PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát remélem mind2 cucc jó lesz mert szeretném megvenni őket. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.07. 21:59:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szal a lényeg: ez legalább kétszer annyi tranyót jelent, jóval hatékonyabb architekten. A szart fogja kipaszírozni a mostani generációból 😊
Adversus solem ne loquitor
Nehezen olvashatóak a gravirozások a képen, vagy legalábbis a gagyi monitoromon. 😄
Akkor mégis csak a méret a lényeg. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.07. 21:52:58
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Lesz kakaó. 😊
Soseleszújtévém 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.07. 20:02:27
szvsz SONY nem tud már ebből a brandből szarul kijönni, amíg ekkora studiók vannak náluk - és kitudja, még kik kerülnek be, mivelhogy ugye ők is rajtavannak még pár banda bekebelezésén 😊 mondjuk egy FROM all-time exkluzivitás ütne 😄
hiába van ott a Ninja Theory MS-nél, ha SONY-nál még mindig a Nóti/Santa Monica/Guerilla/Insomniac, stb...
PS brand iszonyat erős most és a gaming is sokkal népszerűbb, mint a PS4 előtt. Ezt csak a Sony cseszheti el olyan banális dologgal, amint az Xbox művelt gen elején. Durva lesz a hype
(diszklémer: a megfekvés alatt a stabil 60FPS hozását értem, hogy az is necces, nemhogy afölé menni..)
és igen, nyilván _SOKKAL_ jobban lehet majd optimalizálni egy dedikált fix rendszerre, mint egy random konfigra, de azért annyira nagy csodát szerintem nem szabad várni tényleg, ahogy erről itt már pár nappal korábban is szó esett 😊
szépnek szép lesz és jó lesz, egészen biztos - de azért jelentős a marketing bullshitelés is itt sztem 😄 meg arra az "egyedi", piacon nem kapható SSD-re is kíváncsi leszek... 😄
persze egy base PS4 után baszó lesz a látvány, főleg új - remélhetőleg OLED - tévével 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.07. 19:54:07
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
meg a 4K@120FPS ray tracinggel :'DDD majd 2 gen múlva esetleg 😄
Spoiler veszély:
8K
Oké, ha a saját seggére véste volna, több értelme lenne. Szerintem. <#help>#help>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.01.07. 18:10:27
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Meg mindent, amit már eddig is tudtunk róla egy ábrán...("ultra speed" SDD, haptic feedback, hw based ray tracing...)
További infók a közelgő hónapokban, ennyit mondtak még😊))))
Viszont a 106 milliomodik PS4 elkelt 😊
Akkor meg már inkább Switch, főleg ha igaz a "Switch Pro" az év második felében 😄
Höhhh, mekkora Switch copy 😄 de jó az elképzelés, csak gondolom lesz egy 300-400k alsó hangon, ha egyszer piacra kerül.. 😄
Persze, megértelek, nyilván nem mindent érdemes elővenni, és egyébként is változó, ki mihez érne még hozzá. De ugye a nosztalgiázók mellett sok az új belépő is, akit érdekelhetnek. Én meg előveszek akár 30 éves játékokat is, de PS Classic kínálata láttán még én is arcomat kapartam 😊
Csak azért gyűjtöttem a listát, hogy látszódjon: nagyon sok mindenből nincs PS4-re port, remaster vagy remake, játéktörténelmi darabokat is ideértve.
de mondom, ez csak az én véleményem. nekem jobb, ha megmaradnak szép emlékként ezek, semmit nem szeretek újrázni általában, filmeket sem.
https://www.sony.co.uk/electronics/ces
..bár nem tudom, hogy PS5-ről esik-e szó vajh itt 😄 de picit szkeptikus vagyok... de talán 1-2 morzsa jön róla 😊
de nemtom, ez a CES ez azért a non-Playstation termékekről szólt mindig is, szal nem annyira hiszem, hogy ez most változna, viszont eléggé random lett tavalyi évben is a SONY-féle kommunikáció (State of Playek a semmiből kvázi..), úgyhogy van rá 1-2% esély 😄
viszont ami bíztató jel lehet, hogy ott lesz Cory Barlog is a CES-en (állítólag életében először), szal lehet valami PS-related cucc akkor lesz...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.06. 15:47:33
Úgy emlékszem hajnai 2-kor lesz a kezdés
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.06. 15:37:33
jó lenne, ha már itt szellőzne valami a PS5-ről.. 😊
MGS1-4, MG: Revengeance, Castlevaniák egy része? Klasszikus Silent Hillek? A Konami nem erőltette meg magát ezekkel currentgenre.
De ez igaz a Sonyra is: Ratchetek, Sly Cooperek, Ape Escape-ek, inFamousok, KZ1-3, Resistance 1-3. A Demon's Soulsból legalább jó eséllyel jön remaster. Talán egyszer az ICO-ból is fog. De jelenleg ezek sem elérhetők currentgenen.
És az is biztos, hogy nem érdekelt volna a Red Dead Redemption senkit, amikor jött a currentgen második rész? Xbox One X-re is minek van? (A Revolvert inkább nem mondom.) Esetleg ne lehetne eladni egy GTA IV-et?
Mass Effect 1-3? Ninja Gaiden Sigma 1-2? Maximo 1-2? Egy-két autós darab, ha már újakból és jókból kétséges a merítés. (Pl. az NFS: HP, egy-két FlatOut és Burnout vagy akár MotorStorm is színesítené a kínálatot, és ezek bár régiek, de nem csúnyák vagy csúnyán elavult irányításúak.)
Lenne még egy csomó, a legtöbb felsoroltnál ódonabb, de érdekes retró is: Klonoa, Pandemonium, Parasite Eve, Chrono Trigger, Suikoden stb.
A Crash és a Spyro nem véletlenül kapott remake-et: az előbbi folyamatosan tarolt PSN-en, és az utóbbi is jól szerepelt.
Nálam mindig is Achilles-sarka volt a konzoloknak a kétséges vagy semmilyen BC, a PS3 is csak a remasterek és az emulált PS1-es játékok miatt jöhetett szóba. PS5-nél is szempont, de mivel PC és PS3 van, nyilván a PS4-5 lefedése már elég lehet. Azért jó lenne annál több.
PS5 II PSVR
A játék jól néz ki, nagyon jó animációkkal, főleg a szörnyek vannak iszonyat jól leanimálva. Nagyon polisholt és nagyon addiktív
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.06. 12:50:48
Ez minden, csak nem szép grafika.
A játékot nem tudom, hogy milyen, mert nem volt érkezésem rá az intro után, ahogy megérkeztem a központi hubba, vagy város, vagy mi az az elején, megláttam az ottani karaktereket, meg az egészet, és mehhhh, töröltem le.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.06. 12:49:20
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.06. 12:46:11
PS5 II PSVR