121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #108934 Leírod a TLOU 2 topicba is? Akár spoiler tag mögé? Kivi vok a véleményedre. Vagy akkor nekem is max elküldheted privátban. :D -
#108933 Lement a TLOUP2. Ahogy ígértem megy pivátban a vélemény. -
#108932 Ki fogadja el azt, hogy tudatosan szándékosan árt valaki valakinek főleg a másik sosem ártott neki? De ha egy elméleti pl. rasszistának - aki sose ártana se így se úgy valakinek - árt egy nem rasszista, mert a másik az na az már elítélendő.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.26. 21:31:19 -
#108931 Teljesen így van. A "poén", hogy ez bizonyított tény is ráadásul (IQ és/vagy EQ szint, sikerek hiánya stb.).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.26. 21:24:09 -
#108930 Pedig szomorú. Aki saját bevallása szerint rasszista, homofób, nacionalista, az már ne is haragudj, de szar ember. Mert szar az értékrendje. Szemét. Ocsú. Amit elfú a szél, vágod.
És ennek a PC-hez az ég világon semmi köze. -
#108929 Ha jól tudom a dobozos 60-80%-a szokott lenni a digitnek többnyire, szóval nyugodtan duplázhatunk akár. -
Evoluti0N #108928 Csak a lemez. És arról beszéltek egyes elemzők, h mivel a konzolokon is egyre inkább háttérbe kerül a dobozos vásárlás, az össz eladás ennél sokkal magasabb. -
#108927 We’re delighted to report that The Last of Us Part II is now the fastest-selling first-party PS4 exclusive ever with more than 4 million copies sold through as of June 21. This milestone would not have been reached without the support from our amazing fans, so on behalf of everyone at SIE, thank you!
mondjuk ezt nemtom, hogy digit és/vagy lemezes, de nem egyben szokták sosem számolni a kettőt - lehez csak a lemez? -
Evoluti0N #108926 -
#108925 Már előrendelésekbe állítólag lenyomta a Pókembert, ami a legjobban fogyó volt, az nem is kérdés hogy rekordokat döntöget majd a negatív hullám ellenére is. :)
Neken lehúzók kevesebben vannak mint akik játszanak is vele. -
#108924 The Last of Us Part II has sold through more than 4 million copies.(jun. 21.-ig szàmolva) -
#108923 mondjuk engem ugy nem foglalkoztat hogy nem irtam rola 4 nap alatt 18-20 wall of text hszt :D
(csak hogy a "nem foglalkoztat"-ot lehet igy is csinalni) -
#108922 Ezek annyira foglalkoztatnak amúgy, úgy képzeld el, leírom, kimegyek wc-re és márnem is erre gondolok.
Maga a nem érzés se érdekel, ezt csak a többi játékos miatt írtam, akire azt mondják neten, hogy hú bameg ez lehuzta a játékot, miaz hogy valami nem tetszik neki, mert ez Naughty Dog.
Nem, nem az idegbeteg lemeztörőkre mondom, meg a sok bolondra aki nem 6 vagy 7 pontokat ad a játékra metacritic-en hanem irreális 1-2 pontokat, azt annyit tud mondani, ez szar, nem is játszotta játékkal.
Azokra én is azt mondom hogy rohadt gáz, de van a normálisabbja.
Ahogy a parádén se mindenki megy ki mutogatni magát mertsok normális ember ismerős aki nem hetero nem megy ki és nem is ért egyet az ilyen magamutogatással. (eznem fontos infó, csak megjegyeztem)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.26. 13:44:13 -
#108921 A játékba igen nem érdekel ez az egész.
Tiszteletben tartom, de nem érdekel.
Persze volt ebbe nem kis túlzás részemről.
Nem fogok ezentúl karanténba vonulni meg nélkülözni a játékipart, csakmegjegyeztem, hogy igenis el kell fogadni, ha valaki nem szívesen játszik így, hogy 30 orából 2-3 kb erről szól.
Inkáb vagyok kíváncsi a többire amit értek is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a többi karakterre, miken mennek át, kaland stb, bosszú, egyebek.
Elfogadom csak soha nem fogom átérezni.
Ennyi a story, és sokan vannak így, csak akkor zavaró, amikor erőltetik. Ez az. Vagy legalábbis szerves része a storynak.
-
#108920 Pontosan, ezt utálom én is.
Egyfelől beszélnek hogy elnyomás meg homofob ember.
Azt kik parádéznak az utcán gyerekek előtt is.
Kik tólják a pofádba a magáügyüket?
Ez kisebbség érzet miatt vagy, és legalizálni szeretnék pár ember véleményével, aki valóban annyira utálja ezt hogy akár meg is veri őket, vagy a színesbőrűeket, vagy bárkit.
És ezek vannak hálisten kevesebben, de nem aztjelenti, hogy akkor tóljukmindenki pofájába, hogy hékás minket elnyomnak.
Ez persze nem a Last 2-ben van így, csak a valós dolgokra írom ezt.
Aztán ja elfogadó embereknek is az sok tud lenni, ha túltólják a biciklit.
Egy Last of Us-ban szerintem senki ne rakjon seggbe senkit mert kurvára nem oda való. -
#108919 Te mást mondtál: "A leszbosz kapcsolat viszont kibaszott undoritó" -
#108918 Igen, köszönöm, ez a lényeg, ne legyünk homofobok csak mert nem köt le 2 emberbájolgása meg hogy nyalják egymást.
Ettőlmég amagánéletbe elfogadó vagyok énis, 3és nem csak a párkapcsolat terén. -
#108917 sarkos vélemény, az biztos :) -
#108916 Pontosan. -
#108915 Ez mind OK, de ha erre az a válasz, hogy "Szomorú, hogy ilyen emberek élnek a Földön", azért ez sem kimondottan a húde liberális elfogadó álláspontról árulkodik, csak erre akartam rámutatni. -
#108914 Legyél te is PlayStation bug-vadász és keress egy rakás pénzt -
Zóanagyvarázsló #108913 Ez nem feltétlen erről szól. Mások nyilvános egymást nyalása-falása sokakat zavar. Sokakat aszerint, hogy mennyire van távol az ő szexuális preferenciáitól. Attól még lehet jó, támogató emberi kapcsolat is köztük, hogy adott esetben felkavaróbb neki a látvány. Egy hetero számára férfi és nő között is történhetnek olyan dolgok, melyeknek a látványára kevésbé kíváncsi.
Ez m,ár végképp nem az, amiért ledorongolni kell a monitor mögül a másikat - szigorúan az elfogadás és a tolerancia jegyében.
-
#108912 Jó de azért érted, ha nincs velük baja és nem szereti őket, akkor csak fordítsa el a fejét. A ne tolják a képembe meg ne kampányoljanak pont azért van mert ilyeneket mondunk: nekem nincs velük bajom, csak ne létezzenek, én bírom a feketéket, de ne legyenek a munkahelyemen :) Szerintem értem mit akart ppista, de nem várhatja el, hogy nem beszélnek az emberek erről a témárol valamilyen formátumban, csak mert ő nem bírja. Ha nem bírod a melegfelvonulást, akkor aznap ne menj arra :) -
#108911 Hangprojektor vásárláson agyalok. A cél, hogy a TV hangzását feljavítsam. A gond az, hogy totál nincs tapasztalatom ezen a téren. Az biztos, hogy nem szeretnék 60k pénznél többet áldozni erre a dologra. A kérdés csak az, hogy van-e életképes opció ezen a téren. Van valakinek tapasztalata/javaslata ezen a téren? Köszi a segítséget előre is. -
Zóanagyvarázsló #108910 Szerintem már sorozat is gagyi volt, talán túl fiatal voltam, és nem tudtam értékelni :) A Burn Notice viszont tetszett. És kalandfilmekben, krimikben is meg lehet oldani a feladványokat, ahogy a kalandjátékokban sem csak LucasArts-féle feladványok lehetnek.
De ez csak mellékzönge, én azzal vitatkozom, hogy egy játék per definitionem azért lenne képtelen drámázni, mert kell bele játékmenet (pedig ez nem rossz kiindulópont az elmélkedéshez szerintem se - de a kiindulópont nem istenérv). Túl sokféle játék van ehhez, túl sokféleképp élik meg a túl sokféle befogadók. Lehet érvelni mellette, de itt semmi olyan meggyőző levezetés nem hangzott el, ami után ki lehet jelenteni, hogy aki nincs veled egy véleményen, az téved.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.06.26. 10:07:50 -
#108909 Bocs, de ezzel a megjegyzéseddel konkrétan kirekesztőbb vagy, mint ppista, akinek válaszoltál. Illusztrálom:
-Nem zavar, ha valaki meleg, kollégám is az, és az egyik legjobb haverom a cégnél. Csak ne tolják a képembe az ilyen dolgokat, és ne kampányoljanak nekem.
válasz:
-Szomorú, hogy ilyen emberek vannak a Földön, mint te.
Érezzük az árnyalatnyi különbséget? -
#108908 Na, látom jól kiverte itt egyeseknél a biztosítékot a TLOU 2. A túltolt PC lófasszal nekem is tele van a hócipőm, meg hogy a Trópusi Vihart letörlik Netflixről mert rasszista és a többi. Van meleg haverom, és ő is azt mondta, hogy a PC-től rosszul van, hogy mindig kell egy ilyen olyan karakter, csak hogy egyensúly legyen.
Viszont én személy szerint nem a szexualitása alapján ítélek meg egy embert / akár egy játékot, hanem az alapján ahogy viselkedik / amilyen. Vannak olyan meleg közszereplők, akiktől nekem is felfordul a gyomrom, és vannak olyanok akik full szimpatikusak. De ez elmondható a heterók esetében is.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.06.26. 09:44:14 -
Prof William #108907 Te jó ég te Wass Albertől idézel? Az most már biztos hogy gonosz fajirtó náci vagy! Ezennel petíciót indítok, hogy rúgjanak ki a fórumból, és hogy nyilvánosan kérj bocsánatot a Szabadság Téren azért, amit elkövettél! :)
Játszok én is Last of Us 2 -vel... A játék eddig jó de sajnos olyan érzésem van benne mint a The Walking Dead utolsó évadaiban... vagyis SOKKOLNI KELL AZ EMBERT, hogy fenntartsuk az érdeklődősét, valamint addig kell húúúzni a sztorit, hogy már maga játékos könyörögjön, hogy fejezzek már be végre!
A Familly Guy ideillő jelenete ugrik be.
"
- Oké fogd a fegyvert! Most bemegyünk is mindenkit megölünk!
- Te jó ég a gyerekeket is?
- A gyerekeket FŐLEG! Minden évadban meg kell ölni legalább egy gyereket, hogy a nézők mondhassák hogy "Te jó ég! Megöltek egy gyereket! El sem hiszem, hogy ezt meg merték lépni!"
- A.. azt hiszem vágom.
- Ok. Indulás!
"
Látszik, hogy elképesztő munkát öltek ebbe a játékba de a nagy NAAGY beharangozott történet -legalábbis amíg végigjátszottam - sajnos nyomába sem ér Last of Us 1- nek.
Hiába a tényleg elképesztő arcmimika, ha első részben csak egy egyszerű jelenetben (Joel az órájára pillant) több színészi játék és történet volt, mint a második rész szuper minőségben és szinkronszínészekkel előadott történetének nagy részében. -
ppista #108906 Dehogy haragszom. Sőt, tőled ezt bóknak veszem.
Apró megjegyzés. Wass Albert idézettel ne nagyon menj liberálisok közé, mert abban a pillanatban felcimkéznek téged is, onnantól meg magyarázkodhatsz egy életen át. -
#108905 Szerintem meg fejezzük be ezt a témát, a TLoU2 kibeszélő pedig mehet a saját topikjába.
Ha már ps4: tegnap fellélegzett az egykori launch gépem (most lett először szétkapva, a jelenlegi tulaja hozta el, mert már nagyon hangos volt).
Az az APU még mindig rohadt szép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#108904 az a baj hogy az oszintesegert manapsag olyan reakciokat kapsz, mint az alattam levo :) alig elbaszott vilag
en javaslom hogy inkabb allj be mogejuk kamu-pc-megnyilvanulni, es maris mindenki boldog lesz!
eszerveket meg nem is ertem milyen felindulasbol hozol ide, megbuggyantal? -
#108903 Szomorú, hogy ilyen emberek is vannak a Földön. De tényleg ezt gondolom, ha tetszik neked, ha nem.
Wass Albert jut rólad az eszembe. "A többi csak szemét, amit elfú a szél." -
CptFlint #108902 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most képzeld el a last of us 2-t úgy, hogy Dani és Ellie kisfiúk. Vagy mondjuk Abby nem egy férfias megjelenésű nő, hanem egy férfi nőnek öltözve, aka transznemű. És nem Owen tolja őt meg, hanem Abby tolja meg Owent. Mert reprezentálni kell... Ugye nem gondolod komolyan? A készítők jó érzékkel elmentek a határig, de annyi. Ez is felesleges adalék volt, de ettől több már szerintem sok lett volna.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.06.26. 07:25:51 -
ppista #108901 Miért szakítanék meg bárkivel egy kapcsolatot azért mert meleg? Ha nem kezd ki velem, vagy nem tolja az arcomba az identitását, akkor semmi gondom nincs vele, mint ahogy egy kollégam is az, mégis az egyik legjobb haverom a cégnél.
Igen, az vagyok, és még mindig csak mosolygok ha valaki ezt a fejemhez vágja. Meg kicsit rasszista, meg antiszemita, meg nacionalista, meg még rengeteg olyan minden, ami manapság eretnekségnek számít, és ezek ellenére is kurva jól alszok. -
#108900 Amit pl tegnap én mondtam RÉSZEMRŐL ezzel nincs baj, a való életbe nincs probléma, szeretkezzenek bárki bárkivel..
Én a magam részéről ismerek is ilyen embereket, akik nem hetero-k ezzel az égegyadta világon semmi probléma.
Én ilyen szempontból full elfogadom, az ő dolguk.
Itt most film meg játékokról van szó és a story elvárja tőlem hogy Ellie-t irányítom és ezt pl érezzem át én is, és éljem bele magamat.
Hát még a Hellblade-ben Senua dolga se érdekelt nem hogy ez.
És nem akarok belemenni abba hányan vannak így.
Mármint a Hellblade-et szerették sokan, meg nem homofóbok, de egy Last of Us arról szólna hogy a story-t éld át a karakterekkel és ez a része a story-nak nem kicsit van jelen a játékba, és ez nem homofóbság, hogy te nem tudod átérezni egy Ellie-nek a dolgait, de nem csak lány iránt, hanem én kapásból egy női karakternek az érzéseit nem fogom tudni átvenni mert női karakterként van jóesetben megformálva és lehet azt mondani, hogy tökmindegy, de rohadtul nem mindegy.
Pl egy Alan Wake-ben szereti a feleségét Alan, de nem kezd el neki pl gitározni, vagy hasonlókat, ami tök más stílus, beállítottság.
De ezt szerintem nem meglepő senkinek.
Én meg nem szeretek női karakterekkel játszani, mert nem tudom beleélni magam, de nem vagyok nőgyűlölő az életben....
Csak az életben nem én nekem kell nőt irányítani, hanem ők irányítanak engem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.26. 05:56:17 -
Evoluti0N #108899 Másoknak meg a világot jelenti a reprezentáció. Kismillió olyan játék van, amiben hetero a főszereplő. Esetleg nincs meghatározva a szexuális beállítottsága. Ha valakinek nem tetszik, h egy játékban ez van, akkor lehet mást játszani. Egyik játék sem készül mindenki számára. -
CptFlint #108898 Én nem bánnám, ha nem mutogatnák. Percig sem hiányozna. -
Evoluti0N #108897 Arcunkba tolják? Ezzel azt mondod, h ne legyen reprezentáció és a játékokban csak hetero kapcsolatok legyenek, mert egyeseket zavarnak a homoszexuálisok?
Nem fognak szót emelni ellene? "A leszbosz kapcsolat viszont kibaszott undoritó"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.26. 01:05:39 -
CptFlint #108896 Szeretném azt hinni, hogy az emberiség szocializálódott annyira, hogy a társadalmunkat nem igazoljuk az állatvilággal ilyen téren.
Amúgy ez az elfogadás dolog nem fog működni sosem, amíg a másik oldal is ellenségeskedik és bélyegez. Elvárják az elfogadást, de képtelenek elfogadni, hogy sokan, habár nem fognak szót emelni ellene és nem fognak erőszakoskodni, csak egyszerűen megpróbálnak nem tudomást venni erről az igenis természetellenes viselkedésről, amit amúgy elhiszik, hogy nem tehetnek róla, és egyszerűen nem szeretik, ha a szórakoztató médiában, meg mostanában mindenhol a közösségi médiában az arcukba tolják. Átment a végletekbe. Ma már az is sértő, ha valaki az amcsiknál nem megfelelő megszólítást használ (he/she), mert kirohanva kikérik maguknak. Őrület. -
Evoluti0N #108895 Természetellenes. List of animals displaying homosexual behavior