121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#120162 Az egész játék rohadtkönnyű. Van benne mondjuk 4 olyan bossfight ami ilyen átlag soulslike szint, de azok sem a nehezebbje. Abból az egyik az első, a másik meg az utolsó. A többi ilyen 1st try.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.17. 21:17:22 -
#120161 Nahh, nem hagyott nyugodni, csak levágtam ezt az első bosst. Nem volt ez olyan nehéz, mint ahogy írják, összesen szerintem a két este alatt másfél órát ha próbáltam, mire meglett. Ennél azért jóval nehezebb bossokat hánytam már kardélre. Az a gyökér társam nem tudom minek van ott, semmit nem csinál, csak pofázik hülyeségeket.
Azért az vicces, hogy csak utána jön a játék főcíme. :-D
-
#120160 Az alzának már annyit vittek vissza belőle, hogy két külön kategórában érhető el: a szép visszavitt, és a leharcoltabb visszavitt példányok. -
#120159 Én nem látom az okot, amiért a boltba kellene rohanni érte. Ez jelenleg egy ilyen egyhétvégés érdekesség. Tegyük félre az árát, és a hazugságcunamit, ami körbeveszi a fizetett cikkekkel. Egyszerűen nincs hozzá semmi killer, vagy system seller cucc. Ami van hozzá, az játéknak vérszegény, demónak gyenge. GT7 fanatikusok, meg VR techszakértők kicsit hosszabban is ellehetnek vele, de az átlagjátékos számára kvázi értelmezhetlen a jelenlegi kínálattal, és a valós tudásával. Ha az árát is hozzáveszem, akkor akár a gémingben is szinte csak ettől jobban lehet elkölteni az árát. Ha másra nem, venni kell belőle egy jobb tévét. Ha mellécsapom a fizetett cikkek hazugságcunamiját, akkor azt is értem miért vannak tele a boltok használt, visszavitt példányokkal. Ezt nem lehet ezzel a hurrámarketinggel eladni. Akaratlanul a felszínre buggyan a valóság, amit az ember a fejére húzza, de 1 órán belül biztosan. Mert az annyira kényelmes, hogy nem is érzed a fejeden, meg a fergeteges képminőség, és az összes többi...szal na. Tudnék olyan mondatszerkezeteket kreálni, amiben ezek nem tűnnének akkora ökörségnek mint jelenleg, csak nehezen lenne fogyasztható az átlagolvasó számára :DD Meg nekem nem fizetnek érte. -
#120158 Megerősítettél abban, hogy ne vegyek PSVR2-t.
Abban egyetértek, hogy a PS5 Pro leginkább emiatt kellhet vagy lett sürgős hirtelen. Nem te vagy az egyetlen, aki performance problémákra panaszkodik a PSVR2-nél és VR-ban elég fontos a jó frame rate. Főleg, ha nem akarsz rókázni.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2023.03.17. 09:38:20 -
#120157 Akkor javaslom a smooth irányítást, ne a pattogósat, és fordulj körbe :D De amúgy is látszik. Szar az fps. Nincs itt semmi hardvergond, ez egy konzol, nem pécé. Ilyen igényesen lett kiadva by sony. -
Evoluti0N #120156 Amúgy megjelenés óta van nekem és:
Kurva kényelmetlennek nem mondanám, de az ultra kényelmes PSVR 1 után az, az ultra kényelmetlen Quest 1 után meg kényelmes.
A lecsúszik és a játékok szaggatnak dolog olvasásánál csak vakarom a fejem. Előbbi még megeshet mittomén hogy, de ok, de a szaggatás, nem értem.
Képminőség ofc jobb, mint PSVR 1 és Quest 1, de azért van még hova fejlődni. Úgy mondanám, h azt kaptam, amit elvártam.
Játékok terén meg még meglátjuk, h mi lesz. Igazából ezen csúszik el vagy sem az egész. Egyelőre van pár, ami érdekel és kijött már, meg van pár, ami még csak jönni fog és érdekel. Aztán meglátjuk, h később majd porosodni fog (lásd PSVR 1) vagy rendszeresen előveszem (lásd Quest).
Ami számomra negatív amellett, h kényelmetlenebb, mint a PSVR 1: A freshnel lencséknek köszönhetően pontosan be kell lőni a pozíciót, h lehető legélesebb legyen a kép. A másik meg, h a szoba falai, ahol a VR van eléggé fehérek voltak és emiatt sokszor gondja volt a trackinggel a headsetnek. És nem értem, h mi a fasz, amikor az elméletileg kevésbé modern meg jó Quest 1-nek soha nem voltak ugyanebben a szobában ezek a gondjai. Felraktam képeket meg stb. és most már jó, de akkor is wtf.
Ja még annyi, h a kontroller üzemidő kb 5 óra. -
Evoluti0N #120155 Ott valami hardver gond lesz, mert baromira nem kéne egyiknek sem szaggatnia. Horizon már megvolt, Village most megy és mindkettő tükörsima. -
#120154 Vegyél, próbáld ki, ha nem jön be, 14 nap...Moderáltak legyenek az elvárásaid, akkor nem lesz gond(a képminőségre, a kényelemre, mindenre). Az internetszerte felszopása csak a szokásos, mostanra unásig tolt sony bullshit + önigazolás. Van mit, nem olcsó móka figyelembe véve milyen messze van ez a jótól.
Viszont az már most látszik, hogy jönnie kell a PS5 prónak, mert ez a sima gép szánalmasan kevés ennek a headsetnek a meghajtásához. Nyilván ez vezet a framerate gondokhoz, a LOD problémákhoz, és mindenhez. Ez a foveated rendering nagyon kevés ahhoz, hogy megoldja a teljesítményhiányt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.16. 22:50:57 -
#120153 Pedig pont tegnap gondolkodtam, h veszek egyet. De ezek alapján inkább nem. -
#120152 Nem ide írtam, de beteszem ide is:
PSVR2 tapasztalataim volt PSVR1 tulajként:
HMD:
A HMD kurvakényelmetlen lett. Az elsőt feltettem a fejemre, akkor is ottmaradt, nem kell meghúzni ezt a szart rajta, nem kellett igazgatni, tökéletesen felfeküdt. Az új folyamatosan csúszik előre a fejemen, állandóan igazgatni kell, és ez is csak akkor, ha satuként a fejemre húzom. Emiatt állandó szar (CA-s) a kép, mert állandóan lecsúszik az optimális pozícióból. Mindezek miatt réáadásul sokkal nehezebbnek is érződik, pedig talán nem az, de állandóan bukik előre. Szar, nincs egyensúlyban.
A szellőztetés jobb, mintha nem lenne, de erősebb kellene, így is hajlamos párásodni kissé
A képminőség javult az elsőhöz képest, de nem annyit, amit a számok sugallnak. Ezzel együtt okés. Ettől még jó is lehetne.
Motionsicknessem nem volt benne semmi. Oké, képzett vagyok, de a PSVR1-nél az utóbbi időben már elő-előjött, ahogy öregszem baszódik el az egyensúlyom. Ebben semmi.
Van screendoor, de nem vészes, kb arányos a felbontásjavulással.
A seethrough kurvajó LENNE, de haljon meg, aki ilyen elbaszott helyre rakta a gombot.
A HMD rezgése talán lehetne jó is, ha ügyesen használnák, jelen formájában egy gimmick hülyeség.
Ebből a HDR dologból én egyik játékban sem érzékelek semmit. Szerintem a fényerő nekem nem tűnik jobbnak, mint a régiben. Ha leveszem a fejemről, és ránézek a tévére, na ott van HDR.
A kontrollerek:
Hiperjó cucc. Ez a generáció a sonynál a kontroller éra. Nincs róla mit mondani. TÖKÉLETES...
...lenne, de az akkuidő egy komédia. Érzésre ilyen KETTŐ óra. Igen, egy töltéssel. Minden másban annyira profi, hogy hajszál híján bocsánatos bűn, de mégsem.
A szoftverek:
Na ez a feketeleves. Megcsináltatták hozzá ezt a Horizon demot, ami huszonnégyezeért úgy szaggat, mint a roahdtkurvaélet. Az életemben nem láttam így szaggatni VR játékot. Ez mi a k.isten? HUSZONNÉGYEZEÉRT? Sony bazdmeg...A graf nem lenne pocsékszar, ha nem az orrod előtt morfolódna minden. Az ilyen párszáz forintos PSVR1 játékok minőségét alulról karcoló hulladék. Kb ehhez mérhető a játékmenet is.
Star Wars akármi: na ez óriási faszaság játszani. A graf itt is szarocska, meg minden ott nő ki ebben is előtted, de az egész így is rendben van, fasza a fíling, a gunplay, okés. A framerate is.
Village: Na ez már majdnem mindenben okés, bár a framerate van, hogy itt is szar.
Mást még nem néztem.
Nem volna ez annyira szar, ha nem kúrták volna el ilyen iszonyatos módon a HMD viselhetőségét, de a hordhatatlanság peremén egyensúlyoz, és ha le nem is zuhan, rohadtkényelmetlen lett. Érthetetlen az ok, ha volt egy működő kialakítás.
Meg persze játékok kellenének, mert ezek... -
#120150 Teljesen egyetértek.
(Ez lwb-nek ment, csak az SG megint megőrült...)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2023.03.16. 15:23:33 -
#120150 Mert kemény vagy, én nem vagyok ennyire ügyes -
#120147 Jövőre jöhet a PS5 Pro. Annyira hiányzott, mint sárgaláz a lepratelepen.
Előbb talán játékok kellenének, mert az, hogy menni fog a Witcher 3 meg a többi last gen játék next gen peccselt verziójának RT változata is 60 fps-ben, az édeskevés.
Duplán igaz ez az új series x ++ változatra, ami nyilván szintén jönni fog a pro-ra válaszul. -
#120148 Soloban nyomtam le az egészet. Azt se tudtam meg hogyan lehet coopolni. Ezeket a gépi izékat is alig vártam, hogy levágják, csak hátráltattak. -
#120147 Én a minap toltam végig,boxon a gamepass miatt, de azért a bossokhoz mindig idéztem segítőt,de ha team ninja következő játéka is ilyen akkor skippelem,egyetlen pozitívum a szörny dizájn -
#120146 A Sekirot se tudtam megszeretni, bár azért csak kiplatináztam, de mehh, soha többet.
Láttam, hogy itt is van piros bogyója a bossoknak, mint ott. :-D Vagyis az elsőnek legalábbis van.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.03.15. 07:33:45 -
#120145 Á ez nagyon nem olyan, mint a Nioh-é. Ez inkább valami Sekiro-Nioh keverék, ami sikeresen vegyítette mindkettőből azt, ami nem jó :D
Egyébként kb az első boss a legnehezebb a játékban. De semmit nem veszítesz, ha elskippeled az egészet. -
#120144 Nahh, első boss második fázisának feléig jutottam, egy flaska fogyott (nagyjából ez 40 percnyi próbálkozásom után), és ott rájöttem, hogy nekem semmi kedvem ehhez a játékhoz. Utáltam a Nioh harcrendzerét, sose tudtam ráérezni, ez pont ugyanolyan, nem az én világom, akkor se, ha GP-ben van. -
#120143 Hehe, pont most gondoltam, hogy ezért a játékért én pénzt nem adok a demó alapján, így nekem kimaradt, totál elfelejtettem, hogy GP-ben van. Na, akkor megyek tölteni.
(De minek?!) -
#120142 Köszi, sikerült, g2a lett a vége. -
#120141 Jelenleg én a varázslóvilágban kalandozgatok. Ugyanakkor az asszony ma fejezte be a Wo Longot, és ugyanezt mondta mint Te, nem fog emlékezni a játékra 2 hét múlva, semmiféle érzelmet nem váltott ki belőle a játék. Becsületből végigjátszotta, mert souls játék szerű. Mindenesetre nekem a Wo Long tuti ki fog maradni. -
#120140 Rég láttalak!
Szerintem is remek játékok a Nioh-k, bár az igazat megvallva ma már nagyon másképp nézek a BB-re is, miután tavaly megint elővettem, és letoltam újra. Tegnap este le is ment a Wo Long. Semmiféle addikciót nem váltott ki, teljesen rezignáltam hagytam abba és ott. Szerintem ez egy töltelékjáték volt nekik is, meg igazából nekem is. Lesz még idén soulslike, hátha azok jobban sikerülnek. Amúgy sem lehet évente Elden Ringeket lepakolni. -
#120139 Ez elég szomorú. Nioh 2-t egyszerűen imádom, jól kiegészíti számomra a From játékait, noha biztosan a Bloodborne marad a favorit, azt szerintem megközelíteni sem tudja nálam semmi. :D -
#120138 Én a Gamivo-n vettem. Szinte mindent ott veszek.
Link.
Gamesaloon delaertől, de ő most épp 2 euróval drágább, mint a legolcsóbb. -
#120137 Egyébként nem is kell páncél a játékba. Valójában semmi nem kell a játékba. Ugyanazt a kombót, ugyanazt a 3 gombot fogod nyomogatni benne milliószor. Semmi értelme a varázslatoknak, semmi értelme a ruháknak, semmi értelme benne semminek. Csak beleraktak minden szart, ami megmaradt a Nioh-kból raktáron. De erra már nem volt energia, hogy végiggondolják mit lehetne mindezzel kezdeni. Szóval inkább meg sem próbálták :D -
#120136 A világon semmi. 100-as szinten vagyok, a játék legvégén, ugyanabban a gúnyában mint a legelején, és az első bosstól elvett fegyverrel vertem végig a játékot. Eladok mindent, amit valaha felvettem, mert semminek semmi értelme, ami felvehető/megszerezhető.
Hozzáteszem az egész játéknak nem sok értelme van. Kissé alacsony színvonalú időtöltés soulslikeal.
Egyszer már abbahagytam annyira beleuntam, aztán rájöttem, hogy egyszer ki fog kerülni a gamepassból, és ha rámjöm, hogy befejezném, majd pénzt kellene adni, amit nem igazán kellene ezért adni. Szóval végigviszem "becsületből"(?) -
#120133 Valaki árulja már el mi értelme van Wo Long -ba a felszerelésnek? Egyszerűen szarja rám a játék, de az első pálya óta nem találtam egy jó kardot vagy cuccot, mindig nem kell fejleszteni őket.
Ja és semmi normális páncélt nem lehet felvenni, mert egyből a mozgás kárára megy, de úgy, hogy még 35 szinten se tusz felvenni semmit.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.03.11. 11:05:30 -
#120134 Hat igen, nekem is nagyon furcsa volt a ps3 kontrollere a ps4/ps5/switch pro utan, kb mint egy jatekkontroller, de azert siman hasznalhato..
A gombkiosztast azonnal megvaltoztattam a trigger-re (: -
TomStorm #120133 Igen ezekre + ne account-ot vegyen hanem kulcsot vagy gift-et -
Evoluti0N #120132 Ezen az oldalon levő kódos oldalak mind megbízhatóak. Vagyis hát én Kinguinról meg még néhányról vásároltam már többször gond nélkül. Vélemények alapján a HRK-t nem ajánlom. Annak ellenére, h az a legolcsóbb. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.03.10. 11:39:26 -
#120131 Nem tudom konkrétan ez hol a legolcsóbb most, de én g2a-n vettem sokszor, amit szidnak, de eddig még (10-20 vásárlás összesen kb) sose volt panaszom. Figyelni kell régióra ilyesmire. Meg érdemes olyan kereskedőtől venni ott, akinek sok-sok pozitív értékelése van, ez egyértelmű lesz a felületen. -
#120129 OFF
Hogwarts Legacy PC kódot hol lehet legjobb áron, biztonságosan vásárolni EU-ra? Egy ismerősömnek kellene. Nem ismerem igazán ezeket a kódos oldalakat. -
Zozo76 #120129 jo, hat kicsit retrozok, aztan kesz. nem rossz (volt) amugy a PS3, de a kontroller kesz katasztrofa. az xbox 360-nak sokkal jobb volt. csak anno a PS-buzik ezt elfelejtettek megemliteni amikor agyondicsertek a PS3-at az xbox 360-nal szemben. mar eleve furcsa hogy a DEFAULT nem a jobb ravasz a loves HANEM FELETTE A FLIP. mar PS5-on feltunt a streamelt ALIEN RAGE (ps3) alatt hogy milyeb hulye kiosztas van a DualShoc3 alatt. hat ezert mert rohadt szar ravaszai vannak. azert a Killzone 2-ben atraktam mert a flippes lovest nem birtam megszokni. ja meg a ket analog joy is annyira kozel van hogy osszeer (!) a ket ujjad... a rezges viszont eleg jo, van benne kraft.
ha tudtam volna anno hogy a DualShock3 ennyire nyomorek kontroller, elkukdtem volna az anyjukba anno a sok PS-buzit.
:D -
Zóanagyvarázsló #120127 Kiváló a memóriád! A fegyverek nem voltak rosszak, csak a Ratchetek után nyilván nem ütöttek. A falon átlövő azért tetszett. -
#120127 Na igen..
Ezert vettem anno mclassic adaptert a switch melle, termezetesen ps3al is mukodik es a felbontas felskalazasa mellett elsimitast is tesz hozza stb..
Kb 100€ volt de megerte mert tobb regi konzolomhoz is hasznalhato (: -
#120126 Bennem annyi maradt meg belőle, hogy k. ronda volt a maga idejében is, és nem voltak színek. Minden szarbarna volt benne. :D Egyébként meg egy generic, semmilyen lövölde.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.09. 14:36:04 -
Zóanagyvarázsló #120125 Annak idején se volt fákláysmenet, de speciel a Resistance 1 legalább elég jól tartotta a 30 fps-t (igaz, az Insomniac utána még hozott ki pár 60 fps-es Ratchetet), a third-party nagyja egy kínlódás volt hozzá képest. Cserébe még gen eleji grafika volt, és néhány érdekesebb illetve a viklágháborús-idegeninváziós hangulatot és néhány érdekesebb fegyvert leszámítva elég sokadrangú. De én a Resistance 2-t vagy a KZ-eket is csak szódával ajánlanám, mint pótolandó PS3-exkluzívot, annak idején sem voltak kiemelkedőek, mára csak még kopottasabbak lettek. -
Zozo76 #120124 Ja, ma azert mar a 720p/30fps elegge "faraszto"... :) -
#120123 Az első szvsz szörnyű :D (meg a psvita rész is)
A kettő meg a három okés