PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nekem is nagyon tetszett. Jó késve toltad :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Jimbo ezt mondja már január óta

Moby
Másodszor, amikor igazán elkapott a játék, a végén jutott eszembe, hogy lehet benne gyorsutazni, annyira nem igényeltem.
Le kéne tolna megint C9-en, bár a HDR még mindig szar benne.

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Én régen toltam PS4-en, most pécén. Ez a pusztában felversz egy sátrat és onnan bármelyik korábbi helyszínre fast travel dolog nekem nem rémlik PS4-ből anno, szerintem ezt később peccselhették bele, de így már tényleg nem panaszkodhat senki a fast travel hiányosságaira.

A harc meg PC-n, egérrel rendben van sztem. Én is nagyon szeretem, szerintem is zseniális játék.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

davidka003
Sajnos rendkívül elnyújtott. Én pár hete értem a végére. Vannak jó pillanatai de nem állnék neki megint. Harcrendszer tényleg fura. Irányítást patch-elték pár hónapja, szvsz jobb lett. De a grafika még sima PS4-en is marha jó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ulthanito
Nem visz rá a lélek, hogy átrágjam magam ismét. Pedig már van hozzá jó tévé, talán peccselgették is, de valahogy nekem rendkívül elnyújtott volt az egész. És harcrendszerét utáltam.

PS5 II PSVR

Hasonlóan gondolom én is. Ha bejelentené valamelyik, a részvényekre ejtőernyőt kellene kötni, akkorát zuhannának. Mondjuk ahogy a világ áll, ez már lópikula.
n000rbi
Pereg az RDR2 credits. Nem gondoltam, hogy, ezt fogom írni, de szerintem kurva jó volt. A világa elképesztő, sokszor csak vonatozgattam, lovagoltam céltalanul, annyira jó a hangulata. Végig a jó fiút játszottam, csak a kötelező küldetéseknél voltam bandita, így még jobban ütött a vége. Annak idején sokan panaszkodtak a fasttravel hiányára, pedig a vége felé sokat használtam (camp), vagy ezt később patchelték bele? Az epilógus valóban lehetett volna rövidebb, de valahol szükség is volt egy hosszabb megnyugvásra, hogy lássuk, hogy a normális életre törekszik (még ha nem is tud a múlttól szabadulni).

Egy szó, mint száz, fasza volt/10

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Nem ez a lényeg, hogy lesz vagy nem, hanem, hogy (ha nem lenne ez a vírus szar,) kiábrándító mennyire nincsenek még kész.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Voltan
Szerintem mindkét cég tisztában van vele, hogy idén ebből nem lesz lófütty sem, és most a "ki ugrik el a vonat elől előbb" játékot játszák, egyik se meri elsőnek bejelenteni, és húzzák az időt, meg kamuznak :)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tikal
atyaég..

Ps4 bejelentése, bemutatása és a megjelenés között mennyi idő volt?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.09. 10:37:33

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
Azt nem tudom, hogy csinálják, hogy minden nyelven jó a lip sync. Ez automata, vagy minden animációt újradolgoztak minden nyelvre?
Rage47
egyik reviewer kapott belsős infót és véletlenül postolta twitteren.

amúgy nézegettem jobban, olyanok a textúrák, mint a Jedi-ben, szal sztem nem tudják javítani patch-csel sem, és SSD sem segít
majd talán a PS5
így is játszható, csak kicsit várni kell, ha nagyon érdekelnek a táblákon a feliratok :D
TBTPumpa
Ez fura, mert a játék január végén elkészült már. Az aranylemezes, gyártásra szánt verzió az, amivel játszol. Ezek szerint január óta nem volt idejük patch-et készíteni hozzá? Ez nem jellemző a japánokra... mi van ezekkel?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
Hol olvastad azt a day1 patch-et cula?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shaddam
Azért valamit nagyon tudnak. Mióta megjelent a gamepados kép kb az összes gémerszájt a különböző photoshopokat mutogatja. Lehet instagramon se vették a millió lájkokat <#banplz>
Ha megjelenik a gépről az első kép az is tuti ilyesmi lesz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rage47
Bár ahogy olvasom ez Unreal engine és lehet nem is lehet javítani, mert kb. minden játék ilyen ami azzal készül
De vicces, hogy azért 100 gigás, mert állítólag nagyon rélszetesen kidolgozták a világot, de ez nem látszik a homályos textúrák miatt
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.09. 09:08:09
Éjféltől csapatom.
Azt lehet rá mondani hogy egyedi (mint a régebbi Apple gépeknél), de hogy szép, hááát. Persze ízlésen nem vitatkozunk, meg egy konzolnál, ami általában, be van súvasztva a polcok közé, az számít a legkevésbé.
Ulthanito
Én is azt gondolom, hogy főként fehér lesz, a sötét megy a kiukába. Igazából sose baj, ha valaki mer újítani, max nem jön be. Nekem az XSX külsőre még mindig atomra odaver, kétlem, hogy a ps annál szebb lesz számomra.

PS5 II PSVR

Rage47
Tegnap óta, de most pihentetem, mert láttam, hogy jön day1 patch a textúra szarságra, elég fura, majdnem minden textúra homályos a karaktereket kivéve :D
Ulthanito
Coming months, LOL. Az még augusztust is jelenthet.

PS5 II PSVR

n000rbi
Jim Ryan: “We look forward to sharing more information about PS5, including the console design, in the coming months.”

Ideje lenne :D

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
10-e a hivatalos megjelenési dátum, hátha majd akkor. Remélem nem hagyják így. Elvileg a reaktor és közvetlenül utána még hibátlan. (nem fogok sietni a továbbjutással :D)

TDC Geronimo
Én majd behúzom digibe 10én. Fura, hogy nem volt hozzá patch

n000rbi
Remélhetőleg a nap folyamán megkapom.

TDC Geronimo
Van aki nyomatja már FFet?

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én most is fehér kontrollerrel nyomom a ps4-et. Nekem nem a színével van bajom. Úgy az egész design nem adja nekem.
Bebaszna már bocsánat.Ahogy tudtam sötétítettem mindent mozifalon,falat,új szekrények stb.
Most oda betennék egy virító fehér konzolt vagyis nem,biztos hogy nem..
darkSectorxxx
<#nevetes1>

Moby
Sok a kérdés. Kevés a válasz. Továbbra is csak egy dologban lehetünk biztosak: ESZESZDÍ!

darkSectorxxx
Most milesz akkor, a LIMITED PS5 nem fehér lesz ezekután, hanem fekete???? <#pias><#nevetes1>

Vagy minden alap PS5 Limited fehér lesz? <#nevetes1>

Ezekután 1 biztos, hogy a gép nagyrészt fehér lesz, max kevés felületen lesz csak fekete/sötétszürke, hiszen a kontroller a gép dizájnját kapja ugye...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.08. 20:57:00

TBTPumpa
Ázsiai gép ez, csoda, hogy nincs belőle sárga verzió. <#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Akkor hát HALLASSÁTOK A HANGOTOKAT FEHÉR KONTROLLER FANOK! NE HAGYJUK, HOGY ELNYOMJANAK MINKET! <#banplz>

Rage47
nekem is bejön ez a fehér kontroller
Az csinálja a mindent is :D A ps5 egy 500 dodós ssd lesz csak még nem tudjuk. Grátis teszkós kontrollerrel. XD
Moby
Azt nem tudják kivenni. Az csinálja a grafikát is! <#eljen> Olyan gyors, hogy két olvasás között raytracinget számol. De legalábbis beleszámolták azt is a TFLOPS-ba :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.08. 20:45:31

Az ssd-t sem vették ki :P
TDC Geronimo
Mondjuk ahogy kinézett a demo HDRbe és láttam 1-2 részt videón milyen fények meg neonok vannak lehet tényleg day 1 :P

Moby
Remélem nem tolnak hátraarcot a reakciókat látva :D

Akkor már ketten vagyunk. Nekem is jobban tetszik az eredeti dizájn, mint ez a fotosoppolt fekete.
Moby
Belehallatszik, de bőven a használhatóságon belül marad. Itt még jobb szűrést lehet csinálni (a környezeti zajok a rendszerből jönnek).

Tikal
Szerintem az teljesen rendben van, az a sok színes nekem egyik se jött be.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ja, valamiért mégis behallatszik a beszélgetésbe valami mindig, de lehet csak az én telóm szar.

Moby
Közben azt is látom, hogy az abszolút kisebbséghez tartozom. A legtöbb játékosnak nem jön be a kétszínű kontroller.

n000rbi
Ez csak a Sony-n múlik, simán eladható lenne DualSense Classic néven.

Moby
Nekem az eredeti,feketefehér koncepció rohadtul bejön. Ez a fullfekete már uncsi.

Moby
Ilyen van ma már az összes okostelefonban, ezért tudod kihangosítóval használni kb bárhol. Noise cancelling+echo cancelling ezeknek a szuerinteligens megoldásoknak a neve :) Használnak ilyet ettől szélesebb körben, ahonnan én ismerem behatóbban, de azok itt nem ismertek, telefonja viszont mindenkinek van.
Lényegalényeg: ez ma már nem probléma.