121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    Uh jól leírtad, mit érzek velük kapcsolatban :D valami mindig hiányzik
    Controlt nem vettem meg, mert a technikai gondok mellett még a videók sem győztek meg. Direkt megnéztem többet is, mondom nemigaz, hogy 20 órán keresztül egy irodában kell lövöldözni és ezért lett GOTY :D
  • Moby
    Kb 10 órát bírtam. De írtam is. A sztori kifejezést én erre nem alkalmaznám :D
  • Evoluti0N
    Mennyit játszottál? Tele van a játék clusterfuck helyszínekkel. A világ alatt egyébként nem a helyszínre gondolok, hanem magára a megalkotott univerzumra: a hangulatra, a háttérsztorira, ilyesmikre.
  • Moby
    A "világa"??? Egy irodaház az egész játék, hótugyanolyan szobákkal :D Milyen világ?
    Mondjuk szerintem az összes remedy játék felejthető. Ők a videójátéktörténelem egyik legrégebbi "namajdmost!" iparosai, akiknél a majd most sosem jött el. És szerintem már sosem fog.Hót középszerűek, Sam Lake-ből meg sosem lett Kojima, bár nagyon szeretett volna azzá válni.
  • Evoluti0N
    Egynek elment. Valami bundliban csúszott már be megjelenés után sokkal később. Az összes Remedy játék közül, amiket játszottam (Max Payne 1 és 2, Alan Wake, Control) a QB számomra a leggyengébb. Nekem különösen az nem tetszett, h beleerőltették a sorozat epizódokat a sztoriba egy-egy fejezet közé. Szeretem a sztori orientált játékokat és egy jól megszerkesztett átvezetőket, de a QB esetében átestek a ló túloldalára. Játékot akarok játszani, nem B kategóriás sorozatot nézni. A legjobb kifejezés rá talán az, h felejthető. Alig maradt meg bennem belőle valami. X-edik TPS pár különleges képességgel és nem túl érdekes világgal és karakterekkel. Ezzel szemben nekem a Control játékmenete, világa és hangulata egyből megfogott. Ismét éreztem azt a Remedy hangulatot, ami az Alan Wake-ben is megfogott.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.07. 19:38:08
  • TDC Geronimo
    Én letoltam, szerintem nem volt az olyan rossz.
  • mucsácsó
    +1! :)

Quantum Break nagyonfos volt amúgy anno?
    Mert nekem úgy ahogy volt, az kimaradt, de nem tudom mennyire lenne érdemes pótolni :D
  • Evoluti0N
    Nekem egyik kedvenc játékom volt tavaly. Én PC-n játszottam. Szóval PS4 verzióról nem tudok nyilatkozni.
  • TDC Geronimo
    Szabit kivettem, úgyhogy lesz 5 teljes napom tlou2re. Szerintem megpróbálok annyira lassan haladni amennyire csak lehet :D

Minden szobát végignézni, minden szart elolvasni és meghallgatni. Aztán megnézzük mi kell a platinához
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 18:50:48
  • Moby
    Kb 10 órát toltam bele pc-n. Próbáltam szeretni, de nem ment. Szerintem ilyen quantum break szerű generic shit. A "sztoritól" az agyam kifolyt a fülemen. A harc az első pár órában jó, aztán olyan kurva repetitívvé válik az egész, hogy a falat kapartam. De a játék igazi mélypontja a checkpointrendszre és a videjátéktörténelem leghasználhatatlanabb térképe evör.
    Én az időmet sajnáltam rá.
  • TDC Geronimo
    Jött már 1 DLC, de én megvárom azzal is meg a következővel is PS5öt már
  • n000rbi
    Kösz a véleményeket, lehet behúzom.
  • TDC Geronimo
    Van akinek tetszik van akinek nem. Én nem voltam annyira oda érte először, de végére csak kiplatináztam. Storytól sokat ne várj, egy clusterfuck, de amúgy nem rossz cucc, pron normálisan fut 1-2 röccenéstől eltekintve
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 18:20:46
  • mucsácsó
    Nekem tavalyi év játéka szerintem, szal nem mondanám rossznak :D
    Elvileg MÁR jól fut, de erősítsen meg más is :)
  • shaddam
    Végigvittem a terminátort(meg utána ki is platináztam, mert 2 könnyű trófea maradt ki).Nekem kis szaros korom óta tetszett az egész univerzum, jó volt végre a jövőbeli háborúban résztvenni. A 10 évvel ezelőtti játékot most nem számoljuk
  • n000rbi
    A Control az jó cucc? Pro-n hogy fut? (a DF még az 1.03-ra azt mondta, hogy egész stabil 30)
  • Kandurex
    77 > 75

Nem fér be. Az a vége :(
  • Tikal #107593
    dobozba el lehet bújni, mert ha nem akkor sehol sincs a MGS-hez :)
  • grebber
    Nézzed meg bármelyik OLED terméket olyan oldalon ahol van árdiagram ,1 év alatt kb felét se érik már sőt 3 hónap után százezreket zuhan az áruk.. Szóval én nem aggódom hogy nem lesz a Cx 350k mert nagyon hamar lesz
    Mondjuk jó lenne ha nem csak az LG gyártana akkor talán lenne árverseny is és nem kéne a baszott drága nyitóár...
  • TDC Geronimo
    77es van asszem, csillagászati áron
  • Kandurex
    3.2m -ről nézzük mi is, de én a 75” méreten gondolkodok (mondjuk oled-be ilyen nincs, felette meg nem fér be )
  • Ulthanito
    Akkor soha?
  • Evoluti0N
    Meg a kigyúrt nő.
  • shaddam
    De de lezbik meg nagy a csaj orra
  • TDC Geronimo
    GameReactor Swedens editor is 14 hours into it and he is gushing over it. He cant say much obviously but he keeps repeating how amazingly good it is. The first game is his favorite game ever and he believed he had unrealistic high expectations going into part 2. He claims part 2 has lived up to his expectations based on the preview demo area.

To quote and translate his recent blog post:
    "It. Is. Incredible...
    Ive now played 14 hours and I obviously cannot speak about anything outside of what we are allowed to say. But I just want to inform that this game is completely phenomenal. Soooo full of humanity, excitement, character, variation and tension."

Hát igen... szarlesz (tm)
  • TDC Geronimo
    ND... Pont erre számítottam :)
  • Newfronter
    Na ez egy jó válasz a kérésedre, mindenféle spoiler nélkül. Szerinted kell aggódni?

A Brazilian reviewer revealed a lot in terms of the quality of the game...He follows to say that :
    The game is a Masterpiece, a game that is one in a long time;
    Facial animations are the best in the Video-Game Industry;
    The sound is incredible and each detail is amazing;
    It does everything that a sequel should do, upgraded in all aspects;
    ''My expectations were really high but it STILL managed to surpass those expectations'';
    ''It's REALLY incredible, I usually don't compliment games this much, even when I like them a lot but this one is really something special'';
    You finish an action sequence without breath;
    The game EXTREMELY violent,the most graphic violence he's ever seen, but that violence is adequate to the world;
    The game is very impressive, the game's story catches your attention as soon as it starts, you'll want to play more and more;
    ''I know you're anxious to play the game, and that anxiety will be paid REALLY WELL'';
    We're in for a treat, prepare yourselves...
  • grebber
    Izlés kérdése. Nekem 42-es tv-m van és nekem baszott nagy.
    48-as OLED-re akarom majd cserélni persze ha a CX ára beáll majd olyan 350k körülre
  • Ulthanito
    Nem is tudom. Platinával a zsebben azóta vagy még nyolcszor toltam végig, belecsűrtem még vagy 50-100órát, és még mindig néha van ingerenciám elővenni.
  • Ulthanito
    Meg ugye pont nem cáfolta azt az infot, ami állítólag a legnagyobb felháborodást váltotta ki a játékmenettel kapcsolatban. Nem tudom mi ez, ne is írja meg senki, hogy mi ez, de állítólag azt pont nem kommentálta (ergo lehet, hogy igaz).
  • Ulthanito
    A nép OLED tévéje

Hülyeségeket beszél. Mi az, hogy 65-ös tévét négy méterről nézni olyan, mintha első sorban ülnél a moziban? Mi kb. 3-ról nézzük, és minden este megkérdezem az asszonyt, hogy figyi, szerinted ez a tévé ide nem kicsi, akár nagyobbat is elbírna.

Másrészt, hogy mikor lesz egy 600 ezres tévé a nép tévéje? Még a 0% THM soros delikvensekkel se, sohase. A 48-as képátló meg, hááááát, kurvára kicsi, na.
  • TDC Geronimo
    tlou2őt már nem egy reviewer vitte végig 2*. Biztos olyan szar lehet :D
  • TDC Geronimo
    Baromság. Idén jön. Most mondta pár napja sony hogy minden rendben és kezdődik a gyártás ebben a hónapban
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 00:49:35
  • Evoluti0N
    Ahogy közelebb kerülünk a megjelenéshez valószínűleg még több és még több helyen szembe lehet majd találkozni spoilerekkel. Egyelőre csak Youtube-on aktív nálam a spoiler filter, de jövő péntektől mindenhol bekapcsolom.
  • shaddam
    IGN tweetelte hogy rumorok szerint jövő év közepére csúszhat mindkét konzol. Kicsit játszottam, most nekiálltam keresni a tweetet hogy linkeljem,de nincs ott. Remélem csak káprázott a szemem
  • Rage47
    nyami
  • Moby
    Mindenesetre van, aki a barátlistámon már tolja, és úgy tudom, hogy nem újságíró (legalábbis én még cikket nem láttam tőle sehol).
  • TDC Geronimo
    "Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is often hailed as the greatest stealth shooter of all time, but, in its best moments, The Last Of Us Part II is, for my money, a better experience. You can move in and out of stealth, given enough cover and enough time for enemies to lose track of you. You can now go prone to hide under vehicles and in grass, squeeze through gaps in walls, and an expanded set of climbing and jumping abilities mean you can reach higher areas to get a vantage point. Stealth is tense, fighting is fraught and it comes together in the best combat system in ages.

Enemies respond in a way that’s more realistic and convincing than anything I’ve seen in a video game before. It’s the communication between the enemies that I think is most impressive."
  • sanya200
    Nekem azt írja hogy
    "This account is Invalid"
  • Evoluti0N
    Én végigjátszottam az elsőt survivalon is meg hardon is. Groundedet már kihagytam. Ég és föld a különbség egyébként a hard és a survival között. A hallgatózás hiánya miatt sokkal nehezebb a lopakodás. Szerintem a 2 esetében hardon fogom először a későbbi végigjátszásaim (ha lesznek), akkor azok meg majd nehezebb fokozaton.