PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Moby
A helyzetet Benő tökéletes találata írje le a legjobban 😄

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 12:41:17

Adversus solem ne loquitor

shaddam
A játékaim 99%-a digitális, de a dudrost veszem. Egyszerűen frusztrálna ha szembe jönne egy jó deal a piacon, de nem élhetnék vele. Meg vannak blu ray filmjeim is. Igaz arra a ps3 is jó mert nincs még 4k blu rayem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rage47
ha lenne normális refund rendszer és digitális store, akkor egy fokkal könnyebben mondanám, hogy nekem is a digitális kell, de így a lemezes maradhat még mindig
molnibalage83
A visszafelé kompatibilitás a PS4-gyel mennyire vehető hivatalosnak?
Ez azt jelentené, hogy már PS5 release naptól elvileg futtatható lenne minden PS4 cím is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

mucsácsó
amúgy aszittem, hogy ez csak engem zavar 😄
már a bejelentő videónál is húztam a számat, egyértelműen utólag lett beletákolva az a drive, dehát ez van 😞 nekem a lemezes játszik mindenféleképpen..

lehet ettől még egy external drive is jobb lett volna, bár akkor meg arra ment volna a kurvaanyázás.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 12:14:51
Moby
Átnéztem a lemezeimet, hogy mi az, ami TÉNYLEG fájna, ha nem tudnám elővenni BC-ben. Egyetl ilyet találtam: A spider-man.*
Ezzel el is dőlt a DUDOR kérdése. Nem kell a DUDOR! LE AZ INDOKOLATLAN DUDOROKKAL!
Búcsú a kormányos fotóktól. 😊

/az összes többi meg nem érdekes, hogy fut-e ps5-ön, a ps4 pro is megmarad a gyerekeknek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 12:07:21

Azért lesz majd meglepi ha megmarad az eredeti játékmenet,a tendency,aki nem játszott vele.
darkSectorxxx
Pár kép még:

Horizon Zero Dawn 2

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
ÉN IS! 😄

darkSectorxxx
Nem, rohadtul akarom már azt is!

Ulthanito
Ez a beszéd, Bandi! Én is tolom majd, az hót ziher.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ez elég homályos.

PS5 II PSVR

Moby

Moby
Tőlem mehet háromra, csak legalább azt tudjam, hogy a 200+ ezerért kell sírni, vagy a DeS miatt? 😊

Örülnék igen 1 közös sírás mindig jól jön.
Moby
Sírjunk. 😄

Na bassza+ most 200+ ezerért játszhatok demon souls-t.
Myselor
na és a godfall hogy tetszett?😄 ritka gagyi szar gearboxos hulladék igaz e?
darkSectorxxx
Horizon Zero Dawn 2

Kiszedtem a trailerből, befosok neki!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.12. 11:21:00

Ulthanito
Nekem is az tegnapról a kedvencem.

persze Demon's Souls jönni fog, nem játszottam az eredetivel, meg felkeltette az érdeklődésem ez a Project Athia is.

Amúgy ezt a sackboyt minek szedték elő? Már a Little Big Planet is ciki volt még a PS3-as erában.

A feje viszont aranyos. 😊

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Döbbenet ez a Horizon ZD 2 és Demons Souls Remake......
De másra lettem hype-olva, úgy mint múltkor Ubisoft-nál .... Gods & Monsters ugye....

Itt ami hihetetlen megfogott és imádom, az a Kena!
Szép sok játék, de nekem most ez talán a legkedvencebbem!

Moby
Tényleg nem a ms bashing, de most is felmerültek olyan gonolatok, hogy az xbox ebben a genben ezzel a géppel feljön.
No, a szósöl érdeklődést nézve a termék iránt:
XSX reveal 11m megtekintés 5 hónap után
PS5 reveal 11m megtekintés 12 óra után
<#miaz>

TBTPumpa
Holy moly:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Ekkora méretben is csak blower type venti fér el. Persze attól még lehet halk. LehetNE halk. De sony... <#banplz>

n000rbi
Ezzel a mérettel még van esély normális hűtésre.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Size comaparison

Moby
Szóval az ott valamit...izé.

Moby
Nincs sajnos. Egy pár frame van róla a videóban, de az alapján felmerült a gondolat, hogy esetleg külsőtápos. Legalábbis a valószínűsíthető tápcsatlakozó nagyon-nagyon fura. De az egész nagyon-nagyon rossz szögből látszik, semmi sem biztos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 10:11:26

Moby
már egy ideje amúgy sem tolom a kormányos fotókat. Ideje generációt váltani 😄

lwb
Én megvárom a játékfelhozatalt meg a teljesítményt, mielőtt leírom az új xboxot. A PS5 szebb, ez tény, de nem a szépség lesz a döntő szempont. Meglátjuk, boxból alig láttunk még valamit, az ő legutóbbi showjuk egy vicc volt.

shaddam
Hátulról nincs kép a konzolról? Érdekelnének a portok, meg hogy belső tápos marad-e

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ulthanito
Mintha csak a saját gondolataimat hallanám. :-D

Az XSX bejelentésekor tátva volt a szám, hogy ez milyen gyönyörű. Aztán tegnap este 11-kor valahogy már annyira nem is érdekel. A gyönyörűnek új fogalma lett, dudorostól. A csajom is nagymellű, miért pont a PS5 ne lenne az? :-D

Szóval nem kell az XSX. Ja de, nem, dehogynem. Mondom, na.

Egymás mellett lesznek ezek, magamat ismerve.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Elmondom, hogy lesz. 0 day megveszed a lemezes verzát, mert különben az sg a kormányos fotóidat kénytelen lenne mellőzni! <#banplz>

Utána meg jön a kénköves pokol, megfeszíted a Sony dizájnereit virtuálisan, és beszerzel egy all digitalt, a lemezest eladod.

Utána meg azt adod el, mert rájössz, hogy azért szereted te 3 ezerért kijátszani a játékokat, és megválni tőlük, meg különben is, hogy nézne ki az SG a kormányos fotók nélkül, szóval visszaveszed a dudorost. Teccikérteni? <#wave>

PS5 II PSVR

Moby
Közvetlenül az XSX mellett. Ami elég vicces, hogy tökre tesztett amikor bejelentették, és még most is tetszik, de valahogy nagyon nyomasztó zárójelbe került a PS5 bemutatásával. Egy nagyon nagy, szigorú, már-már megsemmisítő zárójelbe. Aminek a végső csapást az fogja adni ha ezek ott fognak állni egymás mellett. Jajszegény XSX 😄D

/félreértések elkerülése végett tisztáznám, hogy itt csak a megjelenésükre gondolok 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 10:01:50

lwb
Én mainstream oldalra Jeff Gerstmann balhéja óta nem hallgatok. Azok annyit adnak egy játékra, amennyit fizetnek nekik. Megvárom a laikusokat és majd abból levonok következtetést.
Egyébként meg elő van rendelve, szóval végigviszem.

Voltan
Ez amúgy tényleg igaz 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
Ilyen "előélettel" annyira hiteltelen minden teszt minden irányban, hogy az egyetlen valós teszt, hogy letolom 😄D

Moby
Tökre az látszik, hogy az alapvető design a digital version volt. És ahhoz képest toldozgatták bele a drive-ot. Amitől valahogy tök nem harmonikus már ez az alapvetően nekem szép forma. Annyira zavar, hogy lehet, hogy belekezdek a lemezeim digitalizálásab inkább, de én nem akarom A DUDOR-t bámulni éveken keresztül <#banplz>

/ráadásul nálam állítva lesz. Fektetve még nem is lenne annyira gáz, mert lefelé eltűnik A DUDOR.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 09:57:26

Ulthanito
A játék 19-én jelenik meg, 20-án elutazunk az asszonnyal. 😊

<#kuss>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Túl izmos, baszd meg! Túl izmos!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.12. 09:49:33

PS5 II PSVR

TBTPumpa
Van már "kritika", de nekik is tetszett, ahogy elnéztem.

Voltan
Vicces az a sok 100 pont 😊 Sok a felelősségteljes kritikus.
Ugyanakkor meg a Gamespot 80-a nagyon kilóg a sorból, igaz, őket nem nagyol lehet komolyan venni már jó régóta.Biztos másnapos a szerző.

Várom már az Otherworld kritikát, azok mindig nagyon "tanulságosak" 😄

TBTPumpa
Easy Allies tesztet néztem, ott 9.5 ponton végzett, szuperlatívumokban beszéltek róla. Lehet, hogy mégis meg kellene vennem 0day? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.12. 09:49:32

Kongy
Metán van 3 sárga review, de még így is 95%.... 😄 Mert nyilván muszáj lehúzni a balhé miatt. Amúgy pont leszarom a pozitív / negatív véleményeket, én tolni fogom kérdés nélkül, mert ND játékok eddig nem okoztak csalódást. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.06.12. 09:48:02

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mephike
Már csak pár nap és széjjeljátszom az agyam vele 😊

Voltan
Pókembert is játszottam, GoW-t is játszottam. Neked mi a töcs bajod van amúgy?

Ulthanito
Én is pont azt néztem, hogy mennyivel slick-ebb az all digital. De amíg mobilneten tolom itthon, addig nem akarok all digitalt.

PS5 II PSVR

Kandurex
most már 96%....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯