PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Másrészt meg, a fejlesztők nagyon jól tudják, hogy AAA-kategóriás játékon dolgozni sajnos túlórával jár, sokszor sok túlórával. Ha ezt valaki elfogadja, akkor csinálja, ha meg nem fogadja el, akkor keressen más melót. Ez az iparág jellegzetessége. Biztos van rá mód, hogy kulturált módon rendezze ezt a konfliktusát a munkáltatójával. Nem az a megoldás, hogy elárulja a cégét. Gondolom írt NDA-t alá, innentől kezdve majd jól megbasszák, meg is érdemli!
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 11:36:28
Adversus solem ne loquitor
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
tapsolni nem tapsolok hozzá, de engem valahogy abszolút hidegenhagy ez az egész, spoiler elkerülésre meg milliomegy opció van már manapság, persze némi effort lehet, hogy elkapja az ember a szemét minden TLOUP2 hírnél/kommentnél..
én csak annak örülök, hogy előbb jön 😄
Az egyernesen meg szórakoztató, hogy mostmár a fejlesztők, meg a internet népe fogja megmondani, hogy mikor is kell kiadni egy játékot, nem annak a tulajdonosa, aki csilliárdokat tesz a marketingbe, meg mindenbe.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A spoilerek másfél hónapig való elkerülése bennem nem vált ki ilyen gyűlöletet, ne haragudjatok. Tökéletesen megértem a fejlesztőt, akivel éppen ki akart a nagy cég baszni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 10:50:53
<#nemtudom>#nemtudom>
Hajrá!
1. Bónusz a fejlesztőknek megjelenés után 6 hónappal.
2. Eredeti megjelenést eltolta Sony a vírus miatt korlátlan ideig (év végét beszélték).
3. Leak
4. A Sony előrehozta a megjelenést júniusra.
5. A team megkapja a pénzét lényegében csak egy hónap (május - június) késéssel.
Szóval, ha nem is a leakelő ember személyesen, de maga a fejlesztőcsapat igen, jól járt, megérte nekik.
Totális őrület. Én meg kerülgessem a másik szarát, ha esetleg ugyanazt a lépcsőt használnám.
Ott rohadjon meg
Jól tette???<#wilting>#wilting> Mi az isten faszát tett jól? Ne kúrjatok már fel ezzel a kisember robinhúdja hozzáállásal! Jól tette voln ha,
-jelezte volna a munkaadójával, hogy nem a szerződésének megfelelően jár el
-ha a munkaadója nem ezt nem veszi figyelembe, akkor jogi úrta tereli
-ha meg benne volt a szerződésében, és ő ezt alá is írta, akkormeg...még akkor van lehetőséges
AZT TETTE JÓL, HOGY FULLBA TOLTA A KRETÉNT? <#wilting>#wilting>
Ezzel most a pénzénél lett? Nem. Sőt, szerintem rohadtul meg lesz baszval. Elbaszta egy csomó ember szórakozását? El. Elbaszta a karrierjét? El. De legaláb megmutatta végre valaki, hogy hol lakik az úristen!!!!
Fúdeténylegdemennyirejóltette! Mindekeinekígykellene! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
El sem tudom képzelni, hogy lenne, lehetne, létezhetne (valami párhuzamos univerzumban, amit felnőttek laknak) a vitás kérdések rendezésére jobb megoldás!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 10:08:34
wow 😄
a Store szar szinte minden platformon
ha igazak a leírtak, akkor jól tette a tag, gyanítom bent többen áldják, mintsem átkozzák a nevét 😄
ezzel egyedül az a gáz csak ránk nézve, hogy most a spoilerekbe mégkönnyebben futhat bele az ember valszeg, de szerencsére engem elkerültek eddig ezek.. 😛
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.30. 08:44:51
Sok fejlesztő számolt ezzel a pénzzel és a "határozatlan idejű" halasztással kapcsolatban olyan hírek voltak házon belül, hogy év vége, karácsony környéke is lehet a megjelenés. Ez jövő év közepi bónuszt jelentett volna a TELJES teamnek. Aki leakelt (ha egy ember volt és nem több vagy akár a teljes csapat) pont azért leak-elt, hogy a Sonynak ne legyen választása és kiadja előbb a kész játékot.
Be is jött, júniusban jön a játék. Leak nélkül aligha jött volna.
(egyébként a dolgozók próbálkoztak előre elkérni legalább egy részét ennek a pénznek, de nem kaptak mást, csak fenyegetést, hogy ki lesznek baszva)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.29. 23:27:49
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.29. 19:57:04
hát én nemtom jonnyka, lehet az is furcsa benne - én azért bízom a CDPR-ben 😊))
(© j0nNyKa 2020.04.29)
viszont ez a gunplay, jááááj :S egy COD MW után ezt nagyon siralmas látni, remélem kezdenek valamit majd ezzel azért szeptemberig, mert rohadtul erőtlen, amolyan Fallout 3-jellegű az egész - de félő, hogy ez már nagyon nem fog akkorát változni :\
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.29. 18:54:35
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.29. 19:35:16
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯