PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
De egyáltalán jön ez PS4-re?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
dio4... Mai blizz egy nagy nulla. Most is amit műveltek a W3 reforgevel egy vicc. Ezerszer inkább PoE2, az legalább ki is jön jövőre nem 3 év múlva.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
Hányás egér+billel, sztem kb majdnem hogy lehetetlen azzal jól dashelni, erősen ajánlott a controller, ezt a fejlesztők is hangsúlyozzak - btw, natívban támogatja a PS4/Xbox controllert, abszolút controllerre termedt szvsz, de nyilván játszható egérrel is, ha meg tudod szokni 😊
Én szerintem kb 1 runt max ha letoltam egérrel, részemről offos, PS4 controllerrel tolom.

Én szerintem vegyétek nyugodtan PC-re az earlyt, tényleg brutális content van már most is benne. Nem a hagyományos kókány early access 😉

... épp nyomtam a Torchlight 3 alfát ..na, ott viszont azért már vannak bőven bajok 😄
Nem rossz az sem, de teknóban nagyon elmaradott, a Dio4 megeszi reggelire minden téren sajnos... Bár ha tényleg ez kijön 2020-ban, és gatyábarázzák rendesen, akkor D4ig el lehet majd nyomkorászni talán 😊
Moby
A vége előtt legalábbis nem várható semmi.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Tedd át a tvt game modeba vagy annál a HDMI inputnál kapcsold be pc modeot. Nem tudom milyen tvd van mindegyiknél más.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.30. 22:28:59

Sziasztok! 😊 Kicsit offos de hátha, akinek hasonló gondja volt már ebből az tudna segíteni! 😊 Adott egy Asus gamer laptop,amire megvettem a Gears of war 4et meg az 5öt, és ezt természetesen a Sony 4k tv-men szeretném élvezni, viszont Hdmi-vel rákötöttem a gépem, csatlakoztattam egy frissen erre a célra vett box kontrollerjét, full hd ultra beállítással, de amikor célzok a játékban, akkor minimálisan később reagálja le a mozgásomat TV-n, a géphez képest, ahol viszont rögtön reagál mindenre. Szerintetek másik hdmi kábel kellene vagy más lehet a megoldás? Ha hdmi akkor lehet kapni megfelelő jelátvitelűt is aminél ez a késés megszűnhet? De lehet hótegyszerű a problémám. csak én gondolom túl! 😄 Segítségeteket előre is köszönöm! 😊
Utoljára szerkesztette: Árpitallica, 2020.01.30. 22:27:55

j0nNyKa
milyen helyeken? ez egy pörgős arpg rougelike dungeon crawler, nemá

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Én pont ellenkezőjét hallottam, legtöbb helyen kontrollert ajánlanak

j0nNyKa
háááááááááát azér az erősen egeres játék

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Te írtad, hogy tolod Hadest? Tetszik nekem is, de nem tudom megvegyem-e most PCre vagy várjam meg PS verziót. Ha idén kijön akkor gondolom jön PSre is

TDC Geronimo
Holnap lesz 7 éve hogy bejelentették a PS4 eventet. Valamiért az az érzésem februárban mégse lesz semmi :S

mucsácsó
ezt egész régóta tippelgetik - szerintem is jogosan, és lenne benne fantázia bőven - de a sok reddites hobbyközgazdász már múltkor megszakértette és levezette, hogy miért nem kerülhet egészen biztosan a SONY-hoz (állítólag a részvények eloszlásából adódóan kötelezően publikus) ajánlattétel nélkül a Remedy úgy, hogy az ne kerülne ki bejelentés előtt a finn hatósági szervek honlapjaira, amitől meg instant robbanna a net 😄 ..de aztán kitudja..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.30. 20:50:45
A ps4 remote-ról érdekelne hogy csak helyi hálozaton megy? Vagy csak net kell hozzá? Ha otthon megy a ps4 bárhonnan játszhatok telóval? Korlátlan mobilnetem van az nem gond 😊

TDC Geronimo
Vannak pletykák arról, hogy Remedy lehet csatlakozik Sony WWShez. Bár kétlem, mindenesetre beleillene a bandába a munkájuk alapján

Tatyla
Én is anno csak PC-n toltam mindet ezer éve

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Na pörög RIME credits. Ha tudom, hogy ez ilyen és nem is hosszú letolom hamarabb <#eljen>

Nem rajtuk akartam bosszút állni, egyszerűen csak várni kellett volna a DLC-kre, és a BW-pontos szenvedéshez sem volt kedvem. Az egy agyrém volt. Később megvettem az alapjátékot a DLC-csomaggal, de már nem jutottam el oda, hogy hozzá is érjek. Egyszer még fogok, a ME2-t már feltettem nemrég, hogy a két játékot összekötő DLC-t megnézzem (az ugye a 3 előtt jött, a többi daykevés végigment 110+ órában, mert előrendelő voltam, illetve vettem egy csomó akciós pontot).

Mindenesetre ha előrendeltetik velem, mint a Dragon Age: Originst (ehhez is volt normális DLC, de a többség nem túl acélos) vagy a ME2-t, akkor tőlem több pénzt gomboltak volna le, de a DLC-zős élményaprózás kiölte belőlem a lelkesedést. Persze lelkesedni jobb, mint nem, de minden kieső játék helyére pályázik 1000 másik.
TDC Geronimo
na lehet bioshockot letolom megint, utoljára PS3on toltam

Seth
Februári PSPLUS:

Bioshock: The Collection
The Sims 4
Firewall Zero Hour

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Egész biztos, hogy te jártál rosszul, és nem ők.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ja, most már értem.

PS5 II PSVR

Nálam a szétdéelcézés miatt maradt ki a 3, pedig az 1-2-t bírtam.
darkSectorxxx
Das 1 nem a szívem csücske. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
ign -.-

mucsácsó
IGN 6/10 😞 😄DDD
de amúgy nem kapott olyan rosszakat, átlag 7-8 😊
TDC Geronimo

Tatyla
Ezen a szarkazmuson most hangosan nyeritettem 😄

Nem soha. Abszolút nem játszottam végig 5x-6x az első két részt és 3x a harmadikat. Egyáltalán nem. 😄
Amúgy 1-2 évente előveszem egy teljes trilógia újrajátszásra.
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Nem az a jel...

Ulthanito
Amúgy ez mitől jel? 2013-ban feltöltött videó..

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kéne, mert a boxosban nincsenek DLC-k. Ekkora faszságot amúgy, ezért iszonyat félmegoldás ez a backward, mert mindig csak az alapjáték van benne, a DLC-k nincsenek.

És pont az ME3 az, ami a From the Ashes DLC nélkül félkész játék, nem értelmezhető, nincs értelme tolni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.28. 12:36:54

PS5 II PSVR

Rage47
Én is imádtam, a 2-t még gyűjtőiben is megvettem 😄 A 3-at meg az Xbox backward compatibility-nek köszönhetem 😊
Nagyon kéne az a Remaster.
Moby
Dehogynem.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
@Darky: Ebben a koszos télben biztos vágysz valami kihívásra:

Squilla már egy kézzel tolja a Dark Souls-t, levelling nélkül.....

PS5 II PSVR

Ulthanito
Atyaég, mennyire király lenne! Emlékszem, amikor először játszottam az ME-vel, rögtön az elején a citadellán Tali küldetésénél abbahagytam, hogy mi ez a szar, én ezzel nem játszom.

Utána eltelt egy év, megint elővettem, majd parádés sorozat következett: az első részt négyszer, a második részt hatszor, a harmadik részt négyszer toltam végig, DLC-kel együtt. Zseniális játék, ha egyetlen játékot kell mondanom a múltból (kicsit távoli múltból), ami igazán megérintett, és még a mai napig bennem él valahol, az a Mass Effect-trilógia.

Emlékszem azt a sokkot, amikor (mivel a family armor küldetést nem csináltam meg tudatlanul) Wrexet lelövöm, és meghal......tátva maradt a szám, teljes pánikban voltam, hogy én ezt nem akartam. 😞

A ,második rész a nagy kedvenc, a végét még meg is könnyeztem, DLC-kel együtt komolyan az egyik gaming pinaccle az életemben.

PS5 II PSVR

Tatyla
Dehogynem még a PC-s időszakból, mondjuk androméda már ps4

mucsácsó
szerintem csak mi ketten vagyunk így, többség tuti lenyomta 😄
TDC Geronimo
atyaég itt senki se tolta az ME trilógiát? <#guluszem1>

Annyit tennék hozzá, hogy én ME előtt ki nem állhattam a scifit. Azóta imádom.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.28. 00:00:42

mucsácsó
hm... na, akkor nem vagy ezzel egyedül 😄DDD
Andromeda is kimaradt, bár azért úgy tudom nem kár 😄
TDC Geronimo
szerintem a 3al semmi baj sincs. 2 a legjobb ez tény, de a 3. részben volt legjobb a combat
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.27. 22:54:39

Kongy
Most így kapásból azt mondanám, hogy a trilógiából a 2-t érdemes pótolni, a többivel nem vesztesz sokat. Az első rész rém elavultnak hat manapság, a 3 meg hát.. maradjunk annyiban, hogy nem hozta a 2 után elvárt szintet. De persze a 3 játék ad ki egy kerek egész sztorit a DLC-kkel együtt. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
😮O

atyaég 😄

n000rbi
Nekem mindhárom, de erre már pár éve is rácsodálkoztál 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Mivel most márciusig nem nagyon van nagy játék, ezért nézegetek régi játékokat, amik esetleg kimaradtak, illetve itt van ez is, ami holnap jön ki és elég érdekesnek tűnik.

Szerencsére nincs sok, csak sikerült szerencsésen belecsapnod a YT AV scéna csörgősipkás turbókreténjébe 😊 Neki egyébként azért töri a feketét, mert maxra húz minden dinamikus kontraszt-szart.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

TDC Geronimo
Hát ja arra figyelni kell. Mióta megvan én sima TVt nem is nézek. Csak filmek mennek rajta, netflix meg gamek

Tinman
Nem ismerem, csak nézegettem a témában videókat és akkor ezek szerint elég sok troll van, vagy van abban igazság amit mondanak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elégedett én se vagyok, de rá kellett jöjjek, az elmúlt hónapok gyakorlata alapján, hogy az OLED nekem totális zsákutca. Embertelen mennyiségű statikus tartalom megy a kijelzőmön és elhiszem, hogy tutinemégbe', de ha valakinél tuti igen, akkor az én vagyok.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.27. 18:36:50

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

AntiHero
Akkor még pc-n jàtszottam és vàrtam a magyaritàst. 😄
Azóta màr biztos kijött. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun