121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#106488 dantes inferno :(
Abból de jó lett volna egy folytatás vagy egy remaster -
#106487 Dante's inferno, Darksiderek...fú, reggelig jönnének a címek :D
Masseffektek.
-
#106486 castlevania los első részét mindenképp, második kritikán aluli lett sajnos -
#106485 Castlevania:LoS-ok, Vanquish, Bayonetta?
Dead Space-ek? Nem tudni mi ment le pécén neked akkoriban/azóta a tipik konzolos játékokból. -
#106484 Fincsi backlog! Van benne pár, ami a maga idejében is véleményes volt technikailag ps3-on, van pár, ami nem öregedett jól, dee nagyon fincsi.
MGS4 direkt maradt ki? -
#106483 na akkor összefoglalva (bárminek találok ps4 felújított verzióját, azt nézem meg):
1. The Last of Us
2. White Knight Cronicles
3. Heavenly Sword
4. Eternal Sonata
5. Ni No Kuni
6. Valkyria Chronicles
7. Tales of Xillia
8. Persona 5
9. Uncharted 1-3
10. God of Warok
11. Shadow of the Colossus
12. Infamous 1-2
13. Resistance-ek
14. Killzone-ok
15. Puppeteer
16. Heavy Rain
17. Beyond Two Souls
18. Journey
19. Asura's Wrath
20. Lollipop Chainsaw
21. Red Dead Redemption
22. Metal Gear Solid HD Collection
23. Metal Gear Solid 4
24. Castlevania: LoS 1
25. Vanquish
26. Bayonetta
27. Dante's inferno
28. Darksider-ek
29. Catherine
huh, köszönöm, még 15 év backlog
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.12. 07:54:43 -
#106482 van de mostanság azon kapom magam, hogy 10+ éves játékokkal tolom -
CptFlint #106481 Szerintem marad minden, ahogy most is. Azok a játékok, amiknél eddig is komoly elvárás a 60fps, mint CoD, Fifa stb... ott lesz. Ahol meg a csilli villivel érzik, hogy viríthatnak ott meg megint mindegy lesz és feltekernek mindent 30fpsig oszt jó napot. -
#106480 Igen, és a nóti dog, meg nem fizette ki az alkalmazottakat, akik bosszúból kitették a játék végét. És az 5G-vel meg a gyíkemberek kontrollálják az adófizető rendes polgárokat.
Mindenigazamitazinternetenolvastok! -
#106479 Amúgy értem én hogy kell a 28k meg az RT meg minden, de most végre lesz egy rendes gép, rendes procival, annyira nehéz lenne egy 1440p/60fps performance modeot belerakni? Nem is kell, hogy locked legyen, mert lesz VRR. Remélem azért sokkal több 60 fpses cím lesz, mint ebben a genben. -
#106478 Elnézést. Ennyire érdekel az AC.
Én egy szóval se állítottam hogy figyelem az AC híreket, akkor rosszul emlékeztem ezekre vagy keverem másik játékkal, AC hidegen hagy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 23:21:41 -
CptFlint #106477 Akkor asszem ebbe beletaláltam korábban... -
Evoluti0N #106476 Dark, úgy írsz ide, h 0 infóval rendelkezel és a levegőből szedsz mindent. Nem nyáron jön, nem lesz nagyobb, mint az Odyssey és van belőle screenshot. :D -
#106475 Jó, a csigazabálók nem tudják, hogy mohácson mikor van a hálidéj. Az meg nem dark hibája! -
#106474 "Meg aztán a Valhalla tudtommal nyáron gyün" Év végi ünnepi időszakban jön -
#106473 >Meg aztán a Valhalla tudtommal nyáron gyün
Az a valhalla, ami sokkal nagyobb lesz, mint az eddigiek, az lehet, hogy nyáron jön. Azt nem ismerem. Az a valhalla, amit a ubisoft csinál...na annak nincs release date-je. Vagyis Holiday 2020. Na az meg nem nyár, bár nálunk a hálidéjt sokan összekötik a nyaralással, ez igaz :D -
TomStorm #106472 De nem kell 30fps!Telibexarjuk nem kell ezt magyarázni -
#106471 Nem tudom dekódolni amit írsz. Ki korlátoz mit és direkt?
Vagy most ezt így készpénznek vette mindenki, hogy mit írt valaki portugálul(?) egy weboldalra az igazmondó interneten?
Amúgy valaki azt gonolta, hogy nem lesznek 30fps-es címek nextgenen?
Ezek amúgy tényleg nem bonyolult hardverek. Néhánymilliárd tranzisztor egy pár négyzetmilliméteren...simán összerakom a fészerben egy délután!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.11. 23:07:28 -
#106470 Jó ez oké, de ha lenne feles energia, akkor nem korlátoznák az fps-t direkt, vagyis az a kraft elment valamire, amit még nem tudunk mire. Kihasználatlanul nem hagyják szerintem, hiszen ezek nem egy bonyolult hardverek talán már a fejlesztőknek. Még ha nem is 100%-os kihasználtsággal optimalizált launch címekkel jönnek. Meg aztán a Valhalla tudtommal nyáron gyün, vagyis sokkal korábban mint hogy bemutatják egyeltalán a PS5-öt. :D -
#106469 Hogy pécén mivan, azt el kell felejteni. Az RT nem az, amit az nvidia bruteforce-ol a RTX-eken. A végeredmény jó kiindulópont, hogy mit sóz rá a játékosokra, meg mennyiért az más kérdés :D
Olyan, mint a legújabb, tensor magokon futó RTX Voice, ami kiszűr minden mást a mikrofonból, de csak RTX-en megy, mert tensor magok kellenek. Ez így is van, amíg az ember át nem írja a telepítő inifile-ját, és onnantól lássanak csodát, már nem kell tensormag!* :D
Na, szal felejtsük el a mennyiteszikaréjtrészingazrtxen dolgot. Konzolokon nem így fog működni. Enni ott is fogja, csak nem ennyit.
/* egyébként jó cucc, zoomoláshoz én is használom(pedig a notebookomban istenbizony nincs tensorcore) :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.11. 23:02:10 -
#106468 Nem néztem screen-eket még, azt hittem csak az a videó van a játékból. -
#106467 Ha kisebb lesz, akkor feltehetőleg szebb.
De egyikünk se látta egymás mellett a 2 gépen hogy fut a játék, szóval egyelőre nehéz temetni a hardvert. -
Evoluti0N #106466 Kalapom megeszem, ha a screenshotok, amik eddig kikerültek nem az X verzióból vannak. Ha igen, akkor semmivel sem szebb, mint egy Odyssey. -
#106465 Nem értem a kérdést. :) -
#106464 De hogyne lenne szebb?
PC-n szebbek a játékok mint a konzolokon? PC-n nem eszi az fps-t a játékok nagy része RT-vel? -
#106463 Hát persze, hogy ezt mondtam! Hiszen én ezt is tudom egy olyan gépről, amiről azt sem tudjuk, hogy létezik-e egyáltalán :D
De ha létezik, akkor elvileg a te igényeidre készül. Bár nem vagyok benne biztos, hogy tudod, hogy mit is szeretnél igazából. Nem számít min nézed, de az fontos, hogy mit...ez ilyen eléggé sefülesefarka. -
#106462 De ott sokkal szebb is lehet az a plusz 30fps helyett, vagyis ne úgy nézd hogy ugyanaz fut 30-al ott is.
RT-t minden szar címbe bele fognak pakolni, az meg zabálja az fps-t szerintem.
Ha 4k 30fps lesz XSX-en is, akkor képminőségben ott nagy eltérések lesznek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 22:51:23 -
Evoluti0N #106461 Grafika nyilván szebb lesz, de valamennyivel szebb grafikáért, ugyanaz a felbontásért és FPS-ért nem tudom mennyire érdemes beruházni egy új konzolra. Nem lesz akkora a grafikai különbség, mintha két különböző generációs játékról lenne szó.
Az "Optimised for Xbox Series X" szlogen meg különösen vicces, amikor 4K 30 FPS VS checkerboard 4K 60 FPS-ről van szó.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:53:15 -
#106460 Hát ez attól függ, mert a fejlesztők lehet megint azt választották hogy 30fps és inkább kontent több.
Tudna 60-at ahogy a mostaniak is, ez mindig fejlesztői döntés ugye.
Tudhattuk hogy sokan a 30fps-el inkáb grafikára fog hajtani. -
#106459 Miért lenne felesleges, azt mondod felbontás meg fps-t kivéve ugyanaz a grafika lenne egy gyengébb hardveren? Ez tutika?
Xbox-nál nem exclusive-ra gondoltam, azt a PS5- miatt. XSX-et csak megkérdeztem, az októl független, szimpla kérdés volt, nem vitatni a miértjét. -
#106458 >ez meg sokkal nagyobb lesz állítólag
Az a szerencsénk, hogy mindig jól informált vagy :D
"The head of communications for Ubisoft Middle East confirmed Valhalla will be shorter and smaller than Odyssey" -
Evoluti0N #106457 Ez a sokkal nagyobb pont téves. Nem rég volt arról szó, h tanultak az Odyssey hibáiból, ami túl nagy és túl hosszú lett, nem elég változatos tartalommal és ez kisebb lesz. -
Evoluti0N #106456 Szerintem nem lett volna nagy elvárás, h olyan játék, ami kijön mostani generációs konzolra is, egy következő generációson, ami sokkal erősebb, 60 FPS-sel fut. Ha nem így van, akkor mi értelme van az egésznek? -
#106455 És ha azok 30 fps voltak? Az új generáción tudja már a 60-at kiköhögni azzal a bika géppel -
#106454 Az xboxos ekluzív címekhez nem kell XSX. Azt a gépet nem az exkluzívok nem fogják eladni, mert nem lesz neki olyanja. És még mindig nem tudni lesz-e lockhart, stbstb.
Ha lesz lockhart, neked is hótfelesleges XSX-ben gondolkodni pl. -
#106453 Micsoda? Dehát az előző 2 AC is 4k 30fps volt ez meg sokkal nagyobb lesz állítólag meg jóeséllyel szebb is. :) -
#106452 Szerintem meg pont, hogy elvárható lett volna
Mondjuk azt írják min. 30. Lehet lesz majd performance meg quality mód
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.05.11. 22:38:35 -
#106451 Várható volt hogy nem fog menni 60fps-el. :) -
#106450 Hát azért az exclusive címekből szerintem nagyjából tudja sok ember mit tervez, nem azt mondom hogy fixen írják le mi lesz, csak mit terveznek, hány embert érdekel egy másik, vagy ki akar mind2 platformot esetleg. :)
-
Evoluti0N #106449 Assassin's Creed Valhalla win run at a minimum of 30 FPS on Xbox Series X. És ez crossgen. Kivi vagyok, h mi lesz ebből a 4K 60 FPS következő generációból.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.11. 22:26:29