PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.07. 08:56:15
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
viszont az Andromeda életem játéka volt (viccelek)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 07:46:51
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Jeff Grubb: Oh and that HD Remake of a EA game is the Mass Effect Trilogy"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 18:44:56
Ettől függetlenül jó játék volt, nagyon ritkán teszek én 40+ órát bármibe is <#eljen>#eljen>. És természetesen day one húzom be a folytatást!
Persze biztos lehet úgy is játszani, hogy elkezdem, csinálom ami tetszik, majd a végén rájövök, hogy mégis ki kéne platinázni, és akkor jönnek ezek a dolgok. Lehet így is, csak én nem erről beszéltem. Úgy soha semmiben nem lesz meg a platina, anélkül, hogy backtrackelni kellene.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 18:36:10
A GF szerintem jó, mert tényleg csak a húzós csatákban jönnek, különben a Bahamut atomjaira szedné még a TV-met is. A limit ugyanez. Gondolom a töltés módját majd be lehet állitani a folytatásban, bár itt is lehetett volna. Az uccsó boss, meg állat volt, meg az azt megelőző összes is. Számomra.
Pedig az first party cím.
PS5 II PSVR
De amúgy se hiszem, hogy az utolsó két csata hiányozni fog. Pláne, hogy tudom, hogy ki van a végén, ami szerintem rossz húzás.
Kicsit több mindenen is változtatni kellene, hogy ebből tényleg pöpec vol 2. legyen.
Egyenlőbb grafikai színvonal, mert jó néhány esetben inkább tűnt prev-gen -nek, mint aktuális csúcs AAA -nak, pl. a motorozás, vagy a kifeszített hátterek. A GF kezelése, a random megjelenésük és a harcba való beleszövésük nagyon nem működik! Teljesen jó lenne az eredeti megoldásban, azt meg mondanom se kell, hogy a cactuar meg a fat chocobo mekkora egy rossz vicc. Aztán ez a dicsért harcrendszer se nagyon állja meg. Az esetek többségében nem sokat lehet látni, különösen a boss fight -oknál, a védekezésnek pedig nagyon ritkán van értelme. A játék mechanika pedig kifejezetten szembe megy a limit rendszerrel, szinte minden harcnak vége mire használni lehet, tovább vinni meg nem lehet. A mellékküldetések kritikán aluliak és rettenetesen cső és zárt világban kell tevékenykedni és ezek a pihenő padok is csökkentik a kihívást. Az utolsó boss meg,...hát...na ne.!
Szóval van itt gond. Nem mondom, hogy rossz volt, még csak nem is közepes, de a jó se ilyen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.06. 18:10:18
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én elkezdtem újra hard-on, és kár hogy nem lehetett ezt már alapból választani, mert elképesztő milyen a harc. Az item használat tiltása csata után is egy picit szopatás, de a matériák normális elpakolásával lehet könnyiteni. A FF12.óta nem volt a Square-nak ilyen jó battle system-e. Ezen csak finomitani kell, és kész a tökéletes csihi-puhi.
Emkékkszem ott volt még a Nioh, meg valami Ubisoft TC klón, meg a Sega-nak a Fantom saga-ja, amik,sose jelentek meg. Hála Istennek megszűntek ezek, bár hiányoznak egy picit. PS2 mint rakétairáyitó, basszus.:)
Más: Korhatár besorolást kapott a Cyberpunk 2077. A leírásban ez a kedvenc részem:
"Players can select a gender and customize their character; customization can include depictions of breasts, buttocks, and genitalia, as well as various sizes and combinations of genitals." <#banplz>#banplz>
Nagyon komoly lesz!
Van egy hangulat. Semmi spoiler nem volt benne amúgy. Szimplàn hangulat trailer.
Olyan messze még a megjelenés :(
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ezt is várom
Aztán az egészet elütötte egy tehervonat, átment rajta egy konténerszállítóhajó, és rázuhant egy a380. A gémingre is, meg mindenre. Mostmár csak abban bízhatunk, hogy ami hátravan, az legalább okés lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 15:31:00
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.06. 14:34:15
Ezt világosan elmondták, hogy itt sokkal gördülékenyebb lesz a váltás és rajtnál már eleve lesz rakat játékod, amid megvolt PS4re is, mert közös lesz a game library és ugyanúgy együtt fogsz játszani multiknál PS4es játékosokkal is. Ezt ugatom, hogy mindegy milyen a launch felhozatal, mert ott van az összes régebbi multi meg GaaS játék is, ami ugyanúgy megy tovább PS5ön. Többségéhez biztosra veszem egyből lesz patch is.