PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk ez már tavalyelőtt is hír volt, hogy marketing-stratégiát vált a SONY, ennek előszele volt a tavalyi E3-skip és State of Play-ek - de úgy látszik ez a vonalat viszik is tovább, sőt...
amúgy érződik nagyon, hogy közeledik az idő, mert tényleg mostanában szinte majdnem minden napra jutott valami SONY/PS5-related hír 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation will not participate in E3 2020
de helyette:
The company will instead attend 'hundreds of consumer events across the globe
<@GIBiz>@GIBiz>Confirmed: PlayStation will not be attending E3 2020
Jó néhány hosszú change logot láttam már olyan bugokkal, melyeket nem sikerült előcsalnom. DS-éi számomra semmitmondóak, a lista alapján és gyakorlati tapasztalat híján csak találgatni tudom, hogy mennyit számítottak volna ténylegesen nekem. (Ettől még te találhattál számodra egyértelműen fontos dolgokat, és én is a patchelésben bízom a nempatchelés helyett.) Nem is próbálok senkit meggyőzni, hogy bugmentes csoda/bughalom volt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.01.13. 22:36:12
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ellenben én úgy írtam le amit írtam, hogy utánanéztem, hogy miket javítottak és abszolút nem csak jelentéktelen dolgokat. (A DaS 3 esetében anno még ki is gyűjtöttem. Ha beszúrom ide, annyira hosszú, hogy leakad a fórummotor azt garantálom.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bugok csak az egyik része a pre-order ellenességnek. A másik része a kivágott content és az jóval zavaróbb, mint egy clippingelő mob.
"próbálom minden játékból kihozni a maximumot,"
Dettó... csak én másképp. Próbálom a lehető legjobb játékélményt elérni és ennek szerves része a relatív bugmentesség, a teljes tartalom, az optimalizáció és persze a minél jobb megjelenítés. Nekem az nem játék, hogy gyűjtsek össze 100 ládát és kapok érte egy trofit, majd a végén emiatt is platinát. Nekem az semmi... sőt gyűlöletes játékelem, felesleges, ostoba időhúzás, amivel a játékosok kényszerességére hatnak.
DaS 3 DLC-k baromi jók voltak és hoppá... a Bloodborne DLC is eléggé odacsapott. Na látod pontosan ez az amiért főleg elkerülöm a Day1 gaminget. Mert igen is van egy rakat példa, amikor a DLC-k baromi jók, tartalmasak és nagyon is megéri őket letolni. Legutóbb ilyen volt a Mario Rabbids Kingdom Battle - Donkey Kong DLC-je, ami konkrétan egy külön önálló játéknak is elmenne és a Steam-en nyugodtan lehetne 29.99-ért árulni és vennék, mint a cukrot. Legalább 10 órányi jópofa gametime-ot adott és nem kamu szarokkal, hanem DaS 3, BB-féle valód élvezetes tartalommal. De mondhatnám a Witcher 3 legendás DLC-it is...
Éppen ezért nekem az nem fér bele, hogy letolok egy 100 órás játékot, majd 2 év múlva mikor valóban fullos lesz, akkor meg megint. Azt utálom. Inkább kivárok.
Egyszerűen őrület a játékipar gondolkodása ilyen szempontból, hiszen Day1 kapsz egy csonkavalamit' (vannak kivételek evidens) drágán, aztán ha türelmes voltál és nem vetted meg, akkor 2 év múlva kapsz egy kipolírozott élmény full extrákkal, töredék áron.
Fura, hogy neked nincs igazán backlogod... mondjuk, te jóval több órát töltesz el játékkal, mint én tini koromban.
Az én rövid egy életembe éppen a játékőrület fér bele kevésbé. Egyszerűen másodlagos, inkább másba a lapátolom a pénzt és az időt. Továbbra is szeretek játszani, a végtelen játékom közül sok mindenhez lenne azonnal kedvem (30+-osak éppúgy előkerülnek, mint frissek), ezért sem izgat annyira a hájp. Ugyanakkor ha soha többet egy percet se játszhatnék, az se hatna meg, mert annyi mindent tudok és szeretek csinálni, hogy ezer élet is kevés hozzá.
Rühellem a DLC-ket, már csak elvből is kb - de szvsz ha jelent meg a gaming történelem során épkézláb tartalmú és kimagasló ár-érték aránnyal bíró DLC, akkor az a Bloodborné, és a Witcher 3-é 😊
Remélem ha lesz egyszer CP2077 DLC, akkor az is hasonlóan masszív tartalommal gyün majd 😄
(nagyon zárójel: a Control uccsó 2 expansion DLC-jétől is sokat várok azért, hátha..)
Ezért sem érem magam utol. Egy halom játék vár folyamatosan arra, hogy sorrakerüljenek. De most annyira behúzott az AC Ody, hogy szerintem nem is fog más menni, amíg nem végzek vele. És az nem egy hamar lesz...
Adversus solem ne loquitor
Nagyon ritkán volt bármiféle problémám ebből, vagy simán csak nem érdekel, ha egy játéknak van pár hibája. Ellenfél átüt a falon? Átesek itt-ott a térképen? Whatever..., amíg nem válik valami játszhatatlanná, nem izgat, van jobb dolgom is ,mint ezeken bosszankodni, nekem ezek nem vesznek el semmit egy játék élvezetéből. Death Stranding-ban a motor fizikája csapnivaló a köves, dombos terepen, azok kívül az égvilágon semmi gondom nem volt vele. A javítások többsége inkább Quality of Life
Próbálom minden játékból kihozni a maximumot, mindent megcsinálni, sokszor kiplatinázni. Ha ez megtörtént, kb soha nem veszem elő többé, megyek tovább, jöhet a következő cucc.Nagyon ritkán térek vissza DLCzni, pl se Bloodborne, se DS3 dlc nem volt meg, és már nem is lesz, az alapjáték engem tökéletesen kielégített, pedig imádom mindegyiket
Ezért nekem nincs is nagyon backlogom (a kb 50 lemezes játékomból mindössze 3 nincs végigjátszva, amik már nem is lesznek,mert nem tetszenek(LBP3, Driveclub, MGS5)) , digitális cuccokból is mindent végigvittem, ami érdekelt.
Most is csak azért szereztem be az Assassinó Originst, Bards Tale 4-et, hogy kihúzzam valahogy máciusig, mert nincs semmi más most ami érdekel, visszamenőleg sem. Még jó, hogy dobtak egy Uncsi Collectiont is az ehavi plusszban, elleszek ezekkel FF7-ig, onnan meg már újra telített a március, április. Persze addig még jöhet ps store akcióban 1-2 más, kisebb cím is, olcsóért bármit beszerzek 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.01.13. 18:43:13
PSN ID.: Beegabor
Kezdem összerakni, hogy itt ti igazából a hype train-ről beszéltek. Mer' az IGN cikkez róla, mer' a Neogaf erről beszél, mer' a Reddit-en nyílnak a topikok, mer' az SG-n már 2 haver is tolja én meg itt "szenvedek" egy másik AAA játékkal. Erre a vonatra nekem nincs jegyem, annyira érdekel, mint a ducktape-elt banán a falon. Kinőttem. Rég.
A Sekiro-ra elég jól összeszedték magukat. Magukhoz képest egy elég jól letesztelt programot adtak ki a kezük közül. Meg is lepődtem... PS4-en is asszem' csak 4 patchnél jár, ami nem sok.
Anno a DaS 3-ról itt a fórumon is írtam legalább 1 oldalnyi észrevételt arról, hogy mi hibás... ennek 90%-át kijavították idővel, de volt amihez majdnem 2 év kellett.
Nekem ezek a letolom még 1x a DLC miatt húzások nem férnek bele, pont azért, mert annyi jó játék van, hogy erre egyszerűen nincs idő, hacsak nem vagy unatkozó milliomos, akinek se háziállata, se családja nincs. Úgy oké, úgy lehet egy BB-t újrázni csak azért, hogy a DLC-re legyen esélyed, belerázódj újra.
"utálok kimaradni bármiből is"
Itt félreértjük egymást. Nem maradok ki én sem belőle, csak később tolom. Elvárom, hogy olyan terméket tegyenek le elém, ami teljes, a lehetőségekhez képest a legjobban optimalizált és - amennyire lehetséges - hibamentes.
A gaming piacon kb. már csak egyedül a Nintendo az, aki képes a régi nívót tartani, vagyis, hogy úgy képesek kiadni egy játékot, hogy abban hibát nagyítóval kell keresni. Ennek ellenére ők is néha patchelnek, de egészen elképesztő, mennyire jó náluk a teszter team. (A hardver meg egy rakás szar, de az más kérdés.)
A többi team, még indie fronton is teljesen más nézeteket vall, kb. ezt: "Mindegy mi van, csak adjuk már ki a programot, jöjjön belőle a pénz... majd patcheljük." Én értem, hogy hajtja őket a kiadó, meg benne áll sok millió, csak egyre többen vagyunk, akik inkább kivárnak egy Gold, vagy GOTY verziót, mert már sokszor benyalták.
Szerinted, mi történik, ha nyáron tolom a DS-t 4k, 60 frémmel? Biztos szar lesz nekem? Miből maradok ki?
Azt megértem, ha azt mondod, hogy 2020-ban tolni egy 30 éves játékot, egy kissé túlvárás... de 1-2 év? Csak jobbat kaphatsz... sőt... jobb áron is.
DS3-mal is megjelenéskor toltam, ott se éreztem azt, hogy bármi hiányozna vagy rossz lenne - nyilván DLC nem volt, de azokkal mai napig nem is toltam 😊 sőt, BB-nél sem. utólag megvettem még1x, miután kijött a DLC, aztán letoltam még1x, azt ennyi.
De ez meg megint lehet az én hülyeségem, utálok kimaradni bármiből is, ami érdekel - és ezt egy durvábban érzem az idő elteltével és egyre türelmetlenebb is vagyok, szóval..jah 😄
A hobbink rendkívül szerteágazó, millió komponensből és alanyból áll... nálam most a Breath of The Wild-ot pont annyira lepi a por, mint a Sekiro-t, mert éppen máshoz volt kedvem. Irdatlan a backlogom, pont, mint itt mindenkinek, holott nincs olyan nap, hogy ne játszanék legalább 1-2 órát (hétvégén/szabin min. 4-5-öt/nap). Nem, hogy nem racionális döntés szarabb verzát tolni Day1, de okot sem találok rá azon kívül, hogy elmondhassam: én day1 toltam.
Elhiszem, hogy te nem láttál a DS-ben hibát, ettől még a 8. patchnél tart, biztos a semmit javították rajta. Nyilván.
Day1 toltam DaS 3-át, szarvót'. Kijött hozzá TÖBB A4-es oldalnyi patch, meg 2 baromi jó DLC, 3 évvel később letolva: Frankó.
Nioh? Dettó. Day1 PS4-en és PC-n is sokan ekézték. A jelenlegi tartalomnak csak egy része volt benne, rengeteg hibát javítottak, most már nagyon király. Ezernyi ilyen példám van, engem többet nem húznak be se elvakult hype-al, se kamu érvekkel.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.13. 12:56:55
ezt... köszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Olyan, ez, hogy mindenki már rég Ford T-modellel jár, te meg még ülsz az ökrös szekéren és csapkodod az ostort, hogy haladjatok már.
Tényleg szíve joga mindenkinek olyan életvitelt választani, amit, de én az egyszeri életemmel ezt a kicsontozott, kifillérezett életmódot biztos nem akarnám folytatni.
A hobbimba nem akarok józan lenni, időnként akarok nem racionális döntéseket is hozni, sőt, olyat is, ami anyagilag adott esetben nem gazdaságos. De ettől a hobbim, hogy érzelmekről szól, ami megpezsegtet, amit imádok, ami izgalommal tölt el, nem állítok mellé egy hároméves pénzügyi is stratégiai tervet, hogy majd mit mikor és mennyiért veszek meg mert addig mennyit spórolok vele...Ez a hobbim. Nem a cégem könyvelése, könyörgöm!
Ettől élet az élet, hogy úgy érzem, hogy teret engedek magamnak, a vágyaimnak, és itt és most alapon amit szeretnék, megszerzem, nem pedig taktikázva, a banki egyenlegemet nézve kurva racionális döntéseket hozva kelljen átfakírkodnom az egész életen.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.13. 12:02:30
PS5 II PSVR
A PS4-es Death Stranding jelenleg a nyolcadik patchnél tart...
"De ha valaki kibírja hogy ott egy játék, amit szeretne játszani, vagyis HA szeretné nagyon, az nem fog várni."
Ezt meg is érteném, ha nem lenne mindenkinek km-es backlogja, meg egy rakás olyan jó játéka, amit nem tolt még végig és parkolópályán van.
"Juteszembe, te voltál az aki mmegvette a 2080ti első egyik példányát? Miért nem vártál vele 1 évet? Mert az egy PC modul? 😊 "
Semmit ilyesmit nem vettem. 1080TI-t vettem használtan, garral, majd eladtam, használtan, még mindig garral. Majd hozzátettem egy keveset és vettem egy 2080 Supert. Azért nem vártam vele, még 1 évet mert egyrészt ki kell szállni a drága hardverből, ha van rá lehetőséged, másrészt 4k-ra váltottam, 4k-ban játszom folyamatosan.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
Viszont a vizimalomnál a ninja sokkal gyirsabb, kb 1 perc alatt 2400xp
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.13. 07:28:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hatred meg az ucsó boss-nál elvetettem egyelőre az ötletet miszerint 1 élettel.....
Szóval simán megyek tovább innen.
Volt, hogy a dojóban egyfolytában 4 órán keresztül csináltam, hogy respawn-paraván mögött első ellenfél lebogyóz-aztán a körfolyosón álló ellenfél hátulról lebogyóz, visszafut- respawn.
A csajom meg kérdezte értetlenül, hogy ebben te mit élvezel? Mondtam neki, hogy hidd el, hogy az ég világon semmit...
Mire a végére értem, úgy megutáltam, hogy soha többet elő nem veszem azt a játékot.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.13. 07:25:41
PS5 II PSVR
Az szép, neeeem, csak én most filózom azon hogy unalmamba lehet megcsinálom, Április 3.-áig uborkaszezon van nekem, visszafelé játszogatok és gondoltam miért ne, nem lehet olyan sok kitétel, ahogy néztem a XP pontok farmolása az egyetlen ami sok idő talán. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.12. 21:55:28
/illetve most, hogy szóba került, annyi maradt meg, hogy a halas sztori jópofa volt, meg valamihez annyi zseton kellett, hogy szivárványt hánytam, mire meglett. De szerintem egyikkel sem leszel előrébb <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.01.12. 21:15:48
Jason Schreier (Kotaku Splitscreen) : "Sony will have PS5 only titles at launch"
+Jason wants to do (later) raport on PS5 line up
+most third party stuff should be cross gen (AssCreed etc)
+MS is going for "titles on as many devices as possible" approach
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.11. 23:44:01
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.01.11. 19:10:17
Store-ról nem is beszélve, bár az sose volt villám 😄 jó lenne egy fluid rendszer alá... inkább legyen fapados mint egy XMB volt, de legalább menjen akkor faszán 😄