PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Moby: egyetértek - igazából én sztem ígyis el van késve a világ kurvára az intézkedésekkel és szankciókkal egy olyan 3-4 héttel alsóhangon, de ez az én véleményem persze ..
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amiről én beszélek, az a társadalom válasza és magatartása a vészhelyzetben.
/bocs, fentvan magyarul is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.14. 23:12:22
Adversus solem ne loquitor
Másrészt én egyelőre iszonyúan kaszálok ezen a helyzeten. Én sem tudom meddig tart ez még, mikor fordul a visszájára nekem is, de ez (is) egyfajta össznépi realitycheck. Részben ilyenkor mindenki titkon kurvára reménykedik valamiféle újrafelosztásban, meg hogy majd nullázódnak az életében az elbaszott dolgok, másrészről és ugyanakkor meg a nagyja egy hét alatt beledöglik a változásképtelenségbe a modern társadalomban(ld. felvásárlási láz). Ezek azok a dolgok, amik nem fognak elmúlni a koronavírussal, hisz végeredményben nem is az idézte elő, elég volt a híre is. És ebbe életek, cégek, kapcsolatok, vagyonok mennek tönkre. Nem kevés, sok.
Szóval azt a ps5-öt nem csak legyártani kell tudni, de el kell tudni adni, és meg kell találni azt, aki képes megvenni, és el is kell vele hitetni, hogy jó lesz neki megvenni. Szerintem erre 2020 semmikor nem lesz elég jó.
@Tatyla:
amúgy jah, para volt ezelőtt is - meg már kongatták az elemzők tavaly ősztől fogva a vészharangot, hogy esélyes egy válság - mostanra ez 110%, hogy elkerülhetetlen, igazából csak a mértéke kérdéses, meg hogy lesz-e államcsőd itt-ott /olaszoknál már ugye az állam fizeti a jelzáloghiteleket.../ - úgyhogy tényleg az legyen a legkisebb gondunk addigra, hogy lesz-e PS5 vagy sem :\ :D csak tartanánk már ott...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.14. 22:34:06
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. Nem
2. 169900
3. Részleges
4. Nem
5. Nem
/Amennyiben az első kérdésben a megjelenés a megvásárolhatóságot jelenti, MO-n.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.14. 20:18:04
Latvanyra viszont szep, a sztori erdekes, kulturalisan nagyon ott van, vicces benne a verekedes. Eddig adom.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.14. 19:51:31
PS5 II PSVR
Annyi tanácsom azért mindenkinek van, hogy ne egymásután fogyassza, mert akkor gyomorrontás lesz a vége. Kamurucho pl már annyira unalmas számomra, nézhet ki akárhogyan, akármilyen engine-nel, a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám , hogy még 1 percet eltöltsön benne:D A sztori jó szokott lenni, de annyiszor megrágják, körbetáncikolják az alapvető infókat, hogy már kicsit sok. A nevekről , rengeteg karakterről nem is beszélve. Kezet rázok(virtuálisan XD) azzal aki mindet észben tudja tartani. A sidequest-ek is sokat ismétlődnek. Aki 1-2 részt már letolt, az jó ha 10 új küldit talál az újabb részekben, a többi állandóan az előzők egy variációja, csak éppen női sado mazohista helyett férfit kell treníroznunk :), vagy éppen a con-man, akibe minden részben belebotlunk.
Nade ezek ellenére simán bele lehet rakni minden részbe 50-60 órát , de tényleg csak módjával :)
PSN ID.: Beegabor
Egész család kb a képernyő előtt ül mikor ez pörög, az a durva hogy még ők sem unják (csak a zeroba 60 órát raktam). Persze néha van "gyerekek most szemet becsukni" rész...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Yakuza 0-t tolta valaki? Elkezdtem most, eddig tetszik nagyon. X1xen
PS5 II PSVR
Hangján nem lepődtél meg amúgy? Nem sokat használom TV hangszórót, de ez belső kis fosom TV hangszóróhoz képest egész jól szól
Viszont, ha arra belövöd, azt csakis webOSes dolby vision appoknál alkalmazza majd. Tehát az nem érvényes game modeban pl vagy sima HDR contentnél se. Ezekre figyelj :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.14. 18:05:07
PS5 II PSVR
Na, igy ertem.
Amugy megtalaltam a dynamic tone mappinget, ugy jott elo, hogy az Orit elinditottam.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.14. 16:36:09
Viszont nem vagom annyira ezt a forras allitgatast. Nekem nics olyan opciom, hogy sdr gaming mode, meg hdr gaming mod. Gaming mod van, azt slussz. Akkor hogy a rakba tudom ezeket kukon allitani?
Hasonlokepp, olyan sincs, hogy sdr tv setting meg hdr tv setting, van 10 uzemmod, cinema, natural, dark room, gaming stb, es kesz. Hogy allitom be, hogy hdr normal uzemmod pl?
Az elozo tevemen rohadtul nem igy volt, kivalasztottad a kepmodot, beallitottad, es kesz. Meg volt kulon a game mode.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.14. 16:28:22
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Telekom - 377 960 Ft
esküszöm venném instant, de... tudjátok :(
csak ne legyen kifutó modell a CX miatt még egy pár hónapig :D
Dörzsölheted a tenyered, imádni fogod!
PS5 II PSVR
65" biztos nem veszek mert ami most van Led az 65" de nem elég.Főleg így hogy kiépítettem Jamo D500-asokkal a THX hangszabványt 60fokba ami ugye jó távol kerültek a hangfalak és a 77"tv passzolna igazán.
Úgyhogy én várok de kicsit nem veszek
...csak tartanánk már ott... :D
/meg az ORI-t is jó lenne látni teljes pompájában.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.13. 22:15:39
Na akkor már 3 embernek van ugyanolyan tvje itt. Ki a következő? :D
Mekkorát?
Mindegy. Jobb későn, mint soha.