PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
durva 😄
TDC Geronimo
SONY’S NEXT-GEN CONSOLE POST SEEMINGLY THE MOST LIKED OF ALL-TIME FROM A GAMES COMPANY
Sony’s PlayStation 5 logo looks to be the most popular Instagram image of all-time from a video games company, according to analytics gathered using social media tool Popsters.
​
Less than 48 hours after it was posted, the PS5 logo image has amassed almost five million likes and 136,000 comments, easily surpassing the second-placed image post, Fortnite’s Avengers Endgame crossover announcement from April 2019 (2.7 million likes).​
...​
At the time of publishing, Xbox’s Series X reveal post has just under one million likes. The FIFA 20 and FIFA 19 cover reveals have 1.5 million and 1.1 million likes.​

Mint mondtam, durva lesz a hype

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Igen ezt mondtam én is, mert Decima Engine megy majd pc-n is a Kojima játéka miatt, a Horizon Jogai a Sony+Guerilla kezében van, nem elég egy Engine, ennyi erővel az Unreal 4-es Gears 4-5 is jöhetne PS-re mert igazából van sok másik U4-es cucc eddig is.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én is ezt mondtam srácoknak, hogy szerintem max azzal keverik a hírekben hogy úgy jön PC-re hogy a Now-on keresztül.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Azt hiszik páran azért, mert a DS jön PCre már minden decimas játék jönni fog... Elfelejtik, hogy Kojima nem 1st party

grebber
PS Now-ba máshogy soha!

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Várj kell írnom a From Software-nek ha akarnak nagy eladási számot akkor itt a lehetőség. 😊 Amúgy én se számítok sokra. 😊

Rage47
remélem jobban megoldják, mert elég idegesítő az xboxnál néha, hogy szétrázza az ujjad, mikor lősz.
az új haptic engine szerintem már jobb lesz a ps5-nél...
vibráció nélkül meg nem olyan élvezetes egyik játék sem
Ulthanito
Én semmit nem gondolok, nem találgatok, se az új konzolról, se játékokról, mert semmi értelme. Tele vannak a fórumok félművelt jóslatokkal, okosságokkal, mindenki mindent tud, mi lesz erősebb, gyorsabb, ilyen lapka, olyan szolgáltatás, támogatni fogja, nem fogja... Mehhh. Alig várom, hogy bejelentsék végre a PS5-öt, de azért, hogy ez a sok sületlenség ne legyen mindenhol.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg ne gondolod, hogy pl. az Eurogamernél nem pont ugyanolyan emberek dolgoznak, mint az itthoni IGN-nél. Innen-onnan szedik az információkat, és leközlik. Egyikük sem felkent szent, vagy diplomás videojáték-szakértő, netán játékkritikus. Ráadásul, az IGN annyiban különb a többinél, hogy az anyavállalat révén több információhoz jut, mint mondjuk egy gamer365 vagy gamekapocs. Mert ők csak szolgamód fordítgatják a külföldi oldalak híreit.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Nézd meg milyen bejelentések voltak korábbi showkon. Az egy kis show, nem gondolod , hogy egy olyan játékból, mint pl az elden ring, ott fognak neked újat mutatni.

Ulthanito
Na, akkor dörzsölje mindenki a tenyerét, ha lesz Elden Ring új trailer, akkor traitoRs mindenkinek ajándékba veszi megjelenéskor a játékot. 😊

Darky, nagy lehetőség! :-D

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Igen

Ulthanito
De ha mégis lesz valami, akkor minden topiklakónak megveszed majd a játékot?

Mert olyan magabiztossággal mondod, hogy mi lesz, mi nem lesz, mintha tudnád. Pedig lövésed sincs róla, csak találgatsz.

Amúgy meg nem a "magyar oldal" híre ez, benne van a forrás. Ha az Eurogamer hozza le ugyanezzel a forrással, akkor nekik elhiszed? <#nemtudom>

Ráadásul hivatalos Sony-forrás, hogy 23 játékot vonultatnak fel (azt nyilván senki nem gondolja, hogy 23 új játékot mutatnak be, de azt az IGN sem állította).
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.08. 12:56:38

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Elden ringből ugyanaz a CGI trailer lesz. Erről a showról ne várjatok semmi újat. Elden ringből leghamarabb E3on látunk valamit

mucsácsó
inkább pont az új AC-t tudnám elképzeni (Ragnarok, ha igaz...), hogy mutatnak róla valamit - de lehet inkább csak E3 😊

viszont Elden Ring tréler fasza, tuti lesz valami gameplay szösszenet, meg megjelenésről is talán valami bővebb infó.. 😊
TDC Geronimo
Kattintás nélkül megmondtam volna, hogy ez valami szuper magyar oldalról származik. Dehogy mutatnak be annyi játékot.

Ja hogy a Taipei Game Showról van szó. Az olyan jelentéktelen, hogy a régi trailereken kívül nem lesz más
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.08. 12:29:54

Kongy
Jah, persze új Splinter Cell meg PoP, mert pont a single player játékokra fókuszál mostanában a Ubi.... Egyetlen valamire való single címük maradt, az AC.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Nem, az nem spoiler.

darkSectorxxx
Sokan beszélnek arról, hogy jön februárban a Horizon pc-re.
Ez igaz?

darkSectorxxx
Ugyanez fémtokon? 😊

mucsácsó
csak egy fan-art nyugi, de szerintem kúúúúúrvajól néz ki:

én nagyon remélem, hogy van rá esély, mostani kék azért eléggé elbassza az összképet, meg már rohadtul uncsi is...

valamit tuti változtatnak majd, hogy ne legyen összekeverhető a PS4-es játékokkal szerintem - mégha marad is kék, de árnyalatra biztos más lesz valamennyire, de ez a fekete nagyon ütne 😊
Én azzal kezdem az új gép bekapcsolása után, hogy menüből letiltom a rezgést. Soha nem tudtam megszokni, pedig a PS1 óta lett volna rá idő bőven, így nem is eröltetem a dolgot.
Néha engem is, PS3-on az inFamousban sokat zsibbadt a kezem, hála a DS3-nak és a vezetékeken csúszkálásnak, és gyorsabban is merült tőle. Azért kikapcsolni nem szoktam, hozzá tud tenni valamicskét az immerzióhoz, de ha nincs egy régebbi játékban, nem hiányzik.
darkSectorxxx
Ja nem ez már kb, max a 2. konzol lesz részlet....

mucsácsó
Meg PS5 revealt is pletykálnak, de nemtom... 😄
grebber
A Sony 23 játékot fog bemutatni egy februári rendezvényen, a lista impozáns

Állítólag az Ubisoft pedig AC-t , Splintit és Prince of Persiát villant majd...(állítólag)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.08. 08:56:47

Next PC upgrade: 2022

Ulthanito
Ez az opció nyilván továbbra is meg fog maradni.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Újabb részlet? 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudod mi ez?

PS5 II PSVR

mucsácsó
Oksa, köszönöm a tippet, megnézhetjük egyik nap! Felveszlek 😉
Hát Co-op valami eszméletlen!Olyan durván nehéz és olyan komolyságot igényel hogy nemigaz😊
Fejlődni tökéletes és ad 4 operátort!

Amúgy multiba is tökmindegy mibe kezdünk bele,mindegyik el van találva.

Ha úgy vagy szólj és mehetünk Co-op.
Vegyél fel:TomStorm#6709347
mucsácsó
én is iszonyatosan elvagyok vele, de én csak multizok 😄 nem tudom megunni a DOM-ot, meg a Gunfight-ot sem - ahogy a Shoothouse/Shipment mapokat se😄

singlet még mindig nem toltam végig, co-opban is egyelőre 0 percem van.. 😄
Na összes CoD Co-op misszió done.Hát Paladinnak 40x futottam neki kb😮
Most megyek segíteni másoknak😊
R115-el meg 2db 40-es fegyóval😄

Nem gondoltam volna így GoW után elleszek valamivel CP2077-ig.Dehogynem!

Alap.Ha nem lenne,dobnám ki a kezemből!!
Ezért is utáltam meg egér+bill-t.Iszonyat sokat elvesz élményből ha nincs Feedback!
darkSectorxxx
Néha az igen.

Kandurex
Engem zavar, hogy berreg és rázza a kezem. <#pardon1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Kíváncsi leszek.
Nekem a legfontosabb az lenne hogy maradjon meg minimum ennyire ez a megoldás hogy pendrive-ra másolgathassama játékaim mentéseit.

TDC Geronimo
Hidd el fel fog. Most, hogy lesz rá dedikált HW. Durva lesz ám az

darkSectorxxx
Ja értem már, azt hittem a 3d hang az olyan mint ez a sok.1 hangzás, de értem már mire értednő a 3d....
Hát nem tudom hogy az mennyiben lesz jobb, azt hallani kéne, lehet fel se tűnik majd a különbség..
Mármint az én bot fülemnek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.07. 22:33:54

TDC Geronimo
Persze. A mostani 3D audio is fülesen az igazi.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.07. 22:30:21

mucsácsó
az mondjuk rohadt durva lehet 😄 de gondolom nem is árt hozzá egy brutál hangcucc, ami ezt fullban támogatja, különben szartse ér majd 😄
mucsácsó
hát meg elvileg ugye rezegnek majd a triggerek itt is már, mint a XBONE controlleren is - vagy ez lenne ez, hogy a "haptic"? <#idiota> énnemtommá melyik mi 😄
TDC Geronimo
Ezt a 3D audiot úgy kell elképzelni, mint pl a raytracinget. Azt mondják különféle tárgyakról máshogy verődik vissza majd a hang stb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.07. 22:30:27

TDC Geronimo
lol

Rezgés az egyik legjobb cucc a kontrollereken. Szerintem hozzá tud adni az élményhez, ha rendesen meg van csinálva. Ilyen lesz a haptic is meg az adaptive trigger
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.07. 22:28:47

Kandurex
Én szerintem elsőre fogom kilőni, ha lehet. Mint ahogy a rezgő kontrollert sem tudom megérteni, hogy miért jó.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Az tuti jó lesz.

darkSectorxxx
Na jó, de bármilyen 5.1-es cuccon ezt lehet majd hallani?
Vagy miken fog ez érvényesülni, mert gondolom a tv hangszóróján nem...
Optikai erősítőm nincs igazából.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.07. 22:11:25

mucsácsó
állítólag kurvajó, hogy be tud feszülni a ravasz, és egy élmény shotival lőni vele 😄
TDC Geronimo
Az nem csak fülesre vonatkozik

darkSectorxxx
Kontroller engem is, a füles annyira nem. Nem szeretek fülessel játszani.