PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát nem tudom Konami szerintem ezeket az IPet nem adná még akkor se, ha nem akar kezdeni velük semmit.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
Volt már napokban is Silent Hill(s)-es pletyi és hogy Kojimástól együtt jönne a dolog, PS-exként - durva lenne, ha igaz lenne 😊
shaddam
Sony Interactive Entertainment plans on acquiring the Metal Gear, Silent Hill, and Castlevania IPs from Konami. In addition, Hideo Kojima will be involved in both Metal Gear and Silent Hills if they get the rights.

Megaton ha igaz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Ezt a nioht olyan jó nézni. Jól néz ki combat meg minden, de... lehet meg kéne majd vennem és akkor kénytelen leszek betanulni az egészet, hátha megtetszik 😄

Hát igen.A Main game is az+hozzá WZ..
Rage47
<#eljen><#eljen>
TDC Geronimo
Kojimanak már megint igaza volt...

mucsácsó
Ori credits lement... háttttt, nem nagyon találok szavakat :|

szerintem csodálatos volt, egy percét sem untam... nagy szó ez azért az utóbbi évek kliséjátékokának fostengerében úszva 😄 manapság csoda, ha befejezek egy játékot/várom a végét... (tudom-tudom, ott volt a DS ami nem volt klisé, de azt egy bottal se egy percig se soha többé, köszi😊)

sajnálom, hogy vége, gyönyörű volt az egész - gondolom most megint egy jópár évig nem hallunk a csapatról semmit.. 😞 kíváncsi leszek, hogy maradnak-e Ori vonalon, vagy majd valami újba kezdenek..
Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nehogy azt hidd, hogy egy QLED meg a világ szara. Nekem a durván sok statikus tartalom miatt (konkrétan állandóan fut egy kamera képe a sarokban, ha nem gamelek) semmilyen OLED nem opció. De amikor elindítok egy játékot ezen a kijelzőn, az minden egyes alkalommal egy kisebb orgazmus. Az egyetlen kényelmetlenség, amit rendre elszenvedek, hogy az esetleges black crush miatt, gyakran első körben finomhangolnom kell a fényerő beállításokat, 90%-ban elég a játékban, nagyon ritkán a tv-n állítgatok.

A tv-m GAMING jellemzői 9.1/10-en állnak Rtings-en... a te tévédé meg 9.4/10-en.

És igen, jártam MM-ban, néztem a 2 tv-t együtt, néztem más tv-ket, 121232x átrágtam a témát és döntöttem a QLED mellett. Kvázi PC monitorként használom, ezen a téren a te tv-d 8.9/10-en áll, az enyém meg 8.7/10-en. Szóval, azért annyira nem lehet gáz nálam 4k 60 frémmel az Ori, azt elhiheted.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.15. 17:44:51

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
cod warzone elég addiktív -.-

darkSectorxxx
Minden platformon vannak panaszok, de nem mindenkinél, szóval...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Akárhány frémmel. Kek. És igen, még mindig rá lehet kötni a PC-t is tévére. 2020-ban is.
Pont fordítva. Én PC-n játszom és 8 óra alatt 0 buggal találkoztam. <#vigyor2>.

Szerk: Ahogy olvastam, elég random. Nekem eddig 0 gond, másoknak bugtenger.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.15. 16:36:33
Ulthanito
Látnád nálam a mostani Orit C9-en úgy, ahogy van. Akárhány fps-sel akárhány frémmel.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Hát ja PC ide, PS oda, van jósok játék, amit több platformra megveszek és Xen játszom többet, vagy elsőre mert annyival kényelmesebb mint pc és azért szebb mint pro-n, szóval a gép maga iszonyat szupi, az hogy marketing meg játékokból mi mennyi van az más dolog. De rajta játékszani nagyon jó.

RDR2-ő volt az első amit arra vettem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Érdekes <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
OneX.
Nem játszok már pécén semmitse.

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa
Amúgy jah. 4K-ban tényleg szép:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Látnád 4k 60 frémmel nálam az Ori Def. Ed.-t... ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
PC szagot érzek 😊

mucsácsó
mer miabaj a pécével? <#idiota>
én nem bántam meg, hogy összerektam - nyilván majd akkor lesz cink, amikor cserélgetni kell a hw elemeket😄
Moby
Nekem a versenyeknél még a saját eredményemet sem mutatja. Hót üres a lista.

FEARka
Ha fejleszted a Tisztást lesz majd ott egy épület. Ez nem bug. Nekem térképen az áttörhető falak jelzései bugosak, mert áttörés után is ott marad a jel. Az első részben ezek eltűntek áttörés után.

A hang bug nekem is előjött a pókos részen, csak az én mozgásomnak volt hangja minden más szinte néma volt. Engem ami idegesített az a "versenyzős" küldiknél a berakott képességek bugolása. Szinte minden próbálkozásnál más képességek voltak bent. Hol bent volt a hármasugrás hol nem, ugyan azon verseny alatt. Egy láthatatlan indával is találkoztam, már. Használható volt, csak nem látszott és a levegőben másztam rajta 😊

Akadásom, fagyásom nem volt. PC-n játszok vele.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2020.03.15. 10:12:12

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Ulthanito
2020-ban már el kellene már a PC-t felejteni...<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.15. 10:00:46

PS5 II PSVR

mucsácsó
Ori tényleg 11/10, én is kb 10 óra körül lehetek, számomra letehetetlen, és nem akarom, hogy vége legyen valaha is 😞
hozta azt, amit vártam tőle, még szerintem többet is 😊 brutális, hogy mennyire él minden, meg hogy minden platformelemnek van fizikája és mozog 😊

...DE bugok vannak jócskán sajnos (PC-n vagyok), még gamebreakerek is - volt ahol eltűnt egy inda, és nem tudtam sehogysem felmászni a gödörből 😄D csak restart oldotta meg...
ráadásul az ilyen versenyek indításakor elkezd szaggatni a játék, és általában el sem indul a verseny... úgyhogy azokat nem is csinálom😄
meg egyszer volt egy totális megfagyásom, fatal errorral 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.15. 09:57:35
Ulthanito
Akkor a hiba a te rendszeredben van. Nálam sincs semmilyen hiba, atomsimán fut.

PS5 II PSVR

Moby
Van például egy ilyenem is.
Fogalmam sincs, hogy ez bug-e, vagy csak valami még nem nyílt meg, de a térkép mutatja a szilánkot, ott állok rajta elvileg, és nincs ott semmi.

Moby
Komolyan irigyellek. Nekem már minden volt, tegnap pl azzal szórakoztatott, hogy zene volt, de semmilyen más hang nem.
Ami viszont permanensen van, az a meg-meg állás. Néha akár másodpercekre. Pedig SSD-ről fut.

Tinman
Hála a jó égnek, heteken belül kiderül, hogy stadionszékekkel nem lehet embereket lélegeztetni. Ideje volt.

Ulthanito
Én sem találkoztam benne egyetlen hibával sem, vagy ha igen, akkor a bug a kezeimben volt, nem a kódban.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Amúgy te mivel foglalkozol, mert ez a mai napig nem világos számomra. Nekem valami hangosítás-mikrofon ilyesmi biznisz rémlik az elmúlt évekből, de ez persze ingatag lábakon áll.

Más:

A helyzet véleményem szerint nagyon komoly. Gyakorlatilag pár rosszabb intézkedés, és itt van egy összeomlás. Mindenkinek a vagyona most ingatag: ha bankban van a pénze azért, ha állampapírban azért, ha cégben, akkor azért. Én gondolkodom rajta, hogy egy nagyobbacska összeget a vánkosba helyezzek át otthon, arra az esetre, ha tényleg beüt a krach, és mondjuk hirtelen kell utazni/menekülni, bármi.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Veled ritkán értek egyet, de most maximálisan.

PS5 II PSVR

yesname
Én egyetlen hibával sem találkoztam kb. 10 óra alatt viszont tényleg istenek készítették. Minden csillagos 5-ös.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Ez az ORI pont olyan, mint a witcher3. Istenek készítik, csak jó lenne melléjük pár programozó, mert egy bugtemető 😄 Az art, a level design, a zenék agybaszó minőség, de a kód alatta az néha csodálom, hogy megy valahogy. De volt már olyan is, hogy szimplán lekapcsolt tőle a gép 😄

Moby
Nem, egyszerűen csak van olyan, évek óta vegetáló szolgáltatási köröm, amit az elmúlt hetek intézkedései az égbe teleportáltak.ilyenkor meg azt kívánom, bárcsak lenne mindenből polcon tízszerannyi, meg lennék jobban felkészülve 😊 Nem tőzsdézek. Ez a pénzek mozgatása nekem sosem ment. Hiányoznak belőlem a szükséges bitek 😄 Csak olyanba tudok fektetni, amiben benne vagyok nyakig, hiszek benne, van ráhatásom, stb.

darkSectorxxx
Tudom, azért viccelek. 😛

yesname
Netán Te is tőzsdézel? Én egy tonnányi részvényt azonnal shortoltam amikor elkezdődött.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.03.14. 23:34:18

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

mucsácsó
hát de ő írta 😄D de amúgy én is akarok, csak bilibe lóg a kezem 😛

@Moby: egyetértek - igazából én sztem ígyis el van késve a világ kurvára az intézkedésekkel és szankciókkal egy olyan 3-4 héttel alsóhangon, de ez az én véleményem persze ..

darkSectorxxx
Nem, még Gero is szeretne. 😄

Moby
Hülye... 😄

TDC Geronimo
Egyedül én akarok csak itt új gépet úgy néz ki 😄

darkSectorxxx
Én is így vagyok, úgyse lesz szerintem idén évvégén smemiféle launch God of War meg Horizon, akkor meg minek? Last 2 meg Tsushima elmegy a Pro-n is. 😄

Moby
De hogy a szavaim nehogy félreérthetőek legyenek: azt gondolom, hogy az egészségügyi helyzet, ami történik, a reakció nagyon is valós, megalapozott. Vannak komoly tanulmányok arra, hogy miért kellett ilyen szélsebesen felforgatni mindent. Ez nem vicc, nem játék, nem konteo, nem háttérhatalom, stb. Akit komolyabban érdekel, és még nem tette meg: olvasnivaló.
Amiről én beszélek, az a társadalom válasza és magatartása a vészhelyzetben.

/bocs, fentvan magyarul is.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.14. 23:12:22

Moby
Én mondtam, én elkaristolok még bőven ezen a generáción. Nem reszket az ánuszom a ps5-ért. Jó lesz az nekem jövő ilyenkor is.
Másrészt én egyelőre iszonyúan kaszálok ezen a helyzeten. Én sem tudom meddig tart ez még, mikor fordul a visszájára nekem is, de ez (is) egyfajta össznépi realitycheck. Részben ilyenkor mindenki titkon kurvára reménykedik valamiféle újrafelosztásban, meg hogy majd nullázódnak az életében az elbaszott dolgok, másrészről és ugyanakkor meg a nagyja egy hét alatt beledöglik a változásképtelenségbe a modern társadalomban(ld. felvásárlási láz). Ezek azok a dolgok, amik nem fognak elmúlni a koronavírussal, hisz végeredményben nem is az idézte elő, elég volt a híre is. És ebbe életek, cégek, kapcsolatok, vagyonok mennek tönkre. Nem kevés, sok.
Szóval azt a ps5-öt nem csak legyártani kell tudni, de el kell tudni adni, és meg kell találni azt, aki képes megvenni, és el is kell vele hitetni, hogy jó lesz neki megvenni. Szerintem erre 2020 semmikor nem lesz elég jó.

mucsácsó
low-end? 😄DD ráadásul még mindig ott van, hogy szerintem többet tudnak tőlünk az "okosok", csak nyilván sosem fog kiderülni, hogy mi húzódik a háttérben..

@Tatyla:
amúgy jah, para volt ezelőtt is - meg már kongatták az elemzők tavaly ősztől fogva a vészharangot, hogy esélyes egy válság - mostanra ez 110%, hogy elkerülhetetlen, igazából csak a mértéke kérdéses, meg hogy lesz-e államcsőd itt-ott /olaszoknál már ugye az állam fizeti a jelzáloghiteleket.../ - úgyhogy tényleg az legyen a legkisebb gondunk addigra, hogy lesz-e PS5 vagy sem :\ 😄 csak tartanánk már ott...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.14. 22:34:06
Kandurex
Mindezt egy low end kategóriás nátha miatt....bravo!

Tatyla
Igazából egy új gazdasági válság küszöbén állunk, itt a PS5 már másodlagos hogy lesz e vagy sem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Örülnék neki, de még nem tudni hol a vége ennek az egésznek. Az egy dolog, hogy kínában mi van, de egy ps5 starthoz messze nem csak a kínai üzemek működése kell. Ami most történik, az nem csak egy egészségügyi helyzet, a hatásai egész évben érezhetőek lesznek.

mucsácsó
hát ha tényleg lesz is, akkor tuti hálóval kell majd fogni, vagy majd max csak ilyen ~200k+ körüli áron másodkézből.. 😄
TDC Geronimo
Szerintem lesz idehaza idén csak kevés. Mindenesetre hivatalos bejelentés után rendelem egyből