PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
cyberpunk

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
DS launch trailer is szarrá volt spoilerezbe, én azt se néztem meg csak utólag

Rage47
ja sajnos 😞 jobb lett volna az sem látnom 😄
most már nem nézek semmiből az tuti

Kojima jól csinálta a DS-nél, mert tök másra gondoltál a launch trailer alapján, mégis összeállt valami belőle 😄
TDC Geronimo
Most hogy már befejeztem FF7et megnéztem launch trailert. Atyaég... Szarráspoilereztek benne mindent. De jó, hogy mostanában nem nézek soha storyjátéknál launch trailert 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.05. 16:58:45

PC-n imádtam. Belevittem majdnem 20 órát. Sok olyan dolog van benne, ami hatalmas előrelépés korai VR játékokhoz viszonyítva, habár nem az egyetlen olyan játék, ami azóta ezt csinálja és gondolom, h mostantól standard lesz. Amiről pedig beszélek, az a fizika. Nem megy át a kezed különböző tárgyakon, meg tudod fogni a zombikat, meg mindent és reagálnak rá, valamint a fegyvereknek is van súlya, ami azt eredményezi, h nem tudsz egy kétkezes fegyvert fénysebességgel rángatni és így sebezni az ellenségeket, ahogy az korai VR játékokra volt jellemző. Ezek mellé még jön a különböző választási lehetőségek, a többfajta befejezés, a felfedezés öröme. Remek VR cucc. Kivi vagyok, h a PSVR verzió milyenre sikeredett.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.05. 17:00:19
TDC Geronimo
The Walking Dead: Saints & Sinners has shadowdropped on PSVR!

Állítólag egyik legjobb VR cím

Rage47
A Sony megkérhette volna őket, ha nem tette, hogy töröljék 😊 simán szoktak ilyet
Az euronics is olvassa ezt a fórumot: nem telt el tíz perc a panaszkodásom után, és írták, hogy futárnak átadva.
j0nNyKa
miért, szabályellenes?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Rage47
az is lehet, hogy berakja valaki valahova akár egy cikkbe a trailert és a videó lejárta után ajánlásnak kidobja a spoileres videókat<#falbav>
TDC Geronimo
Detto. Ez a teaser csak egy 20 seces minimalista zene meg 2 mondat, de ahhh, elmondhatatlanul várom már 😞

TDC Geronimo
Nem lehet azt olyan ütemben törölni, ahogy ezek a férgek feltöltik ezeket

Rage47
fene gondolta... eddig olyan óvatos voltam 😄

Safarit használok

amúgy meg miért nemt törli ezeket a YT??
Én most már 0 dolgot fogok megnézni belőle. Beleértve trailert vagy launch trailert, ha olyan is lesz külön.
TDC Geronimo
Nem szabad ilyet :/

Hasznaljatok chrome addonokat mondtam mar.

TDC Geronimo
Euronics webshop kritikan aluli. Onnan semmit

Rage47
bakker rákerestem yt-on hogy tlou2 teaser és kidobta a címben az egyik spoilert. shit

mondjuk nem nagy cucc de akkor is.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.05. 16:27:06
Kandurex
fúú....nekik rettenetesen lassú a webes részük, van, hogy hetekig nem válaszolnak!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Olyan... lassan... nagyon lassan... telik az idő... Az euronics meg csak ül a ps4-emen... <#nemtudom>
Szombaton adtam le a rendelést, és még csak annyit sem jeleztek vissza, hogy "köszönjük a pénzt, hasznosan fogjuk elkölteni", hiába frissítgetem a mailfiókomat... most jöhet az a rész a south parkból, amikor Cartman hibernálta magát hasonló okból...
TDC Geronimo
Tlou2 trailer holnap. Nem fogom megnezni de ettol a kis teaser videotol is mar a kezemen felall a szor.

Mi a helyzet a Warzone-nal PS4-en? PC-n sok szempontból katasztrófa. A patchek sokszor csak sokadik újrapróbálkozásra jönnek le, baromi lassan töltődnek. Olyan is volt, h szerverhiba miatt az egész játékot le kellett újból töltenem. Mindezek mellett időnként, különösen hétvégén olyan lagok tudnak lenni, h (szinte) játszhatatlan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.05. 15:32:29
mucsácsó
áhhhh 😄 S2-ben és S4-ben egyáltalán nem is voltam bent, S3-ban felnéztem pár meccsre PC-n, de nem..
most Warzone megy ezerrel már 3-4 hete😄
Rage47
apexet még tolod?
Kongy
Majd 5:55-kor jön a bejelentés.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.05. 14:31:23

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
hát de 05.05. van máma - mi ez, ha nem ideális dátum a PS5 revealre 😛 <#nezze> <#papakacsint>

/ha más nem is, de Apex Legends S5 trailer biztosan lesz ma <#idiota> <#idiota> /
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 13:43:41
n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Sony naptára: Monday, Newsday, Wednesday... <#banplz>

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.05. 13:16:52

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Ha megfigyeled tényleg így van. Minden fontosabb hír kedden volt 😄

Moby
Nálad ez az egyszerkedd az nagyon becsípődött 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Random kedd van, sony ilyenkor szeret bombákat dobálni 😄

TDC Geronimo
"I finally had the chance to play TLOU2 start to finish & it's the best game we've made in my (nearly 20!) years @ ND. Congratulations to our incredible team; I can't wait for the world to *play* what we've made."

Olvasgatom a deveket twitteren és mindenki iszonyatosan magabiztos a játék minőségével kapcsolatban, én szintúgy. Szabi bekészítve, 100as zsepi szintén 😄

Szerintem én még játékot nem vártam ennyire, mint ezt. Trailert nem nézek már belőle az biztos és örülök, hogy ND nem mutatott szinte semmit a játékból

mucsácsó
Én sem bírtam sosem őket teljes szívemből, engem rohadtul frusztrál a lopakodás, úgyhogy valahogy a Hitmanek se csúsztak le - bár meg a Blood Moneyval anno eléggé elvoltam, de ma már lehet nem kötnének le annyira se, mint anno 😞
Kongy
A Blacklist nem volt rossz, de érezhetően lazítottak sokat a formulán. Már nem volt gáz, ha észrevettek, úgy emlékszem sokkal megbocsátóbb volt ebből a szempontból a játék, mint az előzőek. Én személy szerint a Conviction-t meg a Blacklist-et toltam végig, sosem voltam oda a lopakodós címekért, egyébként a mai napig sem kedvelem őket.. 😄 Mindig valamelyik k.cs.g észrevesz, és ez frusztrál. Nyilván én vagyok béna, de akkor is. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ha Jól emlékszem ott már nem Michael Ironside volt a hangja Sam Fishernek és sokan ezt nehezményezték. Meg mintha az rémlene, hogy elég rosszkor jelent meg és épp ömlöttek a játékok mindenhonnan és abban az áradatban nem tudott érvényesülni. Nekem is kimaradt. Pedig az xbox exclusive előzőt nagyon bírtam. Lehet annak az exclusive-itását sínylette meg a folytatás Blacklist.
Moby
Ráadásul 1 perce derült ki, hogy megvan a deluxe pécére a uplay fiókomon (fogalmam sincs honnan) 😊 Najó. Szerintem rápróbálok.

Moby
Pedig...nem 😄 De mint mondtam engem sem kapott el. Nincs rá magyarázatom nekem sem. Ha a conviction-ben benne volt a bugi, akkor minden emberi számítás szerint ebben is benne kellett, hogy legyen. Lehet hogy éppen bennem nem volt bugi. Nemtom.

j0nNyKa
100% biztos vagyok benne hogy valami uber nyomos oka volt hogy kimaradt
vagy valami szar volt vele, vagy tul volt hype-olva, vagy csak multiban lehetett tolni, vagy valami ilyen agyrem
... tuti
... mondom

Moby
Közben meg új részért rinyálsz! 😄 Amikor meg jön, akkor meg elhajolsz előle 😄

j0nNyKa
damn son! na a blacklist kimaradt nekem, nemtom miert

(warez: Sacredben valami sivatagos vizes kuldetest nem lehetett megcsinalni, de szerintem vagy.... evekig)

Moby
Nekem több boxom is E74-es lett, de nem tántorított el a dolog. Az egyiknek az előlapjából pécé vevőt csináltam X360 kontrollerhez. Máig megvan, és működik, pár éve még használtam is 😊

Sziasztok, nem igen szoktam kommentelni, viszont mindennap rá szoktam nézni a fórumra és át szoktam olvasni a bejegyzéseket. Tudom, hogy last of us 2-ről kikerülő dolgok fejtegetése már csontig lerágott téma és nyilván akkor lehet róla jogosan itéletet mondani, amikor végre június 19-én megjelenik. De engedjétek meg nekem, hogy most én is hozzá szóljak ehhez a témához. Nálam a last of us 2 elő van rendelve, már szeptember óta, és nagyon várom, hogy végre június 19 legyen. A hétvégén újra elkezdtem az első részt survival + fokozatosan és még mindig zseniális cím, szóval készülök a megjelenésre 😊 Viszont sokat változott a világ, és a koronavírusos szarság megforgatta a dolgokat. Március óta, mióta itt is beütött a gebasz, munka téren, jövő szempontjából, amennyire lehet elkezdtem félre tenni a jövedelmemet, mert sose lehet tudni mi lesz később. Természeten a last of us 2-et, továbbra is szeretném megvenni a megjelenés napján. Viszont, mikor volt ez a kiszivárgás balhé és azt lehetett hallani, hogy jó néhányan visszamondják a rendelést (az már más kérdés, hogy ez mennyire igaz) a lelki ismeretem miatt muszáj volt utánanéznem, hogy mire is adok ki pénzt. Belenéztem a kiszivárgott videó anyagokba, nekem nem rontotta el az élményt, mert nem 10-20 órás játékot láttam az elejétől a végéig, hanem csak bizonyos momentumokat. Én személy szerint továbbra is várom a megjelenést, de anélkül nem lehet szó nélkül elmenni, hogy ha az egyik kiszivárgott momentum, tényleg akkora szerepet fog kapni, ahogy mondják, akkor azzal a készítők egy nagyon tökös húzást léptek meg, aminek a kicsengése vagy pozitív vagy negatív lesz, de az biztos hogy megosztó lesz. Én megértem azokat, akik ezekre hagyatkozva csalódtak, de én nagyon szeretném azt, és bízok benne, hogy június 19én követően, itt a fórumon, abban az egyetértésben leszünk hogy ismét (a maga módján) egy zseniális címet tolhattunk végig. (köszönöm, ha végig olvastátok a kommentemet)
Ulthanito
Azaz, igazad van! Blacklist. Én sem szerettem az a repülős hubot.

PS5 II PSVR

mucsácsó
😄DDD mekkora hackek, atyaég 😄 HL2-ben is kellett dátumot visszaállítani asszem a release napjára vagy előttre, mert különben nem működött egy lift :'D
Moby
És mégis miért nem csöngettél be a megoldással 22 évvel ezelőtt??? <#boxer><#violent><#falbav> MEGKELLETTVENNEMEREDETIBEN!!! MIATTAD! <#banplz>

Abba én is belefutottam, de egészen véletlenül rájöttem, hogy ha átállítottam a gép dátumát, akkor megjavult. Ja, és a malacok mellett a fák sem nőttek meg kivágható állapotra. Vas és fa nélkül egy élmény volt a gazdaság.
Moby
Utánanéztem youtube-on. Teljesen jól emlékszem. Megvan a Conviction vidámparkja, és blacklist repülőbázisa (paladin), meg az is, hogy lehetett fejlesztni! <#eljen> Még nem öregszem annyira.
Ti viszont igen! <#idiota>

mucsácsó
nekem az uccsó (Blacklist?) full kimaradt, Convictiont meg nem tudtam sose végigtolni, mert RROD-os lett az X360-am és eladtam a csába <#idiota> szal énnemtom megerősíteni 😞

@rage: jhah nagyon-nagyon durva, micsoda egy retro tényleg 😄 hihetetlen..jók ezek a warezos emlékek 😄D
HL2-ben is micsoda gamebreaker bugok voltak emlékszem anno az első cracknél 😄D jajjistenem, annyira proli, de mégis adtam 😄
Moby
Nem. A Conviction-t végigjátszottam. Arról egy vidámpark helyszíne van meg a fejemben.Meg az, hogy azt szerettem. Az utolsó rész az volt, hogy valami küldetéssel kezdődik, ahol megsérülök, és egy repülőgépen(?) térek magamhoz, ami után a legénséggel a bázisom lesz, és a repülőt(?) is lehetett fejlesztgetni(?). És ez volt a blacklist(?).
De lehet, hogy nagyon durván keverem már az egészet.

Ulthanito
Confirmed.

Splinter Cell: Conviction volt a címe.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nyes>

PS5 II PSVR

Moby
Vannak ilyen örök, warezhoz kötődő emlékek. Mint a settlers3-ban, amikor a tört változatban a kovács malacot kovácsolt, és nem lehetett továbbmenni emiatt <#banplz>