Gondolom most hogy megvan az engine, világ, karakterek így még sok milliót lehet kaszálni könnyen egy 2. vagy 3. résszel.
DLC-k helyett kijön majd teljes áru játékként a part 2.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondjuk bullshit szerintem, amit állítólag megnyugtatásképpen mondtak, hogy nem lesz panasz a darabolásra mert egy epizód majdnem hosszabb lesz mint az ealap FF7.
Hogyne persze! <#nevetes1>#nevetes1>
btw lehet US oldalon gift cardot kérni, amit a support szívesen átvált neked euróra (így is lehet spórolni), ha eu-s accountod van (sztem jobb, mert akkor német szerveren az accod)
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.01.01. 22:13:27
Én 550-600$-t mondanék amennyiért várható. Itthon meg lesz vagy 200 ezer minimum. De lehet alá is lőttem. SSD ha lesz benne 1-2TB minimum az se annyira olcsó még.
Utoljára szerkesztette: davidka003, 2020.01.01. 20:35:09
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Adversus solem ne loquitor
Amúgy igen, a fizika lenne az igazán fasza előre lépés. Volt valami videó pár hónapja, egy robot lőtt szét egy várost és minden pusztult - gurult, genyó jól nézett ki.
Szerk, meg van:
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.01.01. 19:42:37
Vagy szimplán kapcsolgathatsz, még azt is elképzelem, hogy 30 fps+rtx (vagy mindegy mi lesz) vagy válatasz 60fps-re vagy amennyit elér a gép.
A hangok a fejedben nem a sony!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.01. 19:04:59
És ez mellett akár 120fps is.
Lehet naívan, de én is azt gondolom, mint Gero írt, hogy akkora löketet ad a játékoknak, mint VR terén a PSVR.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.01. 19:02:38
Hoooogyne.
Demon Souls ha lesz fasza külcsinnel, lehet engem is majd érdekelni fog. :)
PONTOSAN!
Én is ezt mondtam ismerősöknek a RTX az most erőltetve van, 1-2 játékba beletették, az Nvidia itt erőlködik, de semmi extra, majd amikor már eleve standard lesz, mivel a konzolokon alap lezs és minden játékba használni fogják kisebb-nagyobb mértékben.
És nem csak ilyen faxságokra hogy tócsavize meg egy nyálka valahol a padlón.
Szerintem a Godfall-ban amit mutattak az is ez miatt néz ki úgy, ahogy, a páncélok, az egész bevilágítás a játékban.
Biztos, hogy ha alapon a konzolok ezt biztosítják, akkor onnantól egészen más lesz, mint amit most az Nvida csinál, sőtt ezügyben szerintem van bennük kis sértődöttség is, hogy a konzolok nem az ő cuccát fogják használni.