PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Le kéne tolna megint C9-en, bár a HDR még mindig szar benne.
Adversus solem ne loquitor
A harc meg PC-n, egérrel rendben van sztem. Én is nagyon szeretem, szerintem is zseniális játék.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS5 II PSVR
Egy szó, mint száz, fasza volt/10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ps4 bejelentése, bemutatása és a megjelenés között mennyi idő volt?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.09. 10:37:33
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amúgy nézegettem jobban, olyanok a textúrák, mint a Jedi-ben, szal sztem nem tudják javítani patch-csel sem, és SSD sem segít
majd talán a PS5
így is játszható, csak kicsit várni kell, ha nagyon érdekelnek a táblákon a feliratok :D
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha megjelenik a gépről az első kép az is tuti ilyesmi lesz
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De vicces, hogy azért 100 gigás, mert állítólag nagyon rélszetesen kidolgozták a világot, de ez nem látszik a homályos textúrák miatt
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.09. 09:08:09
PS5 II PSVR
Ideje lenne :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most oda betennék egy virító fehér konzolt vagyis nem,biztos hogy nem..
Vagy minden alap PS5 Limited fehér lesz? <#nevetes1>#nevetes1>
Ezekután 1 biztos, hogy a gép nagyrészt fehér lesz, max kevés felületen lesz csak fekete/sötétszürke, hiszen a kontroller a gép dizájnját kapja ugye...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.08. 20:57:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.08. 20:45:31
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lényegalényeg: ez ma már nem probléma.