121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #106528
    például?
  • ppista
    Egyszer én is így jártam, utána sűrűbben mentettem. :) Kíváncsi lettem volna, milyen lehet ha maximumra fejlesztek minden képességet a ladikomon, de sajnos feladtam a játékot, mert a többi része rettenet untatott. Főleg azért, mert ugyanez volt az Origin is.
  • mucsácsó
    jaja, szerintem te tartozol a többségbe egyébként - de nyilván így is lehet, különben nem tennék bele ennyiszer :D
    én kerültem inkább a csatákat, mert nagyon frusztráló volt, amikor felrobbant a hajóm és visszadobott 20 km-re... :D
  • mucsácsó
    Save the Date! Join us July 12 for Ubisoft Forward, a fully digital showcase with exclusive game news, reveals and more ? Stay tuned... #UbiForward

na, legkésőbb itt má tuti lesz AC: Vallhalla gameplay
  • ppista
    Fura, nelkem meg a hajókázás volt az Odyssey-ben az egyetlen elem ami igazán tetszett. Jó, persze nem az, amikor elküldtek a térkép másik végére, hanem a csata. Az rohadt jó volt benne.
  • darkSectorxxx #106523
    Jó de az meg a Hellblade 2 játék. Nézd meg hán Cyberpunk van? mert most annak a trendjét éljük éppen. :)
  • mucsácsó
    +1 :D
    meglep, mert amúgy mindenhol azt olvasom, hogy milyen jó is a hajózás (de mérjó? csont ugyanaz 1:1 az AC3 óta...) :D bár már ott is rühelltem...
    gyűlölöm - éppen csak úgy, ahogy a céltalan autókázást meg lovaglást, és az időrabló gyaloglást (pl. Death Stranding :P)
  • Tikal #106521
    GoW
  • darkSectorxxx #106520
    Nekem a vikingek pont tetszenének, inkáb mint ez a sok alap assassain téma.
    Kevés azért a Vikinges játék, ha jól emlékszem, Cyberpunk időszakot élünk. :D

Igen, én is úsztam a cápák közt inkáb, amíg tudtam, pedig amúgy az Ody loot-ban sokkal jobb mint az Origins... de minden másban meh. (részemről legalábbis)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:58:31
  • Ulthanito
    Engem többek között a kibaszott hajókázás miatt nem érdekel a játék, másrészt meg nem szeretem a vikingeket.

Black Flag-et is azért (is) hagytam abba, mert gyűlöltem hajózni. Odyssey-ben is ha tehettem, akkor kerültem a hajókázást, amikor meg muszáj volt, bömböltem, zokogtam, üvöltöttem.
  • TomStorm
    Most csak olyat teszek be!
    Meg hókotrót!:D

De messze lesz még a tél:)
  • darkSectorxxx #106517
    Nem tudom furcsáltam is, mert pont játszottam és akkor irt stream-re, hogy láttam-e a bemutatót, mondom még nem, és hogy jön juniusba, mondom neki az kb 2 hónap, de még normális gameplay se volt.

Kicsit furcsa is lett nekem, de láttam már megjelenni játékot egyik napról a másikra is E3-on úgy hogy előtte nem is volt szó róla. :D

Origins imádtam, de Odyssey, amikor hajócsaták voltak letetttem, ezért se vártam ezt, mert féltem hogy megint hajózás lesz.
    Akkor meg mit nézegessem ha úgyse játszok vele.

De mondtam ismerősöknek is, nem kell nekem hajózásmentes AC, nem én vagyok az akit ki kell elégíteni AC ügyben, nem vagyok rajongó, legyen olyan mint amilyet a rajongók akarnak én sokkal könnyebben mondok le erről a játékról.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:49:30
  • mucsácsó
    egészen biztos, hogy lesz hajókázás benne, szerintem még az ettől eddigiektől is durvábban jelen lesz erősen (sajnos, mivel énis gyűlölöm és kb kitámaszott analoggal nyomtam végig az összes hajóutat :D)

de milyen AC jön júniusban? szerintem valami placeholder dátumot nézett be akkor valami kétes oldalon (ami nem valós ráadásul), vagy nemtom... vagy lehet jön valami AC mobiljáték, azt nemtom.. :D
  • darkSectorxxx #106515
    Ha ez MOSTANI generáció, akkor minek a nextgen? :D

Biztos így lehet ahogy mondtátok, vagy beszéltétek (nem figyeltem), de nekem ez bőven elég lenne egy következő résznek így ahogy a screenshoton van. :D
    Bár maga a gameplay sokkal jobban érdekel. Nem szeretnék hajós részeket, meg menedzselni hajókat, akkor jöhet, ha nem akkor spippelem.

Amúgy ezt hogy junius 29.-én jön a játék mostani generációra nekem egy AC-s ismerős írta privátba, azért gondoltam azt hogy ez 1 hónap és már jön is....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:32:31
  • darkSectorxxx #106514
    Igen ezt nem tudni hogy ez honnan vannak, de Currgenre is iszonyat durva, nézd meg azt amelyiken jobbra áll a karakter, a növényzet meg az apró kis részletek a háttérben, örülnék ha télleg így néznének ki, vagy ez amin a karakterek vannak:

• n000rbi
    Ám legyen, a 2 úgyis kimaradt.
  • mucsácsó
    vótmá:D
    ezt beszéltük még a _GAMEPLAY_ bemutató előtt, hogy ezek lehet currgen shotok - dehát nyilván nem azok :D

nyilván maradt ugyanaz az engine, mint az Origins-Ody alatt, szal akkora egetrengető változást nem is szabadna remélni - félreértés ne essék, szerintem is tök jó és nagyon szép, én biztosan benevezek rá :)
  • mucsácsó
    nem csak tipp, mert Mafia 2 Rated For PS4, Xbox One, and Google Stadia

de első remake-jének sokkal jobban örülnék :( mondjuk a 2 se volt olyan szar, mint ahogy elterjedt, de azért annyira maradandó élmény se volt...a 3-mal meg tán bírtam max. 2 órát:D
  • darkSectorxxx #106510
    Tegnap azt mondta valaki hogy a screen-ek alapján nem látszik sokkal szebbnek a 2 eddigi AC-től a Valhalla, hát szerintem igen is jobbak ezek a screenshotok, bár tudjuk hogy élőben más, és a szépséget nem lehet feltétlen visszaadni egy képen.

Nálam seholse nézett ki így a régi 2 AC

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:23:52
  • darkSectorxxx #106509
    Igen, ezek csak tippelések voltak, hogy bármi magyarázhatná azt a 30fps-t, a fejlesztőkön múlik mindig, ez soha nem lezs hogy 60fps kritériumot szabnak a fejlesztőknek, ezért se kell nekem a 4k, mert 1080p nekem elég és akkor ott pl esély lehet a 60-ra, nem mintha érdekelne. :)
  • n000rbi
    Ha azt írnák ki, hogy spaghetti bolognese, akkor is mindenki remasztit várna
  • Ulthanito
    Az a mozgolódás két szó. Vasárnap: Family, tegnap meg Power.

Hallod, oda akarok menni PR-esnek. :-D
  • Tikal #106506
    Igen. Bár sok épület nem támogatja sajnos, viszont ez nem gond. Ami nekem szétcseszte eddig az az volt ha a térkép maga nem volt seasons ready, ha egy két hozzáadott épület nem az annak nem kéne gondnak lennie.
  • TomStorm
    Na nekifutok akkor mégegyszer!
    Tehát kiválasztok egy mapot felteszem,arra a szezon mod és arra csak olyan amihez oda van írva hogy szezon ready?
  • n000rbi
    Jaj tényleg, a doritopápa oldalán is fel volt véve, hogy ma lesz valami bemutató. A Mafia twitterén van mozgolódás, egy első rész remaszter nem lenne rossz. (bár nem tudom a zenékkel mit csinálnának, ha nem az eredeti lesz, akkor felejtős)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.12. 09:41:10
  • mucsácsó
    ma lesz pedig egy játék bejelentés, ami nem Batman (már megint nem.. :D)

esélyes a Mafia folytatás és/vagy Mafia 2 remaszti - aminek nem sok értelmét látom, de ökkkk :D
  • Tikal #106502
    Semmi gond vele, csak olyan map-en kell játszani ami kompatibilis vele, ezt láthatod is minden map leírásában. hogy az e vagy nem.

Az alap térképek amúgy is elég szarok, vannak sokkal jobbak.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.05.12. 09:26:20
  • Moby
    A sonyval pont az a baj, hogy nem ír semmit. Bosszantóan csendben vannak. Pedig randomkeddvan! :D
  • yesname #106500
    Meg az is amit a Sony ír szintén a neten. Sőt csak az. :D Damage control for the win!
  • mucsácsó
    +111111111111111
    immmmádtam, szerintem zseniális volt, szerencsétlen Visceral Games :( pedig ők még értek valamit az EA-nál... (tudom, egy részük most is ott van még 1-1 teamben, de...)
  • Moby
    Mert szerintem nagyon rosszul öregedett(nem csak kinézetre), és inkább megvárnám vele a remake-et.
  • Moby
    Gyengébb, mint az 1. volt, de szerintem annyira nem volt szar.
  • Moby
    Ebből szinte minden van mindenre, de nem ez volt a kérdés, hogy mi az, ami csak ps3-ra van.
  • Ulthanito
    Catherine.
  • Ulthanito
    Darky, valamit rosszul tudsz.

A játék sokkal kisebb lesz, mint az Odyssey. Ezt megmondták a fejlesztők, egy videon láttam valamelyik nap. Rájöttek, hogy a quality over quantity az sokszor nyerőbb stratégia.

(most látom, hogy már 100an megírták neked ugyanezt, sebaj)

Bár vesszek meg, én az Odysseyt imádom még mindig. Tegnap visszatértem, hogy toljam az Atlantis DLC második epizódját, és még mindig szórakoztat a játék. Igaz, most volt két hónap kihagyásom vele, így most jobban esik.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.12. 07:33:44
  • j0nNyKa
    veletlen, szoval az is +1 a listara, great :)
    tobbit is felirtam a listara, koszonom mindenkik!
    illetve a Dead Space valamier nekem nagyonnagyon nem, a mass effecteket meg szerettem elegge PCn ahhoz, hogy ne irjam fel ide
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.12. 07:11:03
  • TDC Geronimo
    demon soulsal várja meg PS5 remaket
  • Evoluti0N
    Mondjuk a Bayonetta első része szó szerint van mindenre. PC, PS3, PS4, WiiU, Switch, Xbox 360, Xbox One.
  • Prof William
    A Castlevania első része tényleg nagyon jó.

A második részre viszont valami iszonyatos minőségzuhanást produkál. Komolyan mintha nem is ugyanaz a cég csinálta volna az második részt. A végső csata pedig még viccnek is rossz. Konkrétan egy kalap szar a második rész.
  • n000rbi
    Nemá’ , hogy pont a Demon’s Soulst nem ajánlotta még senki ps3-ra :)

Na meg MGS HD Collection?