121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    LOL xbox uk most tweetelte ezt

Viking warriors
    Rampaging dinosaurs
    Cities filled with vampires

...and that was just the first look at Xbox Series X game footage.

Na ki veszi észre a poént? :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.07. 19:34:14
  • j0nNyKa
    easy, mikor játékot vennél, tegyél.... mást! pl játszál a végtelen backloggal!
    (mondom ezt én aki ~ugyanabban a cipőben vagyok mint te)
  • Moby
    Sors. A tevés az életem.
  • j0nNyKa
    pedig nem/kevesebbet venni könnyebb mint venni, kevesebbet kell érte tenned
  • Moby
    Azt nemlehet. Nem megy.

/bár most ez egy hősies időszak. Miután egy csomó szart megvettem, a trials of manát inkább elskippeltem, és olvasva a véleményeket, ezt nagyon jól tettem :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 19:22:38
  • darkSectorxxx #106282
    Vegyél kevesebb játékot és akkor nincs probléma. :D
  • Moby
    Soha nem fogok a játékaim végére érni. Már megbékéltem vele. Ez ilyen.
  • TDC Geronimo
    Amúgy Dirt5nél bejelentették, hogy lesz 120fps mode Xen. Gondolom PSen is
  • Moby
    Hazudsz! RT nélkül NEM LEHET jó arcokat csinálni!!4!
  • TDC Geronimo
    Ja meg a zene... miután megnéztem trailert 5 percig állt a szőr a kezemen, ilyen se volt még :D
  • darkSectorxxx #106277
    Fasza, végülis jól fut pc-n is, de jöhetne magyar feliratocska. :D
  • Evoluti0N
    :(
    Nekem szerencsére nincs ilyen bajom. Mindig van bőven mivel játszani és mindig találok valami újat. Gyorsabban jönnek ki a játékok, veszem meg a játékokat, találok régebbi játékokat, amik érdekelnek, mint ahogy érkezem végigjátszani őket.
  • TDC Geronimo
    Hát öhm... majd meglátod :D

Amúgy tényleg nem spoileres, amiket kiadtak 1 hónapja kb hivatalos képeket azok vannak benne, de mozgásban ez akkorát üt mint a 3as metro. A facial animok olyan szinten vernek köröket mindenre, amit eddig láttunk, hogy arra szavak nincsenek.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.07. 19:12:28
  • TDC Geronimo
    Hát máshogy nem is lehet ilyet csinálni
  • CptFlint
    Nem mertem megnézni. Egyik végső bástyám idénre. Ne hypolj lécci
  • Evoluti0N
    Persze, h nem. Mind tudjuk, h rabszolgák, Niel meg gyíkember és illuminati tag.
  • CptFlint
    Elírtam az angol megfelelőjét bocsi. Nem is tudtam, hogy használják magyar megfelelővel. De kösz, azt használom majd.
  • CptFlint
    Kiégtem szerintem. Túl régóta játszom már és nem tud meglepni semmi sem. Valami új játékmechanikára vágyom. Olyanra, ahol lehet rendesen interaktálni a környezettel, ahol a világ pulzál a játékos cselekvéseire. Szerintem a live service játékok égettek ki szép lassan évek alatt, mint a CoD vagy a Destiny, amik hosszú évek és ígérgetések közepette sem fejlődtek semmit az évek alatt. Meg ezek a single játékok, amik kizárólag történet prezentációban fejlődtek az évek alatt. Mint ez az FF7R, ami játékmechanikai szempontból nem volt egy ördöglakat a faék pályájával. Ebben a prezentációban sem láttam semmit, ami egy kicsit is túlmutatna azon, ami jelenleg van és most jutottam el oda, hogy éhezem a fejlődésre.
  • TDC Geronimo
    Keserű szájízt le kellett hogy öblítsem és nem bírtam tovább...megnéztem a last of us trailert. Te atya úr isten. Itt jövő hónapban olyan leiskolázás lesz, hogy öröm lesz nézni. Ezek nem emberek ott
  • Evoluti0N
    PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Microsoft Windows
  • darkSectorxxx #106267
    Ghostrunner-t kipróbáltam Steam-en! Örületesen jó cucc!
    Van ez konzolra?
  • Moby
    Nemtudom, én sem néztem riöltime. Annyira érdekelt :D
    Tök nyilvánvaló volt, hogy nem lesz itt semmi, de ezek simán alulmúlják a leggyengébb várakozásokat is :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 19:01:12
  • Evoluti0N
    Az meme, de van magyar szó is rá: mém.
  • CptFlint
    "Kivégzik magukat mire elkezdődik a nextgen" De tényleg xD.
    Amúgy nem is a like/dislike arány az érdekes, hanem hogy úgy összesen nem sokan kattintottak egyikre sem. Meg elég alacsony a megtekintés is. Online mennyien nézték? Elfelejtettem megnézni annyira röhögtem a mame-en az elején.
  • Moby
    Szerintem itt mindenki anyagilag menne tönkre ebbe a hobbiba, ha minden tucatjáték olyan lenne, mint a CP2077, egy rosszab napján :DD
  • Evoluti0N
    A hozzászólásod alapján mondjuk megértem, h nincs mit pótolni, amikor nem sok játék van, ami tetszik meg érdekel.
  • Evoluti0N
    Nem értem, h miért hívják gameplaynek ezeket a videókat, amikor még ennyi év után is mindenki konkrét gameplayt vár és soha nem azt kapunk és csak csalódás a vége. Akkor fordultam le a székről, amikor az ACV videó után az egyik Xboxos fickó beszélt az ACV fejlesztésének vezetőjével és mondta neki, h milyen fasza volt gameplayt látni a játékból. Apjukfaszát.
  • CptFlint
    Nincs mit pótolni sajnos. Ez a baj, ha az ember megvesz mindent, ami érdekli. Ez az év kiégetett eddig. Volt egy FF7"Remake", ami szájba szart konkrétan :) és nem tobzódik eddig ez az év olyan megjelenésekkel, amikkel leöblíthetném rendesen :)
    Ezek, amiket felsoroltál lássuk:
    - Half Life Alxy: pc és vr hiányában kimarad biztosan. Én pc-t nem hiszem, hogy valaha is össze rakok még egyszer ezek mellett az árak mellett biztosan nem. VR-el meg én nem gyilkolom a szemem az biztos.
    - Ori and the Will of the Wisps: Első részével játszottam gamepassban és nagyon szép vizuálisan, de semennyire nem kötött le. Utoljára ugra bugriban az majió Odyssey kötött le, de az is csak a 5. pályáig aztán szétuntam.
    - Walking Dead Saints and Sinners: Bevallom őszintén ez azt se tudom mi, de annyira hangzik érdekesnek, hogy rá se keresek :)
    - The Last of Us 2: Ezt már nagyon várom. Szerintem az első részt végigviszem újra, hogy enyhítsem ezt az 1 hónap várakozás.
    - Desperados 3: Ezt bottal se.
    - Ghost of Tsushima: Ezt várom. Remélem jó lesz. A legutolsó trailer ígéretes volt.
    - Cyberpunk 2077: Ezzel szkeptikus vagyok nagyon. Annyiszor ígérte már mindenki, hogy így meg úgy lehet sokféleképpen megcsinálni a küldetéseket, de ténylegesen megcsinálni még senkinek sem sikerült. Ha sikerül most talán, akkor jó lesz, ha ilyen generic lehetőségek lesznek, mint mindenben, hogy vagy leőlsz mindenkit, vagy lopakodsz, akkor kb 12 egy tucat lesz ez is.
    - AC Valhalla: Az Origins tetszett nagyon, de nagyon. Az Odyssey meg dögunalom volt. Eddig a Valhalla sem tűnik kimagaslónak semmiben. Úgy néz ki generic AC lesz viking skinnel.
    - Yakuza: Like a Dragon: Bottal se kategória.
  • darkSectorxxx #106259
    Nekem nem gáz eddig se 60 frémmel tóltam a géminget. :)
  • Moby
    Érdemes megnézni a youtube közvetítés alatt a like/dislike arányt megnézni :DDD
    Nyomorult agyhalott baromállatok. Kivégzik magukat mire elkezdődik a nextgen, és ehhez már a sonynak sem kell beletrollkodnia.
  • Evoluti0N
    Sokkal nem is, de valamennyivel igen.
  • Moby
    Szóval nemtudom ki hogy van vele, de én mostmár SOKKAL többet tudok az XSX-ről, illetve a játékairól mint délután 4-ig tudtam
  • Moby
    Tök jól megtudtuk milyen lesz játszani XSX-en!
    És még a streamek is 30fps-el mentek, de mivel úgyis minden megrendsezett, prerendered szarvót így aztán hurkamindegy volt ez is. De még ezzel is odafingottak az ember orra alá, hogy nesztek ti barmok, így gondoljuk mi eztet itt redmondban :D
  • Moby
    Mindig van mivel játszani, nem ez a gond. Mindig több játék van, mint idő rájuk, még most, karaténszezonan is :D
  • juhaszvik
    Működik az UK reg now-ra.
    Ezek szerint működnie kell lanról is. Én a regisztrációt is wifiről csináltam és a ps-t is csak wifin engedtem fel, de akkor nem félek, hadd szóljon a lan.
    Már tölti az első gamet, imádom, ha egy terv sikerül.
  • darkSectorxxx #106252
    LOÁL!

• Evoluti0N
    Akkor meg pótoljatok régebbi címeket ezerrel. A hátamon feláll a szőr, amikor valaki arról panaszkodik, h nincs mivel játszani, ameddig ki nem jön a következő nagyobb cím. Nem, most nem konkrétan rólad beszélek.
  • Evoluti0N
    Tavaly vót. Idén lesz pöcöre.
  • j0nNyKa
    DS? tavaly vót?
  • Moby
    A háromból 1 konzoloka meg sem jelent, a másik ps-re pont nem, a harmadik meg még engem sem érdekel, pedig nekem pont van vr-em, de olyan szinten volt elég a vr horrorból, hogy arra szavak senincsenek. Minden más meg majd. Szal ja. Eddig 2020 a moslék éve :D