PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ha lesz még erőm hozzá, akkor tuti éjszakába nyúló géming lesz, az első részt is alig bírtam abbahagyni anno, pedig akadt mint a rosseb néha 😄 szép munka lett 😊
Adversus solem ne loquitor
merhogy lehetoseg minden pillanatban van vegtelen, az hogy valaki a vegtelenbol folyamatosan egyet (es ugyanazt az egyet) valaszt, az.. az fuggoseg
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nálam pl ilyen nincs, amikor játszom/streamelek, nem kérek szabadnapot melóba, nem mondom a családnak, hogy várj most nem megyek segíteni. Hanem csak péniszverés helyett játszom.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha bármi más van, lazán telibeszarnék mindent, de eddig semmi, vagys van, mert 1 hónapja nem játszok, mert most nem érdekel semmi.
Max híreket olvasok, meg volt FF7 demo pár percig.
Nálam ez unaloműzés mâr semmi több, gyerekként talán még az lehetett, függőség, de mára már sokkal inkáb unaloműzés.
Maga a gyűjtés pláne nem érdekel már játékokban.
Néha megveszek, vagyis vettem pár kedvenc játékomból kis relikviákat.
De ezeket bármikor leteszem, ha van amiért megérné.
Sokszor nagyítóval keresem már azokat a játékokat, amik manapság érdekelnek.
Mások nevében viszont nem tudok beszélni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.11. 11:38:57
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ez pont egy PS4 topicban nem szabadna, hogy bármi problémát okozzon, bárhogy is van - nem? 😛
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem kár ezt magyarázni tovább. Az alkoholista is tagadja, hogy alkoholista. Pont azért beteg.
PS5 II PSVR
Nem. (vagyis ez a függőség egy komolyabb állapota).
PS5 II PSVR
De az, hogy ekkora "könyvtáram" van, az nem jelenti azt, hogy függő vagyok, ugyanis akkor nem híreket olvasnék, sorozatokat néznék éppen, miközben pihenek, hanem tolnám remegve xy játékommal. De nem tolom. Ha olyan kedvem van, most Switch-en a Yosh's Crafted World-be 1-1 pályát lenyomok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sokszor ez inkább gyüjtögetésről szól, pláne pc-n steam.
Van hogy ingyen kapsz, vagy nyersz, vagy veszel 15 dollárért olyan bundlekat, amikben van akár 10-15 játék is.
Ha Tinman-nak van 2000 játéka annak nagy része kisebb indie cím.
Képzeld el a következő 3 hónapot. Képzeld el, hogy kapsz egy rakat pénzt és azt csinálhatsz belőle, amit csak akarsz, de nem játszhatsz. Ha úgy érzed, hogy ez nem túl jó deal, mert hiányozni fog a gaming, akkor függő vagy.
Ezen kívül heti egyszer szoktam alkalmat teremteni némi alkoholizálásra. Ha barátokkal beszélgetve, akkor úgy. Ha egy sorozat előtt fröccsöt iszogatva, akkor úgy. Erre van igényem, azt nem mondom, hogy szükségem van rá, de szeretem. Ha nem jön össze valamiért, akkor viszont nem rágom a rongyszőnyeget. Valamint ha random módon megkínálnak teszemazt egy pohár borral, akkor azt visszautasítom, mert nem az alkohol ténye a lényeg ebben az egészben nekem, hanem a folyamat, és a körítés. Zacher szerint ez már feltétlen függőség. Mások szerint nem.
Felfogás kérdése, de nem jelenteném ki szilárdan, hogy nem vagyok függő.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.03.11. 09:48:31
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS5 II PSVR
Teccikérteni?
PS5 II PSVR
Az biztos hogy nem a Core/random multipayer hanem inkább a Hardcore multi/Survivor részre hajaz😄
Vagy Hunt Showdown.Vagy mind2 és tuti megleszek Last2-ig..

DOOM Eternal on PlayStation 4 Pro will up- sample to 4K (2160p) from 1440p @60 FPS.
The PlayStation 4 Pro version also supports HDR.
Nameghát a days gone is pl volt amilyen volt, az olyan mai napig, szerintem mégis egy rohadtjó játék. Nekem az volt legalábbis. Olyan keveset játszok mostanában, hogy ez a mihogyfut már absz nem szempont. Legyen jó játék, meg legyen kicsi időm rá.
És zeneileg ha ezt valami 2020-ban maga alá akarja gyúrni, annak fel kell kötni a gatyeszt. Nekem ez pl fontosabb szempont, mint a hogyfut. Zenével lehet rohadtul érzelmeket közvetíteni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.10. 22:47:55
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De Xbox tulajokból igen, kevesebb van.
/oké, 150+ milliót mondtak, de ha 152 azzal sincs előrébb az MS
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.10. 22:08:42
vagyis nem, mivel PC-re is van az Ori, és kibazsott sokan oda voltak már az első részért, és várták ezt is kegyetlen.... vagyis szerintem jó értelemben mondva nagyon is szopkodják a kukit még többen és jobban ahogy ismerősöket meg neten lévő hype-ot látom mint szerintme ps4-en tennék.