121454

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Köszi, sikerült, g2a lett a vége.
  • Mephike
    Jelenleg én a varázslóvilágban kalandozgatok. Ugyanakkor az asszony ma fejezte be a Wo Longot, és ugyanezt mondta mint Te, nem fog emlékezni a játékra 2 hét múlva, semmiféle érzelmet nem váltott ki belőle a játék. Becsületből végigjátszotta, mert souls játék szerű. Mindenesetre nekem a Wo Long tuti ki fog maradni.
  • Moby
    Rég láttalak!
    Szerintem is remek játékok a Nioh-k, bár az igazat megvallva ma már nagyon másképp nézek a BB-re is, miután tavaly megint elővettem, és letoltam újra. Tegnap este le is ment a Wo Long. Semmiféle addikciót nem váltott ki, teljesen rezignáltam hagytam abba és ott. Szerintem ez egy töltelékjáték volt nekik is, meg igazából nekem is. Lesz még idén soulslike, hátha azok jobban sikerülnek. Amúgy sem lehet évente Elden Ringeket lepakolni.
  • Amiga
    Ez elég szomorú. Nioh 2-t egyszerűen imádom, jól kiegészíti számomra a From játékait, noha biztosan a Bloodborne marad a favorit, azt szerintem megközelíteni sem tudja nálam semmi. :D
  • Moby
    Én a Gamivo-n vettem. Szinte mindent ott veszek.
    Link.
    Gamesaloon delaertől, de ő most épp 2 euróval drágább, mint a legolcsóbb.
  • Moby
    Egyébként nem is kell páncél a játékba. Valójában semmi nem kell a játékba. Ugyanazt a kombót, ugyanazt a 3 gombot fogod nyomogatni benne milliószor. Semmi értelme a varázslatoknak, semmi értelme a ruháknak, semmi értelme benne semminek. Csak beleraktak minden szart, ami megmaradt a Nioh-kból raktáron. De erra már nem volt energia, hogy végiggondolják mit lehetne mindezzel kezdeni. Szóval inkább meg sem próbálták :D
  • Moby
    A világon semmi. 100-as szinten vagyok, a játék legvégén, ugyanabban a gúnyában mint a legelején, és az első bosstól elvett fegyverrel vertem végig a játékot. Eladok mindent, amit valaha felvettem, mert semminek semmi értelme, ami felvehető/megszerezhető.
    Hozzáteszem az egész játéknak nem sok értelme van. Kissé alacsony színvonalú időtöltés soulslikeal.
    Egyszer már abbahagytam annyira beleuntam, aztán rájöttem, hogy egyszer ki fog kerülni a gamepassból, és ha rámjöm, hogy befejezném, majd pénzt kellene adni, amit nem igazán kellene ezért adni. Szóval végigviszem "becsületből"(?)
  • Kandurex
    Valaki árulja már el mi értelme van Wo Long -ba a felszerelésnek? Egyszerűen szarja rám a játék, de az első pálya óta nem találtam egy jó kardot vagy cuccot, mindig nem kell fejleszteni őket.

Ja és semmi normális páncélt nem lehet felvenni, mert egyből a mozgás kárára megy, de úgy, hogy még 35 szinten se tusz felvenni semmit.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.03.11. 11:05:30
  • tonyr #120134
    Hat igen, nekem is nagyon furcsa volt a ps3 kontrollere a ps4/ps5/switch pro utan, kb mint egy jatekkontroller, de azert siman hasznalhato..
    A gombkiosztast azonnal megvaltoztattam a trigger-re (:
  • TomStorm
    Igen ezekre + ne account-ot vegyen hanem kulcsot vagy gift-et
  • Evoluti0N
    Ezen az oldalon levő kódos oldalak mind megbízhatóak. Vagyis hát én Kinguinról meg még néhányról vásároltam már többször gond nélkül. Vélemények alapján a HRK-t nem ajánlom. Annak ellenére, h az a legolcsóbb. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.03.10. 11:39:26
  • lwb
    Nem tudom konkrétan ez hol a legolcsóbb most, de én g2a-n vettem sokszor, amit szidnak, de eddig még (10-20 vásárlás összesen kb) sose volt panaszom. Figyelni kell régióra ilyesmire. Meg érdemes olyan kereskedőtől venni ott, akinek sok-sok pozitív értékelése van, ez egyértelmű lesz a felületen.
  • Ulthanito
    OFF

Hogwarts Legacy PC kódot hol lehet legjobb áron, biztonságosan vásárolni EU-ra? Egy ismerősömnek kellene. Nem ismerem igazán ezeket a kódos oldalakat.
  • Zozo76
    jo, hat kicsit retrozok, aztan kesz. nem rossz (volt) amugy a PS3, de a kontroller kesz katasztrofa. az xbox 360-nak sokkal jobb volt. csak anno a PS-buzik ezt elfelejtettek megemliteni amikor agyondicsertek a PS3-at az xbox 360-nal szemben. mar eleve furcsa hogy a DEFAULT nem a jobb ravasz a loves HANEM FELETTE A FLIP. mar PS5-on feltunt a streamelt ALIEN RAGE (ps3) alatt hogy milyeb hulye kiosztas van a DualShoc3 alatt. hat ezert mert rohadt szar ravaszai vannak. azert a Killzone 2-ben atraktam mert a flippes lovest nem birtam megszokni. ja meg a ket analog joy is annyira kozel van hogy osszeer (!) a ket ujjad... a rezges viszont eleg jo, van benne kraft.

ha tudtam volna anno hogy a DualShock3 ennyire nyomorek kontroller, elkukdtem volna az anyjukba anno a sok PS-buzit.

:D
  • Zóanagyvarázsló
    Kiváló a memóriád! A fegyverek nem voltak rosszak, csak a Ratchetek után nyilván nem ütöttek. A falon átlövő azért tetszett.
  • tonyr #120127
    Na igen..
    Ezert vettem anno mclassic adaptert a switch melle, termezetesen ps3al is mukodik es a felbontas felskalazasa mellett elsimitast is tesz hozza stb..
    Kb 100€ volt de megerte mert tobb regi konzolomhoz is hasznalhato (:
  • Moby
    Bennem annyi maradt meg belőle, hogy k. ronda volt a maga idejében is, és nem voltak színek. Minden szarbarna volt benne. :D Egyébként meg egy generic, semmilyen lövölde.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.09. 14:36:04
  • Zóanagyvarázsló
    Annak idején se volt fákláysmenet, de speciel a Resistance 1 legalább elég jól tartotta a 30 fps-t (igaz, az Insomniac utána még hozott ki pár 60 fps-es Ratchetet), a third-party nagyja egy kínlódás volt hozzá képest. Cserébe még gen eleji grafika volt, és néhány érdekesebb illetve a viklágháborús-idegeninváziós hangulatot és néhány érdekesebb fegyvert leszámítva elég sokadrangú. De én a Resistance 2-t vagy a KZ-eket is csak szódával ajánlanám, mint pótolandó PS3-exkluzívot, annak idején sem voltak kiemelkedőek, mára csak még kopottasabbak lettek.
  • Zozo76
    Ja, ma azert mar a 720p/30fps elegge "faraszto"... :)
  • Moby
    Az első szvsz szörnyű :D (meg a psvita rész is)
    A kettő meg a három okés
  • tonyr #120122
    Epic ;)
  • Zozo76
    mar beszereztem a 1/2-t, a 3. reszt meg keresem.
  • Kreeder
    Szia!
    Szerintem én tudom a megoldást a problémádra. Én amikor rávettem magam, hogy pasztázom a ps4-et összeszerelés után nálam is jelentkezett ez a probléma. olyan volt mintha laggoltam volna vagy más irányította volna a kontrollert, és elveszítette a jelent. Kicsit szét kell bontanod a ps4-edet a burkolattól van egy kis antenna a bluetoothnak azt nem tették vissza a csodás szakemberek akikhez vitted, vagy vidd vissza és kérd meg őket, hogy kössék vissza mert szerintem 100%, hogy ez a probléma. nekem 2 hetembe került mire rájöttem mert a videó ami alapján szétszedtem és összeraktam ott a srác mondta h ja ez nem lényeg és összeszerelésnél se volt semmi arról, hogy azt a szutyok kis kábelt visszahelyezte volna. Szval a bluetooth antenna a ludas azt kell visszatenni az alaplapba :D

Jajj és nem mellékesen vettem egy új kontrollert is mert már azt gondoltam a régi hibásodott meg :/
    Utoljára szerkesztette: Kreeder, 2023.03.06. 11:04:14
  • tonyr #120119
    Ajanlom a Resistance trilologiat is ;)
  • Zozo76
    nemreg vettem, szerencsere szinte gyari allapotu. nemvolt soha (ps4pro-val kezdtem a sok xbox utan), es akartam. jelenleg a Killzone 2-t nyomom.
  • hawkie22
    Egy kérdés: ha veszek új kontrollert PS5-höz, akkor minden új kontrollerhez külön accountot kell rendelni? Jelenleg két kontrollerem van, az egyik az enyém, a másik a fiamé, de mi van, ha mondjuk 4-en akarunk játszani. Annyi accountot nem akarok kreálni csak a kontrollerek miatt.
  • Seth
    Miért is kapcsoltad be ? XD
  • Zozo76
    Hat nem semmi a sony. Megerkezett a 4.9-es firmware frissites a PLAYSTATION 3-hoz...(!) Csak lestem hogy update-t ker a gep... :D
  • Rage47
    Teszteld más eszközön is, laptop, tablet.
  • Moby
    Ehhez nem kell review. Volt/van demo minden platformra(ráadásul tovább is lehet vinni a demoprogresszta teljesbe). Tulajdonképpen már a második demo van kint. Nagyrészt sekiro.
  • tigeroo
    Adott egy PS4 és két Dualshock 4 kontroller. Elvittem hogy kitisztítsák + újra pasztázzák a gépemet. Mondta a srác hogy majd lehet újra kell syncelni az én kontrolleremet, ez eddig OK.

Azonban most olyan furcsaságot tapasztalok, hogy hacsak nem közvetlenül a konzol felé tartom a kontrollert akkor "beragad" vagy elmarad az input. (pl. forgatom a kamerát folyamatosan a karakterem körül + spammelem az ütés gombot, akkor ha úgy forgatom a kontrollert akkor a kamera magától még megy egy darabig, az ütés pedig erre az időszakra "kimarad" mint amikor high ping lag van)

Naugye már említettem hogy volt reset és újra syncelés. Már megcsináltam 3-3x mind a két kontrolleremmel (A kontroller alján a reset gomb lenyomva tart, utána az adatkábelre rádugom és PS gomb megnyom) azonban még mindig nem oké. Tudom hogy Bluetooth a kapcsolat, ezért eddig ha kb. a másik szobában voltam akkor is ment, most viszont ilyen hangyafasznyi dolgokon is elveszíti a jelet. Mit tudok még csinálni hogy valahogy az eredeti funkciót ellássa a kontroller?
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.03.02. 14:34:10
  • Ulthanito
    Nem tudom, hogy ez kell-e nekem. A Nioh kínjait és érdektelenségét felidézve vélhetően egy kövér nem a válasz.
  • Moby
    Amazonon létezik standard edition is. Nemtudom ide miért nem hozzák, és miért csak ilyen kevés helyen kapható.
  • Moby
    Alza nem jó? Náluk elő lehet rendelni. Én simán el tudom képzelni, hogy nem lesz belőle normál változat. Normálban vedd meg digitálisan gondolom...
  • Kandurex
    Igen, a normál változatot. De egyébként konzolvilag, MM, sehol nincs…
  • Moby
    Hát mondjuk még nem jelent meg :D Előrendelni meg mindenhol lehet (de valamiért én mindenhol csak a steelbook edition láttam ilyen 32 ezerért)
  • Kandurex
    Mi van ezzel a Wo long-al, hogy a legtöbb boltba nem kapható?
  • tonyr #120105
    Sajnalatos a rosszullet (motion sickness), de allitolag hozza tudod szoktatni magad a vr-hoz es egy ido utan elmulik.
    Kar, hogy nem tudtad kielvezni, en "sok" jatekot vegigjatszottam es hatalmas volt a "bennevagyokajatekban" erzes. Kb fel eve ha megvan a psvr1 es folyamatosan hasznaltam, es meg varnak is ram pl a doom3 kiegeszitoi (aim kontrollerrel), de most jobban lenyugoz az uj (:
  • lwb
    Ha már sci-fi, szerintem inkább Matrix -szerű totális szimuláció a jövő, mondjuk beépített kibernetikus aljzatok nélkül is akár. De az megoldja a motion sicknesst meg minden más problémát is egycsapásra.
  • Ulthanito
    Ez szerintem egy teljesen korrekt összegzése a VR-témának. Magam se tudnék mit hozzátenni.

Vélhetően nem a mi életünkben következik már be, de szerintem nem olyan nagyon távoli jövő az a VR, ami a sci-fikben látható. Hogy mondjuk egy kontaktlencsét bedobsz, vagy egy nagyon vékonyka kis szemüveget felteszel, , és ott lesz a virtuális valóság. Más kérdés, hogy mi lesz a motion sickness-szel.