121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #109014
    Én se értem mit várt. Ez a játék menet van már mióta az ND-nél. Volt benne vagy 4 konténer, két létra emelgetés meg párszor ki kellett nyitni egy ajtót!! Egy ajtot, érted? Hogy merték, nem is értem.
  • MrAndree
    Mondjuk az érdekes, hogy ha már Sony game akkor nem tudtak egy normális fordító csapatot adni a fejlesztőknek? :D
  • Evoluti0N
    Erről már valami linket pls. :D Ha nem volt egy rendes fordítójuk, illetve történelmi tanácsadójuk, akkor az úgy elég fail. Attól még lehet jó a játék, csak hát, na. :D
  • CptFlint
    Kétlem, hogy 100 dollárral olcsóbb lenne a digital only változat. Nekik kb 20 dolláros tétel a bd olvasó. Miért adnák 100 dollárral olcsóbban nélküle? Mennyi volt a különbség anno a XO és annak digit only változata között? Volt ott 100 dodó különbség? Már nem emlékszem.
  • Moby
    Suckerpunchék annyira komolyan vették a japán történelem minden aspektusának elsajátítását, hogy a japánok már most örjöngenek, mer a főmenü kb google translate szinten van japánul, pedig túl sok minden ott még nincs :DD
    Szegény japók, hogy fogathatják a szemüket, amikor az amerikaik csinálnak történelmi japán filmeket, vagy bármit. Az különösen jó élmény lehet, amikor japán vállalat japánban kiad egy japánban játszódó játékot japánul szarul, amit nagyrészt amerikaiak csinálnak, és jó képet kell hozzá vágni :)
  • AntiHero
    gondolom kamu ps5 price meg megjelenés
  • CptFlint
    Nem könnyű a mai közönség igényeit kielégíteni. Ha rövid az a baj (lásd: mondjuk Order 4-6 órás játék), ha hosszú mint ez, akkor meg az a baj. Szerintem minden perce remek lett és nem éreztem egy pillanatra sem, hogy el lett volna húzva.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiteltelen és karakteridegen lett volna, ha abban az idilli pillanatban befejezik. Kellett, hogy képtelen volt a rémálmai miatt megmaradni a valagán. És kellett az a plusz ráadás, hogy a kimerültséget, azt a belső tehetetlenséget átérezze a játékos és kellett hozzá, hogy Ellie a játékossal együtt eljusson arra a pontra, ahol már értelmetlen lett volna Abbyt megölni. Ez a lefolyás így bemutatva a gyász öt fázisát remekül áthozta.
  • Evoluti0N
    Nem tudom, de a játékmenet videók, meg az első rész üresjáratai után elég egyértelműnek kellett volna lennie mindeni számára, h milyen lesz a folytatás játékmenetet illetően.
    És ha most erre az a válasz, h "ok, de nem 25 órán keresztül", akkor nekem erre az a válaszom, h tudni lehetett már megjelenés előtt, h bőven 20 óra felett lesz a játék.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.01. 21:50:32
  • Tikal #109006
    hát de most egy ajtó, mégis mi legyen utána, jump scare? Vagy posztapok világban ajtónak sincs helye már? :)
  • TBTPumpa
    Sajnos, nem saját kép.
  • Moby
    Ettől még a kínai zelda klón is minőségibbnek tűnik. Lekerült a várólistáról.
  • AntiHero
    Első részben is így volt.
  • Ulthanito
    "Emlékeim szerint az esetek többségében semmi érdekes, csak tovább mész"

Hát pont ez az.
  • Rage47
    ezt a Dreams-ben csinálták?
  • AntiHero
    A Zelda klón Gods & Monster
  • Rage47
    na milyen?
  • Moby
    Majdnem olyan jó, mint TheDooo :)
  • TBTPumpa
  • Kandurex
    Azbesztmegba....

• Evoluti0N
    - Joel 4 évig élt relatív biztonságban. Egy biztonságos, nagy, még árammal is rendelkező városban az új családjával. Megtalált papírokból is lekövetkezik, h nem volt 4 évig semmi problémájuk emberekkel. Találkoztak időnként velük, kereskedtek, vagy akár még be is fogadták őket. Ezek mellé jön még az, h Abbyt megmentették és egy horda elől menekültek és nem volt hova máshova.
    - Tommy pedig elveszített mindent. A bátyja elvesztése mellett, lesántult, egyik szemére megvakult és Mariaval is szakítottak. Nem maradt neki semmi más, mint a bosszú.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.30. 15:06:40
  • lwb

Meg lehet magyarázni, de akkor is fura.
    1. Ellie és David is egy horda elől védte magát, mégsem volt ilyen óvatlan. Joel és Tommy mehettek volna Jackson felé is, nyilván volt még ötletük, mint belovagolni Abby-ék táborába. Azért fura ez az egész, mert az első részben David hasonló ajánlatára Ellie pont azt válaszolja, amit Joeltől százszorosan elvárnánk: nem megyek, Buddy Boy megy és visszajön, nem mondom meg a nevem, nem adok ki infot.

2. Nem hiszem, hogy a fejét ért lövés miatt van ennyire kiakadva.Egy sebhely lett tőle és ennyi, ennél rosszabb a lábában a nyíl, ami miatt nyomorék lett, Levre mégsem haragszik. Nem, itt szimplán elfeledkeztek a készítők arról, hogy Tommy mit mondott korábban. Még azt tudnám elképzelni, hogy Jesse halála viselte meg ennyire, de Tommy és Jesse nem voltak akkora barátok. Ki lehetett volna ebből a plothole-ból mászni egy kis előzetes magyarázattal, hogy Tommy meg Jesse nagy barátok voltak stb. És akkor Jesse halála Joel-ével együtt már túl sok volt Tommynak. Igazából bármi, ami felépíti Tommy döntését, mert előtte amikor utoljára beszélte Ellie-vel még épp ő győzködte. Közvetlen az előző közös beszélgetésük erről szólt.
  • lwb
    Kb másfél órányi átvezető képsor kikerült. Elég jól össze lehet rakni a sztorit belőle. A leges legvége hiányzott, de kb minden más elem benne volt addig.
  • AntiHero

1.: mivel üldözte őket annyi fertőzött amire nagyon nem volt még példa a jàtékban. Na màr most.. inkàbb egy ismeretlen bàzisra bemegyek (főleg úgy, hogy arról a bàzisról velünk van 1 ember)..mint, hogy lovagolok a havas erdőbe 100 fertőzöttel a nyakamba.

2.: Csak addigra Abby kb ellövi a fél fejét. Engem is felhúzna, ha eddig higgadtúl viselkedek..majd jön valaki aztàn pofànlő.

• Tikal #108991
    Mi lesz a zárt ajtó mögött? Emlékeim szerint az esetek többségében semmi érdekes, csak tovább mész, vagy ha zárva volt akkor általában kerülnöd kellett.
  • CptFlint
    6-7 óra van onnan vissza kb.
  • Ulthanito
    A sztori egy dolog, de szerintem a gameplay unalmas. Már herótom van, ha egy zárt ajtót látok, mert tudom mi lesz mögötte. Copy-paste-copy-paste.

Az első 6-8 órában még ez lekötött, de a második 6-8-ban már kevésnek érzem. Remélem, harmadik 6-8 már nem lesz. Valaki megmondhatná, hogy mennyi lehet kb még hátra, ha ott járok, amikor

Abbyt felhúzzák a fára. Utána elszöktünk, besíneztem a csaj kezét, és elindultam egyedül az akváriumhoz. Átúsztam már a vízen, most vagyok a fertőzött hajón az óriáskerék közelében.
  • Ulthanito
    Oké, de senki nem tudta a sztorit, mert a sztori nem szivároghatott ki. Max x perc gameplay, abból meg sokat nem lehet megtudni. Szóval továbbra sem értem a népharagot.

• lwb
    Igaz, inkább a narratíva vagy a writing az, ami közepes. A történet nem volt bonyolult az egyben sem (itt sem az), de az nem baj, ha a narratíva,a writing, a plot, a karakterek együtt jók, jól működnek együtt. Szerintem itt nincs meg az a dinamika, amit te is írsz a karakterek között. Nem segített a sok karakter sem, kevésbé fókuszálta a történetet, de nem segített a furcsa döntések, amiket a karakterek hoznak, pl:

-Joel simán belovagol egy idegen fegyveres-csapat táborába és még a nevét is megmondja. Ehhez vegyük Ellie-t a winter részből, amikor David-del találkozik. Mennyivel óvatosabb, pedig ő csak egy 14 éves gyereklány. Joel soha nem lett volna ilyen óvatlan.
    - Tommy az egyik jelenetben még győzködi Ellie-t, hogy nem baj, hogy Abby-t nem ölték meg, menjenek hazaz, elég volt. A másikban (ami közvetlen az előző után jön, szó szerint a következő jelenet, amiben Tommy szerepel) már lecseszi Ellie-t, hogy miért nem megy bosszút állni meg megígérte. Wtf.
  • Tikal #108986
    Pedig a sztorira azt hiszem még ő is azt mondta, hogy attól sokat nem várhatunk, hiszen az elsőben is egy kalap szar volt :)

De gondolom itt már azt értette alatta, hogy nincs meg az az érdekes dinamika a karakterek között ami az elsőben meg volt, meg azok az érzelem bombák...
  • Tatyla
    Igazad van, nem tudom ettől van e még lejjebb...
  • Zóanagyvarázsló
    És lehet (biztos), hogy fél-1 év patchelés jót tesz neki, és nem day1 lesz csúcsformában. Még gondolkodom rajta, de ha elö is rendelem, akkor se biztos, hogy játszanék vele. Olyan editiont bármiböl vennék, ami idöt is ad, csak lehet, hogy másra fordítanám.
  • lwb
    "Azt még mindig nem értem, hogy mi olyan rohadt felháborító a játékban, még nem találkoztam semmi olyannal, aminek népharagot kellett volna kiváltania."

Ez: "A sztori meg, hááát, izé."

Az emberek többet vártak az első rész után. Ha nem lett volna első rész, nem lett volna felháborodás sem, de a franchise hozza magával az elvárásokat. Amúgy játék nem felháborítóan borzalmas és nyilván ND minőség a megvalósításban.
  • mucsácsó
    persze, én nem vitatom ezt, hogy gáz lenne vele, hiszen azért egy 200(+) órából 20 percet láthattunk, és azért ez még csak szösszenetnek is kevés volt, főleg egy beta(közeli) állapotból :)

ugyanúgy várós és day1 a játék, de lesznek azért gondok - és amúgy az is igaz, hogy a játék iszonyat baszó néhol, néhol pedig rohadtul elnagyolt textúrák/objektumok vannak, de ez meg klasszik open-world rákfene is
  • Voltan
    Én is majdnem pontosan így érzem. Összhatását tekintve amúgy, ha végre kézhez kapjuk, szerintem nem lesz vele gond, de ha elmerülünk a részletekben, hát akkor azért nem csöppenek el különösebben. Valszeg persze jóval kompexebb lesz az egész, mint ebből a kis videóból kitűnik, az összetettség pedig elfedi a mikro-hiányosságokat. Hogy addig a pár hónapig, ami még van addig, mennyit tudnak hegeszteni rajta, az azért kérdés.
  • darkSectorxxx #108980
    :D
  • mucsácsó
    azon biztosan túl fog! :D (nem lesz nehéz)
  • Rage47
    sztem örüljünk, ha túlmutat egy AC-n egy kicsivel
  • mucsácsó
    amúgy énse várok semmit tőle... fasza lesz, de "semmi extra", főleg egy lasszó2 után :(
    persze berántom, de nem hiszem hogy bármi forradalmit hoznának az SP-nél.. :D
  • Rage47
    azért még sok mindent nem láttál, hacsak nem speedrunolsz :D
    de alapvetően ez ilyen game
    én is elviseltem volna több változatosságot a gameplay-ben
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.30. 09:25:09
  • Moby
    Nekem ez már kimarad. 2020 mostmár hivatalosan is az elmúlt 40 gémerévben a gödör alja. Ha esetleg kiderül, hogy nagyon jó (amire nem nagyon utalt a bemutatott gampelay), jó lesz az jövőre, merthát a jövő év sem ígérkezik sokkal jobbnak az ideitől.