121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
És úgy, hogy a Callisto cross-gen... -
Szubjektív véleményem:
1. Dead Space sokkal jobb mint játék, Callisto viszont sokkal szebb
2. Crime boss: elég vegyes dolgokat hallottam róla ...
3. wild hearts: úgy tudom eléggé mehhh-re sikerült -
Én olvasgatom a fórumot rendszeresen, de írni ritkán írok.
Mindig egy körrel le vagyok maradva, viszont van most pár dolog amiben érdekel a véleményetek.
Ha a Callisto és a Dead Space is érdekel, melyikkel kezdjem?
A Crime Boss: Rockay City ma jelenik meg? :D Tényleg? Nagyon fű alatt van..
Illetve a Wild Heartsről milyen véleménnyel vagytok? -
Evoluti0N #120218 Nem látom a legutóbbi üzit szóval. -
Twitchen nyomta tegnap Resi4et, szóval életben van XD -
Evoluti0N #120217 Jó kérdés. Profilja szerint:
Utolsó üzenet időpontja: 2023. 01. 07. 22:25
Utolsó látogatás időpontja: 2023. 02. 27. 16:09
Szóval nem volt annyira régen SG-n legutóbb. -
Amúgy tényleg, hol van Darky, rég láttam erre... -
:-D
Ha már Darky se ír, akkor itt tényleg nagy a baj. :) -
"Gondolom azért a hat emberért, aki ide jár, nem érdemes foglalkozni vele."
Szerintem vagyunk legalább tizenöten, ha az össze topicot nézzük. :D -
Igen, vegetál a fórum :(
Kár érte, több mint 20 éve írogatok ide. De már tényleg csak emiatt az 1 topik miatt vagyok itt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.03.26. 11:45:26 -
Évek óta ezt tudja..
Gondolom azért a hat emberért, aki ide jár, nem érdemes foglalkozni vele. -
Evoluti0N #120211 Durva, ahogy az egész szar esik szét és senki sem foglalkozik vele. -
Csak azért írom, mert látom, hogy van egy új poszt...ami nem látszik. Ha telefonról írtok (a mobil oldalra), az asztali böngészővel nem látszik. Illetve csak akkor jelenik meg, ha valaki hozzáír asztaliról megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.24. 20:08:51 -
En is szemezgettem vele, pakk-ban neztem az ket reszt egyutt... Meg par jatekot befejezek, utana lehet beugrok zombie-kat olni (: -
És kb ez a legszebb VR játék eddig, amit láttam PSVR2-n. Nem 2D értelemben szép, a grafika eléggé egyszerű és elnagyolt. De valahogy nagyon ott van bent az ember. Úgy van bent az ember, ahogy a VR horizonban egy femtoszekundumra sem. Ott vagy bent, kész. az utolsó pixelig elhiszi az agyam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.24. 19:32:45 -
Találtam viszont olyan szinten immerzív, és fasza játékot PSVR2-re, hogy rendesen fogom a fejem, hogy miért a méregdrága kacatokat tolják az ember szeme elé a reviewerek. The Walking Dead: Saints & Sinners. Korábban odaadták PSVR1-re psplkusban, de én már akkor örökre elástam a szekrény mélyére. Mekkora mázli...Ha az ember megveszi hozzá a Tourist Edition addont 3500-ért, akkor ingyen megkapja akomplett járékot a kiegészítővel PS5-re, PSVR2 támogatással ingyen. Ez persze sehol nem szerepel leírva, nem is én találtam fel, olvastam másik fórumon. Na ezt írnám fel mindenkinek, akit érdekel a VR, nem a techszar hülyeségeket. -
Én még annyit se adnék érte. :)
Már ezeket a 24 ezres játékárakat sem komálom, bár szerintem egy hete már egyik konzolt sem kapcsoltam be kb., szóval nálam eléggé visszaesett az érdeklődés a gaming iránt. Eljutottam oda, hogy rossz érzések nélkül nagyjából 5-6 ezer forintot adok ki már szinte bármilyen játékért (Bloodborne 2-t venném day 1).
Viszont ezek után egyre inkább azt gondolom, hogy a VR1-et eladom valakinek, vagy odaajándékozom, mert tényleg csak a helyet foglalja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na de hol van Darky? -
A platina kimarad, annyira azért nem volt jó, főleg nem ilyen időszakban, amikor ennyi minden jön. Jók is, nem csak ilyen egynek jó valami. Meglegalább rendberakhatnák, ha már ennyire ennyire pofátlanul van árazva. Persze akkor is felháborítóan drága lenne, ennek a játéknak a reális értéke valahol a jelenlegi fele kellene legyen. Közel hibamentesen, nem ebben. -
Sose arra a posztra válaszolok, amire szeretnék, mert van 2-3 poszt is ugyanazzal a sorszámmal. Hullik darabjaira ez a rakás szar fórum már. -
Beleakadtam az egyik legyőzött bossba. De olyan szinten, hogy csak toporogtam egyhelyben, volt lépéshang, meg minden, de nem mentem sehova. Kivéve, ha IRL odébbmentem, mert akkor a játékban is odébbmentem, és ott toporgtam tovább :D
Mindez egy 6-7 órás, full cső, huszonnégyezer forintos sony exkluzív játékban, ami a PSVR2 képességeit hivatott bemutatni. 6-7 óra alatt ennyi hibát szerintem én csak Cyberpunk alatt láttam, de azt legalább refundolták :D -
LOL :D:D Ez azért kemény basszus. -
Nekem ilyen nem volt a vegigjatszas soran, pedig kb 3x csinaltam meg minden palyat... -
Jézusom, az ilyen textúra popup-tól én teljesen rosszul vagyok, pláne nem akarom látni egy 270 ezres szemüvegen meg egy 20+ ezres játékon.
No way. -
Nekem bejott, sikerult platinazni is, igaz ugy leizzadtam a vegso kihivasnal, h mindenhonnan is folyt rolam a viz :D
Ilyen szintu glitch-ekkel nem talalkoztam szerencsere, max h maszas kozben feljebbdobott a nezet...
Osszessegeben szerintem teljesen jo a jatek, elveztem nagyon, de varok egy blood&trust szintu akciot is, addig moss ill jurassic van folyamatban (: -
Közben lepörgött a Call of the mountain. Tonképp nem volt rossz, azt semmiképpen nem mondanám, játékként egészen jó, a többit a VR tonképp hozzáteszi. de technikailag egyszerűen gány, és méltatlan egy exkluzív techdemonak. A hosszát és az állapotát figyelembe véve felháborítónak tartom az árát.
És akkor csak 1 videó, túl azon hogy folyamatosan szar a frame, és többször beleragadtam a terepbe, és hasonlók.
Ez egy huszonnégyezer forintos, exkluzív sony játék:
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.22. 21:57:28 -
Lehet, de a "tönkrement a vidkarim a VR-tól" nem az a szint, amiben én szívesen részt veszek. Nem amiatt, hogy kinek mi a favorizált platform. A meggyőződéses marhaságok nem vitaképesek. -
ppista #120196 Teljes mértékben egyetértek vele.
Volt már róla itt többször is szó,hogy mindegy min játszol,az bizony kompromisszumokkal jár.Egyéni megitélés kérdése,ki mit tart kevésbé fájdalmasnak és elviselhetőnek,de tökéletes megoldás,bármennyire is szeretnénk,nincs.
Nálam a kényelem és nyugalom miatt,a konzol az örök favorit,másnál,természetesen,lehet bármi. -
Ezt a két hónapon belül két horizon dologt királyul összeszervezték :D
Kíváncsi leszek rá mit hoztak össze így, hogy ez már csak currgenre jön. -
Megbocsájtom.
Hát ez is egy vélemény, mondjuk kár hogy semmivel nerm támasztod alá.
Jelezném, hogy ezen a fórumon valszeg kisebbségben is vagy vele. ;) -
Mindeközben elérhetővé vált a HFW DLC a storeban. Kapott kedvcsinálót is. Az ára sem vészes, 7090 peták.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.22. 14:55:24 -
Bocs, de ez víztiszta hülyeség és az önigazolás tökéketes elegye. Olyan fokú demagógia, ami szót nem érdemel. A miértje sem. -
Jópofa.
Azért tegyük hozzá, hogy nem VR-ra megírt progit rávenni, hogy VR alatt is működjön az egy olyan hobbi amelynek részben vannak átfedései a gaminggal is. ;)
Baxakodtam én is eleget PSVR-ral PC alatt, aztán amikor másodszor is tönkrement a vidkarim (nem feltétlenül emiatt, de ez is belejátszhatott) akkor inkább abbahagytam a szabadidőnek és a pénzemnek ebben a formában történő elszórását. Inkább csak gémingeltem PS-en. Lehet, hogy sok szempontból korlátozott, de az effektív tiszta játékidő tekintetében a PC soha nem fogja utolérni a konzolt! ;) -
Nem. -
Azt hittem csak én vagyok így ezzel, de valahogy rossz irányba öregedett a karakter. Az első részben jól hozta a fiatal padawant, de nekem is furcsa lett itt. Viszont szerintem kb 10 perc lesz megszokni, remélem. -
Azért meg szerintem ne vegyél, az nem ér 270 ezret. -
Ez megy első nap GP-ba? -
TomStorm #120186 Ez talán az egyetlen játék ahol a főkarakter számomra borzasztó:) -
TomStorm #120185 GT7 csak amihez vennék VR-t Ps-hez!Semmi máshoz nem érdekel,nem kellene.
Esetleg ha lenne Flight Sim valami akkor már rendelném is -
Nalam ez mondjuk eleg varos,eleg nagy a csend korulotte marmint ugy nincs szethypeolva,vagy csak en nem latom…de jonak igerkezik! -