PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Megaton ha igaz
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
szerintem csodálatos volt, egy percét sem untam... nagy szó ez azért az utóbbi évek kliséjátékokának fostengerében úszva 😄 manapság csoda, ha befejezek egy játékot/várom a végét... (tudom-tudom, ott volt a DS ami nem volt klisé, de azt egy bottal se egy percig se soha többé, köszi😊)
sajnálom, hogy vége, gyönyörű volt az egész - gondolom most megint egy jópár évig nem hallunk a csapatról semmit.. 😞 kíváncsi leszek, hogy maradnak-e Ori vonalon, vagy majd valami újba kezdenek..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tv-m GAMING jellemzői 9.1/10-en állnak Rtings-en... a te tévédé meg 9.4/10-en.
És igen, jártam MM-ban, néztem a 2 tv-t együtt, néztem más tv-ket, 121232x átrágtam a témát és döntöttem a QLED mellett. Kvázi PC monitorként használom, ezen a téren a te tv-d 8.9/10-en áll, az enyém meg 8.7/10-en. Szóval, azért annyira nem lehet gáz nálam 4k 60 frémmel az Ori, azt elhiheted.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.15. 17:44:51
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szerk: Ahogy olvastam, elég random. Nekem eddig 0 gond, másoknak bugtenger.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.15. 16:36:33
PS5 II PSVR
RDR2-ő volt az első amit arra vettem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én nem bántam meg, hogy összerektam - nyilván majd akkor lesz cink, amikor cserélgetni kell a hw elemeket😄
Adversus solem ne loquitor
A hang bug nekem is előjött a pókos részen, csak az én mozgásomnak volt hangja minden más szinte néma volt. Engem ami idegesített az a "versenyzős" küldiknél a berakott képességek bugolása. Szinte minden próbálkozásnál más képességek voltak bent. Hol bent volt a hármasugrás hol nem, ugyan azon verseny alatt. Egy láthatatlan indával is találkoztam, már. Használható volt, csak nem látszott és a levegőben másztam rajta 😊
Akadásom, fagyásom nem volt. PC-n játszok vele.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2020.03.15. 10:12:12
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.15. 10:00:46
PS5 II PSVR
hozta azt, amit vártam tőle, még szerintem többet is 😊 brutális, hogy mennyire él minden, meg hogy minden platformelemnek van fizikája és mozog 😊
...DE bugok vannak jócskán sajnos (PC-n vagyok), még gamebreakerek is - volt ahol eltűnt egy inda, és nem tudtam sehogysem felmászni a gödörből 😄D csak restart oldotta meg...
ráadásul az ilyen versenyek indításakor elkezd szaggatni a játék, és általában el sem indul a verseny... úgyhogy azokat nem is csinálom😄
meg egyszer volt egy totális megfagyásom, fatal errorral 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.15. 09:57:35
Fogalmam sincs, hogy ez bug-e, vagy csak valami még nem nyílt meg, de a térkép mutatja a szilánkot, ott állok rajta elvileg, és nincs ott semmi.
Ami viszont permanensen van, az a meg-meg állás. Néha akár másodpercekre. Pedig SSD-ről fut.
PS5 II PSVR
Más:
A helyzet véleményem szerint nagyon komoly. Gyakorlatilag pár rosszabb intézkedés, és itt van egy összeomlás. Mindenkinek a vagyona most ingatag: ha bankban van a pénze azért, ha állampapírban azért, ha cégben, akkor azért. Én gondolkodom rajta, hogy egy nagyobbacska összeget a vánkosba helyezzek át otthon, arra az esetre, ha tényleg beüt a krach, és mondjuk hirtelen kell utazni/menekülni, bármi.
PS5 II PSVR
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.03.14. 23:34:18
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
@Moby: egyetértek - igazából én sztem ígyis el van késve a világ kurvára az intézkedésekkel és szankciókkal egy olyan 3-4 héttel alsóhangon, de ez az én véleményem persze ..
Amiről én beszélek, az a társadalom válasza és magatartása a vészhelyzetben.
/bocs, fentvan magyarul is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.14. 23:12:22
Másrészt én egyelőre iszonyúan kaszálok ezen a helyzeten. Én sem tudom meddig tart ez még, mikor fordul a visszájára nekem is, de ez (is) egyfajta össznépi realitycheck. Részben ilyenkor mindenki titkon kurvára reménykedik valamiféle újrafelosztásban, meg hogy majd nullázódnak az életében az elbaszott dolgok, másrészről és ugyanakkor meg a nagyja egy hét alatt beledöglik a változásképtelenségbe a modern társadalomban(ld. felvásárlási láz). Ezek azok a dolgok, amik nem fognak elmúlni a koronavírussal, hisz végeredményben nem is az idézte elő, elég volt a híre is. És ebbe életek, cégek, kapcsolatok, vagyonok mennek tönkre. Nem kevés, sok.
Szóval azt a ps5-öt nem csak legyártani kell tudni, de el kell tudni adni, és meg kell találni azt, aki képes megvenni, és el is kell vele hitetni, hogy jó lesz neki megvenni. Szerintem erre 2020 semmikor nem lesz elég jó.
@Tatyla:
amúgy jah, para volt ezelőtt is - meg már kongatták az elemzők tavaly ősztől fogva a vészharangot, hogy esélyes egy válság - mostanra ez 110%, hogy elkerülhetetlen, igazából csak a mértéke kérdéses, meg hogy lesz-e államcsőd itt-ott /olaszoknál már ugye az állam fizeti a jelzáloghiteleket.../ - úgyhogy tényleg az legyen a legkisebb gondunk addigra, hogy lesz-e PS5 vagy sem :\ 😄 csak tartanánk már ott...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.14. 22:34:06
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA