PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mégis mire? Le kéne cserélni a 10/10es GOTY találd meg a "odin hollóit"x2-re? LOL
Adversus solem ne loquitor
Nemhogy induláskor tele volt buggal, a Bethesda a sok 10 ezer visszajelzés ellenére baszott ebből bármit is javítani benne a mai napig. Hosszú-hosszú éveken át. Pedig tudtak a hibákról. És szerintem ez felháborító.
PS5 II PSVR
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szóval nem adom fel a reményt.
A problémám a játékkal (spoilermentes):
- sok az ilyen találj meg X-et Y-ból küldetés, amelyek opcionálisak, de akkor is ki kéne már ezeket nőni
- a loot lényegében csak ruhákat jelent, ezzel meg az a baj, hogy olyan sokat nem számítanak a nap végén. Egy-egy nagyon jó, legendary cucc miatt érdemes cserélni, de a többit csak felvesszük, aztán adjuk is el azonnal, +1-2 pontért nincs értelme lecserélni 10 percenként, amit viselünk
- a fast travel rendszer, a kontroller és a 3d térkép együtt nem szeretik egymást. egy rakás alkalommal szenvedek, hogy melyik pontra is kattintsak, mi is van a legközelebb a küldetéshez. Nem nagy dolog, de zavaró.
- kevés a mappelhető varázslat - ezen a vásárolható extra szettek is csak kicsit könnyítenek, ezért folyton cserélgetjük a varázslatokat a játékban
- a harcrendszer a játék közepére lesz kb jó, amikorra már van elég varázslatunk, hogy kombókat tudjunk csinálni
Utoljára szerkesztette: lwb, 2023.02.13. 10:18:41
PS5 II PSVR
Végre! Végre! Egy jó varázs világ játék!
Nagyon tetszik!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.02.10. 09:15:46
Így én azt gondolom kívülállóként, hogy neked megérheti.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Olyan kerdesem lenne hogy meg novemberben a GoW-nal ereztem eloszor hogy mintha nagyobb lenne az input lagom,azota jatszogattam mas jatekokkal is,hol jobban erezheto volt hol nem,de a GoW elott ilyet abszolut nem tapasztaltam! A TV-t 2021 juniusaban vettem,kb a PS5-el egyutt,soha semmilyen problema nem volt se a tv-vel se a konzollal. Ma eloszedtem az nba2k23-at,es egesz egyszeruen bena voltam,majdnem legkonyebb fokozaton is iszonyat nehezen dobtam kosarat,nehezen cseleztem,es a menuben lepkedes is olyan volt mintha egy komolyabb input lagom lenne…Gondoltam egyet,a TV-n es a konzolon is kikapcsoltam a HDR-t,ugye a latvany azert megvaltozott,de ami a lenyeg,olyan szinten reszponziv lett minden hogy eg-es fold! Letezik hogy a tv-ben “elromlott” a hdr-em jatekoknal?? Vagy a PS-ben?? A TV az Samsung AU9002,tudom,nem egy csucs “Gamer TV”,viszont megegyszer mondom a novemberi GoW-ig ilyen problemam soha nem volt,soha nem ereztem input lagot ezen a tv-n semmilyen jateknal!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.02.09. 10:58:33
Mindezekkel együtt is a játék jó lett. Ha valaki ráadásul HP rajongó, annak kb ez a legjobb dolog, ami vele történhetett az életében. Én tudom ajánlani mindenkinek, jól is fut PS5-ön performance módban. A grafika oké, semmi extra, nem ND kategória, de szép.
Ha már rohadvány: végére értem kölcsöngépen, kölcsönjátékkal a forspokennek.Kizárólag tisztességből, ha már megszántak vele. Ennyire hitvány ordenáré szart évek óta nem láttam, pedig szinte csak az ömlik, de ez már annyira a legalja, hogy felértékel bármit, ami egyel a life of black tiger felett van. A demo nem mutat meg semmit abból, hogy mennyire mély a nyúl ürege...
Rendben lett! Pedig brutál hype-ot kellett megugornia!
Remélem nem lesz csalódás, a preview-k eléggé meggyőzőek még olyannak is, akinek se a könyvek, se a filmek nem jöttek be annyira. Darabnak elment, de kb ennyi.
Rajongás nincs, tulajdonképpen nincs már semmiért, de szeretem a varázsvilágot, a hangulatát.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem első nap, de lehet, hogy Easter Sale-ben jön majd.
A másik cucc, ami felkeltette az érdeklődésem, az orosz Fallout, az Atomic Hearts. Az ráadásul exkluzív is.
PS5 II PSVR
Nem lehet felvenni a táskát. mert a macskát kell keresni. TÁSKÁVAL A KÉZBEN MÁRPEDIG NEM LEHET MACSKÁT KERESNI!
Ezt minden épelméjű ember tudja.
DED
PSN ID.: Beegabor
A varázslásos része tetszett pedig, úgy tűnt viszonylag nagy a szabadság a harcrendszer terén.
PSN ID.: Beegabor
A God of War 2-t vettem meg első nap, előtte meg a Cyberpunkot. Igaz, ezeket nem is bántam meg, de azért jobb óvatosnak lenni.
Most sok jó játék van ami érdekel..
Dead Space,
Hogwarts Legacy,
Wild Hearts,
Atomic Heart,
Like a Dragon: Ishin!,
Scars Above,
Destiny 2: Lightfall
.. és akkor még be kell fejezzem a Crisis Coret meg majd a Horizon 2-t. 😄
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.02.02. 10:55:02